Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (3 μέλη και 67 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Αγορι μου καλο για να μιλαω σημαινει οτι εχω δει πολλες μαλακειες να γινονται με την συγκεκριμενη τσατσα. Τα εχω πει και στην Λαρα. Π.χ εμενα με μπερδευει συνεχεια με εναν αλλο, οποτε παω θελει να με διωξει λεγοντας οτι η κοπελα ειναι στο δωματιο, δεν θυμαται καν τους τακτικους πελατες, ΔΕΝ ακουει καλα, ΔΕΝ βλεπει καλα, ΔΕΝ εχει καλη μνημη! Αν δηλαδη δεν της πεις ειμαι πελατης της κοπελας και θα περιμενω σαλονι γιατι την ξερω παιζει να σε διωξει.
Γυαλιά και ψεύτικο μουστάκι!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Happy Sad Reaction GIF

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Σαν αυτόν πλέον έχει πολλούς στα σαλόνια (μιλάω για το χρώμα ) οπότε φυσικό ειναι να μπερδεύεται.
Άσε που μπορεί να τρώει και μπινελικι μετά η τσατσά από Λάρα ,πάλι τον έβαλες αυτόν πάλι σε κορόιδεψε ότι είναι πελάτης !

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Σαν αυτόν πλέον έχει πολλούς στα σαλόνια (μιλάω για το χρώμα ) οπότε φυσικό ειναι να μπερδεύεται.
Άσε που μπορεί να τρώει και μπινελικι μετά η τσατσά από Λάρα ,πάλι τον έβαλες αυτόν πάλι σε κορόιδεψε ότι είναι πελάτης !
Για να το λες κατι θα ξες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Αγορι μου καλο για να μιλαω σημαινει οτι εχω δει πολλες μαλακειες να γινονται με την συγκεκριμενη τσατσα. Τα εχω πει και στην Λαρα. Π.χ εμενα με μπερδευει συνεχεια με εναν αλλο, οποτε παω θελει να με διωξει λεγοντας οτι η κοπελα ειναι στο δωματιο, δεν θυμαται καν τους τακτικους πελατες, ΔΕΝ ακουει καλα, ΔΕΝ βλεπει καλα, ΔΕΝ εχει καλη μνημη! Αν δηλαδη δεν της πεις ειμαι πελατης της κοπελας και θα περιμενω σαλονι γιατι την ξερω παιζει να σε διωξει.
Ασε με να ξερω κατι παραπανω.. και ειπαμε τελειωνει εδω το θεμα.
και καμπαρντινα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
γιατι ειρωνευεσαι;
ελα μωρε και εσυ. μια πλακα καναμε. πως κανεις ετσι. δηλαδη εσυ σε μια παρεα αν πεις ο ενας στον αλλον Σε πηρε τηλεφωνο και πει ο αλλος ΑΥΤΟΣ 1-0, θα γυρισεις και θα πεις γιατι ειρωνευεσαι? αμαν με μερικους εδω μεσα ουτε μια πλακα να κανεις δεν ειστε.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Γράψε την μπουρδελοκατάσταση Κατερίνης

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Δεν ειρωνεύτηκε, αυτός είναι ο Tetsuo :2funny::2funny:
ελα μωρε και εσυ. μια πλακα καναμε. πως κανεις ετσι. δηλαδη εσυ σε μια παρεα αν πεις ο ενας στον αλλον Σε πηρε τηλεφωνο και πει ο αλλος ΑΥΤΟΣ 1-0, θα γυρισεις και θα πεις γιατι ειρωνευεσαι? αμαν με μερικους εδω μεσα ουτε μια πλακα να κανεις δεν ειστε.
Barbara? εσυ εισαι ο Tetsuo???

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανεις μια καινούργια Κέλλυ; Νομίζω την πέτυχα σήμερα στο Golden Lips

Αν έχει κάποιος άποψη ας ενημερώσει.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Πέρασμα από sex and the city 2 καινουριες κολομβιανες σλλσνοχι σκουρες μια Συλβία νομίζω με ωραίο κωλο λεπτή και μια άλλη ακωλη και γενικα χαλια.
Στο ποιοσον ήταν μισ κοντουλα κσλουτσικη καινουρια πάλι οχι αυτή που λεει το άλλο σάιτ.
Red light και golden lips Maya και μια κελλυ οι πιο άσχημες που εχω δει το τελευταίο καιρο.
Και περασμα με μελανιε που. Ήθελα από παρανταις παω να κάνω κριτική πολυ ωραίο κορίτσι αυτή κι δεν βιαζόταν

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Την Ναστια από μπελαντονα την έχει πάρει κανένας; τι γνώμη έχετε αξίζει; κάτι άλλο αξιόλογο;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.620
Πόντοι
7.095
Πέρασμα από sex and the city 2 καινουριες κολομβιανες σλλσνοχι σκουρες μια Συλβία νομίζω με ωραίο κωλο λεπτή και μια άλλη ακωλη και γενικα χαλια.
Στο ποιοσον ήταν μισ κοντουλα κσλουτσικη καινουρια πάλι οχι αυτή που λεει το άλλο σάιτ.
Red light και golden lips Maya και μια κελλυ οι πιο άσχημες που εχω δει το τελευταίο καιρο.
Και περασμα με μελανιε που. Ήθελα από παρανταις παω να κάνω κριτική πολυ ωραίο κορίτσι αυτή κι δεν βιαζόταν
Δεν μας ενδιαφέρει η ενημέρωση...μας χάλασες τη ροή της κουβέντας χωρίς αρχή, μέση και τέλους των παιδιών.
Πες μας λίγο, έφαγε πόρτα ο γιακούζα?
Ο Βαρβαρας αγαπάει τη Λάρα?
Ο Ντιουαρς γιατι δεν έχει κέφια?

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Η κοντή που λες είναι η χουανιτα διάβασε κριτικές πρώτου πας

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Δεν μας ενδιαφέρει η ενημέρωση...μας χάλασες τη ροή της κουβέντας χωρίς αρχή, μέση και τέλους των παιδιών.
Πες μας λίγο, έφαγε πόρτα ο γιακούζα?
Ο Βαρβαρας αγαπάει τη Λάρα?
Ο Ντιουαρς γιατι δεν έχει κέφια?
Πες μας λίγο, έφαγε πόρτα ο γιακούζα? Ετσι λεει αλλα αμφιβαλω.
Ο Βαρβαρας αγαπάει τη Λάρα? Οχι, ο βαρβαρας δεν αγαπαει καμια αλλα αρεσει να της γαμαει.
Ο Ντιουαρς γιατι δεν έχει κέφια? Γιατι εφαγε μπαν σε ενα νημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom