Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Μην γραφεις αλλα νταλον κι εσυ.. Ποτε δεν ξεφυγα σε καμια κοπελα ασχετα αν περνουσα καλα η οχι.. ισα, ισα η λαρα μου ελεγε οτι θελει ατομα σαν κι εμενα.

Να ξερεις 12 χρονια ημουν πελατης, πρωτη φορα την πηρα οταν ξεκινησε στο λα φαμ με 30 ευρω και δεν ηξερε να μιλαει Ελληνικα.

Αν θεωρεις το σερι κορδονι μια φορα στις 10 με 15 μερες με απλο παντα, οκ οπως λες αθελα μου εγινα κουραστικος :2funny:
για να τελειωνουμε τιποτα απο αυτα που γραφεις δεν ισχυει, κατι θα εγινε μαλλον για να μου εριξαν πορτα, απλα δεν μπορω να καταλαβω τι ... και σιγουρα σου το λεω στα παντελονια που φοραω, οτι δεν φταιω σε κατι εγω.
Δεν είπα ότι και καλά πρέπει να έχεις κάνει κάτι χοντρό.
Και ναι κάθε 10-15 μέρες άμα πας τόσο καιρό δεν είναι και φυσιολογικό.
Αλλά δεν νομίζω να πέφτει σε καμία πόρτα χωρίς κανένα λόγο .
Ίσως δεν θες να γράψεις το πραγματικό περιστατικό και σε καταλαβαίνω ,δεν είναι δικαστήριο εδώ ,ούτε ενδιαφέρει κανέναν .
Απλά δεν κολλάει η ιστορία σου ότι απλά έφαγες την πόρτα μετά από τόσα χρόνια από το κουδούνι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Δεν είπα ότι και καλά πρέπει να έχεις κάνει κάτι χοντρό.
Και ναι κάθε 10-15 μέρες άμα πας τόσο καιρό δεν είναι και φυσιολογικό.
Αλλά δεν νομίζω να πέφτει σε καμία πόρτα χωρίς κανένα λόγο .
Ίσως δεν θες να γράψεις το πραγματικό περιστατικό και σε καταλαβαίνω ,δεν είναι δικαστήριο εδώ ,ούτε ενδιαφέρει κανέναν .
Απλά δεν κολλάει η ιστορία σου ότι απλά έφαγες την πόρτα μετά από τόσα χρόνια από το κουδούνι.
Ουτε χοντρο ουτε λιγνο..δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ τι υποψιαζομαι.. εγινε καποιο σκηνικο οντως μ αλλους και αποφασισε να μικρυνει το πελατολογιο της και μεσα στους τυχερους εχωσε κι εμενα..δεν ξερω ειλικρινα κατι αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλο.

Δεν εφαγα πορτα απο το κουδουνι μου ανοιξαν και η τσα2 οχι η κοπελα, μου ελεγε κατι αλα νταλον.. δεν μπορεις να μπεις στο δωματιο γιατι πρεπει να σε δει η κοπελα
και μετα οταν την ειπα να κατσω στο σαλονι να περιμενω να βγει.. Σημαντικο αυτο που θα πω, δεν ηταν κανενας εκεινη την ωρα.
και μου ειπε η τσα2 οχι δεν μπορεις να κατσεις στο σαλονι, γιατι με ειπε η κοπελα οτι δεν θελει ατομα εκει. αυτα εγιναν φιλε ντιουαρς.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ουτε χοντρο ουτε λιγνο..δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ τι υποψιαζομαι.. εγινε καποιο σκηνικο οντως μ αλλους και αποφασισε να μικρυνει το πελατολογιο της και μεσα στους τυχερους εχωσε κι εμενα..δεν ξερω ειλικρινα κατι αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλο.

Δεν εφαγα πορτα απο το κουδουνι μου ανοιξαν και η τσα2 οχι η κοπελα, μου ελεγε κατι αλα νταλον.. δεν μπορεις να μπεις στο δωματιο γιατι πρεπει να σε δει η κοπελα
και μετα οταν την ειπα να κατσω στο σαλονι να περιμενω να βγει.. Σημαντικο αυτο που θα πω, δεν ηταν κανενας εκεινη την ωρα.
και μου ειπε η τσα2 οχι δεν μπορεις να κατσεις στο σαλονι, γιατι με ειπε η κοπελα οτι δεν θελει ατομα εκει. αυτα εγιναν φιλε ντιουαρς.
Τότε μάλλον είναι μαλακία της τσατσας ,πιστεύω ότι σε έκοψε για νεοπα και ήθελε να σε ξεφορτωθεί γιατί δουλεύει με στάνταρ αν είναι όπως τα λες .οπότε κάνε μια δοκιμή ακόμα να πας μήπως αν σε δει η ίδια δεν τρέχει τίποτα .
Συνήθως μια ζωή οι τσατσαδες χαλάνε όλη την δουλειά με τα φιλοδωρήματα,τα φουσκώματα,τα μέλια και την μαγκιά που δεν υπάρχει λόγος αφού αυτές είναι μεσάζοντες.
Ίσως είναι απλά παρεξήγηση .
Εγώ προσωπικά στα παπάρια μου τους γράφω δεν είμαι πελάτης της ,απλά ήθελα να καταλάβω για ποιο λόγο αυτή η κίνηση .

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

Αφου εισαι πελατης οπως λες και πας συχνα το ξες οτι λες μαλακειες ετσι? ουτε πορτα εφαγες ουτε τπτ. απλα η τσα εκει ειναι οτι να ναι

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Τότε μάλλον είναι μαλακία της τσατσας ,πιστεύω ότι σε έκοψε για νεοπα και ήθελε να σε ξεφορτωθεί γιατί δουλεύει με στάνταρ αν είναι όπως τα λες .οπότε κάνε μια δοκιμή ακόμα να πας μήπως αν σε δει η ίδια δεν τρέχει τίποτα .
Συνήθως μια ζωή οι τσατσαδες χαλάνε όλη την δουλειά με τα φιλοδωρήματα,τα φουσκώματα,τα μέλια και την μαγκιά που δεν υπάρχει λόγος αφού αυτές είναι μεσάζοντες.
Ίσως είναι απλά παρεξήγηση .
Εγώ προσωπικά στα παπάρια μου τους γράφω δεν είμαι πελάτης της ,απλά ήθελα να καταλάβω για ποιο λόγο αυτή η κίνηση .
Οχι με την καμια.. η τσα2 κανει ακριβως οτι τις λενε.
Ειδικα σ αυτο το μαγαζι που κουμαντο κανει η λαρα!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Αφου εισαι πελατης οπως λες και πας συχνα το ξες οτι λες μαλακειες ετσι? ουτε πορτα εφαγες ουτε τπτ. απλα η τσα εκει ειναι οτι να ναι
Αύριο να πας με ταξί να αφήσεις λουλούδια εσύ :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Βαρβάρα αυτές τις μέρες είμαι στα κάτω μου ,δεν έχω όρεξη.
Άσε με να σε κοροϊδέψω λίγο :cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Οχι με την καμια.. η τσα2 κανει ακριβως οτι τις λενε.
Ειδικα σ αυτο το μαγαζι που κουμαντο κανει η λαρα!
Τέλος πάντων εγώ έδωσα μια εκδοχή,αν δεν θες να δεις τι ακριβώς έγινε δεν έχασες και τίποτα .
Έχει 30 μπουρδέλα ακόμα .

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Αμα ηταν οτι να ναι πιστεψε με θα την ειχε στειλει εδω και καιρο η λαρα.. το εχει κανει με αλλη παλιοτερα στο ιδιο μαγαζι.
Η τσα2 εντολες εκτελουσε..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Τέλος πάντων εγώ έδωσα μια εκδοχή,αν δεν θες να δεις τι ακριβώς έγινε δεν έχασες και τίποτα .
Έχει 30 μπουρδέλα ακόμα .
Ναι ρε εννοειται μαζι σου.. και οπως ειπε ο συναδελφος καραμαν .. μην χαλιεσαι για τα πορνιδια, απλα ειχα την εντυπωση τοσα χρονια που την ξερω οτι ηταν κατι λιγο διαφορετικο απο τις αλλες σωστη επαγγελματια και καλο τυπακι..αλλα μαλλον επεσα εξω.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Αμα ηταν οτι να ναι πιστεψε με θα την ειχε στειλει εδω και καιρο η λαρα.. το εχει κανει με αλλη παλιοτερα στο ιδιο μαγαζι.
Η τσα2 εντολες εκτελουσε..
πω μαλακα οτι να ναι λες . μου θυμιζεις εναν φιλο μου που του προτεινα να παει Λαρα και πηγε στις 1530 και τον διωξανε και μου ελεγε οτι εφαγε πορτα. (ενω η κοπελα σχολουσε στις 1600).

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ναι ρε εννοειται μαζι σου.. και οπως ειπε ο συναδελφος καραμαν .. μην χαλιεσαι για τα πορνιδια, απλα ειχα την εντυπωση τοσα χρονια που την ξερω οτι ηταν κατι λιγο διαφορετικο απο τις αλλες σωστη επαγγελματια και καλο τυπακι..αλλα μαλλον επεσα εξω.
Εγώ για αυτό δεν κρατάω ποτέ στανταρακια αυτές που καβαλάνε καλάμι .
Οι πουτανες που δεν έχουν μυαλό είναι πάντα οι αχάριστες.
Οι έξυπνες πουτανες ,ούτε ανεβάζουν τις τιμές όταν ανεβαίνει η δουλειά ,ούτε αλλάζουν υπηρεσίες,ούτε διαλέγουν πελατολόγιο μόνο χαζούς με προγράμματα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
πω μαλακα οτι να ναι λες . μου θυμιζεις εναν φιλο μου που του προτεινα να παει Λαρα και πηγε στις 1530 και τον διωξανε και μου ελεγε οτι εφαγε πορτα. (ενω η κοπελα σχολουσε στις 1600).
Πω ρε μλκ δεν παιζεσαι ωρες ωρες.. καλα σε ειπε ο ντιουαρς πανε αυριο κανα γλυκο στην κοπελα, κανα ακριβω.. μην πας με τιποτα παστακια τσιφουτη :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Πω ρε μλκ δεν παιζεσαι ωρες ωρες.. καλα σε ειπε ο ντιουαρς πανε αυριο κανα γλυκο στην κοπελα, κανα ακριβω.. μην πας με τιποτα παστακια τσιφουτη :2funny:
εσυ δεν παιζεσαι που εχεις IQ ραδικιου. Λες εφαγες πορτα απο την Λαρα και ουτε καν σε ειδε....βγαλε ακρη.,

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Εγώ για αυτό δεν κρατάω ποτέ στανταρακια αυτές που καβαλάνε καλάμι .
Οι πουτανες που δεν έχουν μυαλό είναι πάντα οι αχάριστες.
Οι έξυπνες πουτανες ,ούτε ανεβάζουν τις τιμές όταν ανεβαίνει η δουλειά ,ούτε αλλάζουν υπηρεσίες,ούτε διαλέγουν πελατολόγιο μόνο χαζούς με προγράμματα.
Βρε εχω εμπειρια στο χωρο δεν ειμαι κανας νεοπας η ασχετος με το αντικειμενο.
Απλα συμβαινει και το εξης καμια φορα.. εκει που λες τα εχω δει ολα βλεπεις κι αλλα!
Τεσπα, δεν θα το κανουμε το θεμα κυπριακο, επειδης ο αγαπουλης χαλαστηκε που εγραψα ολα αυτα.
Τελειωσε και παμε για αλλα!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
εσυ δεν παιζεσαι που εχεις IQ ραδικιου. Λες εφαγες πορτα απο την Λαρα και ουτε καν σε ειδε....βγαλε ακρη.,
Αστο βρε σαρδαναπαλε τελειωσε το θεμα.. οταν σας λενε κατι να καταλαβαινετε, δεν μας τσιμπαει ξαφνικα μια μυγα και αρχιζουμε να γραφουμε.. εφαγα πορτα οκ τελος, παμε παρακατω.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Βρε εχω εμπειρια στο χωρο δεν ειμαι κανας νεοπας η ασχετος με το αντικειμενο.
Απλα συμβαινει και το εξης καμια φορα.. εκει που λες τα εχω δει ολα βλεπεις κι αλλα!
Τεσπα, δεν θα το κανουμε το θεμα κυπριακο, επειδης ο αγαπουλης χαλαστηκε που εγραψα ολα αυτα.
Τελειωσε και παμε για αλλα!
οταν θα λες αγαπουλης θα μιλας με στοιχεια. απο που και ως που ειμαι ο αγαπουλης της λαρας? μου εχετε βγαλει μερικοι αυτην την ηλιθια ταμπελα. και επειδη εισαι και παλιος οπως λες, αγαπουλης ειναι αυτος που εχει "ερωτευτει" μια κοπελα, της παει δωρακια, μιλαει μονο για αυτην και παει συνεχεια σε αυτην, εγω απο που και ως που εχω μπει σε αυτην την κατηγορια? επειδη ανοιξα μερικων τα ματια και τους ειπα οτι σαν την Λαρα δεν εχει στα σπιτακια? δηλαδη αν ο DEWARSS μου πει για την πιατσα θα πας στην ταδε θα γυρισω και θα πω εεεε τον αγαπουλη της κοπελας που μ προτεινε?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
οταν θα λες αγαπουλης θα μιλας με στοιχεια. απο που και ως που ειμαι ο αγαπουλης της λαρας? μου εχετε βγαλει μερικοι αυτην την ηλιθια ταμπελα. και επειδη εισαι και παλιος οπως λες, αγαπουλης ειναι αυτος που εχει "ερωτευτει" μια κοπελα, της παει δωρακια, μιλαει μονο για αυτην και παει συνεχεια σε αυτην, εγω απο που και ως που εχω μπει σε αυτην την κατηγορια? επειδη ανοιξα μερικων τα ματια και τους ειπα οτι σαν την Λαρα δεν εχει στα σπιτακια? δηλαδη αν ο DEWARSS μου πει για την πιατσα θα πας στην ταδε θα γυρισω και θα πω εεεε τον αγαπουλη της κοπελας που μ προτεινε?
Ασε γιατι αρκετα ζαλιζουμε τους αλλους.. και αν δεν θες να σε λενε αγαπουλη η δεν ξερω εγω τι αλλο, μην υπερασπιζεσαι καμια κοπελα ετσι με τετοιο ζηλο.. ενω προσεξε τι λεω, δεν ησουν εκει για να εχεις αποψη για το θεμα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Αφού είσαι ρε ,γιατί δεν το παραδέχεσαι ;
Τώρα να σε πει η Λάρα να σκουπίσεις το μπουρδέλο θα το κάνεις και θα βάλεις και μπουγάδα σαν τον Τσάτσο στο Βένους .
Καρφώνεσαι και μόνος ,κράζει ο γιακουζα και μπαίνεις και του γράφεις σε ένα ποστ για Λάρα ,Αλεξία ..κρατά και λίγο τα προσχήματα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Αφού είσαι ρε ,γιατί δεν το παραδέχεσαι ;
Τώρα να σε πει η Λάρα να σκουπίσεις το μπουρδέλο θα το κάνεις και θα βάλεις και μπουγάδα σαν τον Τσάτσο στο Βένους .
Καρφώνεσαι και μόνος ,κράζει ο γιακουζα και μπαίνεις και του γράφεις σε ένα ποστ για Λάρα ,Αλεξία ..κρατά και λίγο τα προσχήματα
Αστον μωρε, θα μεγαλωσει καποτε και θα βαλει μυαλο. :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Ασε γιατι αρκετα ζαλιζουμε τους αλλους.. και αν δεν θες να σε λενε αγαπουλη η δεν ξερω εγω τι αλλο, μην υπερασπιζεσαι καμια κοπελα ετσι με τετοιο ζηλο.. ενω προσεξε τι λεω, δεν ησουν εκει για να εχεις αποψη για το θεμα.
Αγορι μου καλο για να μιλαω σημαινει οτι εχω δει πολλες μαλακειες να γινονται με την συγκεκριμενη τσατσα. Τα εχω πει και στην Λαρα. Π.χ εμενα με μπερδευει συνεχεια με εναν αλλο, οποτε παω θελει να με διωξει λεγοντας οτι η κοπελα ειναι στο δωματιο, δεν θυμαται καν τους τακτικους πελατες, ΔΕΝ ακουει καλα, ΔΕΝ βλεπει καλα, ΔΕΝ εχει καλη μνημη! Αν δηλαδη δεν της πεις ειμαι πελατης της κοπελας και θα περιμενω σαλονι γιατι την ξερω παιζει να σε διωξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom