al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Θες μήπως και Ρίτα και Φρίντα για να έχεις όλο το πακέτο??Ας στείλει κάποιος pm προφίλ φβ βλαντας
Θες μήπως και Ρίτα και Φρίντα για να έχεις όλο το πακέτο??Ας στείλει κάποιος pm προφίλ φβ βλαντας
Νύχτα στο Venus είναι ακόμα?Πέρασμα με Σουζάνα προχθεσ αν και τα τελευταία που διάβασα δεν ήταν πολύ καλά, αλλά ένεκα ότι ήταν στάνταρακι μου παλιότερα είπα να δοκιμάσω. Δυστυχώς άνθρακας ο θησαυρός φίλοι μου…
Δεν νομίζω να είναι και ότι καλυτερο φίλε αυτό που είπες το πιο νορμαλ είναι με λόγια να κόψεις τη μαγκια{{{{Αν είσαι καλό παιδί - φλώρος συνέχεια θα προσπαθούν να σε κλέψουν. Και εγώ έτσι ήμουν και την πατούσα πολλές φορές. Πλέον πουλάω τσαμπουκα και αγριάδες και μια χαρά με εξυπηρετούν. Αν δουν ότι δεν τις παίρνει να δεις τι καλά γαμιουντε και εξηγούνται και δωράκια. Γενικά μην μασάς όλες οι γυναίκες είναι μαλακισμενες απλά κάποιες το κρύβουν καλύτερα.}}}}
Την μεγαλυτερη αληθεια ειπες φιλε. Να σου πω... δυο μερες τωρα σκεφτομαι οτι ετσι οπως παει θα σπασω με μπουνιες τα μουτρα καμιας μαλακισμενης... οπως της νταρντανας... και ας παει να γινει οτι θελει μετα...
Στα τριδυμα στο πισω ειναι μια Ελληνιδα βυζαρου,δεν εχω περασει γιατι με 30 δεν γλειφει αρχιδια.Ειναι μια γιαγια με το ρωσικο τσιμπουκι,δεν εχω περασει.Ειναι αλλες δυο που μοιαζουν νομιζω,Ρωξανη και Τζουλια.Πολυ καλα κοριτσιαΚαλησπέρα για μεγάλα βυζιά είτε φυσικά είτε πλαστικά ποια προτείνετε; Κυρίως για ισπανικό;
Ωραιος και περιεκτικός φιλε ! Να ρωτησω κατι; Γιατί με Σουζάνα δε θα ξανά έμπαινες δεν λέει πια;
Ετσι κανουν οι σωστοι ΜουνοσκάουτερΒόλτα απόψε με αυξημένες προσδοκίες και όρεξη αλλά...
Ερημίτη 3α... Ρεμπέκα Ρουμάνα μελαχρινή που μοιάζει με την Ειρήνη.
Ερημίτη 3β... Αντωνία Ρουμάνα, μελαχρινό χαριτωμένο, νεαρό κορίτσι με ωραίο κωλαρακι.Την έχω ξαναδεί αλλά δε θυμάμαι που.
Ερημίτη 5 αριστερή πόρτα... Μπιάνκα και Μελίσα πακέτο από Φρίξου, ωραίο μουνί η Μπιάνκα και πάλι που την ξανάδα.
Απέναντι στα δεξιά Λορετα όμορφο ξανθό νεαρό κορίτσι αλλά με κάτι μούτρα ως το πάτωμα.
Στο μεσαίο Αντελίνα που δεν είδα όμως.
Αριστερά Μόνικα Ισπανία είπε η τσατσά, μελαχρινό μελανουρι με ωραίο κορμί...
Λας Βέγκας πρώτο Ιζαμπέλα Ισπανία με τα πολλά τατουάζ, την έχω πάρει παλιότερα με καλές εντυπώσεις εγώ προσωπικά αλλά αργότερα μάλλον άλλαξε.
Λας Βέγκας μεσαίο Κάρμεν ή Ρόζα είπε η τσατσά?δε θυμάμαι...αν και αλλιώς θυμόμουν την Κάρμεν αλλά αυτή ήταν μελαχρινή και λίγο σκουρόχρωμη αλλά πιο γεματουλα μου φάνηκε
Venus...η γνωστή μιλφ Σουζάνα, δύσκολα θα ξαναπάρω.
Venus 2 ...Λάουρα και Μόνικα αλλά δε τις είδα, ήταν μέσα...
Μινώταυρου 14 ξύλινο... Αλεξάνδρα σημείωσα στο μπλοκακι μου και ότι ξεκινάει με 40,την είδα αλλά αυτή τη στιγμή δε τη θυμάμαι καθόλου.
Μινώταυρου 3... πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα, μου διαφεύγει το όνομα τώρα αν και δούλευε και παλιότερα εκεί και στο ερημίτη 3β.
Φρίξου 15α...η Τζούλια η γύφτισσα από τα παλιά.Σα να συμμαζευτηκε κάπως στο σώμα, περνούσα καλά μαζί της παλιότερα απ'όσο θυμάμαι
Φρίξου 13... Αυτή που συστηνόταν ως Λορυ στην ερημίτη και στο νικ.ουρανου 28... που μοιάζει πολύ στην Έλενα Ρουμάνα και εγώ πιστεύω ότι ίσως είναι και αδερφές.Πολυ όμορφο πρόσωπο...
Belarus... τώρα τι να σχολιάσεις, ποντιακά στο τέρμα,μποχα από τον υπόνομο κι ένα κοριτσάκι γύρω στο 1,5 μέτρο που βγήκε με ένα άσπρο βρακί και φανελάκι και κάλτσες στο σαλόνι
Νικ.Ουρανου 1α πίσω studio pimp...η θεία Τάνια Ρωσίδα με μεγάλα βυζιά...την έχω πάρει πριν καμιά 10 χρόνια με μέτριες εντυπώσεις
Νικ.ουρανου 1α μπροστά... Έλενα είπε η τσατσά αλλά ήταν μέσα δε την είδα
Εντάξει και δεν μου'κανε κάποια τρομερό κλικ και το όλο κλίμα γενικά είναι πολύ παρακμή πλέον... Αγενείς και βαριεστημενες τσατσαδες, κοπέλες που φαίνεται η βαρεμάρα στο πρόσωπο τους... πιτσιρικάδες 7-8 άτομα μαζί που γυρνάνε για χαβαλε προφανώς.
Εκεί στην ερημίτη κάτι πακιστανογυφτοι με μπύρες στα χέρια, τους βάζουν και μέσα...
Δεν ξέρω, απόψε πρώτη φορά που κι εγώ απογοητεύτηκα έτσι και μου ήρθε στο μυαλό η πολύ ωραία φράση 'με τόσο πλούτο πως φτωχύναμε έτσι '...
Ναι φίλε εκεί είναι. Συνήθως θα τη πετύχεις ή εκεί ή σε κάποιο από τα λας βρήκες (σε αυτό που είναι η Ριτα συνήθως, το μόνο του).Νύχτα στο Venus είναι ακόμα?
Ξερεις τι γινεται φιλε; Πολυ δικαιο εχουν οι ανθρωποι που φωναζουν τοσα χρονια για τιμες και υπηρεσιες στην Θεσσαλονικη. Η κατασταση ειναι ενας βοθρος και μισος. Τα μισα σπιτια πρεπει να κλεισουν και οι μισες πουτανες να παρουν ποδι. Αλλα αν γινει αυτο οι τιμες θα ανεβουν και αλλο. Εγω νομιζω οτι την σημερον ημερα λειπει ο παραδοσιακος νταβατζης να βαζει μυαλο στις πουτανες - κοινως θα εχεις ευχαριστημενους τους πελατες για να βγαλω λεφτα και εγω γιατι αλλιως θα σου σπασω τα μουτρα. Με τον ιδιο τροπο που λειπει ο παραδοσιακος δασκαλος να βαζει μυαλο στα σκατομωρα. Αυτο και τιποτα αλλο. Και οι μισες πουτανες ειναι να βαλουν μυαλο με κλώτσιες και μπουνιες. Αυτο. Γεμισαμε μαλακισμενες που φανερα δεν κανουν για δουλεια. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε οσα παλικαρια γραφουν αμεσως αρνητικες κριτικες στις βρωμοκαριολες. ΑΥΤΟ. Δεν υπαρχει κανεις να βαλει μυαλο στις μαλακισμενες πουτανες. Και οι ιδιοκτητες του κωλου για να βσλουν μυαλο χρειαζονται επισης λουκετο στα βρωμομπουρδελα τους. Και οι απο την Βενεζουελα οι πουτανες να πανε να πιασουν δουλεια λαντζα στην βρωμοχωρα τους. (το 99%) Γεμισαμε με λατινοαμερικανικα λεσια. Δεν μας φταναν οι βαλκανιες λετσοπουτανες - ναυαγια... Εχουν γινει τα μπουρδελα στην Θεσσαλονικη περασμα για λιγες μερες αχρηστων λετσοπουτανων, ελληνιδων, βαλκανιων, σκατολατινων.Δεν νομίζω να είναι και ότι καλυτερο φίλε αυτό που είπες το πιο νορμαλ είναι με λόγια να κόψεις τη μαγκια
Φίλε δεν είπα πουθενα οτι εχεις άδικο με της τιμές απλά σε είπα ότι καλυτερα θα ταν αμα κάποιος θα σήκωνε χέρι θα ταν κάποιος δικός τους όπως ο παραδοσιακός νταβατζής και όχι εσυ σαν πελατης τίποτα άλλο καλή συνεχεια.Ξερεις τι γινεται φιλε; Πολυ δικαιο εχουν οι ανθρωποι που φωναζουν τοσα χρονια για τιμες και υπηρεσιες στην Θεσσαλονικη. Η κατασταση ειναι ενας βοθρος και μισος. Τα μισα σπιτια πρεπει να κλεισουν και οι μισες πουτανες να παρουν ποδι. Αλλα αν γινει αυτο οι τιμες θα ανεβουν και αλλο. Εγω νομιζω οτι την σημερον ημερα λειπει ο παραδοσιακος νταβατζης να βαζει μυαλο στις πουτανες - κοινως θα εχεις ευχαριστημενους τους πελατες για να βγαλω λεφτα και εγω γιατι αλλιως θα σου σπασω τα μουτρα. Με τον ιδιο τροπο που λειπει ο παραδοσιακος δασκαλος να βαζει μυαλο στα σκατομωρα. Αυτο και τιποτα αλλο. Και οι μισες πουτανες ειναι να βαλουν μυαλο με κλώτσιες και μπουνιες. Αυτο. Γεμισαμε μαλακισμενες που φανερα δεν κανουν για δουλεια. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε οσα παλικαρια γραφουν αμεσως αρνητικες κριτικες στις βρωμοκαριολες. ΑΥΤΟ. Δεν υπαρχει κανεις να βαλει μυαλο στις μαλακισμενες πουτανες. Και οι ιδιοκτητες του κωλου για να βσλουν μυαλο χρειαζονται επισης λουκετο στα βρωμομπουρδελα τους. Και οι απο την Βενεζουελα οι πουτανες να πανε να πιασουν δουλεια λαντζα στην βρωμοχωρα τους. (το 99%) Γεμισαμε με λατινοαμερικανικα λεσια. Δεν μας φταναν οι βαλκανιες λετσοπουτανες - ναυαγια... Εχουν γινει τα μπουρδελα στην Θεσσαλονικη περασμα για λιγες μερες αχρηστων λετσοπουτανων, ελληνιδων, βαλκανιων, σκατολατινων.
Καλά περίμενε εσύ να λύσουν το πρόβλημα σου άλλοι. Πέτα τα 30 40 ευρώ στα πουτανακια και να σου λένε μην πιάνεις βιζια μην το βάζεις όλο μέσα, δεν ξέρεις να γαμας, περάσανε 3 λεπτά πάω στον επόμενο και μετά Στείλε email στον νταβατζι με τα παράπονα σου.Φίλε δεν είπα πουθενα οτι εχεις άδικο με της τιμές απλά σε είπα ότι καλυτερα θα ταν αμα κάποιος θα σήκωνε χέρι θα ταν κάποιος δικός τους όπως ο παραδοσιακός νταβατζής και όχι εσυ σαν πελατης τίποτα άλλο καλή συνεχεια.
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις.Εγω κραζω αυτην την κατασταση αρκετα χρονια πια.Απο τοτε που φυγαν τα μπουρδελα απο βαρδαρη και πηγαν στα σφαγεια η κατασταση αλλαξε προς το χειροτερο.Αυξηθηκαν οι τιμες και οι παροχες υπηρεσιων,δλδ τα γουστα που βγαζει η καθε τανα εκμηδενιστηκαν.Μας φερνουν συνεχεια σαυρες,κομοδινα ,γριες και το χειροτερο,λατινες που μονο για λαντζα κανουν γιατι ειναι ΟΛΕΣ απαραδεκτες.Για αυτο και γω μαζευω λεφτα και καθε τριμηνο τετραμινο κατεβαινω αθηνα και με 100Ε γαμαω σε δυο μερες με μια διανυκτερευση σχεδον 7με 8 τανες.Και ολες να βγαζουν γουστα.Σκεψου αυτην την λυση.Πολλοι παλαιοι πια αυτο κανουμεΞερεις τι γινεται φιλε; Πολυ δικαιο εχουν οι ανθρωποι που φωναζουν τοσα χρονια για τιμες και υπηρεσιες στην Θεσσαλονικη. Η κατασταση ειναι ενας βοθρος και μισος. Τα μισα σπιτια πρεπει να κλεισουν και οι μισες πουτανες να παρουν ποδι. Αλλα αν γινει αυτο οι τιμες θα ανεβουν και αλλο. Εγω νομιζω οτι την σημερον ημερα λειπει ο παραδοσιακος νταβατζης να βαζει μυαλο στις πουτανες - κοινως θα εχεις ευχαριστημενους τους πελατες για να βγαλω λεφτα και εγω γιατι αλλιως θα σου σπασω τα μουτρα. Με τον ιδιο τροπο που λειπει ο παραδοσιακος δασκαλος να βαζει μυαλο στα σκατομωρα. Αυτο και τιποτα αλλο. Και οι μισες πουτανες ειναι να βαλουν μυαλο με κλώτσιες και μπουνιες. Αυτο. Γεμισαμε μαλακισμενες που φανερα δεν κανουν για δουλεια. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε οσα παλικαρια γραφουν αμεσως αρνητικες κριτικες στις βρωμοκαριολες. ΑΥΤΟ. Δεν υπαρχει κανεις να βαλει μυαλο στις μαλακισμενες πουτανες. Και οι ιδιοκτητες του κωλου για να βσλουν μυαλο χρειαζονται επισης λουκετο στα βρωμομπουρδελα τους. Και οι απο την Βενεζουελα οι πουτανες να πανε να πιασουν δουλεια λαντζα στην βρωμοχωρα τους. (το 99%) Γεμισαμε με λατινοαμερικανικα λεσια. Δεν μας φταναν οι βαλκανιες λετσοπουτανες - ναυαγια... Εχουν γινει τα μπουρδελα στην Θεσσαλονικη περασμα για λιγες μερες αχρηστων λετσοπουτανων, ελληνιδων, βαλκανιων, σκατολατινων.
SteileΘες μήπως και Ρίτα και Φρίντα για να έχεις όλο το πακέτο??
Καλα κανεις συναδελφε.. για την εμπειρια αλλα και για την αλλαγη μια στο τοσο καλα ειναι.Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις.Εγω κραζω αυτην την κατασταση αρκετα χρονια πια.Απο τοτε που φυγαν τα μπουρδελα απο βαρδαρη και πηγαν στα σφαγεια η κατασταση αλλαξε προς το χειροτερο.Αυξηθηκαν οι τιμες και οι παροχες υπηρεσιων,δλδ τα γουστα που βγαζει η καθε τανα εκμηδενιστηκαν.Μας φερνουν συνεχεια σαυρες,κομοδινα ,γριες και το χειροτερο,λατινες που μονο για λαντζα κανουν γιατι ειναι ΟΛΕΣ απαραδεκτες.Για αυτο και γω μαζευω λεφτα και καθε τριμηνο τετραμινο κατεβαινω αθηνα και με 100Ε γαμαω σε δυο μερες με μια διανυκτερευση σχεδον 7με 8 τανες.Και ολες να βγαζουν γουστα.Σκεψου αυτην την λυση.Πολλοι παλαιοι πια αυτο κανουμε
Στρατηγε κανεις ανταλλαγη φβ?Ας στείλει κάποιος pm προφίλ φβ βλαντας
ΦΙΛΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΈΣ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ-ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΙΣΑΙ 100% ΕΥΣΤΟΧΟΣ. Δεν με-μας αφηνουν να γαμησουμε σαν ανθρωποι... και θα τις πουμε και ευχαριστω τις βρωμιαρες. Με το αχ ειναι μεγαλο το πουλι σου... μην με γαμας και πολυ δεν μπορω... ΤΙ ΜΗΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ???? ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ, ΩΡΕΣ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ???? Δεν θα γαμησω εσενα που βαριεσαι πολυ... και τι θα γαμησω? Καμια τρυπα στο τοιχο?Καλά περίμενε εσύ να λύσουν το πρόβλημα σου άλλοι. Πέτα τα 30 40 ευρώ στα πουτανακια και να σου λένε μην πιάνεις βιζια μην το βάζεις όλο μέσα, δεν ξέρεις να γαμας, περάσανε 3 λεπτά πάω στον επόμενο και μετά Στείλε email στον νταβατζι με τα παράπονα σου.
Στα χρηματα δεν ειναι το ιδιο γιατι υπαρχει και η πιοτητα υπηρεσιων που προσφερουν οι τανες στην αθηνα.Καμμια σχεση με εδω που ειναι ξεπετες η κομοδινα η κοιταν το ρολοι.Κατω με 20Ε γαμας κολο και ακαποτο τσιμουκι με cim.Εδω αυτη η προσφορα ειναι το λιγοτερο 80 με 100Ε.Και δεν δινω κατι παραπανω η τα ιδια με ανεξαρτητη κολγκερλ?Κατω εχει ΜΟΥΝΑΡΕΣ που βγαζουν ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ενω εδω οι γαμιολες ειναι μονο για λαντζαΚαλα κανεις συναδελφε.. για την εμπειρια αλλα και για την αλλαγη μια στο τοσο καλα ειναι.
Συνεχεια ομως δεν αξιζει να τραβιεσαι..εκτος και αν εχεις δουλεια εκει η κατι αλλο.
Αν τα βαλεις κατω το ιδιο ειναι.. μιλαω για τα λεφτα που θα ξοδεψεις, τωρα αν οι τανες ειναι καλυτερες απο εδω δεν το ξερω οποτε δεν εχω αποψη στο κομματι αυτο.
Nαι για μεγαλυτερα προγραμματα μαλλον ειναι καλυτερα κατω.. αλλα για καποιον που περναει μονο με απλο, νομιζω τα χρηματα ειναι το ιδιο πανω κατω αν βαλεις τ'αλλα εξοδα που εχεις για να πας Αθηνα να μεινεις και να ξοδεψεις για φαι και αλλα.Στα λεφτα δεν
Στα χρηματα δεν ειναι το ιδιο γιατι υπαρχει και η πιοτητα υπηρεσιων που προσφερουν οι τανες στην αθηνα.Καμμια σχεση με εδω που ειναι ξεπετες η κομοδινα η κοιταν το ρολοι.Κατω με 20Ε γαμας κολο και ακαποτο τσιμουκι με cim.Εδω αυτη η προσφορα ειναι το λιγοτερο 80 με 100Ε.Και δεν δινω κατι παραπανω η τα ιδια με ανεξαρτητη κολγκερλ?Κατω εχει ΜΟΥΝΑΡΕΣ που βγαζουν ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ενω εδω οι γαμιολες ειναι μονο για λαντζα