Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (5 μέλη και 78 επισκέπτες)

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Παιδιά μόλις γύρισα από καταδρομική ανάμεσα σε ένα κενό στη δουλειά.. πήγα στην Barbara στο red light.
Έχει πολύ ωραίο σώμα κώλο και βυζί .. Έχει σιλικόνη.. Πρόσωπο δεν το λες γλυκό, γκαυλιαρικο περισσότερο..
Στα του αγώνα, δέχεται φιλιά, πίπα καλή αλλά δεν κράτησε πολύ.. "γαμήσει" μου λέει μετά από λίγο.. τώρα μαθαίνει ελληνικά όπως μου είπε..
Βγάζει κραυγουλες, αλλά μου φάνηκαν ψεύτικες.. κάναμε 3 στάσεις..

Γενικά ευχαριστημένος.. τίμια επιλογή, αλλά Καρολίνα ή Λάρα δεν είναι στο δωμάτιο.. Για τα δικά μου γούστα πάντα..

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Επίσης πέρασα από Las vegas..σε κανένα 2μηνο η Ρίτα θα γυρίσει.
Στο sex and the city ήταν η Βικτώρια , ωραία μου φάνηκε ίσως περάσω μια άλλη μέρα..
Στο massage είναι μια Έρρικα η οποία πρέπει αυτή να μας πληρώσει για να πάμε .. σκιαχτηκα λίγο..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εγω διπλα στο ξυλινο θυμαμαι κατι φιδια.. μαλιστα τα ειχαν σε σημειο που μολις ανοιγες την πορτα επεφτες πανω τους..νταξει αηδια σε τοσο μικρο χωρο να εχεις φιδια. :confused:
Στο βενους ειχε με το που εμπενες απο την δεξια μερια θυμαμαι τα ειχε, και μετα για καποιο καιρο τα σουταρανε και ειχανε αδεια την γυαλα. Στο ξυλινο δεν θυμαμαι να τα προλαβα.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Παιδιά μόλις γύρισα από καταδρομική ανάμεσα σε ένα κενό στη δουλειά.. πήγα στην Barbara στο red light.
Έχει πολύ ωραίο σώμα κώλο και βυζί .. Έχει σιλικόνη.. Πρόσωπο δεν το λες γλυκό, γκαυλιαρικο περισσότερο..
Στα του αγώνα, δέχεται φιλιά, πίπα καλή αλλά δεν κράτησε πολύ.. "γαμήσει" μου λέει μετά από λίγο.. τώρα μαθαίνει ελληνικά όπως μου είπε..
Βγάζει κραυγουλες, αλλά μου φάνηκαν ψεύτικες.. κάναμε 3 στάσεις..

Γενικά ευχαριστημένος.. τίμια επιλογή, αλλά Καρολίνα ή Λάρα δεν είναι στο δωμάτιο.. Για τα δικά μου γούστα πάντα..
Ψευτικο κωλο έχει η Βαρβαρα?
Ξες αν θα καθήσει καθολου

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
αλίνα ρουμάνα ξανθιά θα πάθεις πλάκα,μπαινω μέσα δευτερη φορά μαζί της,της λεω ειμαι κουρασμένος δεν την παλευω,έρχεται απο πάνω ενω ημουν ανασκελα στο κρεββατι,πηγαινε πανω κατω πολυ γρήγορα,τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδει,το μονο αρνητικό οτι δουλευει μονο πρωινη βαρδια και πολυ σπανια το βραδυ,το κορίτσι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'ολες,πανεμορφη και έχει πολυ καλό χαρακτήρα!!!
που ειναι η Αλινα; Αν ειναι η παλια Αλινα τοτε θυμαμαι ειχε καλες υπηρεσιες

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Βόλτα απόψε με αυξημένες προσδοκίες και όρεξη αλλά...

Ερημίτη 3α... Ρεμπέκα Ρουμάνα μελαχρινή που μοιάζει με την Ειρήνη.
Ερημίτη 3β... Αντωνία Ρουμάνα, μελαχρινό χαριτωμένο, νεαρό κορίτσι με ωραίο κωλαρακι.Την έχω ξαναδεί αλλά δε θυμάμαι που.
Ερημίτη 5 αριστερή πόρτα... Μπιάνκα και Μελίσα πακέτο από Φρίξου, ωραίο μουνί η Μπιάνκα και πάλι που την ξανάδα.

Απέναντι στα δεξιά Λορετα όμορφο ξανθό νεαρό κορίτσι αλλά με κάτι μούτρα ως το πάτωμα.
Στο μεσαίο Αντελίνα που δεν είδα όμως.
Αριστερά Μόνικα Ισπανία είπε η τσατσά, μελαχρινό μελανουρι με ωραίο κορμί...

Λας Βέγκας πρώτο Ιζαμπέλα Ισπανία με τα πολλά τατουάζ, την έχω πάρει παλιότερα με καλές εντυπώσεις εγώ προσωπικά αλλά αργότερα μάλλον άλλαξε.
Λας Βέγκας μεσαίο Κάρμεν ή Ρόζα είπε η τσατσά?δε θυμάμαι...αν και αλλιώς θυμόμουν την Κάρμεν αλλά αυτή ήταν μελαχρινή και λίγο σκουρόχρωμη αλλά πιο γεματουλα μου φάνηκε

Venus...η γνωστή μιλφ Σουζάνα, δύσκολα θα ξαναπάρω.
Venus 2 ...Λάουρα και Μόνικα αλλά δε τις είδα, ήταν μέσα...
Μινώταυρου 14 ξύλινο... Αλεξάνδρα σημείωσα στο μπλοκακι μου και ότι ξεκινάει με 40,την είδα αλλά αυτή τη στιγμή δε τη θυμάμαι καθόλου.
Μινώταυρου 3... πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα, μου διαφεύγει το όνομα τώρα αν και δούλευε και παλιότερα εκεί και στο ερημίτη 3β.

Φρίξου 15α...η Τζούλια η γύφτισσα από τα παλιά.Σα να συμμαζευτηκε κάπως στο σώμα, περνούσα καλά μαζί της παλιότερα απ'όσο θυμάμαι

Φρίξου 13... Αυτή που συστηνόταν ως Λορυ στην ερημίτη και στο νικ.ουρανου 28... που μοιάζει πολύ στην Έλενα Ρουμάνα και εγώ πιστεύω ότι ίσως είναι και αδερφές.Πολυ όμορφο πρόσωπο...

Belarus... τώρα τι να σχολιάσεις, ποντιακά στο τέρμα,μποχα από τον υπόνομο κι ένα κοριτσάκι γύρω στο 1,5 μέτρο που βγήκε με ένα άσπρο βρακί και φανελάκι και κάλτσες στο σαλόνι

Νικ.Ουρανου 1α πίσω studio pimp...η θεία Τάνια Ρωσίδα με μεγάλα βυζιά...την έχω πάρει πριν καμιά 10 χρόνια με μέτριες εντυπώσεις
Νικ.ουρανου 1α μπροστά... Έλενα είπε η τσατσά αλλά ήταν μέσα δε την είδα

Εντάξει και δεν μου'κανε κάποια τρομερό κλικ και το όλο κλίμα γενικά είναι πολύ παρακμή πλέον... Αγενείς και βαριεστημενες τσατσαδες, κοπέλες που φαίνεται η βαρεμάρα στο πρόσωπο τους... πιτσιρικάδες 7-8 άτομα μαζί που γυρνάνε για χαβαλε προφανώς.
Εκεί στην ερημίτη κάτι πακιστανογυφτοι με μπύρες στα χέρια, τους βάζουν και μέσα...
Δεν ξέρω, απόψε πρώτη φορά που κι εγώ απογοητεύτηκα έτσι και μου ήρθε στο μυαλό η πολύ ωραία φράση 'με τόσο πλούτο πως φτωχύναμε έτσι '...
Ωραιος και περιεκτικός φιλε ! Να ρωτησω κατι; Γιατί με Σουζάνα δε θα ξανά έμπαινες δεν λέει πια;

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Ψευτικο κωλο έχει η Βαρβαρα?
Ξες αν θα καθήσει καθολου
Δεν μου φάνηκε ψεύτικος.. βυζί πάντως σίγουρα, δεν άντεχε και να την πιάνεις έντονα γιατί πονούσε.. Ίσως το παρακανα κι εγώ..
Δεν ρώτησα εάν θα καθήσει..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ωραιος και περιεκτικός φιλε ! Να ρωτησω κατι; Γιατί με Σουζάνα δε θα ξανά έμπαινες δεν λέει πια;
Ναι έχει πέσει πολύ πιστεύω σε απόδοση ενώ έχει ανεβάσει τιμές στα προγράμματα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095

Johnνης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές μπορείτε να με βοηθήσετε και μα μου πειτε που μπορώ να βρω τα τρίδυμα σπιτακια?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Στο βενους ειχε με το που εμπενες απο την δεξια μερια θυμαμαι τα ειχε, και μετα για καποιο καιρο τα σουταρανε και ειχανε αδεια την γυαλα. Στο ξυλινο δεν θυμαμαι να τα προλαβα.
Μετα πρεπει να τα πηγαν στο ξυλινο η ειχαν και στα δυο.. λογικα το ιδιο αφεντικο ειχε αυτα τα μαγαζια.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Επίσης πέρασα από Las vegas..σε κανένα 2μηνο η Ρίτα θα γυρίσει.
Στο sex and the city ήταν η Βικτώρια , ωραία μου φάνηκε ίσως περάσω μια άλλη μέρα..
Στο massage είναι μια Έρρικα η οποία πρέπει αυτή να μας πληρώσει για να πάμε .. σκιαχτηκα λίγο..
Στο διπλα σαιτ την εχουν κανονικα στο προγραμμα.. μαλλον πληρωσαν κι τους μηνες που θα λειπει. :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Δεν μου φάνηκε ψεύτικος.. βυζί πάντως σίγουρα, δεν άντεχε και να την πιάνεις έντονα γιατί πονούσε.. Ίσως το παρακανα κι εγώ..
Δεν ρώτησα εάν θα καθήσει..
Τι έκανες ρε φίλε ,την αρμεξες να πάρεις γάλα;
Πλάκα κάνω .
Τι φάση από κοντά ;
Δεν την έχω δει ,αλλά στο άλλο σάιτ η μούρη της είναι σαν τον Barakka

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom