Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Mia Νικόλ 28αρα περίπου ξανθιά με σιλικονατα βυζιά που συστήνετε ως Ελληνίδα χωρίς να κάνει ακαποτο τσιμπούκι και είναι στο σπιτάκι το μικρό πλάι από το σπίτι με τα φίδια κάποτε στη Νικηφόρου Ουρανού Πέτρου ερημίτη στο χώμα που έχει από έξω ....την έχει πάρει κανείς; αξίζει ή πατάτα;
Μεγάλε, σημεία στίξης, γιατί μου δημιούργησε ένα μικρό ανεύρυσμα όλο αυτό το ποίημα :new_shocked:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266
Μεγάλε, σημεία στίξης, γιατί μου δημιούργησε ένα μικρό ανεύρυσμα όλο αυτό το ποίημα :new_shocked:
Φίλε είμαι προμοτορας της κ με ενοιαξε πιο πολύ να την προμοτσρω παρά να βάλω σημεία στιξης:confused:

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Φίλε είμαι προμοτορας της κ με ενοιαξε πιο πολύ να την προμοτσρω παρά να βάλω σημεία στιξης:confused:
Οκ, με έψησες απ'το ξανθιά με σιλικονάτα βυζιά, δεν χρειαζόταν το σπίτι με τα φίδια και τα υπόλοιπα :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
@Karaman 7 έλα πες την αλήθεια... Μπερδεύτηκες. Καρολίνα-Καταλίνα, μοιάζουν και τα ονόματα... λίγο και η κρασοκατάνυξη...δεν θέλει πολύ να γίνει το λάθος.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Παιδιά πείτε καμιά καλή μέσα.
αλίνα ρουμάνα ξανθιά θα πάθεις πλάκα,μπαινω μέσα δευτερη φορά μαζί της,της λεω ειμαι κουρασμένος δεν την παλευω,έρχεται απο πάνω ενω ημουν ανασκελα στο κρεββατι,πηγαινε πανω κατω πολυ γρήγορα,τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδει,το μονο αρνητικό οτι δουλευει μονο πρωινη βαρδια και πολυ σπανια το βραδυ,το κορίτσι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'ολες,πανεμορφη και έχει πολυ καλό χαρακτήρα!!!

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
αλίνα ρουμάνα ξανθιά θα πάθεις πλάκα,μπαινω μέσα δευτερη φορά μαζί της,της λεω ειμαι κουρασμένος δεν την παλευω,έρχεται απο πάνω ενω ημουν ανασκελα στο κρεββατι,πηγαινε πανω κατω πολυ γρήγορα,τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδει,το μονο αρνητικό οτι δουλευει μονο πρωινη βαρδια και πολυ σπανια το βραδυ,το κορίτσι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'ολες,πανεμορφη και έχει πολυ καλό χαρακτήρα!!!
Έχω πάει παλιότερα. Οκ δεν τρελάθηκα τότε

Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
παιδιά υπάρχει κανα καλο μιλφάκι κατα τις βραδινές ώρες?

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Έχω πάει παλιότερα. Οκ δεν τρελάθηκα τότε

Συμφωνώ με τον φίλο..Με την Αλινα, πρώτη φορά είχα πάει , αν θυμάμαι καλά.. τον Αύγουστο του 2018, το θυμάμαι, γιατί ήταν η τελευταία μέρα δουλειάς , έπαιρνα άδεια και πήγαινα διακοπές..
Μελαχρινή τότε και δεν μιλούσε καθόλου ελληνικά.. Πριν κάποιους μήνες που πήγα μιλάει μια χαρά..
Στα του αγώνα, σαλιωνει πολύ στην πίπα .. εμένα μου αρέσει .. θέλει να σε ευχαριστήσει.. έχει διάθεση ..Είναι gfe κατάσταση..

Alex_1986

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Να γράψω για την Καρολίνα.. Πήγα την Παρασκευή.. Την είχα δει παλαιότερα και μου είχε φανεί αδύνατη για τα γούστα μου..
Φορούσε ένα φόρεμα την Παρασκευή, μου λέει η τσατσά είναι πολύ καλή.. Δεν ξέρω γιατί.. με εψησε.. Ευτυχώς μπήκα.. Έπαθα πλάκα.. Ήταν πολύ γλυκειά με χαμόγελο, δίνει φιλάκια χωρίς γλώσσα, κάναμε αγκαλιές.. χαιδευομασταν... Ένιωσα πολύ ωραία.. στην πίπα ήταν πολύ καλή.. Μια στάση κάναμε.. ανέβηκε πάνω μου.. την επιασα από την κωλαρα της και την ανεβοκατέβασμα πάνω κάτω... Δεν πολύ άντεξα γιατί με είχε φτιάξει από πρίν..Γενικά ήταν πολύ αισθησιακή..
Αυτά.. δεν έχω κάνει πολλές περιγραφές , Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός..
Θα ξανά έρθει 4-5 του μήνα για 1 εβδομαδα με 10 μερες..

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.817
Πόντοι
25.036

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.020
Πόντοι
3.346
Οταν ανοιξε το βενους, ειχε μια μεγαλη γυαλα με 1 ή 2 φιδια μεσα....το τζακι στο κεντρο αναμμενο... καλες εποχες...
Εγω διπλα στο ξυλινο θυμαμαι κατι φιδια.. μαλιστα τα ειχαν σε σημειο που μολις ανοιγες την πορτα επεφτες πανω τους..νταξει αηδια σε τοσο μικρο χωρο να εχεις φιδια. :confused:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Στρατηγέ μου, γύρισε το βαθύ λαρύγγι; Αν ναι, πως τη λένε και που θα τη βρω;;;
Η τσατσά τον προηγούμενο μήνα μου πε ότι θα γυρίσει τέλη Γενάρη.Ενας συναγωνιστής αυτές τις μέρες μου είπε ότι ξεκινάει αυτό το ΣΚ.Καρινα την λένε και δουλεύει στο Μινώταυρου 3 βραδυνή βάρδια.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076
Η τσατσά τον προηγούμενο μήνα μου πε ότι θα γυρίσει τέλη Γενάρη.Ενας συναγωνιστής αυτές τις μέρες μου είπε ότι ξεκινάει αυτό το ΣΚ.Καρινα την λένε και δουλεύει στο Μινώταυρου 3 βραδυνή βάρδια.
Και εμένα η υπηρεσία μου είπε πριν τις γιορτές ότι 5 με 6 θα είναι εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom