Μεγαλοψωλης20εκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2023
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Μάγκες ξέρεις κανένας κάνα καλό στούντιο για τρίο?
Είχα περάσει εγω πριν καμιά 15 - 20 μέρες βράδυ και ηταν κλειστά και τα τρία. Αλλά απο οτι βλέπω γυρνάνε απο αύριο αν ισχύει το πρόγραμμα.Καλησπέρα, έχει περάσει κανένας απο casa d'amore αυτές τις μέρες? Είναι η Εβελίνα και η Έλενα γιατι στην άλλη σελίδα καιρό τωρα δεν γράφει κάτι.
Τρίχα=προστασία από δερματικά...Τρίχα = βρωμιά
Πολύ σωστό, εφόσον πλένεται η περιοχή είναι προστασία από πολλά, δεν βγαίνει τυχαία από το σώμα σε εκείνη την περιοχή η τριχοφυΐα. Αυτά περί ξυρίσματος ισχύει στο στρατό που είσαι σε άσκηση και ξυρίζεις γενιά κεφάλι που θα κάνεις να πλυθεις μέρες.Τρίχα=προστασία από δερματικά...
Όταν δεν γνωρίζετε μην γράφετε τέτοια .
Αρκεί εννοείται να είναι και μπανιαρισμενη τρίχα ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες ...ο θεός πολλά μας έδωσε να προστατευομαστε αλλά δεν το γνωρίζουμε μερικοί ..
Κι εγώ πέρασα ουριθριτιδα.. και με είχαν κάνει δύο ακα στοματικό.. Σε ποια ειχες πάει;Εγώ πρόσφατα κόλλησα ουριθρίτιδα από κοπέλα γνωστή που είχα πάει 5-6 φορές χωρίς πρόβλημα. Έχω κάνει γυμνό με πολύ χειρότερες, που κάνουν αρπαχτές και εξαφανίζονται, και δεν έπαθα τίποτα. Οπότε θεωρώ ότι είναι τελείως τυχαίο. Πήρα αντιβίωση 5 μέρες, τα συμπτώματα κράτησαν 2 και επανέρχομαι. Λάθος που άργησα να κατουρήσω μετά το γαμήσι. Μπορεί να τη γλίτωνα.
Καλημερα σε όλους διάβασα κάποια πράγματα για αυτό που λες και δεν βρήκα κάτι ώστε να μπορείς να το κολλήσεις με ελεύθερο στοματικό αλλά μόνο με διείσδυση στο κόλπο της γυναίκας είσαι σίγουρος ότι το κόλλησες από εκεί;Κι εγώ πέρασα ουριθριτιδα.. και με είχαν κάνει δύο ακα στοματικό.. Σε ποια ειχες πάει;
Καλησπέρα!Δεν είχα σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό.. Οπότε από τι άλλο;Καλημερα σε όλους διάβασα κάποια πράγματα για αυτό που λες και δεν βρήκα κάτι ώστε να μπορείς να το κολλήσεις με ελεύθερο στοματικό αλλά μόνο με διείσδυση στο κόλπο της γυναίκας είσαι σίγουρος ότι το κόλλησες από εκεί;
Eιναι για μερακλήδες που γουστάρουν σιτεμενες θείες!Το pimp studio τι φάση είναι ; Έχει πάει κανένας ;
Προσυπογράφω!Εγώ πάντως πριν 10 μέρες που έκανα εξετάσεις δεν έδειξαν τίποτα. Κάθε χρόνο κάνω προληπτικά. Και ειδικά για την καρίνα έχω περάσει με γυμνό 69 πάνω από 10 φορές. Γενικά θέλω να πιστεύω ότι δεν είχε κάτι γιατί αλλιώς η μισή Θεσσαλονίκη θα έχει κολλήσει
Τα ίδια έπαθα το καλοκαίρι δυο τρεις μέρες μετά την επίσκεψη στην τσιμπουκαρίνα. Δεν είχα κάνει κάτι άλλο "επικίνδυνο" εκείνες τις μέρες και γενικά πρώτη φορά πάθαινα τέτοια ιστορία οπότε πιθανολογώ την πάτησα από αυτή, αν και ο μύστης πιο πάνω λέει δεν κολλάς έτσι. Όπως και να ΄χει τέλος οι γυμνές τσιμπουκάρες.
Τώρα φρικάρω μόνο στην σκέψη οτι το έδωσα ακά στην Καταλίνα που την είχε γαμήσει ακάποτα η μισή πόλη
Οι λατίνες λένε μας το φάγανε οι ισπανοί το μωρό, αδειάζει τα καβλιά της Βαρκελώνης και είναι άγνωστο αν και πότε θα ξαναέρθει.Ευτηχως επραξα με το πανω κεφαλι, και ανοικω στο αλλο μισο της πολης.!!!
Ξερουμε παντως αν θα ξαναγυρισει.??? Ρωταω....οχι για μενα, αλλα για εναν φιλο.!!
Ακοποτη πιπα η γαμηση ???Τα ίδια έπαθα το καλοκαίρι δυο τρεις μέρες μετά την επίσκεψη στην τσιμπουκαρίνα. Δεν είχα κάνει κάτι άλλο "επικίνδυνο" εκείνες τις μέρες και γενικά πρώτη φορά πάθαινα τέτοια ιστορία οπότε πιθανολογώ την πάτησα από αυτή, αν και ο μύστης πιο πάνω λέει δεν κολλάς έτσι. Όπως και να ΄χει τέλος οι γυμνές τσιμπουκάρες.
Τώρα φρικάρω μόνο στην σκέψη οτι το έδωσα ακά στην Καταλίνα που την είχε γαμήσει ακάποτα η μισή πόλη
Ανω του μετρίου, αντεχει γενικά .Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία με Ρόζα που δουλεύει στ Ερημίτη? Ήθελα να περάσω με πρόγραμμα μισής ώρας αλλά με είπε η τσα2 ότι δεν κάνει προγράμματα...
Ολοκληρωμένη ρομαντική εμπειρία που τελειώνει με μπλε fantaΑκοποτη πιπα η γαμηση ???
Λεώ για την κολομβιανή κάβλα που δούλευε μέχρι κάποια στιγμή τον Αύγουστο. Υπήρχε κι άλλη προηγουμένως ? Δεν με βοηθάει και το αλτσχαιμερΗ πρώτη πρώτη καταλινα ( πριν 2 χρονια ) που ήρθε γτ πιστεύω οτι οταν έκανε διάλειμμα αυτή που γύρισε στην θέση της ειναι άλλη και δεν είναι η αυθεντική ένιωσα και εγώ ότι μπορούσα να γαμησω χωρίς κάποτα καθώς δεν είχε κάνει καν κίνηση να βγάλει την κάποια και μου είχε στηθεί... βέβαια με τις κινήσεις μου κατάλαβε ότι περίμενα την κάποια και την έβγαλε.. αλλά ένιωσα ότι αν έκανα κίνηση να μπω χωρίς δεν θα μου έλεγε όχι
To joke με την μπλε φαντα δεν το κατάλαβα πότε. Εκτός ότι αναφερόταν στο ακαποτο γαμηση ..Ολοκληρωμένη ρομαντική εμπειρία που τελειώνει με μπλε fanta
Λεώ για την κολομβιανή κάβλα που δούλευε μέχρι κάποια στιγμή τον Αύγουστο. Υπήρχε κι άλλη προηγουμένως ? Δεν με βοηθάει και το αλτσχαιμερ