Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.968
- Πόντοι
- 456
Ρώτα την Alexa η την SiriΓνωρίζει κανείς την 17Ν αν υπάρχουν κυκλοφορία με αστικά ;
Ρώτα την Alexa η την SiriΓνωρίζει κανείς την 17Ν αν υπάρχουν κυκλοφορία με αστικά ;
Ελπίζω να μιλάς μεταφορικά.Πέρασμα σήμερα το βράδυ από ρεντναϊτ ζιλελ,σαλοναρισμα μόνο επειδή το μωρό είχε κλείσει πρόγραμμα μια ώρα, λοιπόν μύστες το μανάρι είναι ανυπέρβλητα καλό με ένα μόνο αρνητικό τα βυζιά παραηταν πλαστικά, αλλά ειδικά ανάμεσα στα σκέλια για εμάς που μας αρέσουν τα ανοίγματα ήταν κόλαση και η κολάρα της ήταν το κάτι άλλο θα επισκεφτώ σίγουρα όταν την βρω ελεύθερη, μιλάμε για πολύ βρωμιά το μουνι, αυτά.
Όχι, σοβαρά μιλάωΕλπίζω να μιλάς μεταφορικά.
Κ π κάνει πασαρέλαΜια είναι μοντέλο
Υπάρχει.Μάγκες λέω για πρώτη φορά να πάρω πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό υπάρχει περίπτωση να κολλήσω τπτ ;
για τη βρωμια στο μουνι εννοει ο Ντιουαρς, τι σοβαρα μιλας; Αν ηταν οντως τοτε τι εκατσες και δεν εφυγες τρεχοντας;Όχι, σοβαρά μιλάω
Αν πάω όταν ανοίξει το μαγαζί κατευθείαν δεν θα ναι καλύτερα λες ;Υπάρχει.
Εκείνη την ώρα θα κοιμάται το αφροδίσιο μην αγχώνεσαι.Αν πάω όταν ανοίξει το μαγαζί κατευθείαν δεν θα ναι καλύτερα λες ;
Δεν είμαι σίγουρος,αλλα μάλλον πήγε στην μαμά Τερέζα και επειδή είναι κοντά το πέρασε για στούντιο ..για τη βρωμια στο μουνι εννοει ο Ντιουαρς, τι σοβαρα μιλας; Αν ηταν οντως τοτε τι εκατσες και δεν εφυγες τρεχοντας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καμια που να κανει κωλο υπαρχει εκτος απο Βλαντα Ριτα Εβελινα και την αλλη την skinny στη φριξου?
μαμά τερέζα είναι η καντίνα;Δεν είμαι σίγουρος,αλλα μάλλον πήγε στην μαμά Τερέζα και επειδή είναι κοντά το πέρασε για στούντιο ..
Να μύρισε ή να είδε βρωμιά δεν υπάρχει περίπτωση αφού δεν γάμησε..
Με αυτά που ακούμε θα μας κάνουν να αποσυρθουμε από το άθλημα ...άκου εκεί πολύ βρωμιά το μουνι .
Yeap!μαμά τερέζα είναι η καντίνα;
Υποτίθεται κάνουν εξετάσεις και λες ότι θα σαι ο πρώτος πελάτης όταν ανοίγει και δεν θα χει ρουφήξει ακα πιο πρινΕκείνη την ώρα θα κοιμάται το αφροδίσιο μην αγχώνεσαι.
Ρε φίλε πίπα θα σου κάνει ,όχι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς .
Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό να πιάσεις κανένα έρπη ας πούμε ..αλλά άμα φοβάσαι να δώσεις ακαποτο τσιμπούκι μην δίνεις καθόλου .
Τι νομίζεις άμα είναι πλυμένη θα γλιτώσεις;
Ενώ όταν δίνεις γλωσσοφιλα νομίζεις δεν γευεσαι την ψωληλαΥποτίθεται κάνουν εξετάσεις και λες ότι θα σαι ο πρώτος πελάτης όταν ανοίγει και δεν θα χει ρουφήξει ακα πιο πριν
Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι εγώ τέτοιο πράγμα δεν έκανα ποτέ στα σπίτια ούτε προκειτεΕνώ όταν δίνεις γλωσσοφιλα νομίζεις δεν γευεσαι την ψωληλα
Μετά μην αναρωτιόμαστε γιατί είναι η κατάσταση αυτή που είναι εδώ πάνω !Ρε φίλε τι περιμένεις δηλαδή για πιο λόγο να κάτσει η άλλη και να είναι σαν μανεκεν να κάνει πιπα σε εμάς για 20€ έτσι όπως είναι τα πράγματα πλεον ότι δίνεις παίρνεις με 20€ μπορεί να κάτσει κανένα σάπιο μουνι. Από 50€ φτιάχνεται η κατάσταση με μέτριο μωρό και με 100€ περνάς τέλεια με μοντελακια.
Χαχαχ με πεθανες αδερφε! Εγω λεω να την μπανιαρισεις με detol εσυ ο ιδιος για να εισαι σιγουρος μην γινει καμια στραβήΑν πάω όταν ανοίξει το μαγαζί κατευθείαν δεν θα ναι καλύτερα λες ;
Δεν το κατάλαβα, τρόπος του λέγειν είναι όταν έγραψα πολύ βρωμιά, εννοώ πολύ έκφυλη πουτανα που σε καυλώνει η εμφάνιση τηςγια τη βρωμια στο μουνι εννοει ο Ντιουαρς, τι σοβαρα μιλας; Αν ηταν οντως τοτε τι εκατσες και δεν εφυγες τρεχοντας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καμια που να κανει κωλο υπαρχει εκτος απο Βλαντα Ριτα Εβελινα και την αλλη την skinny στη φριξου?