georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Ποιες είναι στο βεγκας βραδινή βάρδια; Βλέπω μέχρι 7 τις κοπέλες στο σαιτ
Ιζαμπέλ -Σουζανα-Καρμεν!Ποιες είναι στο βεγκας βραδινή βάρδια; Βλέπω μέχρι 7 τις κοπέλες στο σαιτ
Ξέρει κάποιος την απάντηση εδώ ;Σάντρα Ραισα σε ποια στούντιο δουλεύουν? Πρωινες η βραδυνές ώρες παίζουν?
Ξέρει κάποιος την απάντηση εδώ ;
Σουζανα μιλφ τσεχα λες?Ιζαμπέλ -Σουζανα-Καρμεν!
Σε ποιο φίλος?Ίσως το καλύτερο τσιμπούκι που μου χουν πάρει το σημερινό της Ρεβεκας πραγματικά απίστευτη και στο γαμησι πολύ καλή.Τ'αξιζει τα λεφτά της και με το παραπάνω και δεν θέλει να σε διώξει άχυστο.Μπραβο Ρεβέκα.
Πέτρου Ερημίτη 5 βραδυνή βάρδιαΣε ποιο φίλος?
Πια είναι η ελληνο βραζιλιαναΤεταρτη απογευμα παω στην Φριξου,το τερμα δεξια απο την πλευρα του ινκογκνιτο.Βγαινει 1 τσατσα που οποτε δεν περνας μεσα λεει μαλακιες και φωναζει...Βγαινει και ενα ωραιο μουνακι,Ελληνοβραζιλιανα συστηθηκε.Ωραια βυζια,μαλλον σιλικονατα.Σκεφτηκα να κανω μια βολτα να δω 2-3 για ζεσταμα και να περασω μετα.Αρχισε παλι η μαλακω η τσατσα να λεει πιπες.Αφεντικα,πουτανες και νταβαδες καντε κατι.Θα βρεθει καποιος που θα της δωσει κανενα μπουνιδι και θα κλαιει.Εξαιτιας της εφυγα και πηγα διπλα στην Βικτωρια,εγραψα κριτικη.
Εγώ πρόσφατα κόλλησα ουριθρίτιδα από κοπέλα γνωστή που είχα πάει 5-6 φορές χωρίς πρόβλημα. Έχω κάνει γυμνό με πολύ χειρότερες, που κάνουν αρπαχτές και εξαφανίζονται, και δεν έπαθα τίποτα. Οπότε θεωρώ ότι είναι τελείως τυχαίο. Πήρα αντιβίωση 5 μέρες, τα συμπτώματα κράτησαν 2 και επανέρχομαι. Λάθος που άργησα να κατουρήσω μετά το γαμήσι. Μπορεί να τη γλίτωνα.Υποτίθεται κάνουν εξετάσεις και λες ότι θα σαι ο πρώτος πελάτης όταν ανοίγει και δεν θα χει ρουφήξει ακα πιο πριν
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος μετά από επαφή είναι να πλένει την περιοχή καλά με σαπούνι και να κατουράει, μπόλικο νερό ώστε να έχεις συχνή ούρηση ώστε να μην υπάρχει ανάπτυξη μικροβίων. Προφανώς δεν μηδενίζεις τις πιθανότητες αλλά τις μειώνεις σε ένα καλό ποσοστό, όποτε είναι μη χείρον βέλτιστη επιλογή. Επίσης ανδρολογος που πηγαίνω συχνά μου λέει να αποφεύγεις το ξύρισμα, όταν έχεις τρίχες μειώνεις πιθανότητες για δερματικές λοιμώξεις. Ο κάθε ένας τα ζυγίζει και πράττει αναλόγωςΕγώ πρόσφατα κόλλησα ουριθρίτιδα από κοπέλα γνωστή που είχα πάει 5-6 φορές χωρίς πρόβλημα. Έχω κάνει γυμνό με πολύ χειρότερες, που κάνουν αρπαχτές και εξαφανίζονται, και δεν έπαθα τίποτα. Οπότε θεωρώ ότι είναι τελείως τυχαίο. Πήρα αντιβίωση 5 μέρες, τα συμπτώματα κράτησαν 2 και επανέρχομαι. Λάθος που άργησα να κατουρήσω μετά το γαμήσι. Μπορεί να τη γλίτωνα.
πες ποια να ξερουμε μην παμεΕγώ πρόσφατα κόλλησα ουριθρίτιδα από κοπέλα γνωστή που είχα πάει 5-6 φορές χωρίς πρόβλημα. Έχω κάνει γυμνό με πολύ χειρότερες, που κάνουν αρπαχτές και εξαφανίζονται, και δεν έπαθα τίποτα. Οπότε θεωρώ ότι είναι τελείως τυχαίο. Πήρα αντιβίωση 5 μέρες, τα συμπτώματα κράτησαν 2 και επανέρχομαι. Λάθος που άργησα να κατουρήσω μετά το γαμήσι. Μπορεί να τη γλίτωνα.
Τρίχα = βρωμιάΤο καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος μετά από επαφή είναι να πλένει την περιοχή καλά με σαπούνι και να κατουράει, μπόλικο νερό ώστε να έχεις συχνή ούρηση ώστε να μην υπάρχει ανάπτυξη μικροβίων. Προφανώς δεν μηδενίζεις τις πιθανότητες αλλά τις μειώνεις σε ένα καλό ποσοστό, όποτε είναι μη χείρον βέλτιστη επιλογή. Επίσης ανδρολογος που πηγαίνω συχνά μου λέει να αποφεύγεις το ξύρισμα, όταν έχεις τρίχες μειώνεις πιθανότητες για δερματικές λοιμώξεις. Ο κάθε ένας τα ζυγίζει και πράττει αναλόγως
νομιζω το θεμα ειναι να μην ξυριστεις την ημερα που θα πας να γαμησεις για να μην υπαρχει καποια ανοιχτή πληγη και κολλήσειςΤρίχα = βρωμιά