Βόλτα απόψε τη νύχτα...
Μινώταυρου 3... Βικτώρια ξανθιά, όμορφη και εκφυλη με κωλάρα
Νικ.Ουρανου 24... Μπιάνκα μικροσκοπική οδοντογλυφίδα,με κόκκινα εσώρουχα και γλυκιά φατσούλα.Μου έκανε και χειραψία
Νικ.Ουρανου 28... Η Σάντρα με την κωλάρα αν δεν κάνω τρομερό λάθος,την είχα γαμήσει παλιότερα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.Εχει πάρει κιλά.
Νικ.Ουρανου 20... είχα κάτι χρόνια να το δω ανοιχτό και είχε ένα κοντόχοντρο μπαζακι,αδιάφορο... μαζί με την τσατσά της Εβελίνα από τρίδυμα
Belarus... απίστευτη μποχα με το που ανοίγεις την πόρτα μέχρι αναγουλας... μια μουσική στο τέρμα που να μην ακούς τίποτα και η άλλοτε ευγενική ποντια μες τα νεύρα και τη μαγκιά... δύο μελαχρινές κοπέλες, σκουρόχρωμες και όμορφες οι οποίες έδεναν πολύ μεταξύ τους σαν εικόνα... με κωλάρες και οι δύο.Αλεξάνδρα και Ιζαμπέλα,δεν ξέρω αν είναι και Λατινες διότι συνεννόηση εκεί μέσα δεν υπάρχει
Νικ.Ουρανου 1α πίσω, studio Pimp.... τζάμπα το όνομα...η θεία Τάνια αν είναι δυνατόν ... πρέπει να κοντεύει τα 70...
Νικ.Ουρανου 1β Αφρός... ένα μελαχρινό κορίτσι άσχημο αλλά με ωραίο κορμάκι, βυζί τούμπανο και ρώγα κάγκελο που ξεχώριζε μέσα από το σουτιέν.Κι εδώ τσατσά μες τη μαγκιά φορτωμένη
Φρίξου 15... Κασσάνδρα και Εύα Ρωσίδες είπε η προβληματική τσατσά... δύο ξανθουλες ομορφουλες,γεματουλες... παρτουζα κι εδώ εννοείται από 30 η κάθε μία και ×2 τα προγράμματα
Φρίξου 15β κάτω στούντιο... Μπιάνκα και Μελίσα.... πολύ ωραίο μουνί η Μπιάνκα ,τη Μελίσα την είχα ξαναδεί ξανθιά και λίγο γεματουλα... κι εδώ παρτουζα και ×2 τα προγράμματα από 30ε
Φρίξου 13... Ρόζα πολύ ωραίο νεαρό όμορφο μουνάκι με λευκή επιδερμίδα και κωλαρακι στητο που το δίνει με 70ε
Λίγος κόσμος, αρκετά στούντιο κλειστά... από και και πέρα εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση μετά από τόσα χρόνια το γεγονός ότι κάποιες τσατσαδες που θα έπρεπε από χρόνια να είναι στο τρελαδικο, είναι υπεύθυνες στα στούντιο για να βάλουν τον πελάτη μέσα υποτίθεται... κίνηση δεν έχει, καμιά τρομερή μουνάρα δεν έχεις αλλά προκαλείς και από πάνω και ειρωνευεσαι τον πελάτη και τελικά τον διώχνεις... και κάνεις ζημιά και στην κοπέλα που ενδεχομένως να είναι καλή μέσα αλλά και στην επιχείρηση