ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 242
- Πόντοι
- 20
Που και πότε την πήρες; Γιατί στο προγραμμα δεν την δείχνειΜονα Λιζα μαυρουλα... δεν αντεχει σε σκληρο πηδημα... Κριμα...
Που και πότε την πήρες; Γιατί στο προγραμμα δεν την δείχνειΜονα Λιζα μαυρουλα... δεν αντεχει σε σκληρο πηδημα... Κριμα...
Ποιος ξέρει.. Αλλά το λογικό αυτό που λες είναιΔηλαδη αυτο το παστακι το πληρωνανε 150€ την ωρα.??? Μαλλον δεν εκανε τζιρο και επεσε στα στουντιο...
Τι ακριβώς χτίζεται;Μύστες ισχύει ότι λόγω του εβραικού τερατουργήματος που χτίζεται στην Ουρανού θα κλείσουν όλα τα τσαρδιά στην Φρίξου και τα περισσότερα στην Ουρανού? Έμαθε κανεις τίποτα καινούργιο για το θέμα?
Ένα κτίριο που θα νοικιάζονται γραφεία και στο ισόγειο εμπορικό κέντρο. Βάσει νόμου πρέπει να φύγουν τα μπουρδέλα μέχρι 200 μέτρα όπως έγινε και με το χοτέλι στην Γεωργίου πριν μερικά χρόνια. Αλλά αυτά τα έμαθα από κοπέλες γι'αυτό ρωτάω μήπως κάποιος μύστης γνωρίζει καλύτερα για το θέμα.Τι ακριβώς χτίζεται;
Γι'αυτό ανοίγουν καινούργια στην Ερημίτη; Καθόλου απίθανο.Ένα κτίριο που θα νοικιάζονται γραφεία και στο ισόγειο εμπορικό κέντρο. Βάσει νόμου πρέπει να φύγουν τα μπουρδέλα μέχρι 200 μέτρα όπως έγινε και με το χοτέλι στην Γεωργίου πριν μερικά χρόνια. Αλλά αυτά τα έμαθα από κοπέλες γι'αυτό ρωτάω μήπως κάποιος μύστης γνωρίζει καλύτερα για το θέμα.
Δράμα η κατάσταση. Έχει ένα λέγεται studio 21 αλλά προσωπικά δεν αξίζειΘα σκάσω μύτη Κοζάνη για επαγγελματικούς λόγους από βδομάδα και λέω να περάσω απτα σπίτια.Εχει κάνεις ιδέα τι παίζει; Πριν χρόνια που ΧΑ πάει στα σπίτια σε κάτισκαλιά έλεγε κάτι μια ψηλή νταρντανα με τατουάζ στον ώμο μου Χε πει δούλευε και las vegas.
Στα αρχιδια τους και το ζεύγος που έχουν τα παρανταϊς, σιγά μην σιγκινηθει η τσατσα2ο σεντονατο....
Φευγω, παω Λας βεγκας, Φριντα στο προγραμμα μεχρι της 2 το βραδυ την ειχε... και τα 3 φωτακια αναμενα, στο 1ο δεξια δεν ανοιγε, και ακουγοντας καποιος να ματσαρει απο μεσα.... ....αρα ισως Βλαντα μονης της που δουλευει.???
Στο 2ο δεξια, η Μονα η μαυρουλα που ρωτανε και απο πανω, ξεβρακωτη.... και στο απεναντι το μονο του, η Καρμεν το πιπινι....
Φευγω... απογοητευση, σκεφτομαι να την κανω, αλλα λεω δεν φευγω αχυστος, θα παω Παρανταιζ στην καινουρια Ντανιελα που την ειχα δει προχτες... Χτυπαω πορτα απο το 1, μεσα η Ρουμπι με την Σουζανα, και οι 2, η μια χειροτερη φολα απο την αλλη...
Χτυπαω στο 2ο, Ντανιελα και Μελανι, πληρωνω 70 για 69 με την Ντανιελα, η τσατσα ανεφερε πρωτα και τα προγραμματα, 40 το απλο 10 λεπτα χρονος.!!!!....παρακαλω.... 50 το χαλαρο..... ποσο 12 λεπτα.????
Το κοντοπουτανο φορουσε ενα κορμακι που εσκιζε τον κωλο της, μαγικος χαμηλοκωλος....κωλος.!!! Πατουρα, αρχισα να ανεβαζω παλμους μονο που το εβλεπα να φευγει στην κουζινα....
Μπενω δωματιο, σκαει το κοντοπουτανο, εχει ενα σωματακι καυλωτικο, συνενοηση στα Αγγλικα και ξεντυμα, μπαλαμουτι στα ορθια.??? γιοκ να μου δειχνει το κρεβατι.... να τα μαααααςςςςς απο μεσα μου.... Πεφτω στο κρεβατι, παει να παρει μουρομαντυλα να μου τον πλυνει, χαζευω την πατουρα της, λεω απο μεσα μου μεινε ηρεμοοοοοςςςς..... και καθως πεφτει με τα μουτρα, την λεω χαλαρωσε μην βιαζεσαι με κοιτουσε σαν χανος.... τον καθαριζει με το μουρομαντυλο, και τον παταει και μια εξεταση οπτικα, μηπως εχει κανα κουσουρι το εργαλειο.??? αρχιζει κλαρινο μονο κεφαλακι με το ζορι.... την σταματαω, στο δυλεπτο, παω να την πασπατεψω, μη, οχι, μη τα βυζια μου, τα οποια με το ζορι χωρανε στην χουφτα, την βαζω μπρουμυτα, δυσανασχετει, μην ακουμπησει ο πουτσος πανω της, μικροφοβικη στο φουλ.... αρχιζω φορτωνωωωωωω.....
Την βαζω απο κατω να την γλυψω φαγαμε περιπου 1 λεπτο στην συνενοηση οτι δεν δεχεται δαχτυλο, παρα μονο εξωτερικα, Την παταω ενα γλυψιμο απαθεια σκετη.... ωραιο μουνακι, ωραια μπουτακια, με δυσκολευε οτι δεν δεχοταν κινησεις στα ποδια της... περναει καποτα και αρχιζει το ματσακι, στα 4αρα, εχει κωλαρα και μεση οπτασια.... κοιτουσα στον καθρευτη το σωμα της ειχε παρει καλη σταση με το ενα ποδι ποιο μπροστα απο το αλλο, αλλαζω σταση την βαζω απο κατω, βαραω 2-3 πιστονιες και ακουω το μαγικο μυθο των studio paradise.!!!!!!!!!! ναι το ακουσα και εγω.!!!! .......οτι εχω 2 λεπτα και φευγει.....!!!!!!!
Της λεω πως το συμπερενες αυτο.??? και τι μου λεει.?????? Εχουν παιξει 3 μιση τραγουδια.!!!!!!!!!!!! WTF.??????? Πληρωσα 70, οχι 40, ναι μου λεει τα 70 ειναι 15 λεπτα.!!!!!!!! και ζητημα να ειχανε περασει το ολο σκηνικο 7-8 λεπτα βαριαααα ,10λεπτα με τιποτα.... Τωρα που το σκεφτομαι, απορω με την ηρεμια μου εκεινη την ωρα να διαπραγματευομαι την σηζητιση και να την γαμαω ταυτοχρονα χωρις να τον εχω βγαλει απο το μουνι της και χωρις να μου εχει πεσει η ψωλη.!!! Αφου ειδα οτι δεν χαμπαριαζε να της εξηγω οτι πρεπει να ειναι ποιο κοσμια και ποιο χαμογελαστη, τον πεταω εξω και τραβαω μια μαλακια με την καποτα πανω και αυτη να κανει κινησεις μην φαει τα σκαγια την μαπα....ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ ΜΑΡΗ.????
Χυνω σηκωνομμαι της πεταω κανα 2 γαλλικα στα ελληνικα, και της λεω στα αγγλικα οτι καλα ειναι να σταματησει την δουλεια δεν το κατεχει το αθλημα να φυγει στην χωρα της πισω.... απορω πως ηξερε να να συνενοηθει στα αγγλικα οτι εχουν περασει 3 μιση τραγουδια κτλ, και αυτα που της ελεγα δεν τα καταλαβαινε,...μαλλον με δουλευε....
Βγηκα εξω, τα ειπα ενα χερακι και με την τσατσα.... που στο μουνι της τα εγραψε οσα της ειπα, στο τελος ακουσα οτι αυτες ειναι μικρες και δεν ξερουν, και οτι ημουν και στο δωματιο 20 ολοκληρα λεπτα....
Αυταααα, την εφαγα και εγω απο τα στουντιο παρανταιζζζζζ..... Μαυροοοοοοοοοοοοο ρεεεεεεεεεεεε..... Μεγια μου.!!!
@Karaman 7
Από κόσμο πως ήταν η περιοχή? Πριν λίγες ώρες το πορνοθρέντ είχε 300 άτομα επισκεπτήριο !!!
Αυτή η Νίνα είναι η μελαχροινή από Σερβία; Την έχω δει αρκετές φορε΄ς στο Paradise αλλά, δεν έμπαινα...Απ 'ότι κατάλαβα και έγραψες, αξίζει...Θα την έχω στα υπ' όψιν...Δεν ξέρω με τις καινούργιες τι παίζει αλλά στο παρανταις πάω μόνο όταν δουλεύει η Νίνα, έχουμε φοβερή χημεία και με προσέχει πολύ. Την πήρα και παρτουζα με την Μπελά και μου ψυθίριζε βρωμόλογα στο αυτί την ώρα που γαμούσα την ψηλή, γιατί με είδε λίγο ξενερωμένο (είχα κακή μέρα). Νοιάζεται δηλαδή και πρόσεχει τις λεπτομέρειες. Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό για μένα...
Θα πα΄νε εκκλησία...Αύριο το πρωί είναι ανοιχτά κανονικά τα κορίτσια;;
Αυτή η Μισέλ αν δεν κάνω λάθος είχε ένα σχόλιο στο άλλο σάιτ δεν θυμάμαι ακριβώς , αλλά πρέπει να έλεγε οτι δεν δεχόταν γλείψιμο ; Η οτι πλήρωσε για γλείψιμο και δεν ήθελε ; Κάτι τέτοιο δεν το θυμάμαι καλά.Σημερα ηταν μια κακια μερα (νυχτα) δεν με ηθελε, την εφαγα 2 φορες την φολα, με μισο κοστος ευτηχως....
Ξεκινησα να παω στο καυλακι την Μισελ, βλεπω στο προγραμμα δουλευει στο golden lips, δε το γουσταρω το μαγαζι με την καμια, γαμας ακριβως μπροστα στο σαλονι....
Βγενει η πιτσιρικα μεσα σε ενα δυχτιωτο-δαντελε συνολο που τονιζε τον ωραιο κωλο της, χειραψια δηλωνοντας το ονομα της, πληρωνω για 70αρι 69. Μπενω δωματιο και ερχεται η μικρα, καλουτσικο προσωπακι, σωματακι καλο, βυζι ωριακο για πλακα, με σκουλαρικια στις ρωγες, την κοβω να βαριεται δεν με αφηνει μπαλαμουτι στα ορθια την πεφτει στα γονατα στο κρεβαρι, την ψηλιαζομαι οτι την εχω φαει ασαλωτια την φολα.... ελληνικα δεν μιλαει, συνενοηση σπαστα αγγλικα, ποιανει καποτα στο στομα να σκιζει σακουλακι. Λεω τι στον πουτσο.??? Της εξηγω πληρωσα ακαποτο...οκ μου λεει, τον περνει στο στομα και αρχιζει να τρομπαρει, αχαρα, ανοστα....ποιανω λιγο μουνακι, παω για δαχτυλο, τιναζεται, οχι μου λεει, οκ της λεω, την γυρναω για να την γλυψω και πριν παρει θεση, ποιανει τζελ να βαλει στο μουνι της....κρατοντας τοση ωρα στο ενα χερι την βγαλμενη καποτα απο το σακουλακι, 2ο τι στον πουτσο στο μυαλο μου.... η πιεση μου ανεβαινει... τι κανεις της λεω, πληρωσα 70αρι, αααα μου λεει η τσατσα μου ειπε οτι ηταν απλο, μπερδευτηκα μου λεει... οκ, και περνει θεση να την γλυψω... της λεω καλα εσυ ηρθες για απλο.??? εισαι καθαρη και τα λοιπα, το επλυνες το μουνι σου.?? μου ελεγε κατι δικα της οτι ειναι πλημενη, καθαρη κτλ. Εχω ανεβασει πιεση και αποφασιζω να ληξω την συνεδρια, και την διωχνω, της λεω φευγεις και θελω ενα μερος απο τα λεφτα μου πισω... χωρις μα και μου περνει τα βρακια της και φευγει... μεχρι να ντυθω, γυρναει και μου φερνει ολο το αντιτιμο, φευγοντας σκεφτηκα να αφησω ενα 20ευρω, αλλα ειπα δεν γαμιεστε, για την ψυχικη μου οδυνη μου.... φευγοντας 4 πακια στο σαλονι αραχτα...!!!! βλεπανε το σκηνικο, σαν οικογενιακες ιστοριες live.!!!!
....εν το μεταξι παιζει να εκανε και λαθος.??? θυμαμαι οταν μπηκα μια πορτα απο το δωματιο ηταν κλειστη, οποτε ισως ηταν μεσα καποιος, και επρεπε να παει πρωτα σε αυτον.?? με απλο προγραμμα και μετα σε εμενα.??? αλλα και ετσι να εχει, μπηκε μεσα σε εμενα για απλο προγραμμα και στηριχτηκε στα λογια μου οτι πληρωσα προγραμμα χωρις να ρωτησει την τσατσα.??? και προχωρησε στην εκτελεση.??? Περιεργα πραγματα, το κοριτσι βαριοταν απο το καλημερα, το μονο που της καταλογιζω σαν σωστη σταση οπως και του μαγαζιου, ειναι οτι επεστραφει ολο το ποσο χωρις να γινει φασαρια, που σκεφτομουνα τωρα θα βγω εξω και θα γινουμε κωλος.... Λαθος δικο μου, που δεν αφησα καποιο ποσο πισω, αλλα αν σκεφτεις τι λεφτα τους εχω αφησει τωσα χρονια, ειναι ψιλος στα αχυρα...
Ναι, είναι πολύ καλή! Αξίζει...Στο λας Βεγκας έχει έρθει ένα τρελό κορμι η Σουζι πρωινη, ψηλό ξανθό μοντελε. Δεν μπήκα γιατί συνήθως αυτό συνδυάζεται με κομοδίνο ... την έχει πάρει κάποιος συνάδελφος εδώ ;