Mortis1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά ισχύει για Ρίτα ότι είναι εκτός.. Αύριο έχει απόβαση σαλονικα Κ πρέπει να τιμηθει
Από ότι μας λέει ο φίλος μάλλον ναι ,εκτός άμα μιλάει γενικά στους οίκους..μικρή σημασία αφού ο κύκλος είναι μικρόςΓια να καταλάβω... Κόλλησε σύφιλη κοπέλα που δούλευε η δουλεύει στα Βεγκας ;
Ισίδωρε εσύ γαμας καθόλου ή μόνο ερωτήσεις είσαι;Επειδη θα κοιμηθω και δεν εχω χρονο για ψαξιμο,ποια ειναι η τσατσα που μπαινει στο δωματιο για δραση;
ψαχνω καποια να με εμπνευσειΙσίδωρε εσύ γαμας καθόλου ή μόνο ερωτήσεις είσαι;
Πριν καμιά βδομάδα που είχα πάει για τσάρκα,η τσατσά της είπε ότι ήταν το τελευταίο βράδυ της.Θα έφευγε δηλαδήΗ καρίνα
Η καρίνα η γνωστή mouthfuck στη μινώταυρου ?Πριν καμιά βδομάδα που είχα πάει για τσάρκα,η τσατσά της είπε ότι ήταν το τελευταίο βράδυ της.Θα έφευγε δηλαδή
Δεν μπορει πισωκολλητα πονάει αν το εργαλείο είναι ψιλομακρυ ξεχασα να συμπεριλάβωΑμα έχει καλο πισω συστημα θα τη δοκιμάσω ευχαριστώ
όχι ,γενικά μιλούσε για σύφιλη και ηπατήτιδαΓια να καταλάβω... Κόλλησε σύφιλη κοπέλα που δούλευε η δουλεύει στα Βεγκας ;
Σταμάτησε η καρίνα!;;! Ελπίζω ότι δεν ισχύει. Τέτοια πίπα που να ξαναβρούμε.Η καρίνα η γνωστή mouthfuck στη μινώταυρου ?
Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι έχει τον καλύτερο κολο που έχω δει!Πέρασμα προ ολίγου από Νικ.Ουρανού 28. Σάντρα λοιπόν (ή Θεοδώρα όπως είναι το πραγματικό της όνομα). Καυλάκι από Ρουμανία. Πετιτ διαστάσεις , πορνογυαλιά , εκπληκτική κωλάρα τέρμα σφιχτή χωρίς ίχνος λίπους και στήθος οχι μεγάλο αλλά επίσης σφιχτό νο2. Ευδιάθετη και χαμογελαστή της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της στο καθρέπτη οταν κάνει κλαρίνο στο οποίο κλαρίνο θα έλεγα οτι είναι πολύ δυνατή. Ωραίες κραυγούλες και γενικά καλή συμμετοχή με γλυψίματα κλπ. Καθαρή και καυλιάρα στο τριαντάρι για μένα μια πολύ καλή επιλογή. Είναι η ίδια Σάντρα που ηταν παλιά με μια τριετή διακοπή λόγω σχέσης με Έλληνα και τώρα που η σχέση τέλος επέστρεψε στη μάχη. Εγώ δοκίμασα πρώτη φορά και πιθανότατα θα τιμήσω ξανά. Αυτα...
Δηλαδη αυτο το παστακι το πληρωνανε 150€ την ωρα.??? Μαλλον δεν εκανε τζιρο και επεσε στα στουντιο...Παρατήρησα στο άλλο σάιτ ότι μπήκε η κρυσταλ απο το ρεντ λοβε στα στούντιο μια κωλαρα φαίνεται και γαμώ τώρα δηλαδή και στουντιο κ εσκορτ λέτε?