Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (6 μέλη και 88 επισκέπτες)

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Η Λορυ πρέπει να είναι τότε, που δούλευε πέρυσι και στο νικ.ουρανου 28 και ήταν ξανθιά...
Αν το γύρισε σε μελαχρινό φέτος πράγματι δύσκολα τις ξεχωρίζει κάποιος
Επέστρεψε η Έλενα τελικά...η λορυ είναι βραδυ

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Η ελενα ειχε τατουαζ στην κοιλια χαμηλα…πες μας συναδελφε εαν το ειχε αυτη. Αν ναι εφαγα δουλεμα αλλα δε πιστευω γιατι την ξερω καλα
Έφαγες μεγάλο δούλεμα παίκτη αλλά δεν πειράζει, άμα θες ορμα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δεν ειναι η Ελενα η ρουμανα παιδια αλλα η αδερφη της. Πηγα την ειδα και γω ειναι σχεδον ιδιες με ελαχιστες διαφορες. Μιλησα μαζι της ηταν και ενας του μαγαζιου μεσα στο κουζινακι και τα ειπαμε. Η ελενα δε δουλευει. Τη συγκεκριμενη δε τη δοκιμασα παντως

Δεν παιζει παιχτη, η Ελενα ηταν, εαν οχι, τοτε η Ελενα εχει διδυμη αδερφη και τις εχει μηλισει για εμενα πριν χρονια, της εδειξε και φωτογραφια μου ωστε να με ξερει..???.!! :think:

Την Λορυ την εχω δει ενα βραδυ, αν θυμαμαι, αλλα δεν βλεπω ομοιοτητα, εκτος αν ηταν αλλη Λορυ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Έχω να πω ότι χθες η Νάταλι δεν δούλευε, ή δεν δούλευε από τις 11:00 που ήμουν εγώ στην περιοχή...

Ουδέν κακό αμιγώς καλού, αφού γνώρισα τη Φρίντα... Ρε παλιόπαιδα. Τι κρατάτε κρυφό στην πρωινή βάρδια;;;; :grin::grin::2funny:
Το βιντεακι το εχεις δει με τα παοκια.??? Που λεει..... ...Μαλακα τι βυζια ειναι αυτα...???

ΒΥΖΑΡΕΣ.!!!!!!!!! :rockon:

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.392
Πόντοι
1.436
Το βιντεακι το εχεις δει με τα παοκια.??? Που λεει..... ...Μαλακα τι βυζια ειναι αυτα...???

Μέσα στην Μόσχα με την Ρωσίδα βυζαρού. Απίστευτο βυζί μιλάμε!

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
θα ανεβασω αυριο λογικα κριτικη αμα προλαβω με περασμα απο την ελενα την ρουμανα διπλα απο το medusa
για οσους λενε ειναι αδερφη της και τα λοιπα κανουν λαθος:jerking2:,Η κοπελα δουλευει κανονικα απλα με λιγα παραπανισια κιλα λαι τα πανεμορφα ματια της!!!:headbaning2:

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Έχω να πω ότι χθες η Νάταλι δεν δούλευε, ή δεν δούλευε από τις 11:00 που ήμουν εγώ στην περιοχή...

Ουδέν κακό αμιγώς καλού, αφού γνώρισα τη Φρίντα... Ρε παλιόπαιδα. Τι κρατάτε κρυφό στην πρωινή βάρδια;;;; :grin::grin::2funny:
Φίλε η Ναταλία δούλευε κανονικά, απλώς είχανε ξεχάσει να ανοίξουν τα εξωτερικά φώτα..... :)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36

Καμια σχεση τα βυζια στο βιντεο με τα παοκια και αυτη στο βιντεο φυσικα, με αυτα που λες εσυ φιλε της Φριντας. Στο βιντεο ειναι οντως βυζαρες και θεογκομενα Ρωσσιδαρα. Αυτη στο μαγαζι ειναι ευγενικα να το πω, ευσωμη και το στηθος κρεμασμενο πεσμενο. Πολλα περιττά κιλα. Μην παρασυρθει κανεις και νομιζει οτι θα δει καποια που μοιαζει στο βιντεο. Ουτε καν. Δεν αξιζει η συγκριση. Καμια σχεση.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Καμια σχεση τα βυζια στο βιντεο με τα παοκια και αυτη στο βιντεο φυσικα, με αυτα που λες εσυ φιλε της Φριντας. Στο βιντεο ειναι οντως βυζαρες και θεογκομενα Ρωσσιδαρα. Αυτη στο μαγαζι ειναι ευγενικα να το πω, ευσωμη και το στηθος κρεμασμενο πεσμενο. Πολλα περιττά κιλα. Μην παρασυρθει κανεις και νομιζει οτι θα δει καποια που μοιαζει στο βιντεο. Ουτε καν. Δεν αξιζει η συγκριση. Καμια σχεση.
Ασε που μια φορα πηγα και επειδη δεν τελειωσα στο 5λεπτο με την πιπα μου λεει πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο μετα απο καιρο. Συνηθως ολους τους τελειωνω με πιπα πολυ γρηγορα. Σιγα ρε την υπερμουναρα.

giannis_679

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες κάνα σιγουρακι υπάρχει βραδινή βάρδια ;

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
θα ανεβασω αυριο λογικα κριτικη αμα προλαβω με περασμα απο την ελενα την ρουμανα διπλα απο το medusa
για οσους λενε ειναι αδερφη της και τα λοιπα κανουν λαθος:jerking2:,Η κοπελα δουλευει κανονικα απλα με λιγα παραπανισια κιλα λαι τα πανεμορφα ματια της!!!:headbaning2:
Έκανες φίλε κριτική τελικά??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λοιπόν να τα βάλουμε σε μια σειρά...κατασκοπευω την Έλενα που και που στο fb όπως και πολλές άλλες κοπέλες...
Τώρα βλέπω το περιόρισε στους μη φίλους άρα πλέον δε βλέπω και πολλά.
Σε κάθε ανάρτηση της λοιπόν είχε μόνιμα καρδούλα από τη Λορυ που δουλεύε βραδυνή στο ίδιο σπίτι και το αντίστροφο ίσως και κοινές φωτογραφίες παλιότερα...δε θυμάμαι.
Οι δύο κοπέλες είναι τόσο ίδιες που το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να μην είναι αδερφές.

Τώρα ποιος πήγε στο μπουρδέλο και τα μπέρδεψε εδώ μέσα κι εγώ δε το κατάλαβα...αν δουλεύει η μία πρωί και η άλλη βράδυ και κάποιος που δεν ξέρει καλά την Έλενα τις μπέρδεψε, μπορεί να έγινε έτσι... πάντως είναι δύο τα τεμάχια σίγουρα :grin:

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Μάγκες οποίος δει τη daniela στο παρανταις σήμερα που δουλευει πρωτη μερα ας μας πει μια εντυπωση.

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
76
Πόντοι
0
Παω χτες να βρω την ελενα να λυσω την παρεξηγηση με το αν ηταν αυτη αλλη η αδερφη της κτλ. Κλειστο!!! Μπαινω στο διπλα ειναι ενα κοντο μελαχρι αδυνατο χωρις στηθος ονομα δε θυμαμαι. Ξερω την τσατσα και την εμπιστευομαι οποτε περναω. Μου λεει εντωμεταξυ οτι η ελενα απο διπλα εχει ρεπο. Δε ταιριαξαμε της μυριζε και το πουρο που καπνιζα να μη τα πολυλογω δεν εχυσα. Εφυγε ετσι παρολο που εσκασα 70αρι. Πηγα ναταλι γκοντιβα πρωτη φορα γλυκαδια τα χυσια της μια χαρα το κοριτσι τουμπανο….μετα απο κανα διωρο πηγα για μασαζ στο γκολντεν με βικτωρια εγραψα αναλογως στο αντιστοιχο φορουμ!!

Με ετρωγε σημερα για την ελενα και κατεβηκα. Ανοιχτο την βλεπω γνωστη και απαραλαχτη οπως την ξερω (ουτε κιλα παραπανω ουτε τπτ) Περναω μεσα τη λεω εχεις αδερφη;; Μου λεει οχι πρεπει να λες μια νορα η νιρε η καπως ετσι με ιδια ματια με μενα που δουλευει εδω…τελος παντων στα του αγωνα δε γαμησα καν με στραγγιξε (εχω ιδιαιτερη χημεια με τη συγκεκριμενη) …παω σπιτι να σκουπισω τα ζελεδια απο τα μουτρα μου.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Θέλω να παντρευτώ για να γαμάω τζάμπα,που και που όμως από το μπάτζεντ μου να ρίχνω και κάνα γαμησάκι στα μπουρδέλα,αυτή είναι ζωή,τώρα στο θέμα μας,βερόνικα η ψηλή δουλεύει στο las vegas? την έχετε πετύχει τώρα???

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Και όμως οι περισσότερες είναι πλύνε βάλε ,ακόμα και οι πολύ δυνατές γιατί ακολουθούν ένα ρόλο στο σαλόνι για να τραβήξουν τον πελάτη αλλά δεν έχουν φαντασία στο εσώρουχο ..οπότε είναι σαν να την βλέπεις σε φωτογραφία κάθε φορά στο σαλόνι.
Φιλε φοβερος! Αφου εγω σκεφτομαι να τις πηγαινω δωρο κανενα εσωρουχο σε αυτες που μου αρεσουν.... Καμια 10-15 ευρω, δεν ειναι κοστος...

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21
Μαλλον αυτη που ηταν στο ξυλινο διπλα απο το βενους.
Εφυγε η καημενη η Νατασα... Πολυ γυναικα, πολυ τυπος και πολυ εξυπηρετικη στην δουλεια της. Πολυ καλη. Γυναικα για σπιτι κατα την γνωμη μου.

• Like
Αντιδράσεις: paokre

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Για βράδυ πρόταση?

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Θέλω να παντρευτώ για να γαμάω τζάμπα,που και που όμως από το μπάτζεντ μου να ρίχνω και κάνα γαμησάκι στα μπουρδέλα,αυτή είναι ζωή,τώρα στο θέμα μας,βερόνικα η ψηλή δουλεύει στο las vegas? την έχετε πετύχει τώρα???
δεν δουλεύει εδώ και μερικούς μήνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom