Επέστρεψε η Έλενα τελικά...η λορυ είναι βραδυΗ Λορυ πρέπει να είναι τότε, που δούλευε πέρυσι και στο νικ.ουρανου 28 και ήταν ξανθιά...
Αν το γύρισε σε μελαχρινό φέτος πράγματι δύσκολα τις ξεχωρίζει κάποιος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (6 μέλη και 88 επισκέπτες)
Έφαγες μεγάλο δούλεμα παίκτη αλλά δεν πειράζει, άμα θες ορμαΗ ελενα ειχε τατουαζ στην κοιλια χαμηλα…πες μας συναδελφε εαν το ειχε αυτη. Αν ναι εφαγα δουλεμα αλλα δε πιστευω γιατι την ξερω καλα
Είναι αυτή Θεσσαλονίκη σε ποιο είναιΕμμανουέλα, ξέρεις αν κάνει CIM, CIF, COF, GFE?
είναι στο Drama
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Δεν ειναι η Ελενα η ρουμανα παιδια αλλα η αδερφη της. Πηγα την ειδα και γω ειναι σχεδον ιδιες με ελαχιστες διαφορες. Μιλησα μαζι της ηταν και ενας του μαγαζιου μεσα στο κουζινακι και τα ειπαμε. Η ελενα δε δουλευει. Τη συγκεκριμενη δε τη δοκιμασα παντως
Δεν παιζει παιχτη, η Ελενα ηταν, εαν οχι, τοτε η Ελενα εχει διδυμη αδερφη και τις εχει μηλισει για εμενα πριν χρονια, της εδειξε και φωτογραφια μου ωστε να με ξερει..???.!!
Την Λορυ την εχω δει ενα βραδυ, αν θυμαμαι, αλλα δεν βλεπω ομοιοτητα, εκτος αν ηταν αλλη Λορυ.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Το βιντεακι το εχεις δει με τα παοκια.??? Που λεει..... ...Μαλακα τι βυζια ειναι αυτα...???Έχω να πω ότι χθες η Νάταλι δεν δούλευε, ή δεν δούλευε από τις 11:00 που ήμουν εγώ στην περιοχή...
Ουδέν κακό αμιγώς καλού, αφού γνώρισα τη Φρίντα... Ρε παλιόπαιδα. Τι κρατάτε κρυφό στην πρωινή βάρδια;;;;
ΒΥΖΑΡΕΣ.!!!!!!!!!
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.392
- Πόντοι
- 1.436
Μέσα στην Μόσχα με την Ρωσίδα βυζαρού. Απίστευτο βυζί μιλάμε!Το βιντεακι το εχεις δει με τα παοκια.??? Που λεει..... ...Μαλακα τι βυζια ειναι αυτα...???
ΒΥΖΑΡΕΣ.!!!!!!!!!
θα ανεβασω αυριο λογικα κριτικη αμα προλαβω με περασμα απο την ελενα την ρουμανα διπλα απο το medusa
για οσους λενε ειναι αδερφη της και τα λοιπα κανουν λαθος,Η κοπελα δουλευει κανονικα απλα με λιγα παραπανισια κιλα λαι τα πανεμορφα ματια της!!!
για οσους λενε ειναι αδερφη της και τα λοιπα κανουν λαθος,Η κοπελα δουλευει κανονικα απλα με λιγα παραπανισια κιλα λαι τα πανεμορφα ματια της!!!
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Φίλε η Ναταλία δούλευε κανονικά, απλώς είχανε ξεχάσει να ανοίξουν τα εξωτερικά φώτα.....Έχω να πω ότι χθες η Νάταλι δεν δούλευε, ή δεν δούλευε από τις 11:00 που ήμουν εγώ στην περιοχή...
Ουδέν κακό αμιγώς καλού, αφού γνώρισα τη Φρίντα... Ρε παλιόπαιδα. Τι κρατάτε κρυφό στην πρωινή βάρδια;;;;
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Καμια σχεση τα βυζια στο βιντεο με τα παοκια και αυτη στο βιντεο φυσικα, με αυτα που λες εσυ φιλε της Φριντας. Στο βιντεο ειναι οντως βυζαρες και θεογκομενα Ρωσσιδαρα. Αυτη στο μαγαζι ειναι ευγενικα να το πω, ευσωμη και το στηθος κρεμασμενο πεσμενο. Πολλα περιττά κιλα. Μην παρασυρθει κανεις και νομιζει οτι θα δει καποια που μοιαζει στο βιντεο. Ουτε καν. Δεν αξιζει η συγκριση. Καμια σχεση.Το βιντεακι το εχεις δει με τα παοκια.??? Που λεει..... ...Μαλακα τι βυζια ειναι αυτα...???
ΒΥΖΑΡΕΣ.!!!!!!!!!
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 201
Ασε που μια φορα πηγα και επειδη δεν τελειωσα στο 5λεπτο με την πιπα μου λεει πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο μετα απο καιρο. Συνηθως ολους τους τελειωνω με πιπα πολυ γρηγορα. Σιγα ρε την υπερμουναρα.Καμια σχεση τα βυζια στο βιντεο με τα παοκια και αυτη στο βιντεο φυσικα, με αυτα που λες εσυ φιλε της Φριντας. Στο βιντεο ειναι οντως βυζαρες και θεογκομενα Ρωσσιδαρα. Αυτη στο μαγαζι ειναι ευγενικα να το πω, ευσωμη και το στηθος κρεμασμενο πεσμενο. Πολλα περιττά κιλα. Μην παρασυρθει κανεις και νομιζει οτι θα δει καποια που μοιαζει στο βιντεο. Ουτε καν. Δεν αξιζει η συγκριση. Καμια σχεση.
giannis_679
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγκες κάνα σιγουρακι υπάρχει βραδινή βάρδια ;
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 955
- Πόντοι
- 361
Έκανες φίλε κριτική τελικά??θα ανεβασω αυριο λογικα κριτικη αμα προλαβω με περασμα απο την ελενα την ρουμανα διπλα απο το medusa
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Λοιπόν να τα βάλουμε σε μια σειρά...κατασκοπευω την Έλενα που και που στο fb όπως και πολλές άλλες κοπέλες...θα ανεβασω αυριο λογικα κριτικη αμα προλαβω με περασμα απο την ελενα την ρουμανα διπλα απο το medusa
Τώρα βλέπω το περιόρισε στους μη φίλους άρα πλέον δε βλέπω και πολλά.
Σε κάθε ανάρτηση της λοιπόν είχε μόνιμα καρδούλα από τη Λορυ που δουλεύε βραδυνή στο ίδιο σπίτι και το αντίστροφο ίσως και κοινές φωτογραφίες παλιότερα...δε θυμάμαι.
Οι δύο κοπέλες είναι τόσο ίδιες που το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να μην είναι αδερφές.
Τώρα ποιος πήγε στο μπουρδέλο και τα μπέρδεψε εδώ μέσα κι εγώ δε το κατάλαβα...αν δουλεύει η μία πρωί και η άλλη βράδυ και κάποιος που δεν ξέρει καλά την Έλενα τις μπέρδεψε, μπορεί να έγινε έτσι... πάντως είναι δύο τα τεμάχια σίγουρα
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.097
- Πόντοι
- 1.076
Μάγκες οποίος δει τη daniela στο παρανταις σήμερα που δουλευει πρωτη μερα ας μας πει μια εντυπωση.
Παω χτες να βρω την ελενα να λυσω την παρεξηγηση με το αν ηταν αυτη αλλη η αδερφη της κτλ. Κλειστο!!! Μπαινω στο διπλα ειναι ενα κοντο μελαχρι αδυνατο χωρις στηθος ονομα δε θυμαμαι. Ξερω την τσατσα και την εμπιστευομαι οποτε περναω. Μου λεει εντωμεταξυ οτι η ελενα απο διπλα εχει ρεπο. Δε ταιριαξαμε της μυριζε και το πουρο που καπνιζα να μη τα πολυλογω δεν εχυσα. Εφυγε ετσι παρολο που εσκασα 70αρι. Πηγα ναταλι γκοντιβα πρωτη φορα γλυκαδια τα χυσια της μια χαρα το κοριτσι τουμπανο….μετα απο κανα διωρο πηγα για μασαζ στο γκολντεν με βικτωρια εγραψα αναλογως στο αντιστοιχο φορουμ!!
Με ετρωγε σημερα για την ελενα και κατεβηκα. Ανοιχτο την βλεπω γνωστη και απαραλαχτη οπως την ξερω (ουτε κιλα παραπανω ουτε τπτ) Περναω μεσα τη λεω εχεις αδερφη;; Μου λεει οχι πρεπει να λες μια νορα η νιρε η καπως ετσι με ιδια ματια με μενα που δουλευει εδω…τελος παντων στα του αγωνα δε γαμησα καν με στραγγιξε (εχω ιδιαιτερη χημεια με τη συγκεκριμενη) …παω σπιτι να σκουπισω τα ζελεδια απο τα μουτρα μου.
Με ετρωγε σημερα για την ελενα και κατεβηκα. Ανοιχτο την βλεπω γνωστη και απαραλαχτη οπως την ξερω (ουτε κιλα παραπανω ουτε τπτ) Περναω μεσα τη λεω εχεις αδερφη;; Μου λεει οχι πρεπει να λες μια νορα η νιρε η καπως ετσι με ιδια ματια με μενα που δουλευει εδω…τελος παντων στα του αγωνα δε γαμησα καν με στραγγιξε (εχω ιδιαιτερη χημεια με τη συγκεκριμενη) …παω σπιτι να σκουπισω τα ζελεδια απο τα μουτρα μου.
Φιλε φοβερος! Αφου εγω σκεφτομαι να τις πηγαινω δωρο κανενα εσωρουχο σε αυτες που μου αρεσουν.... Καμια 10-15 ευρω, δεν ειναι κοστος...Και όμως οι περισσότερες είναι πλύνε βάλε ,ακόμα και οι πολύ δυνατές γιατί ακολουθούν ένα ρόλο στο σαλόνι για να τραβήξουν τον πελάτη αλλά δεν έχουν φαντασία στο εσώρουχο ..οπότε είναι σαν να την βλέπεις σε φωτογραφία κάθε φορά στο σαλόνι.
Εφυγε η καημενη η Νατασα... Πολυ γυναικα, πολυ τυπος και πολυ εξυπηρετικη στην δουλεια της. Πολυ καλη. Γυναικα για σπιτι κατα την γνωμη μου.Μαλλον αυτη που ηταν στο ξυλινο διπλα απο το βενους.
δεν δουλεύει εδώ και μερικούς μήνεςΘέλω να παντρευτώ για να γαμάω τζάμπα,που και που όμως από το μπάτζεντ μου να ρίχνω και κάνα γαμησάκι στα μπουρδέλα,αυτή είναι ζωή,τώρα στο θέμα μας,βερόνικα η ψηλή δουλεύει στο las vegas? την έχετε πετύχει τώρα???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις