Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
Σε αυτό με το σκαλοπάτι δίπλα στο βίλα,νομίζω το μπελαρους,νύχτα.εκει που είχε κάτι βράδια τρεις μαζί.
Εκεί που δούλευε μια Τάνια είναι ακόμα? Έχω καιρό να δω ποια έχει μέσα

Satriani.gr

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Εγώ είχα περάσει το Σάββατο για τσάρκα,και αν έβρισκα κάτι καλό θα έμπαινα μετά από πολλά χρόνια.Οι περισσότερες ήταν κάτω του μετρίου,μόνο 2 καλές αλλά έβλεπα ότι δεν είχαν όρεξη ούτως η άλλως.οι τσατσαδες να παραπονιούνται ότι έχει γεμίσει με τουρίστες και κάνουν μόνο τσάρκες.βασικα έτσι όπως είναι δεν αξίζει....θα ήθελα να δω όμως ένα ναυτάκι που είδα από Τζαμάικα όπως είπαν ότι είναι,μήπως λέει κάτι μέσα.ητσν όμορφη και με καλό σώμα,όμως το φοβήθηκα λίγο.την επόμενη φορά λέω να τολμήσω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Εκεί που δούλευε μια Τάνια είναι ακόμα? Έχω καιρό να δω ποια έχει μέσα
Δεν ξέρω φίλε ,αυτό που είναι πριν το γκοντιβα αν θυμάμαι καλά .έχει σκαλοπάτι μπροστά .πριν το καλοκαίρι είχε τρεις πιτσιρίκες ένα βράδυ που όλο χαζογελουσαν στο σαλόνι.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Εμένα πάντως δεν μου έκανε καμία περίεργη πρόταση..άσε που όλο ήταν άντε ,μη και αεροπιπα ..εντάξει με καποτα στραβογαμησα δεν είμαι μαλακας..αλλά φίλε κάθε φορά τελευταία που πάω στα ιδρύματα έχω αρχίσει να το μετανιώνω άμα είναι να γαμαμε και μετά να σκεφτόμαστε μια εβδομαδα μην κολλήσαμε τίποτα ..άστο ..
Έχω ξενερώσει άσχημα ,ήδη έχω αραιώσει λόγο καλοκαιριού από παντού αλλά σκέφτομαι να τραβήξω καμια αποχή ..άμα και στα μπουρδέλα πάμε με τον φόβο έχει και έξω μουνια να γαμησουμε ..
Να σου πω ότι κάτι καινούργιο καλό δεν υπάρχει,ότι σαβούρα έμεινε έμεινε η Μόνικα όταν είχα πάει μπαίνει μέσα λέει να ανοίξω τέρμα το φως σουτιέν δεν έβγαλε γενικά σκατα στο σκοτάδι στο σαλόνι καλή φαίνεται αλλά μέσα με φως φαίνεται ότι κάτι παίζει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
όταν επιστρέψει η Νάταλι ρίξτε μια ενημέρωση για να μην πάω άσκοπα βόλτα τώρα που κάθε μέρα είμαι για μπάνιο στη θάλασσα.

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.000
Πόντοι
376
Βόλτα το Σάββατο βραδινή αλλά δεν είχα χρόνο να γράψω περασμα στα κλασσικά

παρανταις ανναμπελ όπου πέρασα μαζί της για 5η φορά
Είχαμε μια μπελά καλουτσικια φάνηκε και είδα και Αντζελίνα ωραίο φάνηκε και christin

Στο σεξ ανδ δε σιτυ ήταν η μαρσελα πολυ περιεργο σκαρυ

Ινσαιντ ήταν μια μολδαβεζα πολυ άσπρη και έκανε παρα πολυ χαβαλέ

Ποισον ήταν μια Σύλβια δεν προλαβα καν να τη δω έτσι όπως μπήκε και βγήκε

Νικηφόρου ουρανου 28 ήταν η Σάντρα πηγα μπας και πετυχω μια Χριστίνα που έλεγαν.

Ινκογνιτο βράδυ ήταν μια έμοιαζε με τη Τζένη από το Γκοντιβα αλλά με λίγα κιλά παραπανω η τσατσά στ ινκογνιτο πολυ ευγενικια

Και μετά είπα να παω στα στουντιο που δεν παω ποτε γιατί δε τα ξερω κιόλας μπας και βρω καμια λατίνα η τέτοιο σωματότυπο γιατί όσο και να ρωτάω δεν με λέει κανεις
Πέτρου ερημίτη ετσι οπως μπαίνεις δεξιά το πρώτο στουντιο 1 α ήταν η 3 δε θυμάμαι παντως το πρώτο δεξιά ήταν μια πηγα 3 φορές όλος ήταν στο δωμάτιο και ήταν και σε μιας ώρα προγραμμα στο τέλος ήταν νομίζω και λατίνα μετά πηγα απέναντι όχι στο μεσαίο που ήταν το μέδουσα πηγα στο τέρμα αριστερά ήταν μια Ρουμάνα νομίζω Μανταλένα τη λεγαν νομίζω πολυ νταρντανσ ωραία φάτσα βυζια μεγάλα αλλά δεν γυρισε να δω τον κωλο τησ αμα ήταν καλώς θα έμπαινα αλλά η τσατσά ήταν ήδη θυμωμένη με πιτσιρικια και μας έδιωξε χτυπώντας στη πλατη κ σμπρωχνωντας προς τη πόρτα γελασαμε εγώ κ ένας άλλος αλλά άλλοι μπορεί να θυμωναν σκέφτηκα να παω κ στα ξυλινα ίσως είχε καμια για τ γουστα μου αλλά είχα κουραστει κ εφυγα

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
102
Πόντοι
0

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
102
Πόντοι
0
Σε μια απελπιδα προσπάθεια στα αμαρτωλά στενοσοκακα διαπίστωσα για μια ακομα φορα την τραγικη κατάσταση στην οποια εχει περιελθει το αθλημα του πληρωμενου σεξ. Ας παρουμε τα πραγματ με την σειρα. Ωρα καταδρομης βραδυνη χθεσινη. Πετρου ερημιτη αριστερά απο μεδουσα μια Κάτια. Δεξια μια Λορυ. Εκ Ρουμανίας αμφοτερες . Λας Βεγκας στο μεσα δεξια η ψηλη Σουζυ. Νικηφορου Ουρανου 28 η Σαντρα. Γκοντιβα η Τζενη. Σεξ και σιτυ η Μαρσελα. Φροιξου 15 στο τελευταιο το μπλε η Μάνια Ελληνις. Hot lady ενα καινουριο next door model ονόματι Τζορτζινα Ρουμανικης κοπης. Στα υπολοιπα δεν μπηκα στον κοπο να παω γιατι απο αυτα τα λιγα βαρέθηκα τοσο πολυ που εκανα μεταβολη και πηγα για μπυρα με φιλους. Με τετοια κηδεια συλλυπητήρια σε ολους μας.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Σε μια απελπιδα προσπάθεια στα αμαρτωλά στενοσοκακα διαπίστωσα για μια ακομα φορα την τραγικη κατάσταση στην οποια εχει περιελθει το αθλημα του πληρωμενου σεξ. Ας παρουμε τα πραγματ με την σειρα. Ωρα καταδρομης βραδυνη χθεσινη. Πετρου ερημιτη αριστερά απο μεδουσα μια Κάτια. Δεξια μια Λορυ. Εκ Ρουμανίας αμφοτερες . Λας Βεγκας στο μεσα δεξια η ψηλη Σουζυ. Νικηφορου Ουρανου 28 η Σαντρα. Γκοντιβα η Τζενη. Σεξ και σιτυ η Μαρσελα. Φροιξου 15 στο τελευταιο το μπλε η Μάνια Ελληνις. Hot lady ενα καινουριο next door model ονόματι Τζορτζινα Ρουμανικης κοπης. Στα υπολοιπα δεν μπηκα στον κοπο να παω γιατι απο αυτα τα λιγα βαρέθηκα τοσο πολυ που εκανα μεταβολη και πηγα για μπυρα με φιλους. Με τετοια κηδεια συλλυπητήρια σε ολους μας.
Αυτή η Τζωρτζίνα στο hot lady πως είναι εμφανισιακά; Είναι αδύνατη;

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
102
Πόντοι
0
Αυτή η Τζωρτζίνα στο hot lady πως είναι εμφανισιακά;
Αδυνατη ξανθιά μικρο βυζι. Λιγο σοβαρη την ειδα σαν να εκανε αγγαρεια και σε πρωτη φαση την αγνοησα. Θα περιμενω να δω τι χιλιόμετρα θα γραψει για να ξερω αν θα μπω αναλογως. Αν καποιος το εχει δοκιμασει το εργαλειο ας μας πει καλυτερα.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.642
Πόντοι
716
Για μια που αναφέρθηκε αριστερά από της Ελένας Ραισας, που την περιέγραψαν με πολύ ωραίο κωλο έχει κανεις πληροφορία; Μου ήρθε όρεξη μετά από 3 μήνες αποχής να κάνω μια κατάθεση

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361
H Ράισα το γύρισε σε πρωινό ωράριο όπως ανέφερε ένας μερικές σελίδες πριν ή ακόμα βράδυ είναι;

paokre

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
38
Πόντοι
0
S.O.S Ξέρει κάνεις άμα είναι ανοιχτή η νατασσα στο ξύλινο σπιτάκι λέω να πάω το μεσημέρι άμα μπορεί κάποιος να βοηθήσει να μην πάω τζάμπα !! :grin: ευχάριστό πολύ αλάνια !!! και καλά μπάνια !!!

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
194
Πόντοι
1

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Έτσι μιλούσε τελευταία για αυτό το λέω ..κάπως με φάνηκε η ομιλία ..
Όπως και η Νατάσα στο ξύλινο όντως δεν είναι Ρωσίδα και είναι Ρουμάνα
Ποια είναι η Νατάσα και ποιο λέτε ξύλινο

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Μπορεί να με βοηθησει κάποιος;
Πριν κανένα χρονο στο hot lady δούλευε μια κοπέλα Selena την λέγανε, πιπίνι με κάτι βυζια κόλαση μιλαμε.
Γνωρίζει κανεις τι απέγινε και αν δουλεύει;
Την θυμάται κανεις;

Gianouba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2023
Κριτικές
18
Like
686
Πόντοι
990
Μπράβο φίλε είσαι πολύ ενημερωμένος !πολύ καλές οι πληροφορίες σου θα μας βοηθήσουν

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
102
Πόντοι
0
Μπορεί να με βοηθησει κάποιος;
Πριν κανένα χρονο στο hot lady δούλευε μια κοπέλα Selena την λέγανε, πιπίνι με κάτι βυζια κόλαση μιλαμε.
Γνωρίζει κανεις τι απέγινε και αν δουλεύει;
Την θυμάται κανεις;
Συμφωνα με κατι πληροφοριες που ψιθυριζονται οτι λατινοαμερικανικο κυκλοφορουσε στο hot lady το μαζεψε ο μπογιας. Δεν υπαρχει πλεον.

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Συμφωνα με κατι πληροφοριες που ψιθυριζονται οτι λατινοαμερικανικο κυκλοφορουσε στο hot lady το μαζεψε ο μπογιας. Δεν υπαρχει πλεον.
Δεν ηταν λατίνα αυτή ομως, και νομιζω δούλευε πολύ πριν ξεκινήσει να φέρνει λατινες το στούντιο …..οι φωτογραφίες της ηταν πολύ επαγγελματικές, αυτές που συναντάς σε εσκορτ συνηθως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom