Λοιπον Ναταλι, πηρα το βαπτισμα του πυρος....
Η γυναικα δεν παιζεται, πεντακαθαρη, ευδιαθετη, προσχαρη να σε ευχαριστισει, αν και δεν ειναι του γουστου μου εμφανησιακα, προτιμω τις ποιο ''μοντελε'' και ποιο μικρες ηλικιακα, και χτες πριν την Ναταλι εποιασα και ενα νεανικο σωματακι στα Τρικαλα κυριολεκτικα σκετη φωτια, που με εκανε να ερθω στις εργοστασιακες μου ρυθμισεις.!!!
Οποτε μπενοντας μεσα στο γκοντιβα, ειχα τους ενδιασμους αν θα μπορεσω να αντεπεξελθω, και πονταρα για την εμπειρια....
Η Ναταλι μπηκε μεσα και ειχαμε απευθειας εναρξη αγωνα με το καλημερα, σαν εμφανιση μπορω να πω τωρα που την ειχα καποιο χρονο μπροστα μου, μερικες παλαιοτερες αρνητικες περιγραφες ειναι ακρως για ακρως υπερβολικες, η Ναταλι ειναι μια απλη μικροσωμη μιλφαρα με καλο σωματακι για την ηλικια της, ευελικτη στο κρεβαρι, την κουμανταρεις οπως θελεις, προσωπο αγριο που στα νιατα της θα ηταν ποιο ομορφη. Στα του αγωνα οσο διερκισε δεν βγαλαμε κουβεντα ο ενας με τον αλλον, μηλισανε τα κορμια μονο.!! Αφου μετα το περας του αγωνα νωμιζα οτι δεν μηλαει Ελληνικα, και αφου τα ειπαμε λιγακι, ναι φενεται ντομπρο ατομο, και σωστη επαγκελματιας του χωρου. Στο θεμα σκουιρτινκ και υγρων, γιατι για υγρα μηλαμε και οχι οτιδηποτε αλλο, να πω οτι το εκανε, 2-3 φορες, οχι με τοσο μεγαλη ποσσοτητα, δεν ηθελε να με τρομαξει.!! οπως ειπε, και μπορω να πω χωρις να εχω συχνες τετοιες εμπειριες, (αλλη μια φορα ολη και ολη στην ζωη μου, μου ετυχε) οτι ηταν κατι το διαφορετικο να εχεις μια γυναικα του χωρου και να σπαρταραει στα χερια σου..... Σιγουρα καποια στιγμη στο μελλον θα την ξαναεπισκευτω, δεν την αποκλειω, διοτι δεν ειναι του γουστου μου, αλλα επειδη ειναι αψογος χαρακτηρας, και αυτο μετραει...
Φευγοντας, και σκεφτομενος, οτι χτες ηταν μια παρα πολυ καλη μερα με 2 παρα πολυ καλες συνευρεσεις, σκεφτηκα οτι ετσι ειναι ο καλυτερος τροπος για να κλεινεις το καλοκαιρι σου....