niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Σε ευχαριστώ....και ένα τελευταίο....τις ώρες είναι εκεί μήπως γνωρίζεις;; Όταν λες πρωινές!!!Ναταλία
Σε ευχαριστώ....και ένα τελευταίο....τις ώρες είναι εκεί μήπως γνωρίζεις;; Όταν λες πρωινές!!!Ναταλία
Το φόρουμ λίγο ψάξιμο θέλει...Καλημέρα σας έχουμε κάνα τέτοιο μαγαζί στα Σκόπια;;
Τοσα χρονια που ειναι εδω σιγουρα θα τις εχει δοκιμασειΔηλαδή από paradise τις έχεις πάρει όλες και δεν σου άρεσε καμία;
Πεταμενα λεφτα,οποτε της καυλωσει παει στα μαγαζια για δουλεια(ακομα και οι τσατσαδες την ψαχνουν) και υπηρεσιες ξεπεταΕπίσης κάτι τελευταίο ,Zizel έχει πάρει κανένας ;πολύ αδύνατη φαίνεται και πολλά τατού
αυτη του κλαμπ λες;Την ειδε εσκορτ και ζηταει 200ε/ωρα
Ευχαριστώ φίλε ,κρίμα και έχει σλαβοσκυλοφατσα.Πεταμενα λεφτα,οποτε της καυλωσει παει στα μαγαζια για δουλεια(ακομα και οι τσατσαδες την ψαχνουν) και υπηρεσιες ξεπετα
Εμπειρη Ρυμανα,για μενα ειναι αρκετα τα 40 για παρτη τηςΗ μπελλα από τα paradise που είναι μελαχρινή και φαίνεται δυνατό τι λέει;;;
Γιατί την είχαμε αυτή στα μπουρδέλα;αυτη του κλαμπ λες;
ειπωθηκε οτι ηταν στα μπουρδελα;; αα σορυ δεν το προσεξαΓιατί την είχαμε αυτή στα μπουρδέλα;
Και εγώ δεν κατάλαβα αν όντως μιλάνε για αυτή που ρώτησες ,του κλαμπ ,για αυτό ρωτάω .ειπωθηκε οτι ηταν στα μπουρδελα;; αα σορυ δεν το προσεξα
μπα μαλλον για καποια αλλη γινεται λογος, τελος παντων. μπερδευτηκαμεΚαι εγώ δεν κατάλαβα αν όντως μιλάνε για αυτή που ρώτησες ,του κλαμπ ,για αυτό ρωτάω .
Σου μίλησα με υφάκι; Μια ερώτηση σου έκανα. Τους χαρακτηρισμούς να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν παρακολουθώ εγώ με ποιες πας και ποιες όχι. Επίσης η Μπιάνκα είναι γνωστή Ιταλίδα από Ρουμανία. Οποίος τα ξέρει πολλά δεν τα ξέρει και καλά λένε στο τυροπιτάδικο μου.Αν διαβάζεις το νήμα θα δεις ποιες έχω πάρει από παρανταις εξυπνακια φίλε μου. Επίσης γράφω ΣΟΥΠΕΡ παρανταις στο ποστ μου, που ήταν για χιλιοστή φορά η Μπιάνκα γνωστή Ιταλίδα από Βουλγαρία. Άντε τυροπιταδες πουλάτε και υφακι ούτε ανάγνωση δε ξέρετε
Από 10:00 το πρωί μέχρι 18:30 το απόγευμα.Σε ευχαριστώ....και ένα τελευταίο....τις ώρες είναι εκεί μήπως γνωρίζεις;; Όταν λες πρωινές!!!
Και από τιμές....για πες....Από 10:00 το πρωί μέχρι 18:30 το απόγευμα.
Εντάξει φίλε βάλε μια μπουγάτσα τώρα γιατί βιάζομαιΣου μίλησα με υφάκι; Μια ερώτηση σου έκανα. Τους χαρακτηρισμούς να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν παρακολουθώ εγώ με ποιες πας και ποιες όχι. Επίσης η Μπιάνκα είναι γνωστή Ιταλίδα από Ρουμανία. Οποίος τα ξέρει πολλά δεν τα ξέρει και καλά λένε στο τυροπιτάδικο μου.
Πουλάτε και υφάκι ούτε τις φυλές δεν ξέρετε να ξεχωρίζετε. Είσαι και περπατημένος και ξέρεις κι από ανάγνωση τρομάρα σου.
Έφτασε χουβαρντα μου τα ρέστα μην ξεχάσεις να πάρεις.Εντάξει φίλε βάλε μια μπουγάτσα τώρα γιατί βιάζομαι
Από 40 το απλό ξεκινάει όπως στις βίλες τα προγράμματα.Και από τιμές....για πες....
Σε ευχαριστώ...λέω να την επισκεφθω αύριο....ελπίζω να την πετύχω....Από 40 το απλό ξεκινάει όπως στις βίλες τα προγράμματα.
Πόσα θέλει η Σοφία?Αν όντως παίρνει 200 την ώρα νομίζω πολλά ειναι, υπερτιμημένη. Εμένα μου έχουν κάτσει στανταρακια με 70 ευρώ στα στούντιο όπως και πρόσφατα που πέρασα 25 λεπτά ίσως και 30 και τα έκανα όλα χωρίς φιλιά στο στόμα και πρωκτικό. Εκτός αν τραβάς κανένα χοντρο κόλλημα μαζί της......δοκίμασε τι να πω. Πορνοσταρ την ειδε; Μου θυμίζει την Σοφία Παυλίδη όταν της είχα στείλει μυνημα κυρίως για τη φάση (όχι ότι θα πήγαινα) και με φρέναρε με την απάντησή της