Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.672
Πόντοι
736
Πέρασα νωρίτερα απο hot lady στοχευμένα για την Sesil (είδα και την Ρασέλ) Σεσίλια την είπε η τσατσά. Απο κολομβία μάλλον , μόνο ισπανικά μιλούσε. Προγράμματα 40 απλό , 50 χαλαρό , 60 γυμνό , 70 το 69 εγω ήθελα γλείψιμο και έτσι πήρα των 70.

Απο τις φωτογραφίες μοιάζει με εκείνες που φοράει το κορμάκι , όμορφη για τα γούστα μου , και μου φάνηκε λίγο πιό αδύνατη απο κοντά. Κάπου στο 165 και 40 κιλά θα έλεγα .. μπορεί να πέφτω λίγο έξω. Απο βυζί κάπου στο 1 η μπορεί και 0.5 :P

Γενικά δεν αφήνει πολλά ακόμα και στο πρόγραμμα των 70 , ίσως γράψω καμιά κριτική αύριο αμα δεν βαριέμαι ...

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Παιδιά έμαθα ότι ο λάθρο που έχει aids είναι εδώ στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζει να πηγαίνει στα

Τελευταιο ανακοινωθέν απο το μετωπο . Εχθες βραδυ. Ουρανου 28 ενα μαυρομαλικο με μακρυ μαλλι . Καλο σωματακι δεν λεω αλλα οταν εκανα μεταβολη την πεταξε την μαλακια της και νομιζω δικαιωθηκα που δεν εισχωρησα εις τα ενδότερα. Δεν θυμαμαι ονομα. Στο ιγκογνιτο που ρωτουσε κι ενας συναγωνιστης προηγουμενως ηταν η μπιανκα και μια αλλη βυζαρου που το τρωει το φαγητο της ολο . Ετσι για να ξεφορτωσω και για να συνεισφέρω στην ελληνορωσικη φιλια περασα με την Μπιανκα. 30 ευρω και ενα τυπικο γαμησακι κύλησε ομαλα χωρις πολλα πολλα. Το μονο που με γκαβλωσε ηταν το νεαρο προσωπο της. Αναλαφρος πλεον αποχωρησα απο την μαχη για να αφησω την δοξα και στους υπόλοιπους μαχητες. Στα υπ οψιν οτι κανουν και παρτουζα. Αυτα ......
στο νικηφορου ουρανου 28 η μαυρομαλλα που είδες μου είπε ότι είναι Ελληνίδα πάνω στην κουβέντα που ειχαμε στο σαλόνι...εμφανισιακά όμορφη ήταν στο πρόσωπο με μέτριο σώμα.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Έκανα μια βόλτα εχθές είδα 2+3 καλά αλλά κάτι μου έλεγε μαν μπω, Νικηφόρου Ουρανού 28 μια μαυρομαλλα με σιδεράκια ωραία κοπέλα κολάρα, μέρα Λας Βέγκας μια ξανθιά δεν πέρασα για την σπαστική τσατσά που ήταν με την Χριστίνα ωραία η ξανθιά, και μέρα ερημίτη στο μεσαίο μια Ιζαμπέλα με πολλά τατουάζ, ωραία κολάρα ωραίο κοριτσάκι αλλά σαν να έγραφε ξεπετα στο μέτωπο ίσως και να κάνω λάθος .απλά είναι κουραστικό να μην υπάρχει κάτι καλό από καινούργια, πάλι καλά που έχουμε τα στάνταρ και πηγαίνουμε..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.672
Πόντοι
736

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
καλησπέρα σε όλους. υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει piercing στην γλώσσα?

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.000
Πόντοι
376
Έκανα μια βόλτα εχθές είδα 2+3 καλά αλλά κάτι μου έλεγε μαν μπω, Νικηφόρου Ουρανού 28 μια μαυρομαλλα με σιδεράκια ωραία κοπέλα κολάρα, μέρα Λας Βέγκας μια ξανθιά δεν πέρασα για την σπαστική τσατσά που ήταν με την Χριστίνα ωραία η ξανθιά, και μέρα ερημίτη στο μεσαίο μια Ιζαμπέλα με πολλά τατουάζ, ωραία κολάρα ωραίο κοριτσάκι αλλά σαν να έγραφε ξεπετα στο μέτωπο ίσως και να κάνω λάθος .απλά είναι κουραστικό να μην υπάρχει κάτι καλό από καινούργια, πάλι καλά που έχουμε τα στάνταρ και πηγαίνουμε..
Αυτή με την κωλαρα στο 28 βράδυ δουλευει?

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Αυτή στο Νικ. Ουρανού 28 που λέτε, είναι η Σάντρα που πριν λίγα χρόνια δούλευε στο πράσινο γωνιακό με το ηχητικό όταν ανοίγει η πόρτα. Μέτρια κατάσταση γενικά, απλά έχει κωλαρα και πολλοί υποκύπτουν. Δουλεύει τώρα βραδινή βάρδια με μία από τις πιο μαλακισμένες τσατσάδες όλων των εποχών στα μπουρδέλα της πόλης.

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.000
Πόντοι
376
Αυτή στο Νικ. Ουρανού 28 που λέτε, είναι η Σάντρα που πριν λίγα χρόνια δούλευε στο πράσινο γωνιακό με το ηχητικό όταν ανοίγει η πόρτα. Μέτρια κατάσταση γενικά, απλά έχει κωλαρα και πολλοί υποκύπτουν. Δουλεύει τώρα βραδινή βάρδια με μία από τις πιο μαλακισμένες τσατσάδες όλων των εποχών στα μπουρδέλα της πόλης.
Ρε φίλε για βοηθά με που δουλευουν κωλαρες σε μαγαζιά όπως αυτά που δε τα έχουν στα σαιτ

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.000
Πόντοι
376
Εκανα μια βόλτα σε ποιοσον είδα την Laura καλή αλλά δεν με έκανε κλικ να μπω στο Ινσαιντ είδα τη κατάλινα έμοιαζε πολυ με μια που είχα παει και δε μπήκα στο ερωτικά είδα την Μισέλ όπου πήγα σλλα ήθελα κάτι καινουργιο και η δευτερη κοπέλα τους ηταν χάλια Γουέντι νομίζω δεν είμαι σίγουρος στο χοτ λειντι ηταν Σέσιλ πολυ λεπτή για μένα και πολυ λεπτή από ότι είναι η φωτός της Σαμανθα ήταν εκεί ωραία παρουσια σήμερα θέλω να παω σε αυτό νικ ουρανου 28 πηγα τ πρωι αλλά ήταν κλειστά Ν δω αμα έχει κωλαρα η τυπισσα όντως θέλω Ν περασω με μια κ δε βρίσκω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Η παράδοση των τελευταίων 15 ετών θέλει να κάνω μια μπουρδελοτσαρκα πριν ή μετά την ψήφο... σήμερα το μεσημέρι λοιπόν

Φρίξου 15α... Τζούλια Ρουμάνα γύφτισσα, παλιά καραβάνα από Βαρδάρη με βυζάρες και γενικά καλή περίπτωση τότε
Φρίξου 15β... Ρωξάνα επίσης γύφτισσα χοντρή με μεγάλη περιφέρεια
Φρίξου incognito... Ντιάνα ρωσσιδα νεαρή,νταρντανουλες και γλυκειά..την ξέσκιζε ένας μέσα και ακουγόταν μέχρι έξω οπότε όταν βγήκε έκρυβε το μουνάκι της, έκανε νάζια... φαίνεται καυλιάρα
Φρίξου 13... Χριστίνα Ρουμάνα βυζάρες η γνωστή που προχθές δούλευε νύχτα στην Ερημίτη

Belarus... Μόνικα μικρόσωμη με ωραίες αναλογίες και ασχημουλα αλλά καυλιάρα σαν σύνολο.
Μου είπε ότι δούλευε αρκετά χρόνια πριν σε διάφορα μαγαζιά γιατί κάπου τη θυμόμουν
Νικ.Ουρανου 24...Ρεμπέκα μικρόσωμο Ρουμανακι, ομορφούλα και τσαχπινα... είναι αυτή που δούλευε προχθές στο Μινώταυρου 3 που έγραψα
Μινώταυρου ξύλινο...η γνωστή ρωσσιδα Νατάσα με τις βυζάρες, ένα από τα στάνταρ της εποχής

Ερημίτη Sugarbabies το μεσαίο... Βανέσα κλασική μελαχρινή ρουμανοφατσα στο καλούπι της Έλενας περίπου... από κορμί δεν κατάλαβα γιατί φορούσε κάτι ριχτο και έκρυβε
Ερημίτη 3... μια μελαχρινή μιλφ σκυλοφατσα που δεν έχω ξαναδεί... στεκόταν γυμνή στην πόρτα της κουζίνας οπότε δεν είδα πολλά, διέκρινα αρκετά τατουάζ όμως

Λας Βέγκας μόνο το μεσαίο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα και Venus κλειστά...
Και τέλος Νικ.Ουρανου 26 το δικό μου κορίτσι,η βασίλισσα της πρωινής ζώνης εδώ και χρόνια Ρουμάνα μιλφ Ειρήνη...με την κωλάρα της,τα στητα βυζάκια της και όρεξη να γαμηθει όπως παλιά... ρίξαμε μπόλικο ιδρώτα και με καθαρό μυαλό και ανανεωμένος πλέον πήγα και ψήφισα...

Είχε κινησούλα πάλι σήμερα και τα περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Η παράδοση των τελευταίων 15 ετών θέλει να κάνω μια μπουρδελοτσαρκα πριν ή μετά την ψήφο... σήμερα το μεσημέρι λοιπόν

Φρίξου 15α... Τζούλια Ρουμάνα γύφτισσα, παλιά καραβάνα από Βαρδάρη με βυζάρες και γενικά καλή περίπτωση τότε
Φρίξου 15β... Ρωξάνα επίσης γύφτισσα χοντρή με μεγάλη περιφέρεια
Φρίξου incognito... Ντιάνα ρωσσιδα νεαρή,νταρντανουλες και γλυκειά..την ξέσκιζε ένας μέσα και ακουγόταν μέχρι έξω οπότε όταν βγήκε έκρυβε το μουνάκι της, έκανε νάζια... φαίνεται καυλιάρα
Φρίξου 13... Χριστίνα Ρουμάνα βυζάρες η γνωστή που προχθές δούλευε νύχτα στην Ερημίτη

Belarus... Μόνικα μικρόσωμη με ωραίες αναλογίες και ασχημουλα αλλά καυλιάρα σαν σύνολο.
Μου είπε ότι δούλευε αρκετά χρόνια πριν σε διάφορα μαγαζιά γιατί κάπου τη θυμόμουν
Νικ.Ουρανου 24...Ρεμπέκα μικρόσωμο Ρουμανακι, ομορφούλα και τσαχπινα... είναι αυτή που δούλευε προχθές στο Μινώταυρου 3 που έγραψα
Μινώταυρου ξύλινο...η γνωστή ρωσσιδα Νατάσα με τις βυζάρες, ένα από τα στάνταρ της εποχής

Ερημίτη Sugarbabies το μεσαίο... Βανέσα κλασική μελαχρινή ρουμανοφατσα στο καλούπι της Έλενας περίπου... από κορμί δεν κατάλαβα γιατί φορούσε κάτι ριχτο και έκρυβε
Ερημίτη 3... μια μελαχρινή μιλφ σκυλοφατσα που δεν έχω ξαναδεί... στεκόταν γυμνή στην πόρτα της κουζίνας οπότε δεν είδα πολλά, διέκρινα αρκετά τατουάζ όμως

Λας Βέγκας μόνο το μεσαίο ανοιχτό αλλά δεν μπήκα και Venus κλειστά...
Και τέλος Νικ.Ουρανου 26 το δικό μου κορίτσι,η βασίλισσα της πρωινής ζώνης εδώ και χρόνια Ρουμάνα μιλφ Ειρήνη...με την κωλάρα της,τα στητα βυζάκια της και όρεξη να γαμηθει όπως παλιά... ρίξαμε μπόλικο ιδρώτα και με καθαρό μυαλό και ανανεωμένος πλέον πήγα και ψήφισα...

Είχε κινησούλα πάλι σήμερα και τα περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά
τι μου θύμισες...την ειρήνη μιλφ Ρουμάνα έχω να την δω από το 2013 πρωί τότε νομίζω δούλευε νικηφορου ουρανου 26 και με 50 ευρώ την πήρα και κωλο .....πραγματικά της ξεσκισα σε εισαγωγικά τον κωλο,σκυλί του πολέμου άντεξε γερό σφυροκοπημα....τώρα λογικά εμφανισιακά θα έχει σπάσει αλλά είμαι βέβαιος θα γαμιεται καλά......κωλο δίνει τώρα και με πόσα ευρώ, ξέρεις να μας πεις?

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Αν ειναι η Σαντρα (ρουμανα) όντως που δουλευε στη γωνία με Μινοταυρου, γτ σταματησε λίγο πριν το κλείσιμο (κοβιντ) ήταν από τις καλές περιπτώσεις μαζί με την Αλινα από εριμητη κ Ρεβεκα πάλι εριμητη από τις Ρουμάνες που δουλευαν τότε ταυτόχρονα. Περισσότερα καλά λόγια πάρα αρνητικά. Ήταν κ στανταρακι δικό μου. Τωρα δεν ξερω πόσες φορές δοκίμασες μπορεί οντως εσένα να μην έκανε κλικ

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
ειδε κανεις την βερονικα απο las vegas τωρα τελευταια??

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Χθεσινή τσάρκα το πρωί με πολλά από τα στούντιο κλειστά. Venous κλειστό το ίδιο και το από πίσω όπως και το ξύλινο δίπλα του. Στα Las Vegas μόνο ένα ανοιχτό με την Φρίντα μόνο να δουλεύει μέσα. Γενικά υπήρχε μια χαμηλή κίνηση (μάλλον όλοι έφυγαν μα ψηφίσουν) και μετά από την γρήγορη τσαρκα κατέληξα στο Godiva όπου ήταν μέσα η Ναταλί. Αν και πρώτη φορά με την συγκεκριμένη δεν υπάρχει λόγος για κριτική μιας και απλά θα επαναλάβω τα των προηγούμενων σχολίων που έχουν γραφτεί. Αν μπορώ να αναφέρω κάτι ήταν ότι ξεκίνησε από 40 (νομίζω από 30 έχει αναφερθεί ότι ήταν γενικά αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ). Επίσης λίγο υπερβολική με τις κραυγές μου φάνηκε αλλά σαν γενική συνεύρεση όλα κομπλέ. Ούτε χρόνο να κλέψει ούτε μα και μου… μια ευχάριστη συνεύρεση.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Χθεσινή τσάρκα το πρωί με πολλά από τα στούντιο κλειστά. Venous κλειστό το ίδιο και το από πίσω όπως και το ξύλινο δίπλα του. Στα Las Vegas μόνο ένα ανοιχτό με την Φρίντα μόνο να δουλεύει μέσα. Γενικά υπήρχε μια χαμηλή κίνηση (μάλλον όλοι έφυγαν μα ψηφίσουν) και μετά από την γρήγορη τσαρκα κατέληξα στο Godiva όπου ήταν μέσα η Ναταλί. Αν και πρώτη φορά με την συγκεκριμένη δεν υπάρχει λόγος για κριτική μιας και απλά θα επαναλάβω τα των προηγούμενων σχολίων που έχουν γραφτεί. Αν μπορώ να αναφέρω κάτι ήταν ότι ξεκίνησε από 40 (νομίζω από 30 έχει αναφερθεί ότι ήταν γενικά αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ). Επίσης λίγο υπερβολική με τις κραυγές μου φάνηκε αλλά σαν γενική συνεύρεση όλα κομπλέ. Ούτε χρόνο να κλέψει ούτε μα και μου… μια ευχάριστη συνεύρεση.
40 ήταν φίλε και πριν .
Στο godiva γενικά από τότε που ξεκίνησε με αυτή την τιμή ήταν

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766
40 ήταν φίλε και πριν .
Στο godiva γενικά από τότε που ξεκίνησε με αυτή την τιμή ήταν
Τις ένδοξες συνευρέσεις με 30 ευρο απλό τις κάναμε... τώρα τελευταία το ανεβασανε στο 40 όπως και σε πολλά ακόμα... Αυτό το στούντιο βέβαια το αξίζει γιατί είναι φοβερός χώρος απορεία τόσα χρόνια πως δεν το πηραν οι αλυσίδα από τις βίλλες να το εντάξουν στο δυναμικό τους....

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Τις ένδοξες συνευρέσεις με 30 ευρο απλό τις κάναμε... τώρα τελευταία το ανεβασανε στο 40 όπως και σε πολλά ακόμα... Αυτό το στούντιο βέβαια το αξίζει γιατί είναι φοβερός χώρος απορεία τόσα χρόνια πως δεν το πηραν οι αλυσίδα από τις βίλλες να το εντάξουν στο δυναμικό τους....
Όντως ο χώρος είναι πολύ καλός !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom