Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (3 μέλη και 64 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σουρωμενος δεν είμαι Κούλη ,αλλά και χαζός δεν είμαι .
Μην μιλάς μόνο οπότε σε συμφέρει

όλο παπαρίες λες και μας τα έχεις πρίξει με τις εξυπνάδες σου. Έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό ή θα επιδίδεσαι όλο σε παπαρολογίες? Εγώ μεταφέρω τις εμπειρίες μου αυτούσιες χωρίς σάλτσες όπως τις ζω, εσύ τι προσφέρεις για το νήμα της ενημέρωσης?

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Τι ακριβώς θεσ να μάθεις πεσ μου ξέρετε ότι απανταω
αν ολα οσα ακουγονται ειναι αληθεια μεσα στο σαιτ εννοω δλδ εδω?απο οτι καταλαβα σου κλεισανε το μαγαζι και το ειπες κιολας..η ταιλανδη τι γινεται?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Χρήσιμος μπορεί να μην είμαι για σένα ,για άλλους είμαι .
Κανένας δεν τον είπε να απολογηθεί.
Και στο κάτω κάτω εσένα τι σε νοιάζει ;
Μια κάνεις τον δικηγόρο του ZORRO και τώρα του Κούλη .
Από όλο αυτό που σου έγραψα εσύ κατάλαβες ότι κάνω τον δικηγόρο του Κούλη??
Σου λέω ευθέως ότι έχεις γίνει κουραστικός με όλα αυτά τα μηνύματα κάθε μέρα χωρίς να γράφεις τίποτα ουσιαστικό...

Θα απολογηθουμε σε σένα γιατί ζητάμε έξτρα...θα απολογηθεί η πουτανα σε σένα γιατί προσφέρει έξτρα...θα απολογηθούμε σε σένα για το πόσο πληρώνουμε τα έξτρα μη τυχόν και κακομαθει η πουτανα... θα απολογηθεί ο Κούλης σε σένα γιατί παίνευε τα Venus και τον λες και προμοτορα ενώ έχει φέρει πιο πολύ υλικό από σένα...
Ε κόψε κάτι ρε φίλε... για μπουρδέλα και πουτανες μιλάμε,δεν είμαστε σε σάιτ αποστειρωμένων εραστών.

Για το άλλο νήμα με τις γυφτισες της Γιαννιτσών, τις οποίες τις ξέρεις όλες όπως λες, είσαι χρήσιμος διότι τα μηνύματα σου έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα γι'αυτό και σε επικροτω με ένα like πάντα.
Εδώ μέσα είσαι κουραστικός πλέον χωρίς να γράφεις τίποτα χρήσιμο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
όλο παπαρίες λες και μας τα έχεις πρίξει με τις εξυπνάδες σου. Έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό ή θα επιδίδεσαι όλο σε παπαρολογίες?
Εσύ τι είσαι δλδ ο έξυπνος του σάιτ ;
Πήρες ξαφνικά αέρα επειδή σε υποστήριξε ο Αλ;
Έτσι έκανε και ο ZORRO ,θα έχετε πολλά κοινά

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εσύ τι είσαι δλδ ο έξυπνος του σάιτ ;
Πήρες ξαφνικά αέρα επειδή σε υποστήριξε ο Αλ;
Έτσι έκανε και ο ZORRO ,θα έχετε πολλά κοινά

εγώ βλακίες δεν λέω ενημερώνω, εσύ αντιθέτως μπουρδολογείς

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
σου απάντησε ο al πιο πάνω αλλά θα σου απαντήσω και εγώ, πρέπει εγώ να απολογηθώ για τις παρανομίες των εκάστοτε μαγαζιών? Έχω κάποια αρμοδιότητα εκτός του τακτικού πελάτη και θα πρέπει εγώ να απολογηθώ για ότι παρανομίες γίνονται κατά καιρούς?

όσο αφορά τα ερωτήματα σου θα απαντηθούν επιγραμματικά γιατί βλέπω ότι δεν στροφάρεις ιδιαίτερα
1) άνοιξα θρεντ για ενημέρωση διότι το άλλο site είχε κατεβάσει τα στούντιο. Το μεμπτό που είναι εδώ?
2) όχι, ενημέρωνα μόνο με όσες πήγαινα
3)που το κακό σ' αυτό?
4) θέλουν! αλλά το βενους δεν βάζει μέσα πακιστανούς, εγώ δεν είδα ποτέ όσες φορές πήγα
5) Μούγκα σε τι να κάνω, ρε μπας και νομίζεις ότι είμαι ο ιδιοκτήτης του βένους? :jerking:
6) φυσικά και πρέπει να προσέχουν οι κοπέλες
Γέλασα με το 4) .....Μην πουλάτε τέτοιους παπάδες διαβάζουν και ορισμένοι που δεν ξέρουν τι γίνεται

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Από όλο αυτό που σου έγραψα εσύ κατάλαβες ότι κάνω τον δικηγόρο του Κούλη??
Σου λέω ευθέως ότι έχεις γίνει κουραστικός με όλα αυτά τα μηνύματα κάθε μέρα χωρίς να γράφεις τίποτα ουσιαστικό...

Θα απολογηθουμε σε σένα γιατί ζητάμε έξτρα...θα απολογηθεί η πουτανα σε σένα γιατί προσφέρει έξτρα...θα απολογηθούμε σε σένα για το πόσο πληρώνουμε τα έξτρα μη τυχόν και κακομαθει η πουτανα... θα απολογηθεί ο Κούλης σε σένα γιατί παίνευε τα Venus και τον λες και προμοτορα ενώ έχει φέρει πιο πολύ υλικό από σένα...
Ε κόψε κάτι ρε φίλε... για μπουρδέλα και πουτανες μιλάμε,δεν είμαστε σε σάιτ αποστειρωμένων εραστών.

Για το άλλο νήμα με τις γυφτισες της Γιαννιτσών, τις οποίες τις ξέρεις όλες όπως λες, είσαι χρήσιμος διότι τα μηνύματα σου έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα γι'αυτό και σε επικροτω με ένα like πάντα.
Εδώ μέσα είσαι κουραστικός πλέον χωρίς να γράφεις τίποτα χρήσιμο
Κουραστικός έχω γίνει για σένα από τότε που έγραψα ότι είμαι κατά των γλυφοκωλαδων και από τότε μόλις βρισκεις ευκαιρία προσπαθείς να δείξεις ότι εγώ δεν προσφέρω εδώ μέσα .
Πάντα γράφω όπου και να πάω και δεν βλέπω ο Κούλης να έχει προσφέρει κάτι παραπάνω εκτός από ότι ταιριάζουν απλά τα θέλω σας και υποστηρίζεστε .
Στα τέτοια μου πραγματικά τι πληρώνει ο καθένας και τι κάνει ,αλλά όπου γουστάρω ρίχνω το άκυρο μου και δεν ξανά πάω και είναι δίκαιωμα μου να το λέω και εδώ .

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γέλασα με το 4) .....Μην πουλάτε τέτοιους παπάδες διαβάζουν και ορισμένοι που δεν ξέρουν τι γίνεται

εγώ παπά δεν πούλησα, δεν είδα ποτέ κάποιον λάθρο ούτε στο βένους ούτε στο las vegas είτε πρωί είτε βράδυ, εσύ αν είδες βγες και πες το

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
εγώ παπά δεν πούλησα, δεν είδα ποτέ κάποιον λάθρο ούτε στο βένους ούτε στο las vegas είτε πρωί είτε βράδυ, εσύ αν είδες βγες και πες το
Συνεχίζεις να γίνεσαι πιο αστείος και από τον ίδιο τον Κούλη... Είναι σαν λες ότι πηγές πρωινή ζώνη και δεν είδες συνταξιούχους στα μαγαζιά.. Αυτά να τα γράφετε σε τσικο... Όχι σε εμάς που έχουμε δώσει περιουσίες σε ιερόδουλες...

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
492
Πόντοι
21
πεσ πως μπαινόβγαινε αυτός π έχει HIV(λένε)! θα τους τρελάνεις ολουςςςς...:rockon::rockon::rockon:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Συνεχίζεις να γίνεσαι πιο αστείος και από τον ίδιο τον Κούλη... Είναι σαν λες ότι πηγές πρωινή ζώνη και δεν είδες συνταξιούχους στα μαγαζιά.. Αυτά να τα γράφετε σε τσικο... Όχι σε εμάς που έχουμε δώσει περιουσίες σε ιερόδουλες...

πόσο πιο απλά πρέπει να σου το πω, εγώ δεν είδα, αν εσύ είδες βγες και πες το και άσε τους χαρακτηρισμούς κατά μέρος

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
πόσο πιο απλά πρέπει να σου το πω, εγώ δεν είδα, αν εσύ είδες βγες και πες το και άσε τους χαρακτηρισμούς κατά μέρος
Δεν χρειάζεται να το πω εγώ...ο καθένας έχει πάει δεκάδες φορές στην περιοχή και έχει βγάλει τα συμπεράσματά του τι κόσμος μπαινοβγαίνει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αλ κ γω δε γράφω, έχω κάνα 2μηνο σιγουρα κ γτ έλειπε εκτός αλλά κ επειδή πάω πλέον μόνο σε στανταρακια κ αυτά δυστηχος ένα ένα φεύγει κ δεν γυρνάνε, και δεν υπάρχει λόγος να ειπωθούν πράγματα γνωστά σε όλους. Επισης ένας ακόμα λόγος είναι το επίπεδο των κοριτσιων,λατινες δλδη, κ άλλες που παίρναν 30αρια στην φριξου κ στην Εριμητη κ τώρα δουλεύουν βιλλες για τα διπλά, χωρίς κανένα λόγο γτ απο υπηρεσίες είναι άστα να πάνε με βάση τα σχολια η εμπειρίας. Δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον αυτή την εποχή στα μαγαζιά
Ε συμφωνώ...κι εγώ σε 2-3 στάνταρ πάω και βαριέμαι να μπω στο διπλανό μαγαζί έστω για να δω.
Είναι πεσμένο το επίπεδο γι'αυτό και ξεχωρίσαμε την ομάδα του Venus τον τελευταίο καιρό γιατί είχε 5 κοπέλες με απόδοση πολύ πάνω από το μέσο όρο.
Δεν είπαμε ότι θα δεις τίποτα υπερμουναρες εκεί μέσα...
αλλά διάβασα κάτι παραπάνω που μου'κανε εντύπωση ...
Από που προκύπτει ακριβώς ότι μια κοπέλα 45 χρονών που έχει λίγο φιλότιμο πάνω της και θέλει να σε κάνει πελάτη και σου δίνει και κάνα έξτρα στο απλό πρόγραμμα,θεωρείται επικίνδυνη ντε και καλά??... ενώ άμα στα κάνει μία άλλη με 80ε θεωρείται καθαρή και εγγυημένη??
Από που προκύπτει ότι αν μια κοπέλα του Venus πχ πιάστηκε με πλαστά χαρτιά, θεωρούμε σίγουρο ότι το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες κοπέλες του μαγαζιού?
Λοιπόν... τρομερή ισοπέδωση, εύκολα συμπεράσματα, έχουν γραφτεί απίστευτες μαλακίες αυτές τις μέρες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν χρειάζεται να το πω εγώ...ο καθένας έχει πάει δεκάδες φορές στην περιοχή και έχει βγάλει τα συμπεράσματά του τι κόσμος μπαινοβγαίνει

στα πέριξ κυκλοφορούν λάθρο και μπαίνουν σε αρκετά στούντιο που έχω δει με τα μάτια μου, αλλά επειδή η συζήτηση αφορούσε το συγκεκριμένο στούντιο είπα ότι δεν είδα λάθρο μέσα. Και πήγα πολλές φορές σε διαφορετικές ώρες. Εγώ σε ρώτησα 3 φορές αν είδες να μπαίνει λάθρο στο βένους και κάνεις τον κινέζο

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κουραστικός έχω γίνει για σένα από τότε που έγραψα ότι είμαι κατά των γλυφοκωλαδων και από τότε μόλις βρισκεις ευκαιρία προσπαθείς να δείξεις ότι εγώ δεν προσφέρω εδώ μέσα .
Πάντα γράφω όπου και να πάω και δεν βλέπω ο Κούλης να έχει προσφέρει κάτι παραπάνω εκτός από ότι ταιριάζουν απλά τα θέλω σας και υποστηρίζεστε .
Στα τέτοια μου πραγματικά τι πληρώνει ο καθένας και τι κάνει ,αλλά όπου γουστάρω ρίχνω το άκυρο μου και δεν ξανά πάω και είναι δίκαιωμα μου να το λέω και εδώ .

κουραστικός εσύ έγινες, γιατί κάθε τόσο προσπαθείς να κάνεις τον αστυνόμο του νήματος και η ανούσια ρητορική σου κούρασε τους πάντες εδώ μέσα. Από ενημέρωση εδώ είσαι κάτω από την βάση, πιο καλά ενημερώνεις για τις πιάτσες της Γιαννιτσών παρά εδώ στην μπουρδελοκατάσταση

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
στα πέριξ κυκλοφορούν λάθρο και μπαίνουν σε αρκετά στούντιο που έχω δει με τα μάτια μου, αλλά επειδή η συζήτηση αφορούσε το συγκεκριμένο στούντιο είπα ότι δεν είδα λάθρο μέσα. Και πήγα πολλές φορές σε διαφορετικές ώρες
Και εγώ έχω δει πολλές φορές ειδικά στο πρώτο κεντρικό Venus να μπαίνει μέσα ότι πιο σιχαμερό κυκλοφορεί...Θα βγεις κάποιος να με διαψεύσει? Και να μένουν κιόλας όχι μόνο να δουν και να πάνε στο επόμενο...Και εγώ πλέον μόνο στις Βιλλες και στα Paradise πάω αλλά δεν κάθομαι να προμοταρω ότι είναι τα καλύτερα και να πηγαίνουν μόνο σε αυτά ο καθένας μπορεί ελεύθερα να επιλέγει ότι θέλει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
κουραστικός εσύ έγινες, γιατί κάθε τόσο προσπαθείς να κάνεις τον αστυνόμο του νήματος και η ανούσια ρητορική σου κούρασε τους πάντες εδώ μέσα. Από ενημέρωση εδώ είσαι κάτω από την βάση, πιο καλά ενημερώνεις για τις πιάτσες της Γιαννιτσών παρά εδώ στην μπουρδελοκατάσταση
Εννοείται,γκαβομαρα έχεις ;
Αφού πιο συχνά περνάω από πιάτσα .
Όταν είμαι στα στούντιο μια χαρά ενημερώνω και για κοπέλες που βρίσκονται εδώ 2 χρόνια και όλος τυχαίος δεν τις έχει δει κανένας ...δεν γράφω κάθε μέρα για την ίδια που γαμαω ένα χρόνο .
Εσύ παραθέτεις μια σελίδα μυνηματα και εγώ έγινα κουραστικός ;επειδή χάθηκες μια εβδομάδα στα νηματα της Ουκρανίας;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Και εγώ έχω δει πολλές φορές ειδικά στο πρώτο κεντρικό Venus να μπαίνει μέσα ότι πιο σιχαμερό κυκλοφορεί...Θα βγεις κάποιος να με διαψεύσει? Και να μένουν κιόλας όχι μόνο να δουν και να πάνε στο επόμενο...Και εγώ πλέον μόνο στις Βιλλες και στα Paradise πάω αλλά δεν κάθομαι να προμοταρω ότι είναι τα καλύτερα και να πηγαίνουν μόνο σε αυτά ο καθένας μπορεί ελεύθερα να επιλέγει ότι θέλει
Ποιος προμοταρει φίλε ;μην γράφεις τέτοια πράγματα και γίνεις και εσύ κουραστικός και ανούσιος για το νήμα .
Μόνο ο Κούλης προσφέρει εδώ μέσα .

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

εγώ πάω σε όλα τα στούντιο αν υπάρχουν κοπέλες που καλύπτουν τα στάνταρ μου δεν αποκλείω κάποιο στούντιο όπως κάνεις εσύ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Όχι καμία σχέση... εγώ δέχομαι την επιλογή σου να είσαι αποστειρωμένος στο μπουρδέλο.
Δε σε κρίνω γι'αυτό...
Μου κάνει εντύπωση πως εσύ που είσαι μόνιμος στην πιάτσα και ξέρεις την κάθε απλυτη γύφτισσα έχεις τόση ευαισθησία για τη νομιμότητα των μπουρδελων , αλλά δε σε κρίνω γι'αυτό...

Εσύ γιατί δεν δέχεσαι την επιλογή μου να γλείφω τον κώλο της Ρίτας ή να μου γλείφει τον κώλο η Ρίτα ??... και πετάς συνέχεια τα καρφιά σου για όσους το κάνουν...
Γιατί δεν δέχεσαι ότι Κούλης πχ περνάει καλά στα Venus και τον αποκαλείς προμοτορα??...
Γι'αυτό σου λέω είσαι απόλυτος και ισοπεδωτικος στις απόψεις σου και προκειμένου να το υποστηρίξεις φλυαρείς χωρίς νόημα και γεμίζουν οι σελίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom