Χαιρετώ τους μύστες, πέρασα από τα σπίτια σε αναζήτηση κάποιας ώριμης/milf η για δύο κοπέλες μαζί. Μιλφόνι δεν βρήκα, όμως βρήκα δύο λατίνες στο erotica(Σαμάνθα και Ανίλ). Κόστος από 40 η κάθε μία για το απλό δηλαδή 80 σύνολο. Αν πάρεις άλλο πρόγραμμα πάει πάλι η τιμή του προγράμματος επί δύο. Από εμφάνιση εμένα μου άρεσαν υπάρχουν νομίζω φώτο στο δίπλα σαιτ. Στο δωμάτιο καλές αν και διαικπαιρεωτικές. Η Σαμάνθα καλύτερη στην πίπα αλλά το μουνάκι της είχε πολύ τζελ και δεν είχα καλή αίσθηση, ωραίο βύζι(σιλικόνη) με μεγάλη ρώγα, Ανίλ piercing στις ρώγες πολύ ωραίο λατίνικο κωλαράκι, ωραίο προσωπάκι πίπα έτσι και έτσι. Μιλάνε Ισπανικά και έχουν καλή χημεία μεταξύ τους. Σίγουρα σαν εμπειρία το προτείνω ανεπιφύλακτα τώρα με ποιες κοπέλες ο καθένας με τα γούστα του. Ο τσάτσος ευγενικός, ο χώρος σχετικά οκ αλλά στο σεντόνι είχε κάτι τρίχες. Τόσο δύσκολο είναι να το αλλάζετε; Στο δωμάτιο δεν είχε ούτε σαπούνι. Μόνο χαρτί και νερό δηλαδή για να πλυθείς. Μεγάλο μείον κατά την γνώμη να μην μπορείς να πλυθείς λίγο. Ελπίζω να βοήθησα.