Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Κανονικά πρέπει η αστυνομία να τον συλλάβει και να απελαθεί.... Απορώ και εγώ για κάποιους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής πως συνεχίζουν και τους δέχονται, είναι όντως τεράστιο το πρόβλημα, συν το γεγονός ότι αυτός έχει σοβαρό αφροδίσιο νόσημα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου και αποτελεί υγειονομική βόμβα.....
Και εγώ απορώ γιατί δέχονται τέτοιους αλλά δυστυχώς όλοι όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής κοιτάνε μόνο το χρήμα, αλλά αν κολλήσει κάποια εργαζόμενη κάτι σοβαρό, μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν

JohnnyG

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2023
Like
277
Πόντοι
20
Παιδιά, γειά σας, παρακολουθώ τη συζήτηση κι εγώ.... Πάντως αυτό που έχω να πω ειναι ότι εφόσον κάποιος κάνει ακα σε μπουρδέλο, ειναι σαν να αποδεχεται την πιθανότητα να κολλήσει κάτι, οτιδήποτε, από απλό έως πολύ άσχημο, χωρίς απαραίτητα να φταίει η κοπέλλα.....

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Δεν θα το αναλυσω αλλά, παράνομος στην χώρα, χωρίς χαρτιά, οκ το μεγαλύτερο ποσοστό είναι έτσι. Θα πω κάτι άλλο όμως. Όταν πάσχεις από HIV υπάρχει κ η ανάλογη θεραπεία με φάρμακα που επεκτείνει την ζωή αυτόν των ατόμων. Κοστίζουν πολύ χρήμα για να τα χορηγηθεί. Αρα ποιος του τα παρέχει;; Και αν δεν του τα παρέχει κάποιος φορέας, τοτε από HIV γίνεται aids που σημαινει αυτό το άτομο μέρα με την μέρα εξασθενει κ είναι εμφανές τα σημάδια στο πρόσωπο πόσο μάλλον στο κορμι. Περίεργη ιστορία αυτή κ δεν ξέρω τι να πω. Και επίσης σίγουρα μου έχει βάλει σκέψεις στο μυαλό από πολλές απόψεις. Καιρός βέβαια να εφαρμόστει ο νόμος κ τα " μπουρδελα "τα μπουρδελα που πρέπει να κλείσουν ας κλείσουν. Για τους ιδιοκτήτες να πω ανέκαθεν κ παντα ποτέ δεν είχαν στην σκέψη τους την προστασία των πελατών τους κ δεν τους λυπαμε για κανέναν λόγο ( εποχή covid) και ούτε θα τους σεβαστώ για ότι μπούρδα πουλάνε μέσα στο θρεντ ούτε επίσης την κάθε τσατσα που πουλάει επαγγελματισμο κ ειρωνεία στο θρεντ.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Και εγώ απορώ γιατί δέχονται τέτοιους αλλά δυστυχώς όλοι όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής κοιτάνε μόνο το χρήμα, αλλά αν κολλήσει κάποια εργαζόμενη κάτι σοβαρό, μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν
Πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει.... Δεν φτάνει που κάποιοι οίκοι ανοχής δεν έχουν άδεια και οι κοπέλες δεν έχουν χαρτιά και δεν περνάνε από ιατρικές εξετάσεις έχουμε και τούς λαθρομετανάστες.....

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Τελικά μου έστειλε η φίλη μου κάποιες φωτογραφίες, αν θέλετε μπορώ να τις ανεβάσω!

• Like
Αντιδράσεις: Ozzy87

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει.... Δεν φτάνει που κάποιοι οίκοι ανοχής δεν έχουν άδεια και οι κοπέλες δεν έχουν χαρτιά και δεν περνάνε από ιατρικές εξετάσεις έχουμε και τούς λαθρομετανάστες.....
Να βάλετε γιγαντοαφισα στην περιοχή :P "η Ναρυ η ουζμπεκα σας παίρνει με 30 "
Να μαζευτούνε όλοι σε ένα τουλάχιστον

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Μάγκες οι λαθρο πανε και στο bad girls πίσω εκεί? Είναι καλο σε θεμα καθαριότητας?

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.413
Πόντοι
1.436

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Αυτός είναι ο λάθρο που έχει HIV και σπέρνει την βρωμιά του στα στούντιο της Θεσσαλονίκης
received_941237627026744.jpeg

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Ωραία πράματα γίνονται τελευταία στην Θεσσαλονίκη.
Αυτό ηταν/είναι μασατζιδικο

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τόσες πουτσες στον τόπο μας κ η άλλη έμπλεξε με τον Ισμαήλ. Στάνταρ με παντόφλα χιαστή, κ με φόρμα. Ναταν η μοναδικη, βλεπω στο κέντρο 19χρονα χερι χέρι στο κέντρο γαμω την μουσουλμανολγνεια σας

koukourr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2020
Κριτικές
9
Like
496
Πόντοι
280
Το πρόγραμμα οτι να ναι στο αλλο site. Κλειστα μαγαζια ενω γραφει οτι ειναι ανοιχτα. Εχουν γινει δυσκολες οι μερες μαλλον..Περασμα απο paradise χθες, είδα Καταλινα, ψηλή με ωραίο πονηρό βλέμμα, νταρντανουλα. Κάτι μου εβγαζε να παω αλλα ειδα απο δίπλα την εταιρη που ειχε ωραιο σωματάκι,κοντουλα (ονομα δεν θυμαμαι, μαλλον η Κριστίν???) και πηγα εκει.

Μπανιο, μπαινει μεσα, μου αρχιζει κατι περιεργα, τι κοιτας ετσι, τι θες τωρα ετσι θα καθεσαι. Δεν εκανα τιποτα μαγκες απλα ειπα καλως την. Σουρεαλ. Ειμαι με την ψωλη οξω και περιμενω πιπα και με ρωταει τι θες τωρα :headbang::jerking:. Πιπα λεω, αν δες φευγω.

Ε απο εκει και μετα τα πηγαμε φινα. Ξεκινησε πιπα μαστορικη, όχι πολυ βαθια αλλα πολυ καλη. Στον αγωνα δυνατη πολυ, χωρις μη και μου. Ξεκινησαμε περιεργα, τελειωσαμε ομορφα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Το πρόγραμμα οτι να ναι στο αλλο site. Κλειστα μαγαζια ενω γραφει οτι ειναι ανοιχτα. Εχουν γινει δυσκολες οι μερες μαλλον..Περασμα απο paradise χθες, είδα Καταλινα, ψηλή με ωραίο πονηρό βλέμμα, νταρντανουλα. Κάτι μου εβγαζε να παω αλλα ειδα απο δίπλα την εταιρη που ειχε ωραιο σωματάκι,κοντουλα (ονομα δεν θυμαμαι, μαλλον η Κριστίν???) και πηγα εκει.

Μπανιο, μπαινει μεσα, μου αρχιζει κατι περιεργα, τι κοιτας ετσι, τι θες τωρα ετσι θα καθεσαι. Δεν εκανα τιποτα μαγκες απλα ειπα καλως την. Σουρεαλ. Ειμαι με την ψωλη οξω και περιμενω πιπα και με ρωταει τι θες τωρα :headbang::jerking:. Πιπα λεω, αν δες φευγω.

Ε απο εκει και μετα τα πηγαμε φινα. Ξεκινησε πιπα μαστορικη, όχι πολυ βαθια αλλα πολυ καλη. Στον αγωνα δυνατη πολυ, χωρις μη και μου. Ξεκινησαμε περιεργα, τελειωσαμε ομορφα.
Από μένα ένα όχι, δεν περνάει στο boot camp. Τέτοια συμπεριφορά φιλε να μας λείπει, αντε με τα παρταλια. Συγκρατηθηκες μπράβο, εγω θα την πετούσα την παντόφλα όπως έβγαινα από το ντουζ χαχαχα χα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Αυτός είναι ο λάθρο που έχει HIV και σπέρνει την βρωμιά του στα στούντιο της Θεσσαλονίκης
Μύστη μου αυτός είναι ίδιος με τον μέσο νεοέλληνα trapper, αντε να τον ξεχωρίσεις...
Κρίμα πάντως, 200 χρόνια μετά την επανάσταση, να πεθάνουμε απο πούτσα Ιρακινού.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μπανιο, μπαινει μεσα, μου αρχιζει κατι περιεργα, τι κοιτας ετσι, τι θες τωρα ετσι θα καθεσαι. Δεν εκανα τιποτα μαγκες απλα ειπα καλως την. Σουρεαλ. Ειμαι με την ψωλη οξω και περιμενω πιπα και με ρωταει τι θες τωρα :headbang::jerking:.
Πιο σωστή συμπεριφόρα θα ήταν μαζί με αυτά που σου είπε να έμπαινε και με μια σημαία της Αλβανίας. alb.png

tonilamar05

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2010
Like
102
Πόντοι
0
Φροιξου 15 σ αυτο με το μεγαλο Χ εχει εμφανιστει ενα καθαροαιμο ρωσικο εργαλειο ονόματι Μαργκω με ξανθο μακρυ μαλλι και ωραιο σωματακι. Καλο άνετο γαμησακι. Πιπα καλουτσικη. Βυζακι λεμονι . Οχι τρελα πραματα αλλα καθοταν φρονιμα μεχρι το τελος. Επιασε τόπο το 30αρι. Πρωτη δοκιμη ηταν καλη. Θα ακολουθησει και δευτερη που πιστευω να ειναι βελτιωμενη. Αυτα λοιπον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom