Λοιπόν παιδια ψάχνω ωραίους μεγάλους κωλους και δεν βρίσκω βοηθηστε αμα έχει κάτι τέτοιο και στα αλλά μαγαζιά που δεν είναι στο άλλο σάιτ.
Εγώ από της βόλτες μου της τελευταίες 2 βδομάδες θα σας πω τώρα τι παιζει γιατί δεν είχα χρόνο νωρίτερα.
Καταρχάς τελευταία περασα με λουνα από παρανταις δεν με άρεσε παιδια δυστυχώς ο κωλος της όρθια ήταν καλώς οταν έκατσε στα τέσσερα ήταν χάλια γενικά μοιάζει με 40+ και γενικα ήταν περιεργη.
Περασα με Μισέλ από χοτ λειντι και βίλλα ερωτικά πολυ καλη είχε σχολάσει και έβγαλε το τζιν της με. Εξυπηρέτησε έκανε πολυ χαβαλέ πολυ ωραίο σώμα κωλαρα και αλλά καλά.
Περασα με Σαμπρίνα από ποισον καλη ήταν η μαυρουλα αλλά καθόλου σοσιαλ και με. Ανναμπελ από παρανταις όπου έφυγε και γυρνάει καλοκαίρι μακάρι όλοι να ειχαν το σώμα της και τελευταία περασα με Εμανουέλ από ερωτικά και χοτ λειντι ωραία κοπέλα κωλαρα αλλά ξενέρωτη παρα πολυ βαριόταν από το 5 λεπτό.
+ από εσκορτακι περασα με φλαβια Όλιβερ από εσκορτ νιους τρελό σώμα μακάρι να χα και ν'αλλάξουμε να. Τη έδινα και φοβερό σεξ τώρα Αλεξάνδρα ήθελα να δω δεν με άνοιξαν στο bad girls νομίζω ήταν αλινα ποσες φορες έψαξα δεν άνοιξαν και σήμερα που άνοιξαν δε ν μου φάνηκε να μοιάζει στης φωτο πηγα στη Μπέλλα στο ρεντ νταιμοντ νομίζω αυτή είχε πολυ ωραίο στήθος αλλά δεν γυρισε από πισω ουτε ήρθε κοντά οπότε δεν περασα γιατί δεν ήξερα αν έχει κωλαρα ουτε από μουτρα δεν τρελάθηκα πηγα Τζένιφερ έλεγε στο ποισον σήμερα ήταν στο ινσαιντ όμως και σχόλασε λίγο ότι να ναι τον πρόγραμμα αραξουμε αυτή είδα..
Είδα Νατάσα στο μπελά Ντόνα πιο καλή φαινόταν στον ίντερνετ στο γκοντιβα δεν με άρεσε η πρωινη βαρδια ουτε καν κράτησα όνομα η βραδινή Τζένη πορτογαλα καλή αλλά δεν περασα ήθελα πιο καλό πισω συστημα αλλά ομορφη με κοτσιδακι ψιλη ωραία ποδια . Στο χοτ λειντι είδα και Αντζελίκα και Ράσελ δεν με αρεσαν Αμπέρ πουνειχαν έλεγε πιο πολυ ζαμανθα θα τιμήσω που εχουν λεπτο αλλα μεγάλο κωλαρακι για το σώμα του και καλή φάτσα η χριστιν Στο παρανταις λεγαν έχει κωλαρα ηταν 50 άτομα μέσα δεν το είδα καλά έφυγα ήταν και μια ακόμα θεια 40 χρονών ξανθιά με μεγάλα βυζια δεν με αρεσαν τα μουτρα της βιολέτα είδα στο ποισον πετιτ ήταν αμα. Θυμηθώ θα συμπληρώσω και αλλα