Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (7 μέλη και 100 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
και γιατι δηλαδη δεν λες ποιο μαγαζι ειναι για να ξερουμε να το αποφυγουμε;
Αγαπητέ σε ποια μαγαζιά ιδιοκτήτρια είναι κοπέλα 31 ετών και δουλεύει Ταϊλανδέζα 40 ετών; Μία και μοναδική Ταϊλανδέζα είναι αυτόν τον καιρό στα μέρη μας

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Τώρα ο Μπάμπης τι σου φταίει;σου έκανε τίποτα ;

Φίλε αυτά που λες τώρα που τα στηρίζεις;τον ξέρεις προσωπικά;
Η απλά σου είπε σε πμ έχω 5 μαγαζιά και τα λέτε μεταξύ σας;

Μην λέμε ότι νάνε .
Όταν λες ότι τα περισσότερα δεν έχουν άδεια και οι κοπέλες δεν πάνε για εξετάσεις,είναι σαν να μας λες ότι στην ουσία όλη η Θεσσαλονίκη εκτός από κατι μαγαζιά (5)δουλεύει παράνομα .
Δεν στέκει η ιστορία σου ,λες η αστυνομία να άφηνε μια ολόκληρη περιοχή με στούντιο να δουλεύει χωρίς άδειες ;
Φίλε δε σου είχα απαντήσει τότε αλλά τα γεγονότα με επιβεβαίωσαν. Άρα δεν έλεγα ότι να ναι

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Αγαπητέ σε ποια μαγαζιά ιδιοκτήτρια είναι κοπέλα 31 ετών και δουλεύει Ταϊλανδέζα 40 ετών; Μία και μοναδική Ταϊλανδέζα είναι αυτόν τον καιρό στα μέρη μας
δεν ξερω ποια ειναι αυτη, μη μου βαζεις γριφους

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Φίλε δε σου είχα απαντήσει τότε αλλά τα γεγονότα με επιβεβαίωσαν. Άρα δεν έλεγα ότι να ναι
Δεν σε αμφισβήτησα τότε ,απλά ήθελα να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός παρατυπίας..
Ελπίζω και να μην είναι και ξαφνικα γίνει χαμός

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Δεν σε αμφισβήτησα τότε ,απλά ήθελα να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός παρατυπίας..
Ελπίζω και να μην είναι και ξαφνικα γίνει χαμός
Όπου υπάρχουν 2 γυναίκες την ίδια στιγμή σίγουρα υπάρχει θέμα

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Τζένη πορτογαλα λες?
Μου διαφεύγει το όνομα, αλλά νομίζω όχι γιατί αυτή που πήρα ήταν αρκετά σκιννυ. Νομίζω την είχε περιγράψει και κάποιος άλλος εδώ χωρίς να πει όμως το όνομα της!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Όπου υπάρχουν 2 γυναίκες την ίδια στιγμή σίγουρα υπάρχει θέμα
Αυτό το είχα αναφέρει και εγώ εκείνο τον καιρό .
Έχει συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας όταν είσαι νόμιμος ,όπως και τα εξτραδακια είναι αυτονόητα ότι δεν τα περιλαμβάνει ο νόμος

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Αυτό το είχα αναφέρει και εγώ εκείνο τον καιρό .
Έχει συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας όταν είσαι νόμιμος ,όπως και τα εξτραδακια είναι αυτονόητα ότι δεν τα περιλαμβάνει ο νόμος
Όταν 30 Μαρτίου είχα πει ότι ως πελάτες έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την άδεια του καταστήματος κάποιοι έπεσαν να με φάνε…
Εδώ μέσα γράφουμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό προς τις γυναίκες φυσικά και όχι για να βοηθήσουμε τα μαγαζιά για να κάνουμε εκδούλευση

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Όταν 30 Μαρτίου είχα πει ότι ως πελάτες έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την άδεια του καταστήματος κάποιοι έπεσαν να με φάνε…
Εδώ μέσα γράφουμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό προς τις γυναίκες φυσικά και όχι για να βοηθήσουμε τα μαγαζιά για να κάνουμε εκδούλευση
Το να ζηταμε εμείς χαρτιά το θεωρώ και εγώ παρατραβηγμενο .
Το σωστό είναι να γίνονται οι προβλεπόμενοι έλεγχοι της αστυνομίας όπως έγινε και τώρα

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Παιδιά κάποιος ας με βοηθήσει παλιως πως θα βρω τη Βραζιλιάνα από το godiva πήγα 2 φορές βραδακι και ήταν μόνο η Τζένη και η τσατσά δήθεν δε ήξερε ποτε δουλευε εκείνη ξέρετε τι ώρες δουλευει η αν άλλαξε στούντιο

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Το να ζηταμε εμείς χαρτιά το θεωρώ και εγώ παρατραβηγμενο .
Το σωστό είναι να γίνονται οι προβλεπόμενοι έλεγχοι της αστυνομίας όπως έγινε και τώρα
Όλα τα καταστήματα έχουν σε εμφανές σημείο κρεμασμένη την άδεια λειτουργίας. Και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πελάτη σε όλα τα καταστήματα μιλάω όχι στους οίκους ανοχής , Να δουν την άδεια. Γιατί οι οίκοι ανοχής να μην το τηρούν αυτό; Θα μου πει κανείς γιατί η Γεωργία Παπαδοπούλου δουλεύει ως Κατερίνα και δεν θα ήθελε να φανούν τα πραγματικά στοιχεία της… Από τη στιγμή που είναι η κάτοχος της άδειας καλώς η κακώς τα στοιχεία της είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Παιδιά κάποιος ας με βοηθήσει παλιως πως θα βρω τη Βραζιλιάνα από το godiva πήγα 2 φορές βραδακι και ήταν μόνο η Τζένη και η τσατσά δήθεν δε ήξερε ποτε δουλευε εκείνη ξέρετε τι ώρες δουλευει η αν άλλαξε στούντιο
Η Λίζα που δούλευε στο Godiva έφυγε στην Βραζιλία.

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.097
Πόντοι
1.076
Λοιπόν παιδια ψάχνω ωραίους μεγάλους κωλους και δεν βρίσκω βοηθηστε αμα έχει κάτι τέτοιο και στα αλλά μαγαζιά που δεν είναι στο άλλο σάιτ.
Εγώ από της βόλτες μου της τελευταίες 2 βδομάδες θα σας πω τώρα τι παιζει γιατί δεν είχα χρόνο νωρίτερα.
Καταρχάς τελευταία περασα με λουνα από παρανταις δεν με άρεσε παιδια δυστυχώς ο κωλος της όρθια ήταν καλώς οταν έκατσε στα τέσσερα ήταν χάλια γενικά μοιάζει με 40+ και γενικα ήταν περιεργη.
Περασα με Μισέλ από χοτ λειντι και βίλλα ερωτικά πολυ καλη είχε σχολάσει και έβγαλε το τζιν της με. Εξυπηρέτησε έκανε πολυ χαβαλέ πολυ ωραίο σώμα κωλαρα και αλλά καλά.
Περασα με Σαμπρίνα από ποισον καλη ήταν η μαυρουλα αλλά καθόλου σοσιαλ και με. Ανναμπελ από παρανταις όπου έφυγε και γυρνάει καλοκαίρι μακάρι όλοι να ειχαν το σώμα της και τελευταία περασα με Εμανουέλ από ερωτικά και χοτ λειντι ωραία κοπέλα κωλαρα αλλά ξενέρωτη παρα πολυ βαριόταν από το 5 λεπτό.
+ από εσκορτακι περασα με φλαβια Όλιβερ από εσκορτ νιους τρελό σώμα μακάρι να χα και ν'αλλάξουμε να. Τη έδινα και φοβερό σεξ τώρα Αλεξάνδρα ήθελα να δω δεν με άνοιξαν στο bad girls νομίζω ήταν αλινα ποσες φορες έψαξα δεν άνοιξαν και σήμερα που άνοιξαν δε ν μου φάνηκε να μοιάζει στης φωτο πηγα στη Μπέλλα στο ρεντ νταιμοντ νομίζω αυτή είχε πολυ ωραίο στήθος αλλά δεν γυρισε από πισω ουτε ήρθε κοντά οπότε δεν περασα γιατί δεν ήξερα αν έχει κωλαρα ουτε από μουτρα δεν τρελάθηκα πηγα Τζένιφερ έλεγε στο ποισον σήμερα ήταν στο ινσαιντ όμως και σχόλασε λίγο ότι να ναι τον πρόγραμμα αραξουμε αυτή είδα..
Είδα Νατάσα στο μπελά Ντόνα πιο καλή φαινόταν στον ίντερνετ στο γκοντιβα δεν με άρεσε η πρωινη βαρδια ουτε καν κράτησα όνομα η βραδινή Τζένη πορτογαλα καλή αλλά δεν περασα ήθελα πιο καλό πισω συστημα αλλά ομορφη με κοτσιδακι ψιλη ωραία ποδια . Στο χοτ λειντι είδα και Αντζελίκα και Ράσελ δεν με αρεσαν Αμπέρ πουνειχαν έλεγε πιο πολυ ζαμανθα θα τιμήσω που εχουν λεπτο αλλα μεγάλο κωλαρακι για το σώμα του και καλή φάτσα η χριστιν Στο παρανταις λεγαν έχει κωλαρα ηταν 50 άτομα μέσα δεν το είδα καλά έφυγα ήταν και μια ακόμα θεια 40 χρονών ξανθιά με μεγάλα βυζια δεν με αρεσαν τα μουτρα της βιολέτα είδα στο ποισον πετιτ ήταν αμα. Θυμηθώ θα συμπληρώσω και αλλα

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Θέμα υπάρχει σίγουρα για τον νόμο , που θα μπορούσαν φαντάζομαι να τον αλλάξουν αν ήθελαν.
Ο νόμος είναι κάπως αυστηρός γιατί επιτρέπει για κάθε χώρο μόνο μία άδεια και μία κοπέλα ανά βάρδια. Όμως φημολογείται χωρίς αυτό να είναι σίγουρο ότι ίσως πάμε στο γερμανικό μοντέλο με Μία κοπέλα ανα διαμερισματάκι ή δωμάτιο

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τι έγινε σάλια μαλια κ δεκάδες like κ ερωτικά κοπλιμέντα που πήγαν για την αγαπημένη τσα τσα ιδιοκτήτρια;;; Κανα ποστ να μας πει ότι δουλεύει νόμιμα κ προσέχει την υγεία του πελάτη;

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Όταν τα έλεγα εγώ πριν από καιρό πέσατε να με φάτε. Βγαίνουν σιγά-σιγά τα κακά μαντάτα θα ακούσουμε κι άλλα. Εγώ σας το είπα από όλα τα μαγαζιά 5-6 κοπέλες που περνάνε γιατρό και δεν έχουνε άδεια ούτε τα μισά. Τώρα λόγω εκλογών άρχισαν το κυνήγι έγινε και αυτό στην Αθήνα και ψάχνονται. Μακάρι γιατί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα δούμε από βδομάδα ποια μαγαζιά θα είναι ανοιχτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom