Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (7 μέλη και 102 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ξερει κανενας τιποτα για το βιλα ερωτικα στην φριξου?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
(δοκιμαστη πες ονομα γιατι εγω το ξεχασα)

Μάντυ φίλε... Μάντυ. Δεν κατάλαβες ότι με χαιρέτησε ξεχωριστά; Ο alfi το κατάλαβε!

τριτη σταση .....χαχαχαχαχαχα κανουμε στην εκλησια....εκει που ηταν η τρελο τζενη...ο δοκιμαστης δισταζει να μπει γιατι φοβοταν τον ερωτικο λιντζαρισμα απο το εν λογο πορνιδιο....και ειχε δικιο...
σκηνες πολυ cult απιστευτα πραγματα....μπαινουμε καθομαστε και βγαινει η τρελο τζενη γυμνη και αρχιζει το προλογο, χαιδευετε στον εναν και στον αλλο και με ιδιαιτερη χαρα και οικιοτητα μιλαει με τον δοκιμαστη......παμε να φυγουμε...και εκει αρχιζει το γελιο τις αρκουδας....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ μας πιανει τα αρχιδια τους πουτσους ....μας κλεινει την εισοδο μα μου που πατε κτλ και μετα απο κανα 5 λεπτο ισως και παραπανω καταφαιρνουμε να αυτοφυγαδευτουμε οι τρεις...αλλα ο δοκιμαστης εχει μεινει μεσα......εδω ειμαστε λεω παμε για την διασωση του στρατιωτη.....ραιαν τωρα.......ευτηχως ομως ειδαμε την πορτα να ανοιγει και βγηκε κανονικα ο δοκιμαστης εξω.....

Ρε εγώ σας έλεγα να μην μπω... Μπείτε εσείς γιατί εμε΄να θα με τραβάει... Μπα υπερβολικός είσαι! Ε είδαμε α αποτελέσματα... αν και είμαι σίγουρος ότι χθες ήταν από τις καλύτερες μέρες της Τζένης. Χθες η συνεύρεση μαζί της θα ήταν τέλεια... Ψηνόταν και ο φίλος Ric Flair αλλά τελικά τίποτα...

Η βόλτα ξεκίνησε πολύ καλά. Μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ που αποφύγαμε χάρη στα αγγελικά μας προσωπάκια και βόλτα από Νέα Δυτική Είσοδο για τα Ρουμανάκια που έχει γίνει πολύς λόγος. Το ένα πολύ καλό τεμάχιο αλλά το άλλο όχι και τόσο... άσε που σου λέει όχι δύο, όχι δύο. Ρε κοπελιά τι δύο; Είμασταν δύο δυάδες...έχει και πίσω θέσεις το αμάξι! Πάντως όταν είμασταν εκεί την δεύτερη φορά για να τις δούμε καλύτερα ένας με Χ5 την πήρε την μία....

Πήγαμε στο καινούργιο γήπεδο, γιατί περί γηπέδου πρόκειται! Όπως είπαμε και παραπάνω ήταν η Μάντυ εκεί! αλλά ο χώρος αναμονής αχανής ντιπ! Και μόνο μία κοπέλα να δουλεύει; Ε ρε κούραση...

Οι πληροφορίες που μου είχαν δωθεί δεν ευωδόθηκαν για το ρδέλο στο τέλος της Νικ. Ουρανού και το κορίτσι ήταν απλά καλό για ένα καφέ. Nothing more!

Alfi... μπορεί να μην γάμησες φίλε αλλά θα σκοτώσεις τον Ερετζούμ 33 (για όσους θυμούνται Φρουτοπία) από τα φυτά σου... Να πας τον φίκο και την βουκαμβίλια στην Μαντζάρου να υποβάλλουν ταπεινά respect!

Α ναι και μην ανησυχείτε... το τάσι είναι πάλι στη θέση του!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην :

μετα απο εκει παμε μαντζαρου 10...........μπορει να μην γαμησε κανεις αλλα ο αλφι εσωσε τις βουκαμβιλιες του και τα φικο του........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θελω πνευματικα δικαιωματα για την ατακα .  :grin:

απο εμφανιση η καλυτερη εθεαθη στο καινουργιο το μωβ . επιλαχουσα αυτη του πρωην γκατο νερο .

ε , λοιπον , ναι ! η τρελοτζενη μου εκανε κλικ , αλλα ως γνωστον δεν ειμαι φαν των σπιτιων . αν βαφοταν και λιγο καλυτερα ...

και μια σημαντικη παρατηρηση : επισκευτηκαμε καμια 10 σπιτια . απο αυτα μονο σε ΕΝΑ υπηρχε πελατης στο δωματιο .

τα σχολια δικα σας .

μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Επίσης να συμπληρώσω ότι αφού παρέδωσα τους συναδέλφους-συναγωνιστές στα σπίτια τους έκανα μια καταδρομική από Βαρδάρη.

Ανορθόγραφο: Ένα μελαχρινό με έκφυλο πρόσωπο που μιλούσε καλά ελληνικά (εντάξει γεια σου είπε...)

Απέναντι: Η Μισέλ με το τρελό βυζί. Τσέχα καλές υπηρεσίες αλλά ώρες ώρες στο δωμάτιο ξινομούρα!

Προμηθέως τέρμα πάνω κοντά Εγνατία. Η Βανέσα όπου και κατέθεσα... καλές υπηρεσίες και τίμησε τα λεφτά της... Κάνει και footjob... έτσι το λέω μπας και ενδιαφέρεται κανείς ;-)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ασε ρε ψευτη .

στην τρελοτζενη πηγες .  :knockinb:

σε καταλαβαμε !

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Είδες πως την αποφεύγουν λιτά, περιεκτικά και ευγενικά...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ασε ρε ψευτη .
στην τρελοτζενη πηγες .   :knockinb:
σε καταλαβαμε !

σιγα μην πηγε στην βανεσα για  :lheel: και  :humpleg:
στην τζενη πηγε για  :s&m_1: :s&m_3: :fuck2:

Αντιπαρέρχομαι τα κακόβουλα σχόλια σας, που σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος μου ενώπιον των επικείμενων Ευρωεκλογών και επιφυλλάσομαι για κάθε νομικό μου δικαίωμα...

Φταίω εγώ που είμαι αγαπήσιμος και άκρως γ@μ*σ*μος και κολλάνε οι γκόμενες μαζί μου; Φταίω;;; Πείτε μου!

Alfi τελικά 10 μαγαζιά γυρίσαμε αλλά την ζουμπουρλού Τσέχα που έψαχνες δεν... αλλά έσωσες τα φυτά σου!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φταίω εγώ που είμαι αγαπήσιμος και άκρως γ@μ*σ*μος και κολλάνε οι γκόμενες μαζί μου; Φταίω;;; Πείτε μου!

δεν φταις και καλα κανεις ... ΑΛΛΑ ...

μην πουλας τρελλα
στον λαο του μπουρδελα .

τα λεμε !

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
α ρε κουφαλες παλι για σας θα μιλανε ολα τα κοριτσια,εραστες των bourdela

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εγω παντος και χθες το πρωι που εκανα μια ερευνα στις πρωινες βαρδιες εκει στην ματζαρου σαρα βυζαρου δεν βρηκα........

απο εβδομαδα τωρα θα κανω παλι μια ερευνα αγορας!!!!!

aliakmwn

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
από μάυρες υπάρχει μόνο η ξανθιά στο μαρινόσπιτο? δουλεύει το πρωί?

nteminio21

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους πήγα προχθές με ένα φίλο βόλτα στο μύλο και καταλήξαμε στο ερως16 και δούλευε η Μιλένα είναι πολύ καλή μέσα και αξίζει μια κατάθεση αυτά από μένα. Αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο περιμένω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε simera περασα μια βολτα απο τα καινουρια στουντιο της πολης μας σημερα το πρωι για να δω πως ειναι.νικ ουρανου απο πισω κλειστο,φριξου κλειστο κ στο ματζαρου το μωβ ειχε την σαρα την βυζαρου απο το ερως 16,δηλαδη την γνωστη σαρα

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αδραπτομε τις ευκαιρια του παραπανω συναγωνιστη για τα ονοματα των πορνιδιων

τι παπα τρωμε ωρε.........οτι θελουν λενε οι τσατσαδες

οχι για την συγκεκριμενη στο 16 αλλα γενικα...

μαλλον διαβαζουν και προσπαθουν να δωσουν αστερακια στα μπαουλα αλαξωντας το ονομα

εγω τουλαχιστο πλεον θα προβαινω και σε περιγραφες οσο μπορω καλητερα!!!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
φιλε simera περασα μια βολτα απο τα καινουρια στουντιο της πολης μας σημερα το πρωι για να δω πως ειναι.νικ ουρανου απο πισω κλειστο,φριξου κλειστο κ στο ματζαρου το μωβ ειχε την σαρα την βυζαρου απο το ερως 16,δηλαδη την γνωστη σαρα

:boobies: :dancing:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν σε πιανω...τι εννοεις?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ντέκερ απο σένα μπορώ να περιμένω τα πάντα αυτός που με εκπλήση ευχάριστα είναι ο  Σήμερα
ρε μικρέ κατάφερες να πάρης αδείες για μπουρδελοτσαρκες ????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom