κατ αρχην δεν μ αρεσει που κλεινουν τετοια πραγματα μερες που δεν μπορω,δευτερον,ρε φιλε al τι τρελη αναφορα ηταν αυτη?μ αρεσεις......κ να σαι καλα που μου ειπες για το αλικακι μου να μην μπω ποτε ξανα κ σ αυτο το ρδελο αφου περασε αυτη η γκομενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (9 μέλη και 82 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Ειδες αναφορα??23 στα 23 και θ'ανοιξουν και αλλα.δε ξερω αν κυκλοφορησες καθολου αλλα εχει πολυ ωραια γκομενακια.και δεν εννοω την Αλικη.επισης ξεχασα να αναφερω οτι στο καινουριο πισω απο τη Νικ.Ουρανου το τζακουζι κοστιζει 100ε.ειναι δηλαδη σχετικα φθηνοτερο απο τα αλλα.για οσους ενδιαφερονται....κατ αρχην δεν μ αρεσει που κλεινουν τετοια πραγματα μερες που δεν μπορω,δευτερον,ρε φιλε al τι τρελη αναφορα ηταν αυτη?μ αρεσεις......κ να σαι καλα που μου ειπες για το αλικακι μου να μην μπω ποτε ξανα κ σ αυτο το ρδελο αφου περασε αυτη η γκομενα
εχω παρα μα παρα πολυ καιρο να κανω βολτα κ εχω ξενερωσει με τον εαυτο μου.ελειπα κ λιγες μερες την προηγουμενη εβδομαδα κ δεν εκατσε.θελω ομως να παω στα σπιτακια μας γιατι εχουν ανοιξει καινουρια κ πρεπει να τα τεσταρουμεΕιδες αναφορα??23 στα 23 και θ'ανοιξουν και αλλα.δε ξερω αν κυκλοφορησες καθολου αλλα εχει πολυ ωραια γκομενακια.και δεν εννοω την Αλικη.επισης ξεχασα να αναφερω οτι στο καινουριο πισω απο τη Νικ.Ουρανου το τζακουζι κοστιζει 100ε.ειναι δηλαδη σχετικα φθηνοτερο απο τα αλλα.για οσους ενδιαφερονται....
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Αλουμινάτο: Εντελώς καινούργια φάτσα, λεπτή άσχημο πρόσωπο καταπληκτικό κωλάρι όμως. 30Ε
Κορίνα και την ερωτεύτηκα!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κωλάρα, πίπα επίμονη και με ρυθμό , ξυρισμένη κάργα 2 φορές έχυσα στην πίπα της και δεν την χόρτασα (όχι απανωτά!)
Ήρθε και το Χριστινάκι το εσφυγμένο στο Κεφαληνίας!
Είναι πολλά τα ΓΙΟΥΠΥΥΥΥ σε λέω!!!
Επισκέπτης
η γνωστη ουκρανιδα απο φυλης παλια περιπου 20 χρονων πρεπει να ειναι τωρα!!-Ανδρεου Γεωργιου.Ερως.η Μιλανα.ξανθο ωραιο γκομενακι στα προτυπα της γνωστης Σαρας.με πιασιματα.απο 40ε
οποιος ξερει ας απαντησει plz
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Άν έκανα ομάδα μπάσκετ με τα κορίτσα της πιάτσας, θα επέλεγα τα εξής καλύτερα από αυτά που καλογαμάνε οι μεριακλήδες σήμερα:
playmaker η Μαρίνα! Το κορίτσι λάστιχο αποτελεί σταθερή αξία! Από το μαρινόσπιτο κάνει παιχνίδι πρωινή βάρδια και βγάζει γούστα χωρίς ανάσα!
shooting guard η κορίνα. Δίπλα από το μαρινόσπιτο 16:00 - 24:00. Σε καλή φυσική κατάσταση κάνει πολύ εύστοχες πίπες!
small forward η Αφρούλα! Αν και η Κύπρος δεν φημίζεται για το καλό μπάσκετ, η συγκεκριμένη κρατά ψηλά τη σημαία της μαρτυρικής μεγαλονήσου με καταπλικτικοφανταστική gfe και πίπα που σκοτώνει!
power forward η Χριστίνα από Κεφαληνίας. Σφιχτό κορμί (ειδικά κώλος), gfe, ευγένεια, συμμετοχή. Δίνει και ... κουλούρι Θεσσαλονίκης!
Center η ΄Βανέσα. Τι να πω γι'αυτό το κορίτσι!!! Μία πορνοσταρ στο κρεβάτι σας! Ζει το γαμίσι και κάνει τα πάντα όλα! Ακάποτα, καποτιασμένα, τα πίνει, τα γλύφει τα φτύνει, you name it!
playmaker η Μαρίνα! Το κορίτσι λάστιχο αποτελεί σταθερή αξία! Από το μαρινόσπιτο κάνει παιχνίδι πρωινή βάρδια και βγάζει γούστα χωρίς ανάσα!
shooting guard η κορίνα. Δίπλα από το μαρινόσπιτο 16:00 - 24:00. Σε καλή φυσική κατάσταση κάνει πολύ εύστοχες πίπες!
small forward η Αφρούλα! Αν και η Κύπρος δεν φημίζεται για το καλό μπάσκετ, η συγκεκριμένη κρατά ψηλά τη σημαία της μαρτυρικής μεγαλονήσου με καταπλικτικοφανταστική gfe και πίπα που σκοτώνει!
power forward η Χριστίνα από Κεφαληνίας. Σφιχτό κορμί (ειδικά κώλος), gfe, ευγένεια, συμμετοχή. Δίνει και ... κουλούρι Θεσσαλονίκης!
Center η ΄Βανέσα. Τι να πω γι'αυτό το κορίτσι!!! Μία πορνοσταρ στο κρεβάτι σας! Ζει το γαμίσι και κάνει τα πάντα όλα! Ακάποτα, καποτιασμένα, τα πίνει, τα γλύφει τα φτύνει, you name it!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
εχει 2 ωρες που κατεθεσα στην αφρουλα
εχω γραψει και μια αναλογη κριτικη
καλα το κοριτσι ειναι ΑΣΤΕΡΙ
πρωτη φορα μαζι της
ΔΕΝ μπορουσα να χυσω και τον πηρε στο στομα της
απιστευτη γκαβλα και κορυφαια ηδονη οταν εχυσα
η κοπελα πραγματι συμπεριφερετε σαν να ειναι η κοπελα σου και ειναι φουλ ερωτευμενη μαζι σου
το μονο αρνητικο ειναι οτι πριν απο εμενα ειχε μπει ενας μονοφθαλμος ξεδοντιαρης :παρανοικος που φορουσε 3 παλτα που οταν βγηκε εκατσε διπλα μου στο σαλονακι και αρχισε να με ρωταει τα εξης:που βρισκετε η σεουλ;
ξερεις ται-κβο-ντο;
εχω ενα ποδηλατο χωρις ροδες ημουν στην ξανθη,τωρα παω σερρες
και φευγοντας αρχισε να φωναζει μπυριτσα στο κολοσπιτο
καλα βρε γλυκια μου αφροδιτη πως πηγες με αυτον....
εχω γραψει και μια αναλογη κριτικη
καλα το κοριτσι ειναι ΑΣΤΕΡΙ
πρωτη φορα μαζι της
ΔΕΝ μπορουσα να χυσω και τον πηρε στο στομα της
απιστευτη γκαβλα και κορυφαια ηδονη οταν εχυσα
η κοπελα πραγματι συμπεριφερετε σαν να ειναι η κοπελα σου και ειναι φουλ ερωτευμενη μαζι σου
το μονο αρνητικο ειναι οτι πριν απο εμενα ειχε μπει ενας μονοφθαλμος ξεδοντιαρης :παρανοικος που φορουσε 3 παλτα που οταν βγηκε εκατσε διπλα μου στο σαλονακι και αρχισε να με ρωταει τα εξης:που βρισκετε η σεουλ;
ξερεις ται-κβο-ντο;
κανεις να σχολιασει το εν λογο τεμαχιο υπαρχει??? ξερεις μηπως βαρδιες? δεν σου αρεσε γιατι δεν σου αρεσουν οι κινεζες η γιατι ηταν ασχημη?
Ρε παλικάρι , γενιικά μου αρέσουν οι κινέζες αλλά η συγκεκριμένη είχε λακάκια( η κάτι σαν σπυράκια ) στο πρόσωπο της και λίγο παραπάνω κυτταρίτιδα ... Δεν ρώτησα βάρδιες και πληροφορίες . Πήγα , την είδα, δεν μου άρεσε , και την έκανα !!! Βασικά δεν είμαι τόσο των μπουρδελότσαρκων . Είμαι πιο πολύ των call girls !! θα κατέβω για τσάρκα απο ανάγκη ....
Ρε παλικάρι , γενιικά μου αρέσουν οι κινέζες αλλά η συγκεκριμένη είχε λακάκια( η κάτι σαν σπυράκια ) στο πρόσωπο της και λίγο παραπάνω κυτταρίτιδα ... Δεν ρώτησα βάρδιες και πληροφορίες . Πήγα , την είδα, δεν μου άρεσε , και την έκανα !!! Βασικά δεν είμαι τόσο των μπουρδελότσαρκων . Είμαι πιο πολύ των call girls !! θα κατέβω για τσάρκα απο ανάγκη ....
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
ξερεις ται-κβο-ντο;
LOL ρε φιλε LOL.
Γιατι να μην μου τυχει και μενα καμια τετοια φαση.Τουλαχιστον τον δουλεψατε καθολου στο σαλονι?
Γραψτο και στο θρεντ με τις αστειες ιστοριες...
"μπυριτσα στο κολοσπιτο"
Εγω τι να πω..που πρωι πρωι πηγα :S μπαινω μεσα κ απο πισω μου μπαινει ενας γερος κ ξαφνικα μου λεει κοιτα εγω ειμαι πρωτος...δεν ειπα τπττο μονο αρνητικο ειναι οτι πριν απο εμενα ειχε μπει ενας μονοφθαλμος ξεδοντιαρης :παρανοικος που φορουσε 3 παλτα που οταν βγηκε εκατσε διπλα μου στο σαλονακι και αρχισε να με ρωταει τα εξης:που βρισκετε η σεουλ;
η σημερινη τσαρκα δεν υπαρχειιιιι
θα γραψω λεπτομερειες μετα το φωτορεπορταζ του simera.
μπορει να μην γαμησαμε αλλα ριξαμε το γελιο της αρκουδας.Η τρελοΤζενη μας εφραζε γυμνη την πορτα της εξοδου και μας τραβουσε απο τις @@λες για να μην φυγουμε
μπορει να μην γαμησαμε αλλα ριξαμε το γελιο της αρκουδας.Η τρελοΤζενη μας εφραζε γυμνη την πορτα της εξοδου και μας τραβουσε απο τις @@λες για να μην φυγουμε
καταλαβα,μαλλον σας εδιωξαν απο τα μισα μπουρδελα απο τα γελια που θα βγαζατεη σημερινη τσαρκα δεν υπαρχειιιιι
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτη τη τζενη ημουν ετοιμος μια μερα πριν κανα μηνα να μπω ,ωραιο σωματακι με αξιολογο στηθος και βλεμα φωτια, τελικα ειδα την ευα και το εριξα το γμσ εκει ,,αλλα το ειχα αχτι μια φορα να την πετειχω για να την γμσ ,,τελικα τι λεει? ξερει κανεισ? τα αξιζει τα λεφτα? δεν πρεπει να ειναι και πολυ παλια εδω, ρωτησα την τσατσα απο που ειναι το κοριτσι, και ακουσε και μου λεει ΄με σπαστα ελληνικα ελληνιδα ειμαι ελα να με γμσσ στα 4, τισ λεω θα ερθω σε 10 και κσενερωσεη σημερινη τσαρκα δεν υπαρχειιιιι
φιλε μακρυα απο την τρελοτζενη.μπορει να σε αφησει με το πουλι στο χερι κ να φυγει απο το δωματιο.γι αυτο κ την λεμε τρελοτζενη.ας το καλυτερα.τοσες κοπελες εχειαυτη τη τζενη ημουν ετοιμος μια μερα πριν κανα μηνα να μπω ,ωραιο σωματακι με αξιολογο στηθος και βλεμα φωτια, τελικα ειδα την ευα και το εριξα το γμσ εκει ,,αλλα το ειχα αχτι μια φορα να την πετειχω για να την γμσ ,,τελικα τι λεει? ξερει κανεισ? τα αξιζει τα λεφτα? δεν πρεπει να ειναι και πολυ παλια εδω, ρωτησα την τσατσα απο που ειναι το κοριτσι, και ακουσε και μου λεει ΄με σπαστα ελληνικα ελληνιδα ειμαι ελα να με γμσσ στα 4, τισ λεω θα ερθω σε 10 και κσενερωσε
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
αυτη τη τζενη ημουν ετοιμος μια μερα πριν κανα μηνα να μπω ,ωραιο σωματακι με αξιολογο στηθος και βλεμα φωτια, τελικα ειδα την ευα και το εριξα το γμσ εκει ,,αλλα το ειχα αχτι μια φορα να την πετειχω για να την γμσ ,,τελικα τι λεει? ξερει κανεισ? τα αξιζει τα λεφτα? δεν πρεπει να ειναι και πολυ παλια εδω, ρωτησα την τσατσα απο που ειναι το κοριτσι, και ακουσε και μου λεει ΄με σπαστα ελληνικα ελληνιδα ειμαι ελα να με γμσσ στα 4, τισ λεω θα ερθω σε 10 και κσενερωσε
Eίναι ή του ύψους ή του βάθους! Εμένα με γάμησε 2-3 φορές στο ... βάθος! κάπνιζε την ώρα που την πηδούσα στα 4!!!
Εχουν όμως γραφτεί και ιστορίες που η Τζένη τους πλάκωσε στα γυμνά τσιμπούκια χωρις έξτρα φράγκα! Εγώ το πιστεω γιατί μιλάμε για την τρελοτζένη!
Εγώ λέω μακριά αλλά όπως έλεγε και ο Γιάννης Βούρος ... εσύ αποφασίζεις!!!
λοιπον εχθες μετα τιν μπυροκρασοκατασταση που παροντες ηταν ο alfistas o dokimazo Και o ric flair Και εγω φυσικα
εκδραμαμε στα περιξ..........
πρωτα πηγαμε στο νεο ρδελο-αλανα-αμφιθεατρο-μινι γηπεδο 5χ5 στην φριξου...
με το που μπηκαμε μεσα πεσαμε πανω σε ενα φωτογραφικο team...(μηπως ηταν κανενας απο εδω ρε? ), η κοπελα που ηταν παρον ηταν μια μελαχρινη με πολυ καλους σιλικονατους και στητους βυζους (δοκιμαστη πες ονομα γιατι εγω το ξεχασα)
σταση δευτερη στην νικηφορου ουρανου στο τερμα εκει το τεμαχιο ηταν αδιαφορο εντελος αλλα η αλυσιδα μπουρδελων ναι ειναι γεγονος.........μας εστειλε η κυρα λενη να παμε στο νεο ρδελο που ειναι αναμεσα στις μεταφορικες μεσα στο στενο-αδιεξοδο.....και εκει ομως η κατασταση ηταν παρομοια το τεμαχιο ηταν και αυτο αδιαφορο με λιγο καλητερα spec απο το "συνετερικο ρδελο της νικιφορου"
τριτη σταση .....χαχαχαχαχαχα κανουμε στην εκλησια....εκει που ηταν η τρελο τζενη...ο δοκιμαστης δισταζει να μπει γιατι φοβοταν τον ερωτικο λιντζαρισμα απο το εν λογο πορνιδιο....και ειχε δικιο...
σκηνες πολυ cult απιστευτα πραγματα....μπαινουμε καθομαστε και βγαινει η τρελο τζενη γυμνη και αρχιζει το προλογο, χαιδευετε στον εναν και στον αλλο και με ιδιαιτερη χαρα και οικιοτητα μιλαει με τον δοκιμαστη......παμε να φυγουμε...και εκει αρχιζει το γελιο τις αρκουδας....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ μας πιανει τα αρχιδια τους πουτσους ....μας κλεινει την εισοδο μα μου που πατε κτλ και μετα απο κανα 5 λεπτο ισως και παραπανω καταφαιρνουμε να αυτοφυγαδευτουμε οι τρεις...αλλα ο δοκιμαστης εχει μεινει μεσα......εδω ειμαστε λεω παμε για την διασωση του στρατιωτη.....ραιαν τωρα.......ευτηχως ομως ειδαμε την πορτα να ανοιγει και βγηκε κανονικα ο δοκιμαστης εξω.....
πολυ γελιο η κατασταση...
επομενη σταση στο κεφαληνιας....και εκει αδιαφορο το κομματι νομιζω χριστινα την λενε (οχι η καλη) και την ειχα παρει εγω παλαιοτερα και απεδηχθει κομωδικο απο μαονι!!
next bus stop ερως 16.....καλο μωρο ξανθο και καλες αναλογιες αλλα και απο εκει την καναμε μιας και η αναζητησεις μας ηταν αρκετα high level χθες...
ετσι λοιπον παμε μανταρου 1.....σκαλες... και τι σκαλες....κοκκινες....
πολυ καλο το τεμαχιο ψηλο δυνατο αλλα η παγιδα στο τελευταιο σκαλι πριν την πορτα μας χαλασε την διαθεση...σκονταυτεις πεφτεις και παει λεγοντας.......
μετα απο εκει παμε μαντζαρου 10...........μπορει να μην γαμησε κανεις αλλα ο αλφι εσωσε τις βουκαμβιλιες του και τα φικο του........
καναμε πρακτικη κηπουρικη με τις απλες μεθοδους με χαλκο και σιδηρο και επισηλθαμε λιγο και στο πρωτο κεφαλαιο της βοτανολογιας.....
η τσατσα ειχε κολημα με τα λουλουδια και η συζητηση ηταν μακραν και επικοδομιτικη (πολυ γελιο!!!!!!)
το τεμαχιο και εδω καλο μελαχρινο με τιγρε κολιτο μαγιουδακι στυλ.
στις περασιες μας απο τους γυρο δρομους το μονο αξιολογο ηταν ενα μωρο επι τις νεας δυτικης εκει που λεμε για τα ρουμανακια αλλα και παλι δεν αξιζε τα 50 που ζηταγε...
οι τιμες σε ολα ξεκιναν απο 40
επισης οι τσατσαδες πλεον λογο αναδουλιες κανουν πιπες για να περασεις στο δωματιο......
αλλα οι τιμες εκει....οποτε εμεις δεν ...βασταμε ακομα!!!!
τραβηξα και μια ντοκουμεντιαρικη φωτο αλλα δεν προλαβα να την περασω ακομα στο "PetCe"
θα την αναρτησω ομως λιαν συντομος!!!!
αυτα απο μενα το λογο εχουν οι συναγωνιστες ;)
εκδραμαμε στα περιξ..........
πρωτα πηγαμε στο νεο ρδελο-αλανα-αμφιθεατρο-μινι γηπεδο 5χ5 στην φριξου...
με το που μπηκαμε μεσα πεσαμε πανω σε ενα φωτογραφικο team...(μηπως ηταν κανενας απο εδω ρε? ), η κοπελα που ηταν παρον ηταν μια μελαχρινη με πολυ καλους σιλικονατους και στητους βυζους (δοκιμαστη πες ονομα γιατι εγω το ξεχασα)
σταση δευτερη στην νικηφορου ουρανου στο τερμα εκει το τεμαχιο ηταν αδιαφορο εντελος αλλα η αλυσιδα μπουρδελων ναι ειναι γεγονος.........μας εστειλε η κυρα λενη να παμε στο νεο ρδελο που ειναι αναμεσα στις μεταφορικες μεσα στο στενο-αδιεξοδο.....και εκει ομως η κατασταση ηταν παρομοια το τεμαχιο ηταν και αυτο αδιαφορο με λιγο καλητερα spec απο το "συνετερικο ρδελο της νικιφορου"
τριτη σταση .....χαχαχαχαχαχα κανουμε στην εκλησια....εκει που ηταν η τρελο τζενη...ο δοκιμαστης δισταζει να μπει γιατι φοβοταν τον ερωτικο λιντζαρισμα απο το εν λογο πορνιδιο....και ειχε δικιο...
σκηνες πολυ cult απιστευτα πραγματα....μπαινουμε καθομαστε και βγαινει η τρελο τζενη γυμνη και αρχιζει το προλογο, χαιδευετε στον εναν και στον αλλο και με ιδιαιτερη χαρα και οικιοτητα μιλαει με τον δοκιμαστη......παμε να φυγουμε...και εκει αρχιζει το γελιο τις αρκουδας....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ μας πιανει τα αρχιδια τους πουτσους ....μας κλεινει την εισοδο μα μου που πατε κτλ και μετα απο κανα 5 λεπτο ισως και παραπανω καταφαιρνουμε να αυτοφυγαδευτουμε οι τρεις...αλλα ο δοκιμαστης εχει μεινει μεσα......εδω ειμαστε λεω παμε για την διασωση του στρατιωτη.....ραιαν τωρα.......ευτηχως ομως ειδαμε την πορτα να ανοιγει και βγηκε κανονικα ο δοκιμαστης εξω.....
πολυ γελιο η κατασταση...
επομενη σταση στο κεφαληνιας....και εκει αδιαφορο το κομματι νομιζω χριστινα την λενε (οχι η καλη) και την ειχα παρει εγω παλαιοτερα και απεδηχθει κομωδικο απο μαονι!!
next bus stop ερως 16.....καλο μωρο ξανθο και καλες αναλογιες αλλα και απο εκει την καναμε μιας και η αναζητησεις μας ηταν αρκετα high level χθες...
πολυ καλο το τεμαχιο ψηλο δυνατο αλλα η παγιδα στο τελευταιο σκαλι πριν την πορτα μας χαλασε την διαθεση...σκονταυτεις πεφτεις και παει λεγοντας.......
μετα απο εκει παμε μαντζαρου 10...........μπορει να μην γαμησε κανεις αλλα ο αλφι εσωσε τις βουκαμβιλιες του και τα φικο του........
καναμε πρακτικη κηπουρικη με τις απλες μεθοδους με χαλκο και σιδηρο και επισηλθαμε λιγο και στο πρωτο κεφαλαιο της βοτανολογιας.....
η τσατσα ειχε κολημα με τα λουλουδια και η συζητηση ηταν μακραν και επικοδομιτικη (πολυ γελιο!!!!!!)
το τεμαχιο και εδω καλο μελαχρινο με τιγρε κολιτο μαγιουδακι στυλ.
στις περασιες μας απο τους γυρο δρομους το μονο αξιολογο ηταν ενα μωρο επι τις νεας δυτικης εκει που λεμε για τα ρουμανακια αλλα και παλι δεν αξιζε τα 50 που ζηταγε...
οι τιμες σε ολα ξεκιναν απο 40
επισης οι τσατσαδες πλεον λογο αναδουλιες κανουν πιπες για να περασεις στο δωματιο......
αλλα οι τιμες εκει....οποτε εμεις δεν ...βασταμε ακομα!!!!
τραβηξα και μια ντοκουμεντιαρικη φωτο αλλα δεν προλαβα να την περασω ακομα στο "PetCe"
θα την αναρτησω ομως λιαν συντομος!!!!
αυτα απο μενα το λογο εχουν οι συναγωνιστες ;)
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χαχαχα... Πάντα παραπατάω σε αυτό το σκαλί και όλο λέω την επόμενη φορά να το θυμάμαι να μη πέσω πάλι..
καλυτερη περιγραφη δεν θα μπορουσα να κανω,τα ειπε αψογα και παραστατηκοτατα ο simera
να μην ξεχασω στο σημειο αυτο να ευχαριστησω την τσατσα στο ρδελο της μαντζαρου(οχι αυτο με το υπουλο σκαλι,το αλλο) για τις κηπουρικες συμβουλες της. σημερα πρωι πρωι ψωνησα σιδηρο για της μοκαμβιλιες μου οι οποιες για αγνωστο λογο εχουν αρχισει να ξεραινονται.επισης πηρα και φαρμακο για το γαμωσκουλικο που μου εχει φαει τον μισο κηπο.
ενα σκηνικο ξεχασε μονο ο συντροφος. Εκει που γυρνουσαμε σαν τις αδικες καταρες στο κωλοστενα ψαχνοντας που στο διαολο ειναι η μαντζαρου, ακουμε ενα μπαμ απο το αυτοκινητο και κατι να σερνεται. Αφου ψιλοαγχωθηκαμε μηπως χτυπησαμε κανα ξεχασμενο τραβελι που αποφασισε να πεσει στις ροδες του αυτοκινητου, συνειδητοποιησαμε οτι ειχε φυγει το τασι απο το αυτοκινητο του συντροφου,ο οποιος αφου το τοποθετησε με ευλαβια, εισηλθε στο ρδελο σαν γκαραζιερης, με τις μουντζουρες στα χερια, ως γνησιο και βαρυ αρσενικο.παλι καλα δεν γρασσαρε και το μουνακι του ξανθου ρωσσοτεμαχιου
η τζενη οντως με τρομοκρατησε,προς στιγμην φοβηθηκα οτι τον χασαμε τον συντροφο,αλλα εκει που οπλιστηκαμε με θαρρος και ξεκινησαμε να φωναζουμε "ελευθερια ή θανατος" ορμωντας προς την πορτα για να τον σωσουμε,τον ειδαμε να ξεπροβαλει νικητης ω σαν αλλος Rambo.Μεγας μαχητης ο δοκιμαστης,να του απονεμηθει μεταλειο ανδρειας
με τα λιγα και τα πολλα,ειδα αρκετα νεα τεμαχια στην βολτα,αξιζει δλδ να κανετε μια ενημερωτικη τσαρκα. Τα καλυτερα κατα την ταπεινη μου αποψη ηταν στο καινουριο της Φριξου, στο ερως 16 και στα 2 της Μαντζαρου
ps η φωτο που τραβηξε ο σιμερα ειναι απιστευτα cult, μολις την ανεβασει θα καταλαβετε
να μην ξεχασω στο σημειο αυτο να ευχαριστησω την τσατσα στο ρδελο της μαντζαρου(οχι αυτο με το υπουλο σκαλι,το αλλο) για τις κηπουρικες συμβουλες της. σημερα πρωι πρωι ψωνησα σιδηρο για της μοκαμβιλιες μου οι οποιες για αγνωστο λογο εχουν αρχισει να ξεραινονται.επισης πηρα και φαρμακο για το γαμωσκουλικο που μου εχει φαει τον μισο κηπο.
ενα σκηνικο ξεχασε μονο ο συντροφος. Εκει που γυρνουσαμε σαν τις αδικες καταρες στο κωλοστενα ψαχνοντας που στο διαολο ειναι η μαντζαρου, ακουμε ενα μπαμ απο το αυτοκινητο και κατι να σερνεται. Αφου ψιλοαγχωθηκαμε μηπως χτυπησαμε κανα ξεχασμενο τραβελι που αποφασισε να πεσει στις ροδες του αυτοκινητου, συνειδητοποιησαμε οτι ειχε φυγει το τασι απο το αυτοκινητο του συντροφου,ο οποιος αφου το τοποθετησε με ευλαβια, εισηλθε στο ρδελο σαν γκαραζιερης, με τις μουντζουρες στα χερια, ως γνησιο και βαρυ αρσενικο.παλι καλα δεν γρασσαρε και το μουνακι του ξανθου ρωσσοτεμαχιου
η τζενη οντως με τρομοκρατησε,προς στιγμην φοβηθηκα οτι τον χασαμε τον συντροφο,αλλα εκει που οπλιστηκαμε με θαρρος και ξεκινησαμε να φωναζουμε "ελευθερια ή θανατος" ορμωντας προς την πορτα για να τον σωσουμε,τον ειδαμε να ξεπροβαλει νικητης ω σαν αλλος Rambo.Μεγας μαχητης ο δοκιμαστης,να του απονεμηθει μεταλειο ανδρειας
με τα λιγα και τα πολλα,ειδα αρκετα νεα τεμαχια στην βολτα,αξιζει δλδ να κανετε μια ενημερωτικη τσαρκα. Τα καλυτερα κατα την ταπεινη μου αποψη ηταν στο καινουριο της Φριξου, στο ερως 16 και στα 2 της Μαντζαρου
ps η φωτο που τραβηξε ο σιμερα ειναι απιστευτα cult, μολις την ανεβασει θα καταλαβετε
fuck al pa
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γυρισα σημερα αρκετες σελιδες πισω και διαβασα σκηνικα για την τζενη ,, το σκηνηκο που λετε για την τζενη ισως υποδηλωνει την καλη δουλεια που γινετε απο εδω μεσα και καποιοι τισ δωσαν κοκκινη καρτα και τωρα με τισ αναδουλειεσ αρχισε μεχρι και να σου πιανει τα αρχιδια στην εισοδο για να καυλωσεις και να μπεις,, ειδατε τι κανει η ομαδικοτητα? αν την ακυρωσαν μερικοι απτα λεγομενα καποιων αλλων εδω μεσα τοτε ειμαστε σε πολυ καλλο δρομο,, αντε οπου ναναι ριχνουμε και τισ τιμες,ετσι πιστευω
εγω πιστευω οτι η τζενη ειναι με τις ωρες τις
αμα ειναι φτιαγμενη καλα εχει καλος
αμα ειναι στραβομενη ομως....
χουγια ειναι αυτα και δυσκολα κοβονται!!!
ναι ρε γαμωτο πως το ξεχασα το τασι..........
πολυ γελιο λεμε
μα πολυ γελιο!!!!
η βολτα πρεπει να ξαναεπαναληφθει σιγουρα!!!!
αμα ειναι φτιαγμενη καλα εχει καλος
αμα ειναι στραβομενη ομως....
χουγια ειναι αυτα και δυσκολα κοβονται!!!
ναι ρε γαμωτο πως το ξεχασα το τασι..........
πολυ γελιο λεμε
μα πολυ γελιο!!!!
η βολτα πρεπει να ξαναεπαναληφθει σιγουρα!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις