Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (4 μέλη και 111 επισκέπτες)

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Η μαγιά νομίζω ήταν φίλε… αν ξαναπεράσω ίσως δοκιμάσω και ενημερώνω ανάλογα! Απλά όσες είχαν έρθει ως τώρα ήταν φόλες και δίστασα.
Εγώ πέρασα και με μια Λίλι Λούλη δεν θυμάμαι ψιλό θιτσα αλλά αρκετά καλή πίπα και στενή τρύπα χωρίς καθόλου τζελ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μαριζα μεγαλη φολα, μακρια.... Επισης και Ινα μεγαλη φόλα...

την Ίνα σε μια βόλτα μου, πέρασα και την είδα δεν μου άρεσε καθόλου αρκετά γεμάτη στην περιφέρεια, την εκθείαζε και η τσατσά για σούπερ υπηρεσίες, έφυγα κατευθείαν για αλλού.

TheloKoko

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
την Ίνα σε μια βόλτα μου, πέρασα και την είδα δεν μου άρεσε καθόλου αρκετά γεμάτη στην περιφέρεια, την εκθείαζε και η τσατσά για σούπερ υπηρεσίες, έφυγα κατευθείαν για αλλού.
πεταμένα λεφτά, την γλίτωσες.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Eπισκεψη στο Black Angels χθες νωρις το απογευμα.2 κοπελες νεες Ρουμανες,ελευθερη η Χριστινα,κοντουλα τσουπωτη,3 αρια στηθη φυσικα λιγο πεσμενα με ωραια αισθηση στο πιασιμο,λευκο απαλο νεανικο δερμα,αφησε σφιχταγκαλιασμα,φιλια στο σωμα,γλωσσοφιλα ΟΧΙ ,δεν βιαστηκε στην ακα πιπα,καταθεση υπεροχη πισωκολλητα.Συννενοηση αγγλικα.

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό και οικονομικές δυσκολίες. Υπάρχει περίπτωση αν κατέβω κατά τις 18.30-19.00 σήμερα να πετύχω καμία Ναταλία από godiva ή Ρίτα;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
50ρικο ζητάει και αυτή;;;
Σιγα σιγα γινετε η αλαγη προς τα πανω!!
Las begas ειχε για χρονια 30 και τωρα 40...για τις ιδιες υπηρεσιες και τον για τον ιδιο χρονο...συνεχιστε να τα δινετε...

strekmean

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2015
Like
15
Πόντοι
0
Η Αντελινα μάγκες δουλεύει ακόμα; Γτ έχω να κατέβω αρκετούς μήνες στα σπίτια λόγο σχέσης.
Στα τριδυμα (case d Amore) στο πρωτο Δευτερα Τρίτη πρωί 9 με 5 και Τετάρτη στο πίσω βράδυ.

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
44
Πόντοι
0
Πέρασμα τελικά με Ναταλία καθώς την Ρίτα παρόλο που πήγα 7 δεν την πρόλαβα. Επί τον έργον τρομερή πολύ δυνατή σε κάνει ό,τι θες και όλη η φαση γίνεται ακόμα καλύτερη σε συνδυασμό με το δωμάτιο που είναι το καλύτερο σε σχέση με όλα όσα έχω περάσει και μάλιστα με διαφορά.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Η αμάρα λέει κάτι ή θα πετάξουμε ένα 50ρικο
Διάβασε κριτική μου για Αμαρα ρε
40 ξεκινάει
Πετιτ μινιόν την κανεις ότι θες
Σιδεράκια
Τέρμα αβυζο
Φαίνεται η πουτσα σου ΝΑ

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τι έγινε ενώθηκαν το παρανταϊς και κ οι άλλες βίλες;; βλεπω παλιές κ καινούργιες μια στο ένα μια στο άλλο σαϊτ κ πρόγραμμα ηνερων

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Τι έγινε ενώθηκαν το παρανταϊς και κ οι άλλες βίλες;; βλεπω παλιές κ καινούργιες μια στο ένα μια στο άλλο σαϊτ κ πρόγραμμα ηνερων
Ναί έτσι φαίνεται , αλλά και παλιά ηταν ενωμένα. Οπότε μάλλον πρόκειται για επανένωση , reunion που λένε και οι ξένοι :P

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Nina Σερβίδα στο δίπλα σαιτ θα τη επισκεφτώ και θα ενημερώσω

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Την έχω πάρει μια φορά στο παρελθόν. Πολύ τυπικές διαδικασίες, λίγο πίπα, άλλαζε γρήγορα τις στάσεις. Μιλούσε λέγοντας μαλακιες. Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Έφυγα και αχυστος καθώς με κούρασε και την βαρέθηκα, οπότε την είπα να φύγει. Η κοιλιά είναι λίγο χαλαρή και το βυζι πεσμενο. Πρώην κωλομπαρου.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Βουλγάρα είναι, φίλος που την πειρα πριν κανα 6αμηνο την είχαν στο ικογκνιτο με 30 ευρω, οπως είπε κ ο συναγωνιστής πολύ μπλα μπλα κ αερολογίες

DonKixotis

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Ναι φιλε,την πετυχα σημερα στον κρεοπωλη μου που πηγα για κιμά.
Την ειχε φατσα φορα μπροστα στον παγκο την μουσκαροκεφαλή, δεν θυμαμαι τιμη το κιλό ομως
Χαχαχαχαχαχ τώρα το είδα
Όπως και να έχει κάθε πληροφορία για τη Βάσω είναι ευπρόσδεκτη

Άσχετο, σήμερα στο playboy το πρωί είδα μια Ελένη ξανθιά, ψηλή, Ελληνίδα, με σχετικά μεγάλο στήθος, την έκοψα νέα, κοντά στα 25, την έχει δοκιμάσει κανείς;

Στα της πρωινής τσαρκας, στο Godiva η Νάταλι, στο Βένους 2 η ταιλανδεζα, στο Βέγκας στο πρώτο μια καινούρια, η Ελίζα αλλά ήταν στο δωμάτιο και δεν την είδα ενώ στα τρίδυμα (case d amore) δε μου φάνηκε κάποια αξιόλογη, ήταν και οι 3 μεγάλες σε ηλικία. Στο Poisson επίσης η γνωστή Χουανιτα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Πέρασμα πριν λίγο από τα μισά στούντιο.

Από όσα θυμάμαι, στην αλυσίδα Βένους.και Λας Βέγκας, μου άρεσε μόνο ένα Μινιόν πιπινι Ξένια.
Δεν μου άρεσε Κατερίνα κρητικια, ούτε Νατάσα μιλφ. Δεν ξέρω γι αυτήν τη Βερόνικα, το σκεφτόμουν.
Κάτι γιαλαντζι Ρουμάνες στο Βέγκας 2 και η Ταϊλάνδη και μια άλλη στο Βένους αδιάφορες.

Στο Νικηφόρου Ουρανού 26 η Έλενα ραισα, θα έμπαινα αλλά είχε δύο παίχτες.

Μπελαρους δύο μάπα. Βίλλα ερωτικά μια μάπα.

Στο σπίτι της Λάρας, μια νομίζω Νατάσα και καλά Ουκρανή Ρωσίδα κάτι τέτοιο. Όσοι είναι από τα μασατζιδικα ρε σεις μου θύμησε.τη Λετονη που ήταν στη Μάγκυ και στο ντάμες. Αυτή είναι?

Πέρασμα από τρίδυμα. Μια αδιάφορη, η γκιλφ Τάνια και η μιλφ και με αρκετά κιλά επιπλέον σε σχέση με το παρελθόν Εβελίνα.

Τέλος, πέρασμα για πρώτη φορά με την καρίνα. Τι τσιμπούκι ήταν αυτό. Τίμιο 40ρι. Σε κουβέντα μαζί της, μου είπε ότι δεν ήταν ποτέ στο λα φαμ. Αν θυμάμαι καλα, ο καραμαν είχε πει πως κάτι του θύμιζε.

Ανέβασα κριτική, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει με το κωλοκινητο μου.

Τέλος, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα πολλά φώτα εξωτερικά. Λες και ήμουν σε λουνα παρκ.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Σύντροφοι!!! Σαμπρίνα στο ποισον. Μαυρουκα Κολομβία λέει. Γεματουλα. Δεν μ άρεσε.
Sex the city Γκαμπριέλα λάτιν, έχω γράψει για αυτήν.
Απέναντι μια αδιάφορη δεν θυμάμαι όνομα.
Στο Φρίξου 14 Βιολέττα.
Στο Φρίξου 12 Μισέλ λάτιν ψιλό καλή αλλά έφυγα.
Πάνω στο όροφο μια μελαχρινή μπαμπατσικη. Δεν.
Βίλα ερωτικά λουνα και αυτή ψιλό καλή, λάτιν.
Επίσης είδα Ξένια που λέει και ο Γκαγκάριν. Ναι ομορφούλα και Μινιόν αλλά μου έβγαλε μια ξυνιλα δεν ξέρω , Ρουμανία λέει.
Βένους μπροστά Μάγια Ταυλανδη, μιλφιζει δεν είναι άσχημη μέτρια σε εμφάνιση. Και μια Ισπανίδα που δεν είδα.
Βγήκαν οι σύντροφοι στους δρόμους και διαμαρτύρονται για τα κέρδη των άλλων στην πιο κρατική οικονομία της Ευρώπης. Αυτά μόνο στην Ελλάδα

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Την Μανια με τ μεγάλα τ βυζια την έχει δει κανείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom