Αυτό με τα φώτα το πρόσεξα και εγώ. Ρε φίλε τι φάση είναι αυτή; Πας για να πηδήξεις και νιώθεις σαν σε ανάκριση.Πέρασμα πριν λίγο από τα μισά στούντιο.
Από όσα θυμάμαι, στην αλυσίδα Βένους.και Λας Βέγκας, μου άρεσε μόνο ένα Μινιόν πιπινι Ξένια.
Δεν μου άρεσε Κατερίνα κρητικια, ούτε Νατάσα μιλφ. Δεν ξέρω γι αυτήν τη Βερόνικα, το σκεφτόμουν.
Κάτι γιαλαντζι Ρουμάνες στο Βέγκας 2 και η Ταϊλάνδη και μια άλλη στο Βένους αδιάφορες.
Στο Νικηφόρου Ουρανού 26 η Έλενα ραισα, θα έμπαινα αλλά είχε δύο παίχτες.
Μπελαρους δύο μάπα. Βίλλα ερωτικά μια μάπα.
Στο σπίτι της Λάρας, μια νομίζω Νατάσα και καλά Ουκρανή Ρωσίδα κάτι τέτοιο. Όσοι είναι από τα μασατζιδικα ρε σεις μου θύμησε.τη Λετονη που ήταν στη Μάγκυ και στο ντάμες. Αυτή είναι?
Πέρασμα από τρίδυμα. Μια αδιάφορη, η γκιλφ Τάνια και η μιλφ και με αρκετά κιλά επιπλέον σε σχέση με το παρελθόν Εβελίνα.
Τέλος, πέρασμα για πρώτη φορά με την καρίνα. Τι τσιμπούκι ήταν αυτό. Τίμιο 40ρι. Σε κουβέντα μαζί της, μου είπε ότι δεν ήταν ποτέ στο λα φαμ. Αν θυμάμαι καλα, ο καραμαν είχε πει πως κάτι του θύμιζε.
Ανέβασα κριτική, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει με το κωλοκινητο μου.
Τέλος, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα πολλά φώτα εξωτερικά. Λες και ήμουν σε λουνα παρκ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 229793
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Πως βλεπει κανεις τις φωτο?Τρελό μουνακι αν και στις φωτό φαίνεται ότι παίρνει πίπα και όρθια , 1.50 με το ζόρι είναι
koukourr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 9
- Like
- 496
- Πόντοι
- 280
Την έχω πάρει μια φορά στο παρελθόν. Πολύ τυπικές διαδικασίες, λίγο πίπα, άλλαζε γρήγορα τις στάσεις. Μιλούσε λέγοντας μαλακιες. Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Έφυγα και αχυστος καθώς με κούρασε και την βαρέθηκα, οπότε την είπα να φύγει. Η κοιλιά είναι λίγο χαλαρή και το βυζι πεσμενο. Πρώην κωλομπαρου.
Ακριβως την ιδια εμπειρια με την συγκεκριμενη. πολυ μπλα μπλα αλλα το κυριοτερο, γρηγορες αλλαγες στασεων και οχι ποναω, οχι φτανει..σε μεγαλο προγραμμα αυτα..τελειωμα με το ζορι με φραπε
Panos19822
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Σαν την Φλώριτα ένα πραμα;Διάβασε κριτική μου για Αμαρα ρε
40 ξεκινάει
Πετιτ μινιόν την κανεις ότι θες
Σιδεράκια
Τέρμα αβυζο
Φαίνεται η πουτσα σου ΝΑ
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.819
- Πόντοι
- 3.796
Στο άλλο σάιτ που βάζουν και τα προγράμματα τα στουντιοΠως βλεπει κανεις τις φωτο?
TheloKoko
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Την εχω δει εγώ, Ψηλη νταρντάνα μελαχρινη. Δεν εχω περάσει.Την Μανια με τ μεγάλα τ βυζια την έχει δει κανείς?
------------------------------------------------------------------------------
την παρακάτω την πηρε κανενας να μας πει, την πηρα εγώ και ηταν απο τις μεγαλυτερες φολες που εχω φαει, ας γραψει και κανας αλλος να δουμε αν ειναι γενικο το κακο...
Τελευταία τροποποίηση:
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Βασικα εγω την εχω παρει αρκετές φορές στο παρελθόν, δλδη προ κοβιντ κ μέσα στον κοβιντ προς το τέλος όταν άνοιγαν σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι έχει βάλει κιλά, σε σχέση με τις αρχές. Κανενα παράπονο ποτέ, ίσα ίσα πολυ καλή πίπα το εχει σαυτο η κοπέλα, κ πολλες στάσεις με δικιά της πρωτοβουλία. Της αρεσει κ στο όρθιο σε καθρέφτη. Πεντακάθαρη κ καλό σοσιαλ. Τι να πω, φόλα δεν θα την έλεγα ποτέ εγώ. Ευχές σε φάση. ΚριμαΤην εχω δει εγώ, Ψηλη νταρντάνα μελαχρινη. Δεν εχω περάσει.
------------------------------------------------------------------------------
την παρακάτω την πηρε κανενας να μας πει, την πηρα εγώ και ηταν απο τις μεγαλυτερες φολες που εχω φαει, ας γραψει και κανας αλλος να δουμε αν ειναι γενικο το κακο...
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Ναι σωστός και μένα τα ίδια έλεγε. Προφανώς δεν τον έχω μεγάλο και είχα πάρει 70€ το 69.Ακριβως την ιδια εμπειρια με την συγκεκριμενη. πολυ μπλα μπλα αλλα το κυριοτερο, γρηγορες αλλαγες στασεων και οχι ποναω, οχι φτανει..σε μεγαλο προγραμμα αυτα..τελειωμα με το ζορι με φραπε
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 456
Ξέρετε κάποιο που άμα δώσω κάτι παραπάνω μπορώ να πάρω δύο μαζί ; Αν ναι που ;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.819
- Πόντοι
- 3.796
Στα περισσότερα που έχουν δύο .Ξέρετε κάποιο που άμα δώσω κάτι παραπάνω μπορώ να πάρω δύο μαζί ; Αν ναι που ;
Στο Βένους είναι σίγουρο
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Σε ποιο να δουλεύει αραγε??Βασικα εγω την εχω παρει αρκετές φορές στο παρελθόν, δλδη προ κοβιντ κ μέσα στον κοβιντ προς το τέλος όταν άνοιγαν σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι έχει βάλει κιλά, σε σχέση με τις αρχές. Κανενα παράπονο ποτέ, ίσα ίσα πολυ καλή πίπα το εχει σαυτο η κοπέλα, κ πολλες στάσεις με δικιά της πρωτοβουλία. Της αρεσει κ στο όρθιο σε καθρέφτη. Πεντακάθαρη κ καλό σοσιαλ. Τι να πω, φόλα δεν θα την έλεγα ποτέ εγώ. Ευχές σε φάση. Κριμα
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Κανονικά όσο θα έπαιρνες την καθεμία ξεχωριστά θα πληρώσεις και πάλι. Δηλαδή αν έπαιρνες 2 φορές από ένα απλό θα δώσεις τα ίδια λεφτά με 2 κοπέλες. Το Venus όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω κάνει, το villa erotica επίσης. Γενικά εκεί που έχουν 2 κοπέλες συνήθως το προτείνουν και οι 2τσαδες. Και στο paradise ενδεχομένως να κάνουν.Ξέρετε κάποιο που άμα δώσω κάτι παραπάνω μπορώ να πάρω δύο μαζί ; Αν ναι που ;
TheloKoko
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Βασικα εγω την εχω παρει αρκετές φορές στο παρελθόν, δλδη προ κοβιντ κ μέσα στον κοβιντ προς το τέλος όταν άνοιγαν σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι έχει βάλει κιλά, σε σχέση με τις αρχές. Κανενα παράπονο ποτέ, ίσα ίσα πολυ καλή πίπα το εχει σαυτο η κοπέλα, κ πολλες στάσεις με δικιά της πρωτοβουλία. Της αρεσει κ στο όρθιο σε καθρέφτη. Πεντακάθαρη κ καλό σοσιαλ. Τι να πω, φόλα δεν θα την έλεγα ποτέ εγώ. Ευχές σε φάση. Κριμα
Τα κιλα δεν με χαλασαν, η συμπεριφορα ηταν απαραδεκτη, ενώ στο σαλονι ηταν ευχαριστη , μετα στο δωμάτιο ηταν εξοφθαλμο ότι ήθελε να με ξεπεταξει, τελοσπαντων μπορει να μη γουσταρε, συμβαινουν κι αυτα. Θα την αποφυγω σε μελλοντικα περάσματα. Πριν κανα 2μηνο αυτα.
Τελευταία τροποποίηση:
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Ναι σωστός και μένα τα ίδια έλεγε. Προφανώς δεν τον έχω μεγάλο και είχα πάρει 70€ το 69.
μην πετάτε άσκοπα 70αρια αν δεν έχετε διαβάσει αρκετές θετικές κριτικές
Κρίμα... Η φάτσα τηςπεταμένα λεφτά, την γλίτωσες.
Αχ καρίνα..... Πραγματικά το καλύτερο τσιμπούκι. Αν είχα λεφτά θα σταματούσα να τον παίζω και θα πήγενα κάθε μέρα για πίπα!!!Πέρασμα πριν λίγο από τα μισά στούντιο.
Από όσα θυμάμαι, στην αλυσίδα Βένους.και Λας Βέγκας, μου άρεσε μόνο ένα Μινιόν πιπινι Ξένια.
Δεν μου άρεσε Κατερίνα κρητικια, ούτε Νατάσα μιλφ. Δεν ξέρω γι αυτήν τη Βερόνικα, το σκεφτόμουν.
Κάτι γιαλαντζι Ρουμάνες στο Βέγκας 2 και η Ταϊλάνδη και μια άλλη στο Βένους αδιάφορες.
Στο σπίτι της Λάρας, μια νομίζω Νατάσα και καλά Ουκρανή Ρωσίδα κάτι τέτοιο. Όσοι είναι από τα μασατζιδικα ρε σεις μου θύμησε.τη Λετονη που ήταν στη Μάγκυ και στο ντάμες. Αυτή είναι?
Πέρασμα από τρίδυμα. Μια αδιάφορη, η γκιλφ Τάνια και η μιλφ και με αρκετά κιλά επιπλέον σε σχέση με το παρελθόν Εβελίνα.
Τέλος, πέρασμα για πρώτη φορά με την καρίνα. Τι τσιμπούκι ήταν αυτό. Τίμιο 40ρι. Σε κουβέντα μαζί της, μου είπε ότι δεν ήταν ποτέ στο λα φαμ. Αν θυμάμαι καλα, ο καραμαν είχε πει πως κάτι του θύμιζε.
Τέλος, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα πολλά φώτα εξωτερικά. Λες και ήμουν σε λουνα παρκ.
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.698
- Πόντοι
- 201
Υπαρχει πιο τιμιο 30αρι απο ελενα-ραισα ρε παιδες; οι αρχαιότεροι σιγουρα θα γελασουν πονηρα.Πέρασμα πριν λίγο από τα μισά στούντιο.
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Σε πιο να δουλεύει τωρα?? Ξέρουμε?Βασικα εγω την εχω παρει αρκετές φορές στο παρελθόν, δλδη προ κοβιντ κ μέσα στον κοβιντ προς το τέλος όταν άνοιγαν σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι έχει βάλει κιλά, σε σχέση με τις αρχές. Κανενα παράπονο ποτέ, ίσα ίσα πολυ καλή πίπα το εχει σαυτο η κοπέλα, κ πολλες στάσεις με δικιά της πρωτοβουλία. Της αρεσει κ στο όρθιο σε καθρέφτη. Πεντακάθαρη κ καλό σοσιαλ. Τι να πω, φόλα δεν θα την έλεγα ποτέ εγώ. Ευχές σε φάση. Κριμα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Σε πιο να δουλεύει τωρα?? Ξέρουμε?
αν σε τρώει ο πωπός σου να πετάξεις χρήματα, πήγαινε και γράψε και κριτική μετά
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.740
- Πόντοι
- 1.336
Σώπα ρε Ροκο Σιφρεντι!Ανέβασα κριτική για Νάταλι με καθυστέρηση αλλά έκανα 3 μέρες να συνέλθω σωματικά από τόσο έντονο sex
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις