Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Πέρασμα πριν λίγο από τα μισά στούντιο.

Από όσα θυμάμαι, στην αλυσίδα Βένους.και Λας Βέγκας, μου άρεσε μόνο ένα Μινιόν πιπινι Ξένια.
Δεν μου άρεσε Κατερίνα κρητικια, ούτε Νατάσα μιλφ. Δεν ξέρω γι αυτήν τη Βερόνικα, το σκεφτόμουν.
Κάτι γιαλαντζι Ρουμάνες στο Βέγκας 2 και η Ταϊλάνδη και μια άλλη στο Βένους αδιάφορες.

Στο Νικηφόρου Ουρανού 26 η Έλενα ραισα, θα έμπαινα αλλά είχε δύο παίχτες.

Μπελαρους δύο μάπα. Βίλλα ερωτικά μια μάπα.

Στο σπίτι της Λάρας, μια νομίζω Νατάσα και καλά Ουκρανή Ρωσίδα κάτι τέτοιο. Όσοι είναι από τα μασατζιδικα ρε σεις μου θύμησε.τη Λετονη που ήταν στη Μάγκυ και στο ντάμες. Αυτή είναι?

Πέρασμα από τρίδυμα. Μια αδιάφορη, η γκιλφ Τάνια και η μιλφ και με αρκετά κιλά επιπλέον σε σχέση με το παρελθόν Εβελίνα.

Τέλος, πέρασμα για πρώτη φορά με την καρίνα. Τι τσιμπούκι ήταν αυτό. Τίμιο 40ρι. Σε κουβέντα μαζί της, μου είπε ότι δεν ήταν ποτέ στο λα φαμ. Αν θυμάμαι καλα, ο καραμαν είχε πει πως κάτι του θύμιζε.

Ανέβασα κριτική, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει με το κωλοκινητο μου.

Τέλος, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα πολλά φώτα εξωτερικά. Λες και ήμουν σε λουνα παρκ.
Αυτό με τα φώτα το πρόσεξα και εγώ. Ρε φίλε τι φάση είναι αυτή; Πας για να πηδήξεις και νιώθεις σαν σε ανάκριση.

koukourr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2020
Κριτικές
9
Like
496
Πόντοι
280
Την έχω πάρει μια φορά στο παρελθόν. Πολύ τυπικές διαδικασίες, λίγο πίπα, άλλαζε γρήγορα τις στάσεις. Μιλούσε λέγοντας μαλακιες. Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Έφυγα και αχυστος καθώς με κούρασε και την βαρέθηκα, οπότε την είπα να φύγει. Η κοιλιά είναι λίγο χαλαρή και το βυζι πεσμενο. Πρώην κωλομπαρου.

Ακριβως την ιδια εμπειρια με την συγκεκριμενη. πολυ μπλα μπλα αλλα το κυριοτερο, γρηγορες αλλαγες στασεων και οχι ποναω, οχι φτανει..σε μεγαλο προγραμμα αυτα..τελειωμα με το ζορι με φραπε

TheloKoko

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Την Μανια με τ μεγάλα τ βυζια την έχει δει κανείς?
Την εχω δει εγώ, Ψηλη νταρντάνα μελαχρινη. Δεν εχω περάσει.

------------------------------------------------------------------------------
την παρακάτω την πηρε κανενας να μας πει, την πηρα εγώ και ηταν απο τις μεγαλυτερες φολες που εχω φαει, ας γραψει και κανας αλλος να δουμε αν ειναι γενικο το κακο...

firefox_Uqnf0PvATQ.png

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Την εχω δει εγώ, Ψηλη νταρντάνα μελαχρινη. Δεν εχω περάσει.

------------------------------------------------------------------------------
την παρακάτω την πηρε κανενας να μας πει, την πηρα εγώ και ηταν απο τις μεγαλυτερες φολες που εχω φαει, ας γραψει και κανας αλλος να δουμε αν ειναι γενικο το κακο...

firefox_Uqnf0PvATQ.png
Βασικα εγω την εχω παρει αρκετές φορές στο παρελθόν, δλδη προ κοβιντ κ μέσα στον κοβιντ προς το τέλος όταν άνοιγαν σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι έχει βάλει κιλά, σε σχέση με τις αρχές. Κανενα παράπονο ποτέ, ίσα ίσα πολυ καλή πίπα το εχει σαυτο η κοπέλα, κ πολλες στάσεις με δικιά της πρωτοβουλία. Της αρεσει κ στο όρθιο σε καθρέφτη. Πεντακάθαρη κ καλό σοσιαλ. Τι να πω, φόλα δεν θα την έλεγα ποτέ εγώ. Ευχές σε φάση. Κριμα

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Ακριβως την ιδια εμπειρια με την συγκεκριμενη. πολυ μπλα μπλα αλλα το κυριοτερο, γρηγορες αλλαγες στασεων και οχι ποναω, οχι φτανει..σε μεγαλο προγραμμα αυτα..τελειωμα με το ζορι με φραπε
Ναι σωστός και μένα τα ίδια έλεγε. Προφανώς δεν τον έχω μεγάλο και είχα πάρει 70€ το 69.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Ξέρετε κάποιο που άμα δώσω κάτι παραπάνω μπορώ να πάρω δύο μαζί ; Αν ναι που ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Βασικα εγω την εχω παρει αρκετές φορές στο παρελθόν, δλδη προ κοβιντ κ μέσα στον κοβιντ προς το τέλος όταν άνοιγαν σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι έχει βάλει κιλά, σε σχέση με τις αρχές. Κανενα παράπονο ποτέ, ίσα ίσα πολυ καλή πίπα το εχει σαυτο η κοπέλα, κ πολλες στάσεις με δικιά της πρωτοβουλία. Της αρεσει κ στο όρθιο σε καθρέφτη. Πεντακάθαρη κ καλό σοσιαλ. Τι να πω, φόλα δεν θα την έλεγα ποτέ εγώ. Ευχές σε φάση. Κριμα
Σε ποιο να δουλεύει αραγε??

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Ξέρετε κάποιο που άμα δώσω κάτι παραπάνω μπορώ να πάρω δύο μαζί ; Αν ναι που ;
Κανονικά όσο θα έπαιρνες την καθεμία ξεχωριστά θα πληρώσεις και πάλι. Δηλαδή αν έπαιρνες 2 φορές από ένα απλό θα δώσεις τα ίδια λεφτά με 2 κοπέλες. Το Venus όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω κάνει, το villa erotica επίσης. Γενικά εκεί που έχουν 2 κοπέλες συνήθως το προτείνουν και οι 2τσαδες. Και στο paradise ενδεχομένως να κάνουν.

TheloKoko

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0

Τα κιλα δεν με χαλασαν, η συμπεριφορα ηταν απαραδεκτη, ενώ στο σαλονι ηταν ευχαριστη , μετα στο δωμάτιο ηταν εξοφθαλμο ότι ήθελε να με ξεπεταξει, τελοσπαντων μπορει να μη γουσταρε, συμβαινουν κι αυτα. Θα την αποφυγω σε μελλοντικα περάσματα. Πριν κανα 2μηνο αυτα.

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ναι σωστός και μένα τα ίδια έλεγε. Προφανώς δεν τον έχω μεγάλο και είχα πάρει 70€ το 69.

μην πετάτε άσκοπα 70αρια αν δεν έχετε διαβάσει αρκετές θετικές κριτικές

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.120
Πόντοι
506
πεταμένα λεφτά, την γλίτωσες.
Κρίμα... Η φάτσα της

Από όσα θυμάμαι, στην αλυσίδα Βένους.και Λας Βέγκας, μου άρεσε μόνο ένα Μινιόν πιπινι Ξένια.
Δεν μου άρεσε Κατερίνα κρητικια, ούτε Νατάσα μιλφ. Δεν ξέρω γι αυτήν τη Βερόνικα, το σκεφτόμουν.
Κάτι γιαλαντζι Ρουμάνες στο Βέγκας 2 και η Ταϊλάνδη και μια άλλη στο Βένους αδιάφορες.

Στο σπίτι της Λάρας, μια νομίζω Νατάσα και καλά Ουκρανή Ρωσίδα κάτι τέτοιο. Όσοι είναι από τα μασατζιδικα ρε σεις μου θύμησε.τη Λετονη που ήταν στη Μάγκυ και στο ντάμες. Αυτή είναι?

Πέρασμα από τρίδυμα. Μια αδιάφορη, η γκιλφ Τάνια και η μιλφ και με αρκετά κιλά επιπλέον σε σχέση με το παρελθόν Εβελίνα.

Τέλος, πέρασμα για πρώτη φορά με την καρίνα. Τι τσιμπούκι ήταν αυτό. Τίμιο 40ρι. Σε κουβέντα μαζί της, μου είπε ότι δεν ήταν ποτέ στο λα φαμ. Αν θυμάμαι καλα, ο καραμαν είχε πει πως κάτι του θύμιζε.

Τέλος, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα πολλά φώτα εξωτερικά. Λες και ήμουν σε λουνα παρκ.
Αχ καρίνα..... Πραγματικά το καλύτερο τσιμπούκι. Αν είχα λεφτά θα σταματούσα να τον παίζω και θα πήγενα κάθε μέρα για πίπα!!!

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.698
Πόντοι
201

Υπαρχει πιο τιμιο 30αρι απο ελενα-ραισα ρε παιδες; οι αρχαιότεροι σιγουρα θα γελασουν πονηρα.

• Like
Αντιδράσεις: tonika

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Σε πιο να δουλεύει τωρα?? Ξέρουμε?

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Ανέβασα κριτική για Νάταλι με καθυστέρηση αλλά έκανα 3 μέρες να συνέλθω σωματικά από τόσο έντονο sex

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336

Stories

Νέο!