Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (2 μέλη και 72 επισκέπτες)

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Η Ναταλι ρε μάγκες που εχυνε οτν την γαμαγες που ειναι?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
ethnikos-star-mister-mpoutia.gif

Αποχωρώ κύριε πρόεδρε...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Το να κάνεις λίγη οικονομία για να συγκεντρώσεις 50 η 60€ για ένα πιο χορταστικό πρόγραμμα κόβοντας τις άσκοπες τσάρκες το σκέφτηκες;
Δεν κατάλαβες τι λέω, καταρχάς δεν κάνω άσκοπες. Βόλτες και σου λέω ότι στην Αθήνα κάνεις διάφορα προγράμματα στα μπουρδέλα με 10-20€, εξαλου ούτε καλή ποιότητα από γυναίκες έχουμε ούτε πεντακάθαρα στούντιο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

άστο δεν επιδέχεται σύγκριση με την πρωτεύουσα, χρόνια μπροστά η Αθήνα.

όπως σου τα είπε είναι, τα χρήματα είναι πολλά για διαφήμιση στο άλλο site. 100 η καταχώρηση του στούντιο και από 80 η καταχώρηση της κάθε κοπέλας.
Το ξέρω απλά το λέω στο παλικάρι που ρώτησε..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Από αυτό το Belarus που δουλεύει η Τάνια έχουμε μήπως τηλέφωνο
Eίχα περάσει και εγω να την δώ,γιατί υποθέτω πως ειναι η Τάνια απο τα παλιά"Ισπανίδα" που δούλεψε φρίξου αριστερά τέρμα απέναντι απο sex and the city
Μια φορά περασα νωρίς ηταν κλειστό.
Αλλη μιά φορά πέρασα 7 η ωρα μου ειπανε δουλευει μεχρι της 5.
Ξαναπέρασα πάλι ηταν κλειστό....Ε βαρέθηκα δεν ξαναπήγα.

TheloKoko

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Ρωτησα για Bella αν εχει κανεις γνωμη, δεν ακουσα τιποτα...περασα να δω και βγαινει μια gilf κυριολεκτικα..εφυγα ευγενικά

Ηθελα να περασω να δω Μαριζα που εχω διαβασει αναμικτες κριτικες..στο σαλοναρισμα μου φανηκε νταρντανα ωραια με μεγαλο κωλο και βυζια, λεω θα βγαλουμε γουστα.. παιρνω μισαωρο, περναω μεσα..

καλο παιχνιδακι με τα βυζια στην αρχη μεχρι την ανυψωση σε 1-2 λεπτα, μου βαζει κατευθειαν καποτα...τελεια φολα θα φαμε σκεφτομαι.. πως να κανουμε μου λεει, ελα απο πανω της λεω. Αααααα δεν ανεβαινω κανονικα ποτε,μονο αναποδα μου λεει..ανεβαινει για 1 λεπτο και κατεβαινει..πως μου λεει τωρα? Ελα στα τεσσερα.. Κανουμε 3 λεπτα, με σταματαει, ελα κανονικα μου λεει..με σταματαει στο επομενο 4λεπτο.. Δεν θα πηδιομαστε και ολη την ωρα μου λεει και παει για μαλακια.. Μη μου πιανεις την ρωγα μονο γυρω μου λεει...Αντε γεια σκεφτομαι, λεω αστο και ντυνομαι και φευγω.

Κοιταω ρολοι, 19 λεπτα απο οταν μπηκα στο δωματιο, 15 απο οταν μπηκε η κοπελα. Απ τις μεγαλυτερες φολες που εχω δει.

Αχυστος, λεω θα παω και αλλου μπας και γινει κατι γαμω. Περναω Villa erotica. Βγαινουν Mishel και Kristalia. Κανονιζεται ντουετο συντομο. Η Mishel εξαιρετικο παιχνιδακι κατα την πιπα, πολυ καλη. Ωραιο σωμα σφιχτο, με ωραιες καμπυλες. Η Kristalia ακομα μεγαλυτερο κωλο, κοντουλα και αυτη, καυλα σκετη. Αντεχουν στο δυνατο και γιαυτο περασα σουπερ.

Κοινως, ετσι πρεπει να ειναι τα μπουρδελα. Μπραβο στα κοριτσια και για την πρωτοβουλια. Μουτσας γκραθιας.

Μαριζα μεγαλη φολα, μακρια.... Επισης και Ινα μεγαλη φόλα...

Τελευταία τροποποίηση:

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Αν η ταιλνδεζα είναι η μαγια εγώ πέρασα αρκετά καλά..
Αν η ταιλνδεζα είναι η μαγια εγώ πέρασα αρκετά καλά..

Έχω γράψει κριτική ότι η κοπέλα είναι φολαρα
Η μαγιά νομίζω ήταν φίλε… αν ξαναπεράσω ίσως δοκιμάσω και ενημερώνω ανάλογα! Απλά όσες είχαν έρθει ως τώρα ήταν φόλες και δίστασα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Η μαγιά νομίζω ήταν φίλε… αν ξαναπεράσω ίσως δοκιμάσω και ενημερώνω ανάλογα! Απλά όσες είχαν έρθει ως τώρα ήταν φόλες και δίστασα.
Είναι καλή περίπτωση φίλε,πετιτ και γνήσιο ασιατακι,
κατά λάθος ανακάλυψη πριν μήνες όταν πρώτο ήρθε .
Καμία σχέση με τις ημιτασιον Ναρες και κάτι μπαμπατσικες που είχαν φέρει σε άλλα μαγαζιά .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796

Panos19822

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
46
Πόντοι
0
Η αμάρα λέει κάτι ή θα πετάξουμε ένα 50ρικο

Allokotos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2023
Like
36
Πόντοι
0
Εχω περάσει πρωι τις τελευταίες 10μερες κάνα 2-3 φορές ήταν κλειστό το Godiva...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Εγραψα κριτικη για Ριτα.. πατησα να τη στειλω..και μου βγαζει κατι αγγλικα με αριθμους :confused: δεν την ξανα γραφω!
Αμα τρεις την ωρα εχει θεματα το σαιτ εγω τι φταιω. Απαραδεκτοι για ακομα μια φορα οι διαχειριστες του σαιτ.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.498
Πόντοι
1.436
Εγραψα κριτικη για Ριτα.. πατησα να τη στειλω..και μου βγαζει κατι αγγλικα με αριθμους :confused: δεν την ξανα γραφω!
Αμα τρεις την ωρα εχει θεματα το σαιτ εγω τι φταιω. Απαραδεκτοι για ακομα μια φορα οι διαχειριστες του σαιτ.
Ανέβηκε κανονικά η κριτική σου. Συμβαίνει καμιά φορά αυτό.

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361
Επίσης κάτι που κάνω για να είμαι σίγουρος, πριν στείλω κάτι (γενικά οπουδήποτε) επιλέγω ότι έγραψα και κάνω αντιγραφή (Ctrl+A και μετά Ctrl+C) ώστε να την έχω στο πρόχειρο και να την κάνω paste (Ctrl+V) αν χρειαστεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom