Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κάπου το διάβασα, λες να έκανα λάθος;

μάλλον λάθος έκανες γιατί όπως έγραψε ένας συναγωνιστής ήταν να γυρίσει στις 28 του προηγούμενου μήνα και τελικά δεν γύρισε ακόμη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ααα και αναρωτιόμουν τόσο καιρό μήπως δε βλέπω καλά... μήπως διαβάζω για άλλη Αλέξανδρα εδώ μέσα.
Γιατί πρόσφατα που πήγα και την ξαναείδα στο black angels τρόμαξα.Εκτος από την αδιαμφισβήτητη ασχήμια στο πρόσωπο, τόση κυτταρίτιδα δυσκολεύομαι να θυμηθώ αν έχω συναντήσει ξανά σε μπουρδέλο.Αρα καλά βλέπω τελικά... εντάξει μπορεί να είναι καλή μέσα δεν ξέρω,αλλά αυτά που ζητάει είναι δυσανάλογα με την εμφάνιση της
Εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά ρε παιδιά ήμαρτον μερικοί, είναι δυνατόν να γράφετε ΕΠΙΚΟΣ ΚΩΛΟΣ για τον κωλο της Αλεξάνδρας; Απορώ καμία φορά στη iguana δεν είχατε πάει να δείτε τον κωλο της Ντάνα για να καταλάβετε τι θα πει επικός κωλος;

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
αδερφια το βενους μπηκε στο αλλο σαιτ με φωτο των κοριτσιων!!
Τι φάση μέσα έξω κάθε φορά και μας μπερδεύει..
Βλέπω τα έχουν σε ένα ή Ρίτα είναι στο 2 μάλλον και με χαλάει γιατί ήθελα μια στο τζακουζι να τη πάρω

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Τι φάση μέσα έξω κάθε φορά και μας μπερδεύει..
Βλέπω τα έχουν σε ένα ή Ρίτα είναι στο 2 μάλλον και με χαλάει γιατί ήθελα μια στο τζακουζι να τη πάρω
Εγω πρωτη φορα το βλεπω οταν αρχισα να μπαινω στο σαιτ δε το ειχε,οταν περασω θα ενημερωσω σε ποιο ειναι.
Αντε να βαλει και το las vegas ολο το προγραμμα με φωτο των κοριτσιων να εχουμε πληρες ροστερ.

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Λοιπόν πρωινή επίσκεψη στη Ρίτα, δε θα μακρυγορησω μιας κ η μόνη φράση για να περιγράψει την πρώτη μου φορά ήταν σα να μου κάνει κάστινγκ για πορνό.Δεν έχω πετύχει τόσο επιθετική σεξουαλική ορμή σε γυναίκα άλλου στούντιο,μπράβο της από μένα σίγουρα αν θέλω κάτι άγριο κ βρώμικο θα είναι η πρωτη μου επιλογή.Θα γράψω κριτική αν και έχω κάποια κενά γτ δε προλάβαινα να σκεφτώ και να παρατηρήσω έτσι όπως γινόταν η όλη φάση.Πηρα πρόγραμμα 50 τελείωμα στο στόμα.

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Η δευτερη επισκεψη για σημερα εγινε στη Βλαντα που ηταν στο λας βεγκας δευτερο δεξια οπως μπαινεις κ στα 3, προγραμμα 50 ευρω τελειωμα στο στομα.Πολυ καλη επαγγελματιας απο αποψη συμπεριφορας κ αποδοσης απο το σαλονι μεχρι το τελειωμα του σεξ,με ρωτησε τι γουσταρω να κανουμε εδωσε φιλια με γλωσσα πολυ καλη πιπα και γλυψιμο στους ορχεις με ρουφηγματα.Την εβαλα στα 4 γτ ειχε ωραιο κωλο για ζουληγμα κ μπατσες ,στηθος μικρο αλλα δε με ενοχλησε και με ειπε απο μονη της να τελειωσω στο στομα της γιατι πρεπει να παρω αυτο που πληρωσα το οποιο το εκτιμω γτ δειχνει οτι σεβεται τα λεφτα που πληρωσα.

Περασα απο το ξυλινο διπλα στο βενους δουλευε η νατασσα απο ρωσια αλλα ειχε πελατη οποτε δε την ειδα(η κυρια μεσα με ειπε 40 το απλο 50 χαλαρο +ελευθερο στοματικο),στο απεναντι απο τη βλαντα ηταν μια κοπελα ξανθια με 3αρη στηθος φυσικο μικρο κωλαρακι ειπε δινει φιλια αλλα οχι με γλωσσα δε θυμαμαι απο ποια χωρα με ειπε ο τυπος αλλα τονισε οτι ειναι πολυ καλη στο προγραμμα κ δε θα το μετανιωσω.Τελος περασα απο golden lips ειχε μια ελληνιδα (ετσι κτλβ απο το λιγο που μιλησε) ομορφουλα μελαψη μελαχρινη την Νεφελη με καλο στηθος 3αρη φυσικο κωλαρακι δεν ειδα ,ειχε πιασηματα (οχι χοντρη) γλυκια φωνουλα και κατι ναζιαρικο στη συμπεριφορα της.Το villa erotica κλασσικα γραφει οτι εχει κοπελα απο της 10 το πρωι αλλα 5 φορες που εχω περασει ηταν κλειστο μεχρι της 14.00.Α να σημειωσω πως βερονικα κ ριτα ηταν στο βενους 1 το 2 ηταν κλειστο.

Θελω να δοκιμασω σουζανα την επομενη φορα γτ εχετε γραψει καλα σχολια,μετα νατασσα κατερινα και την νεφελη για να ειμαι καλυμμενος.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
865
Πόντοι
371
Μια κοπέλα στο πλέι μπόι πρωί έχει περάσει κανένας λίγο σαν να βαριέται μου φάνηκε ωραίο σωματακι...

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Μια κοπέλα στο πλέι μπόι πρωί έχει περάσει κανένας λίγο σαν να βαριέται μου φάνηκε ωραίο σωματακι...
Ben αν λες λιγο νταρντανικο με καλο στηθος μελαχρινη λες την ζανετ. (αν δεν εχει αλλαξει)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom