Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
Έμαθε κανεις για Ριτα ρε παλικάρια...
Ρε συ σύντροφος έγραψε ότι ήρθε και την πήρε κιόλας, η Φρίντα λείπει.Έμαθε κανεις για Ριτα ρε παλικάρια...
Έμαθε κανεις για Ριτα ρε παλικάρια...
Ρε συ σύντροφος έγραψε ότι ήρθε και την πήρε κιόλας, η Φρίντα λείπει.
Κάπου το διάβασα, λες να έκανα λάθος;πότε γύρισε?
Κάπου το διάβασα, λες να έκανα λάθος;
αδερφια το βενους μπηκε στο αλλο σαιτ με φωτο των κοριτσιων!!
Μπες στο άλλο σιτε και δες πρόγραμμαΈμαθε κανεις για Ριτα ρε παλικάρια...
Έγραψε κριτική από παλαιότερη συνάντηση! Δεν την πήρε τωραΚάπου το διάβασα, λες να έκανα λάθος;
Εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά ρε παιδιά ήμαρτον μερικοί, είναι δυνατόν να γράφετε ΕΠΙΚΟΣ ΚΩΛΟΣ για τον κωλο της Αλεξάνδρας; Απορώ καμία φορά στη iguana δεν είχατε πάει να δείτε τον κωλο της Ντάνα για να καταλάβετε τι θα πει επικός κωλος;Ααα και αναρωτιόμουν τόσο καιρό μήπως δε βλέπω καλά... μήπως διαβάζω για άλλη Αλέξανδρα εδώ μέσα.
Γιατί πρόσφατα που πήγα και την ξαναείδα στο black angels τρόμαξα.Εκτος από την αδιαμφισβήτητη ασχήμια στο πρόσωπο, τόση κυτταρίτιδα δυσκολεύομαι να θυμηθώ αν έχω συναντήσει ξανά σε μπουρδέλο.Αρα καλά βλέπω τελικά... εντάξει μπορεί να είναι καλή μέσα δεν ξέρω,αλλά αυτά που ζητάει είναι δυσανάλογα με την εμφάνιση της
Τι φάση μέσα έξω κάθε φορά και μας μπερδεύει..αδερφια το βενους μπηκε στο αλλο σαιτ με φωτο των κοριτσιων!!
Εγω πρωτη φορα το βλεπω οταν αρχισα να μπαινω στο σαιτ δε το ειχε,οταν περασω θα ενημερωσω σε ποιο ειναι.Τι φάση μέσα έξω κάθε φορά και μας μπερδεύει..
Βλέπω τα έχουν σε ένα ή Ρίτα είναι στο 2 μάλλον και με χαλάει γιατί ήθελα μια στο τζακουζι να τη πάρω
Ben αν λες λιγο νταρντανικο με καλο στηθος μελαχρινη λες την ζανετ. (αν δεν εχει αλλαξει)Μια κοπέλα στο πλέι μπόι πρωί έχει περάσει κανένας λίγο σαν να βαριέται μου φάνηκε ωραίο σωματακι...