Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Επίσκεψη σε Τζέσυ στο ινκόγκνιτο σήμερα μεσημέρι. Εμφάνιση περί ορέξεος και σεξ αγγαρεία και σε Τατιάνα στο βίλα εροτικα προ ολίγου. Τι γίνεται σε αυτή την πόλη υπάρχει κάποια κοπέλα που να κάνει καλό σεξ ; Αν είναι να πληρώνουμε και να τρώμε συνέχεια φόλες , γαμαμε και έξω έτσι κ αλλιώς . Απογοήτευση πλήρης

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Επίσκεψη σε Τζέσυ στο ινκόγκνιτο σήμερα μεσημέρι. Εμφάνιση περί ορέξεος και σεξ αγγαρεία και σε Τατιάνα στο βίλα εροτικα προ ολίγου. Τι γίνεται σε αυτή την πόλη υπάρχει κάποια κοπέλα που να κάνει καλό σεξ ; Αν είναι να πληρώνουμε και να τρώμε συνέχεια φόλες , γαμαμε και έξω έτσι κ αλλιώς . Απογοήτευση πλήρης
Νίκο θα ήταν ευκολο μια περιγραφή για Τατιάνα σε παρακαλώ μιας κ αρκετοί όπως εγώ θέλουμε να επισκεφτούμε.Εγω από τη λίγη εμπειρία που έχω θα πρότεινα Τάνια Αναστασία και Αλεξάνδρα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.092
Πόντοι
506
Η Τάνια που δουλεύει;

• Like
Αντιδράσεις: Solar

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Ο Jo145 ήταν ιδιαίτερη περίπτωση εγώ τον συμπαθούσα πολύ χωρίς να τον έχω γνωρίσει. Παρολα αυτά τα λες πολύ καλα. Σημασια έχει μόνο η ενημερωση οι κόντρες μεταξύ των μελών και δηλώσεις του τύπου δεν ξαναγράφω κριτική δεν έχουν κανένα νόημα.
που τον θυμηθηκες τον τζο;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Για άλλη μια φορά τα ίδια με "προμότορες" "αγαπούληδες" κτλ...και σε αυτό το νήμα και σε άλλα.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο σε κάποιους από εμάς, κάποιοι όντως ερωτεύονται αυτές τις γκόμενες ή τις θεοποιούν.
Οπότε και -συνήθως- καλπάζει η φαντασία τους και μεγενθύνουν καταστάσεις.
Δεν είναι όμως -συνήθως και πάλι- εκ του πονηρού.

Κάποιες λίγες φορές, κάποια από αυτές θα χύσει κιόλας με κάποιον.
Κάποιες ακόμα πιο λίγες φορές, ίσως προκύψει και σχέση.
Έχω δύο διαφορετικούς φίλους που τις καλές εποχές, ο ένας είχε γκόμενα την Μάντυ (και πιστεύω ότι στάνταρ ο παίχτης είναι στο νήμα, παρόλο που δεν ξέρει το νικ μου, ούτε εγώ το δικό του) και ο άλλος πηδούσε τζάμπα ακόμα και στα σπιτάκια τη Λάουρα.

Από την άλλη, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των πιο "νέων" στο φόρουμ, καθώς κι εγώ στα νιάτα μου (εννοώ στο bou) εκνευριζόμουν από τέτοια ποστ. Πχ για όσους θυμούνται ο jo145 πραγματικά με εκνεύριζε τότε...η αλήθεια είναι πως πλέον δε θα εκνευριζόμουν, απλά θα τον παρέκαμπτα.

Καλημέρα σε όλους σας και καλά γαμήσια.
Περίεργο Και εγώ είχα έναν φίλο που τα είχε με την Μαντυ.... Τώρα έχει φύγει και αυτός στην πατρίδα της.
Για την ακρίβεια έβγαινε μαζί με τις "αδελφές" και πηδουσε την Μαντυ..... Η Κρίστιν ήταν πιο ενεργητική και άγρια.....
Υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα τέτοια σκηνικά, συνήθως δεν τα συζητάω στο φόρουμ.
Τώρα φυσικά δεν έχει νόημα και αφού είναι και εκτός από το άθλημα τα κορίτσια αυτά είναι εύκολο να ειπωθούν πράγματα και καταστάσεις που είναι άνευ ουσίας..

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
689
Πόντοι
301
Καλησπέρα διάβασα κάποιες αναφορές και στο άλλο σάιτ και μια εδώ, είναι κάποιος που περάσε με χουανιτα να μου πει κάποιες εντύπωσης το πως είναι η κοπέλα μέσα!Η μόνος ένας πέρασε με την κοπέλα;

theo318

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Για ντενις απο βρες εχουμε καμιά πληροφορία.

theo318

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Για ντενις απο βρες εχουμε καμιά πληροφορία.
Τελικά πέρασα να δω από κοντά. Καινούργια πρώτη μέρα απο Ρουμανία. Οκ δεν είναι όπως οι φωτό αλλά καλό κορμί. Δεν μπήκα μέσα γιατί θα πήγαινα στο στανταράκι μου αλλά δεν δουλευε τελικά:angry:

• Like
Αντιδράσεις: Solar

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom