torompo500
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2022
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα....ποια είναι τα σάιτ που βλέπουμε τις κοπέλες;
Νίκο θα ήταν ευκολο μια περιγραφή για Τατιάνα σε παρακαλώ μιας κ αρκετοί όπως εγώ θέλουμε να επισκεφτούμε.Εγω από τη λίγη εμπειρία που έχω θα πρότεινα Τάνια Αναστασία και Αλεξάνδρα.Επίσκεψη σε Τζέσυ στο ινκόγκνιτο σήμερα μεσημέρι. Εμφάνιση περί ορέξεος και σεξ αγγαρεία και σε Τατιάνα στο βίλα εροτικα προ ολίγου. Τι γίνεται σε αυτή την πόλη υπάρχει κάποια κοπέλα που να κάνει καλό σεξ ; Αν είναι να πληρώνουμε και να τρώμε συνέχεια φόλες , γαμαμε και έξω έτσι κ αλλιώς . Απογοήτευση πλήρης
που τον θυμηθηκες τον τζο;Ο Jo145 ήταν ιδιαίτερη περίπτωση εγώ τον συμπαθούσα πολύ χωρίς να τον έχω γνωρίσει. Παρολα αυτά τα λες πολύ καλα. Σημασια έχει μόνο η ενημερωση οι κόντρες μεταξύ των μελών και δηλώσεις του τύπου δεν ξαναγράφω κριτική δεν έχουν κανένα νόημα.
Belarus girls πρωινή terrano.Η Τάνια που δουλεύει;
Περίεργο Και εγώ είχα έναν φίλο που τα είχε με την Μαντυ.... Τώρα έχει φύγει και αυτός στην πατρίδα της.Για άλλη μια φορά τα ίδια με "προμότορες" "αγαπούληδες" κτλ...και σε αυτό το νήμα και σε άλλα.
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο σε κάποιους από εμάς, κάποιοι όντως ερωτεύονται αυτές τις γκόμενες ή τις θεοποιούν.
Οπότε και -συνήθως- καλπάζει η φαντασία τους και μεγενθύνουν καταστάσεις.
Δεν είναι όμως -συνήθως και πάλι- εκ του πονηρού.
Κάποιες λίγες φορές, κάποια από αυτές θα χύσει κιόλας με κάποιον.
Κάποιες ακόμα πιο λίγες φορές, ίσως προκύψει και σχέση.
Έχω δύο διαφορετικούς φίλους που τις καλές εποχές, ο ένας είχε γκόμενα την Μάντυ (και πιστεύω ότι στάνταρ ο παίχτης είναι στο νήμα, παρόλο που δεν ξέρει το νικ μου, ούτε εγώ το δικό του) και ο άλλος πηδούσε τζάμπα ακόμα και στα σπιτάκια τη Λάουρα.
Από την άλλη, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των πιο "νέων" στο φόρουμ, καθώς κι εγώ στα νιάτα μου (εννοώ στο bou) εκνευριζόμουν από τέτοια ποστ. Πχ για όσους θυμούνται ο jo145 πραγματικά με εκνεύριζε τότε...η αλήθεια είναι πως πλέον δε θα εκνευριζόμουν, απλά θα τον παρέκαμπτα.
Καλημέρα σε όλους σας και καλά γαμήσια.
Γνωρίζετε αν κάνει δωμάτιο;Η τσα τσα που είναι με την Γαλήνη είναι πειρασμός...
Ναι κάνει αλλά πρέπει να πεις το συνθηματικό...'ο al pacino είναι θείος μου 'Γνωρίζετε αν κάνει δωμάτιο;
Αν είναι να κάνει έτσι τουε το λεω χαχαχ έχεις εικόνα για ποια λεω;Ναι κάνει αλλά πρέπει να πεις το συνθηματικό...'ο al pacino είναι θείος μου '
δε μιλας σοβαρα ε;Ναι κάνει αλλά πρέπει να πεις το συνθηματικό...'ο al pacino είναι θείος μου '
Τελικά πέρασα να δω από κοντά. Καινούργια πρώτη μέρα απο Ρουμανία. Οκ δεν είναι όπως οι φωτό αλλά καλό κορμί. Δεν μπήκα μέσα γιατί θα πήγαινα στο στανταράκι μου αλλά δεν δουλευε τελικάΓια ντενις απο βρες εχουμε καμιά πληροφορία.
Για μια φορά σίγουραΚαλησπερα σκεφτομαι επισκεψη Γαληνη καμια γνωμη αξιζει?
Μου εχεις απαντησει σε pm?Ναι κάνει αλλά πρέπει να πεις το συνθηματικό...'ο al pacino είναι θείος μου '