Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (4 μέλη και 76 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Δεν ξερω πως γινεται και παρα πολλοι που γραφουν εδω ειναι ρατσιστες κι ακροδεξιοι, αλλα περα απ' το οτι αυτα που λενε ειναι μισανθρωπα, δεν καταλαβαινουν ποσο αντιφατικα ειναι αυτα που λενε...
Δεν θελουν μεταναστες πελατες στα μπουρδελα ή και γενικα στην χωρα, αλλα οι ιδιοι πηγαινουν με μεταναστριες για σεξ ή προσλαμβανουν μεταναστες οταν θελουν φτηνα εργατικα χερια...
Και ποιες θα δουλευουν στα μπουρδελα αν φυγουν ολες οι μεταναστριες κι οι μεταναστες απ' την χωρα..;
Ποιοι θα δουλευουν στα χωραφια, στις οικοδομες και στις δυσκολες δουλειες, που δεν πανε οι ντοπιοι..;
Με τετοια ξενοφοβικα κινητρα ψηφισαν και πολλοι Βρετανοι υπερ του Brexit, για να φυγουν οι μεταναστες και τωρα ειναι σε τεραστια οικονομικη κριση, εξαιτιας και της ελλειψης φτηνων εργατικων χεριων λογω της φυγης πολλων ξενων..
Και δεν βλεπετε οτι η πιο ισχυρη κι ανεπτυγμενη χωρα στον κοσμο οι ΗΠΑ ειναι μια χωρα μεταναστων απ' ολες τις γωνιες του κοσμου..; Οτι οι πιο πετυχημενες ομαδες εχουν ανθρωπους απ' ολες τις εθνικοτητες..;

Τωρα το θεμα της υγιεινης και της καθαριοτητας ειναι κατι αλλο, που δεν εχει σχεση με την εθνικοτητα των πελατων...
Κι υπαρχουν αλλοι τροποι να τηρουνται καποια μετρα για αυτο..
Για παραδειγμα πριν κανα μηνα πηγα δυο φορες πηγα με μια - Καρολινα την λεγανε αν θεν κανω λαθος κι εχει φυγει τωρα - που στην αρχη σε πηγαινε να κανεις ντουζ μαζι της για να εισαι καθαρος..
Κια το βρηκα εξαιρετικη κινηση!
αδερφέ εγώ δεν έγραψα παράπονα για το ότι είναι ξένοι , αλλά για τις συνθήκες και τον τρόπο που διαβιούν οι συγκεκριμένοι (Πάκια κλπ) . Δηλαδή αν μπαίνουν Σκοπιανοί, Σουηδοί, Ρώσοι ή Ολλανδοί έχουμε πρόβλημα . Εσύ θα πηδούσες Αυγανή ή Πακιστανή άνετα ;; Εννοείτε όμως πως αν κάποια Πακιστανή ήταν χρόνια στην Ελλάδα και διαβιούσε σε συνθήκες Ελληνικές (Γιατροί, καθαριότητα κλπ) δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει ξενοφοβία...

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
καλησπερα στην ομαδα ....ερωτηση,Natali απο κυπρο δηλωνει , θα μπορουσε καποιος να μ ενημερωσει ;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Δεν ξερω πως γινεται και παρα πολλοι που γραφουν εδω ειναι ρατσιστες κι ακροδεξιοι, αλλα περα απ' το οτι αυτα που λενε ειναι μισανθρωπα, δεν καταλαβαινουν ποσο αντιφατικα ειναι αυτα που λενε...
Δεν θελουν μεταναστες πελατες στα μπουρδελα ή και γενικα στην χωρα, αλλα οι ιδιοι πηγαινουν με μεταναστριες για σεξ ή προσλαμβανουν μεταναστες οταν θελουν φτηνα εργατικα χερια...
Και ποιες θα δουλευουν στα μπουρδελα αν φυγουν ολες οι μεταναστριες κι οι μεταναστες απ' την χωρα..;
Ποιοι θα δουλευουν στα χωραφια, στις οικοδομες και στις δυσκολες δουλειες, που δεν πανε οι ντοπιοι..;
Με τετοια ξενοφοβικα κινητρα ψηφισαν και πολλοι Βρετανοι υπερ του Brexit, για να φυγουν οι μεταναστες και τωρα ειναι σε τεραστια οικονομικη κριση, εξαιτιας και της ελλειψης φτηνων εργατικων χεριων λογω της φυγης πολλων ξενων..
Και δεν βλεπετε οτι η πιο ισχυρη κι ανεπτυγμενη χωρα στον κοσμο οι ΗΠΑ ειναι μια χωρα μεταναστων απ' ολες τις γωνιες του κοσμου..; Οτι οι πιο πετυχημενες ομαδες εχουν ανθρωπους απ' ολες τις εθνικοτητες..;

Τωρα το θεμα της υγιεινης και της καθαριοτητας ειναι κατι αλλο, που δεν εχει σχεση με την εθνικοτητα των πελατων...
Για παραδειγμα πριν κανα μηνα πηγα δυο φορες πηγα με μια - Καρολινα την λεγανε αν θεν κανω λαθος κι εχει φυγει τωρα - που στην αρχη σε πηγαινε να κανεις ντουζ μαζι της για να εισαι καθαρος..
Δεν θελω να παρω θεση για το θεμα αλλα μην συγκρινεις ΗΠΑ με Ελλαδα. Μιλαμε για 331 εκατομμυρια σε σχεση με τα 10 τα δικα μας. 132.000 χιλιομετρα η Ελλαδα, κοντα στα 10 εκατομμυρια χιλιομετρα η αμερικη. Ετσι για να καταλαβεις την διαφορα.

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
καλησπερα στην ομαδα ....ερωτηση,Natali απο κυπρο δηλωνει , θα μπορουσε καποιος να μ ενημερωσει ;

Είχα πάει μαζί τής παλιά.
Καλό σεξακι ,ευγενική
Προσωπο 8/10
Σώμα 9/10
Κωλος 10/10
Το κάναμε πόση ώρα με το που γύρισε στα 4 τελείωσα κατευθείαν, Δεν άντεξα.Ειναι μια καλή επιλογή.
Δεν είχε κυπριακή προφορά...

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1

Καταρχην,εγω δεν θα αρχισω σαν εσενα,γραφοντας οτι δηθεν εδω γραφουν πολλα άθεα αναρχοκομμούνια απλυτα,που με την πρωτη ευκαιρια θα διάλυαν αυτο το εθνος,γιατι ετσι λεει η κοσμοθεωρία τους.
Βλεπεις,δεν ταιριαζουν με την δικη μου κοσμοθεωρια,να βλεπω και να κρινω πέρα απο ιδεολογιες ανθρωπων,και δεν βιαζομαι να βαζω ταμπέλες σε ανθρωπους,επειδη δεν συμφωνουν μαζι μου.
Οι ιδεολογιες μας εχουν επιβαλλει στερεοτυπα,και διχαζοντας εξυπηρετουν τον σκοπο τους.
Ρατσισμος ειναι μια εννοια,που δυστυχως εχει τεντωθει απο την αριστεριζουσα δηθεν προοδευτικη ουμανιστικη ταξη (ναι,οι ιδιοι που δεν εχουν κανενα προβλημα να πεθανουν οι ελληνες για να εποικιστουμε απο αλλους λαους),για να δικαιολογησουν αυτο που η παγκοσμιοποιηση επιβαλει,αχταρμαδες πολιτιστικους,κοινωνικους,φυλετικους,ιδεολογικους.
Πεφτεις δε σε τοσο μεγαλες αντιφασεις φιλε,αναφεροντας παραδειγματα "πολυπολιτισμικων" χωρών οπως Αμερικη και Βρεττανια,τοσο πολιτισμενων,που ειναι οι μεγαλυτεροι δυναστες αποικιοκρατες σφαγεις που υπαρχουν στον πλανητη,ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ειναι αχταρμας και δεν υπαρχει κοινη λογικη.
Αναφερεις αυτες τις χωρες ως ισχυρες και ανεπτυγμενες.
Τεχνολογικα και οικονομικα ναι,καθαρα λογω αριθμων.
Αλλα ηθικα,κοινωνικα?
Εχεις ζησει ποτε στην Αμερικη ή στην βρετανια?
Για ρωτα με να σου πω εγω που ξερω.
Την λεξη "Αμερικη",δεν θα την βαζεις διπλα στην λεξη "πολιτισμενος",και μην μπερδευεσαι απο την ψευτικη Αμερικη του hollywood που ισως εχεις στο μυαλο σου.
Σε αυτες τις χωρες,υπαρχει το κοινο συμφερον μονο ως προς την καθημερινότητά τους,δηλαδη στον δρομο,στην δημοσια υπηρεσια,στο νοσοκομειο.
Οταν ομως προκειται για τον συνανθρωπο,εκει ολα γινονται θολα,εκει υπαρχει μονο το εγω και η μονάδα,ζουγκλα που ο ενας τρωει τον αλλο,γιατι δεν υπαρχουν συνδετικοι κρικοι οπως φυλή,θρησκεια,ήθη,που να τους ενωνουν.
Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα,αν δεν εχω εγω κατσικα ισχυει εκει χιλιες φορες περισσοτερο,και αμα λαχει αρπαζω και ενα απο τα δεκα πυροβολα οπλα μου και σε καθαρίζω,αν πατησεις 3 ίντσες μεσα στην αυλη μου.
Υπαρχουν πραγματα που ειναι μπροστα απο εμας και θα επρεπε να τα αντιγραψουμε?
Χιλιαδες ισως.
Αλλα υπαρχουν και εκατομμυρια πραγματα στις κοινωνιες τους που ειναι παραδειγματα προς αποφυγην.
Και δεν ειναι τυχαιο,που ακομα και εκει,οι κοινωνιες ειναι ακομα περιχαρακωμενες σε μαυρες,κιτρινες,καφε,με ολοκληρα φυλετικα μπλοκ ξεχωριστα σε καθε πολη,εκτος κεντρων φυσικα,οχι γιατι τους το επιβαλλουν,αλλα γιατι ετσι νιωθουν.
Τα εργατικα χερια εκει,οπως και εδω,τυγχανουν μεγιστης εκμεταλλευσης.
Δεν ειναι φιλανθρωπια η εκμεταλλευση.
Καθε λαος πρεπει να δημιουργει καλυτερες συνθηκες για τον τοπο του,και ετσι δεν θα υπηρχαν μεταναστευσεις.
Ρατσισμος φιλε μου,δεν ειναι να κρινεις καποιον απο το χρωμα του,αλλα απο την συμπεριφορα του,και αυτο ακριβως ειναι αυτο,που οι περισσοτεροι δεν θελουν να καταλαβουν.
Και για να μην παρεξηγηθω,και η ιδιοι οι ελληνες και η ελληνικη κοινωνια εχει γινει το ιδιο σκατά,απο τοτε που αρχισε να εφαρμοζει τα ιδια δυτικα προτυπα της παγκοσμιοποιησης.

Ας το σταματησουμε εδω,γιατι θα μας ανοιξουν καινουργιο νημα σε λιγο.

Τελευταία τροποποίηση:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μόλις περασμα από Μανια-Μαρίνα πρώην Γιαννιτσων, στο Bad girls.
Ήθελα να τη δω και σε σπιτάκι εκτός από την πιάτσα.
Δε γαμησα γιατί με καβλωσε πολύ για κάποιο λόγο, με την πιπα της και με μασάζ προστάτη ειλικρινά unexpectable! Η ίδια με παλιά είναι με μεγαλούτσικο κωλο και ωραία βυζια. Είπε ότι είναι 24. Ζήτησε ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ,επίσης αν ήθελα να μ βάλει δάκτυλο για να χύσω. Πολύ προχω η Μανια κ δεν της το χα..!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Μόλις περασμα από Μανια-Μαρίνα πρώην Γιαννιτσων, στο Bad girls.
Ήθελα να τη δω και σε σπιτάκι εκτός από την πιάτσα.
Δε γαμησα γιατί με καβλωσε πολύ για κάποιο λόγο, με την πιπα της και με μασάζ προστάτη ειλικρινά unexpectable! Η ίδια με παλιά είναι με μεγαλούτσικο κωλο και ωραία βυζια. Είπε ότι είναι 24. Ζήτησε ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ,επίσης αν ήθελα να μ βάλει δάκτυλο για να χύσω. Πολύ προχω η Μανια κ δεν της το χα..!
Τι τιμές έχει

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Έχω να πάω 2 μήνες σε δελο και τρελαίνομαι που χάθηκε πάλι το venus από το άλλο site. Και κάθομαι διαβάζω το μίσος για μετανάστες μην τους βάζουμε στο ίδιο καλάθι γιατί υπάρχουν καλοί και κακοί απλά έχουμε πολλούς κακής γενιάς και παίρνει ζβαρνα τους καλούς.

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
με 100€ θα πρέπει να μπορείς να κάτσεις μέσα μια ώρα και να ρίξεις 2 μπάλες ...αν ισχύει οκ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.979
Πόντοι
9.297
Ναι κ γώ την δοκίμασα στον αφρό έτσι είναι! Ωραία κίνηση όντως!
Πέραν αυτού, εγώ τα έχω μ αυτούς που βασιζόμενοι στην κουλτούρα τους, βιάζουν, βρωμανε και ζουν παρασιτικά. Και προφανώς υπάρχουν κ πολλοί τέτοιοι Έλληνες αλλά σίγουρα όχι με εξτριμιστικα τροπάρια τύπου τζιχαντ κ βρωμοανατολιτες.
Οι συγκεκριμένοι που αναφέρουμε κ θίγουμε είναι στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί που μπαίνουν στις τανεσπου. Εάν Εσυ νιώθεις ωραία να τους βλέπεις να βγαίνουν απο την Καρολίνα πχ και μετά να μπαίνεις Εσυ δικό σου θέμα. Μιλάμε δλδ για συγκεκριμένο θέμα όχι γενικό. Εάν ο χψ μετανάστης εργάζεται κ προσφέρει στον ΑΕΠ της χώρας μ, είναι έντιμος κ δε βρωμάει, όπως κ γώ όταν πάω έξω, τότε δεν έχω θέμα! Αλλά όταν η κυβέρνηση τους δίνει στέγη, επίδομα και όλα καλά, τότε και γώ θα τραγουδάω. Γιατί τον Ελληνα δεν του έδωσαν έτσι και ποτε ούτε στέγη ούτε τίποτα! Παρά μόνο δουλευε είτε σε Αμερικες είτε σε Ευρώπας είτε σε Αραπια κ Αυστραλία!
"Υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων " του γλυκού νερού...αναγνωρίζουν το δικαίωμα στους λάθρο να αυτομαστιγωνονται στην μέση του δρόμου για να μην θίγει το θρησκευτικό τους συναίσθημα...όμως ΔΕΝ θα κινητοποιηθούν για να γίνει Ορθόδοξη εκκλησία στο Ισλαμαμπάντ.
Κάνω λάθος;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Καθόλου λάθος! Στην τελική ας τους βάλουν σπίτι τους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.979
Πόντοι
9.297
Καθόλου λάθος! Στην τελική ας τους βάλουν σπίτι τους
Δεν είναι τόσο μαλακες.....απλώς πουλάνε πρόλογο.Χωρις κυριως θέμα και επίλογο κόβονται από το μάθημα της Έκθεσης.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110

Τα έχουμε πει αναλυτικά λίγες σελίδες πίσω και άλλες τόσες φορές. Μη ξαναπιάνεις το θέμα, κουράζει(ς).

Τελευταία τροποποίηση:

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Είχα πάει μαζί τής παλιά.
Καλό σεξακι ,ευγενική
Προσωπο 8/10
Σώμα 9/10
Κωλος 10/10
Το κάναμε πόση ώρα με το που γύρισε στα 4 τελείωσα κατευθείαν, Δεν άντεξα.Ειναι μια καλή επιλογή.
Δεν είχε κυπριακή προφορά...
Η παλιά Δούκισσα είναι. αν αργείς αρχίζει να ξινίζει, φραπεδιά στο σεντόνι με φόβο μη χύσεις πάνω της. πίπα μέτρια.
Παλαιότερα ήταν πιο ορεξάτη. Αν δεν έχει κίνηση, τελειώσεις στο χρόνο σου και δε ζητάς αεροπλανικά συστήνεται ανεπιφύλακτα. κωλάρα!

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
158
Πόντοι
0
Η παλιά Δούκισσα είναι. αν αργείς αρχίζει να ξινίζει, φραπεδιά στο σεντόνι με φόβο μη χύσεις πάνω της. πίπα μέτρια.
Παλαιότερα ήταν πιο ορεξάτη. Αν δεν έχει κίνηση, τελειώσεις στο χρόνο σου και δε ζητάς αεροπλανικά συστήνεται ανεπιφύλακτα. κωλάρα!
ειναι ωραιο γκομενακι
φιλιά δεινει?
εμενα δεν μου εχει δωσει.

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Καλησπερα παιδια..Στοχευμενη επισκεψη σημερα σε Κατερινα Κρητηκια στο Βενους. Σκαω φορτσατος με το πολυτελεστατο εσγιουβι μου εξω απο το μαγαζι και μπουκαρω. Υπηρεσια μια κοπελα γυρω στα 35 με γιγαντιαια βυζια ως τον ομφαλο.. Μου λεει ετσι ακριβως 'ποια κοπελα θες? '
Την λεω την Κατερινα .μου λεει εδω ειναι περασε. Περναω με 50 γυμνο. Μπαινω μεσα στο δωματιο και σκαει καπακι το μωρο..Με θυμηθηκε αμμεσως απο την προχτεσινη παρτουζα αφου με ρωτησε καποια πραγματα κι ειχαμε λιγο σοσιαλ ξεκιναει μια πιπα αρκετα καλη με πολυ αρχιδογλυψιμο και βαθεια μπουκωματα. Την γλυφω και εγω λιγο και ξαφνικα οπως ειμαστε σε 69 την πεταω απο πανω μου και την πλακωνω στα γλωσοφιλα...Φιλιομασταν κανενα πενταλεπτο..Αρκετο πουτσοτριψιμο χωρις καποτα με διαθεσεις προς τα μεσα.... Σεξακι ερωτικο με φιλια και χυσιμο στο 5 λεπτο...Πηγα να την σκισω γιατι μου εμεινε αποθυμενο απο την παρτουζα και τελικα εκανα ερωτα. Αλλα ειλικρινα το ευχαριστιθηκα. Πριν να μπω εκει περασα και ειδα μια Ειρηνη εκ Μολδαβιας που εχει στο αλλο σιτε. Γυναικαρα ψηλη αλλα καπως παγωμενη. Αν ηταν καλυτερη στο σαλονι θα την επερνα και αυτην. Αυτα. Τα σεβη μου σε ολους.

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Το SUV δλδη προς τι για αναφορά;
Εσκασα καυλωμενος φουλ και γκαζωμενος σαν τρελος καταβηκα κεντρο απο περιφερειακο 190 με κινηση..Ετσι μου βγηκε ολη η προταση με συγχωρεις αλλα αν σε χαλαει μην το διαβαζεις.

• Χαχα
Αντιδράσεις: GALLAS

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110