Δεν ξερω πως γινεται και παρα πολλοι που γραφουν εδω ειναι ρατσιστες κι ακροδεξιοι, αλλα περα απ' το οτι αυτα που λενε ειναι μισανθρωπα, δεν καταλαβαινουν ποσο αντιφατικα ειναι αυτα που λενε...
Δεν θελουν μεταναστες πελατες στα μπουρδελα ή και γενικα στην χωρα, αλλα οι ιδιοι πηγαινουν με μεταναστριες για σεξ ή προσλαμβανουν μεταναστες οταν θελουν φτηνα εργατικα χερια...
Και ποιες θα δουλευουν στα μπουρδελα αν φυγουν ολες οι μεταναστριες κι οι μεταναστες απ' την χωρα..;
Ποιοι θα δουλευουν στα χωραφια, στις οικοδομες και στις δυσκολες δουλειες, που δεν πανε οι ντοπιοι..;
Με τετοια ξενοφοβικα κινητρα ψηφισαν και πολλοι Βρετανοι υπερ του Brexit, για να φυγουν οι μεταναστες και τωρα ειναι σε τεραστια οικονομικη κριση, εξαιτιας και της ελλειψης φτηνων εργατικων χεριων λογω της φυγης πολλων ξενων..
Και δεν βλεπετε οτι η πιο ισχυρη κι ανεπτυγμενη χωρα στον κοσμο οι ΗΠΑ ειναι μια χωρα μεταναστων απ' ολες τις γωνιες του κοσμου..; Οτι οι πιο πετυχημενες ομαδες εχουν ανθρωπους απ' ολες τις εθνικοτητες..;
Τωρα το θεμα της υγιεινης και της καθαριοτητας ειναι κατι αλλο, που δεν εχει σχεση με την εθνικοτητα των πελατων...
Κι υπαρχουν αλλοι τροποι να τηρουνται καποια μετρα για αυτο..
Για παραδειγμα πριν κανα μηνα πηγα δυο φορες πηγα με μια - Καρολινα την λεγανε αν θεν κανω λαθος κι εχει φυγει τωρα - που στην αρχη σε πηγαινε να κανεις ντουζ μαζι της για να εισαι καθαρος..
Κια το βρηκα εξαιρετικη κινηση!
Καταρχην,εγω δεν θα αρχισω σαν εσενα,γραφοντας οτι δηθεν εδω γραφουν πολλα άθεα αναρχοκομμούνια απλυτα,που με την πρωτη ευκαιρια θα διάλυαν αυτο το εθνος,γιατι ετσι λεει η κοσμοθεωρία τους.
Βλεπεις,δεν ταιριαζουν με την δικη μου κοσμοθεωρια,να βλεπω και να κρινω πέρα απο ιδεολογιες ανθρωπων,και δεν βιαζομαι να βαζω ταμπέλες σε ανθρωπους,επειδη δεν συμφωνουν μαζι μου.
Οι ιδεολογιες μας εχουν επιβαλλει στερεοτυπα,και διχαζοντας εξυπηρετουν τον σκοπο τους.
Ρατσισμος ειναι μια εννοια,που δυστυχως εχει τεντωθει απο την αριστεριζουσα δηθεν προοδευτικη ουμανιστικη ταξη (ναι,οι ιδιοι που δεν εχουν κανενα προβλημα να πεθανουν οι ελληνες για να εποικιστουμε απο αλλους λαους),για να δικαιολογησουν αυτο που η παγκοσμιοποιηση επιβαλει,αχταρμαδες πολιτιστικους,κοινωνικους,φυλετικους,ιδεολογικους.
Πεφτεις δε σε τοσο μεγαλες αντιφασεις φιλε,αναφεροντας παραδειγματα "πολυπολιτισμικων" χωρών οπως Αμερικη και Βρεττανια,τοσο πολιτισμενων,που ειναι οι μεγαλυτεροι δυναστες αποικιοκρατες σφαγεις που υπαρχουν στον πλανητη,ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ειναι αχταρμας και δεν υπαρχει κοινη λογικη.
Αναφερεις αυτες τις χωρες ως ισχυρες και ανεπτυγμενες.
Τεχνολογικα και οικονομικα ναι,καθαρα λογω αριθμων.
Αλλα ηθικα,κοινωνικα?
Εχεις ζησει ποτε στην Αμερικη ή στην βρετανια?
Για ρωτα με να σου πω εγω που ξερω.
Την λεξη "Αμερικη",δεν θα την βαζεις διπλα στην λεξη "πολιτισμενος",και μην μπερδευεσαι απο την ψευτικη Αμερικη του hollywood που ισως εχεις στο μυαλο σου.
Σε αυτες τις χωρες,υπαρχει το κοινο συμφερον μονο ως προς την καθημερινότητά τους,δηλαδη στον δρομο,στην δημοσια υπηρεσια,στο νοσοκομειο.
Οταν ομως προκειται για τον συνανθρωπο,εκει ολα γινονται θολα,εκει υπαρχει μονο το εγω και η μονάδα,ζουγκλα που ο ενας τρωει τον αλλο,γιατι δεν υπαρχουν συνδετικοι κρικοι οπως φυλή,θρησκεια,ήθη,που να τους ενωνουν.
Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα,αν δεν εχω εγω κατσικα ισχυει εκει χιλιες φορες περισσοτερο,και αμα λαχει αρπαζω και ενα απο τα δεκα πυροβολα οπλα μου και σε καθαρίζω,αν πατησεις 3 ίντσες μεσα στην αυλη μου.
Υπαρχουν πραγματα που ειναι μπροστα απο εμας και θα επρεπε να τα αντιγραψουμε?
Χιλιαδες ισως.
Αλλα υπαρχουν και εκατομμυρια πραγματα στις κοινωνιες τους που ειναι παραδειγματα προς αποφυγην.
Και δεν ειναι τυχαιο,που ακομα και εκει,οι κοινωνιες ειναι ακομα περιχαρακωμενες σε μαυρες,κιτρινες,καφε,με ολοκληρα φυλετικα μπλοκ ξεχωριστα σε καθε πολη,εκτος κεντρων φυσικα,οχι γιατι τους το επιβαλλουν,αλλα γιατι ετσι νιωθουν.
Τα εργατικα χερια εκει,οπως και εδω,τυγχανουν μεγιστης εκμεταλλευσης.
Δεν ειναι φιλανθρωπια η εκμεταλλευση.
Καθε λαος πρεπει να δημιουργει καλυτερες συνθηκες για τον τοπο του,και ετσι δεν θα υπηρχαν μεταναστευσεις.
Ρατσισμος φιλε μου,δεν ειναι να κρινεις καποιον απο το χρωμα του,αλλα απο την συμπεριφορα του,και αυτο ακριβως ειναι αυτο,που οι περισσοτεροι δεν θελουν να καταλαβουν.
Και για να μην παρεξηγηθω,και η ιδιοι οι ελληνες και η ελληνικη κοινωνια εχει γινει το ιδιο σκατά,απο τοτε που αρχισε να εφαρμοζει τα ιδια δυτικα προτυπα της παγκοσμιοποιησης.
Ας το σταματησουμε εδω,γιατι θα μας ανοιξουν καινουργιο νημα σε λιγο.