Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
660
Πόντοι
301
Εμένα ρε γαμωτο με χαλάει που είναι πλακοκωλα. Οκ ψηλή όμορφο πρόσωπο εβαλε και βυζιά, όταν στο σαλονιασμα γυρνάει να φύγει και την δω από πίσω πάντα φεύγω
Αυτή η Ραΐσα παιδιά που δουλεύει; Δεν είμαι από θεσσαλονικη αλλά όποτε έρχομαι τιμάω τα μαγαζιά ….

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Εσκασα καυλωμενος φουλ και γκαζωμενος σαν τρελος καταβηκα κεντρο απο περιφερειακο 190 με κινηση..Ετσι μου βγηκε ολη η προταση με συγχωρεις αλλα αν σε χαλαει μην το διαβαζεις.
Να μην το διαβάσω λίγο δύσκολο. Αλλα θα σε ανεχτουμε κ σένα όπως πολλούς σαυτο τον κόσμο. Πες μας κ τι χρόνο έκανες να σε περάσουμε στα βιβλία.

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Να μην το διαβάσω λίγο δύσκολο. Αλλα θα σε ανεχτουμε κ σένα όπως πολλούς σαυτο τον κόσμο. Πες μας κ τι χρόνο έκανες να σε περάσουμε στα βιβλία.
Σε ευχαριστω πολυ που με ανεχεσαι εισαι μεγαλη καρδια.... Ωστωσο μπορεις να μην διαβασεις εκεινο το συγκκριμενο κομματι που σε ενοχλει που ανεφερα το αμαξι μου. Υπαρχει τροπος αλλα προφανως δεν το ξερεις. Δεν πειραζει ομως. Και εγω μαθει να ανεχομαι τουβλα σαν και εσενα..

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Ρωξάνης 26 είναι η διεύθυνση
Μηπως νικ. ουρανου εννοεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπερα παιδια..Στοχευμενη επισκεψη σημερα σε Κατερινα Κρητηκια στο Βενους. Σκαω φορτσατος με το πολυτελεστατο εσγιουβι μου εξω απο το μαγαζι και μπουκαρω. Υπηρεσια μια κοπελα γυρω στα 35 με γιγαντιαια βυζια ως τον ομφαλο.. Μου λεει ετσι ακριβως 'ποια κοπελα θες? '
Την λεω την Κατερινα .μου λεει εδω ειναι περασε. Περναω με 50 γυμνο. Μπαινω μεσα στο δωματιο και σκαει καπακι το μωρο..Με θυμηθηκε αμμεσως απο την προχτεσινη παρτουζα αφου με ρωτησε καποια πραγματα κι ειχαμε λιγο σοσιαλ ξεκιναει μια πιπα αρκετα καλη με πολυ αρχιδογλυψιμο και βαθεια μπουκωματα. Την γλυφω και εγω λιγο και ξαφνικα οπως ειμαστε σε 69 την πεταω απο πανω μου και την πλακωνω στα γλωσοφιλα...Φιλιομασταν κανενα πενταλεπτο..Αρκετο πουτσοτριψιμο χωρις καποτα με διαθεσεις προς τα μεσα.... Σεξακι ερωτικο με φιλια και χυσιμο στο 5 λεπτο...Πηγα να την σκισω γιατι μου εμεινε αποθυμενο απο την παρτουζα και τελικα εκανα ερωτα. Αλλα ειλικρινα το ευχαριστιθηκα. Πριν να μπω εκει περασα και ειδα μια Ειρηνη εκ Μολδαβιας που εχει στο αλλο σιτε. Γυναικαρα ψηλη αλλα καπως παγωμενη. Αν ηταν καλυτερη στο σαλονι θα την επερνα και αυτην. Αυτα. Τα σεβη μου σε ολους.
οταν λες Ειρηνη εκ Μολδαβιας σε ποιο σπιτακι; Πες και τι ωρα περασες για να ξερουμε τις βαρδιες των κοριτσιων

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οταν λες Ειρηνη εκ Μολδαβιας σε ποιο σπιτακι; Πες και τι ωρα περασες για να ξερουμε τις βαρδιες των κοριτσιων
Περιπου 6κ30 το απογευμα φιλε μου. Αυτη η Ειρηνη ειναι στην αρχη τησ Νικ Ουρανου νομιζω Ρεντ Ναιτ λεγεται το συγκεκριμενο σπιτακι. Γυναικαρα ψηλη με ωραια κωλαρα αλλα εμενα μου εβγαλε οτι κανει πλαστικο γαμησι. Δεν ξερω δεν την δοκιμασα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Σε ευχαριστω πολυ που με ανεχεσαι εισαι μεγαλη καρδια.... Ωστωσο μπορεις να μην διαβασεις εκεινο το συγκκριμενο κομματι που σε ενοχλει που ανεφερα το αμαξι μου. Υπαρχει τροπος αλλα προφανως δεν το ξερεις. Δεν πειραζει ομως. Και εγω μαθει να ανεχομαι τουβλα σαν και εσενα..
Θα μπορούσα να σε αποκλείσω κ να μην διαβαζω τα σχολια σου στο θρεντ αλλά προτιμώ να διαβάζω τις περιπέτειες ενός μπετοβλακα, για να γελάω.
Φτάνει κ πολυ σημασία σου δώσαμε. Μην το συνεχισεις

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Θα μπορούσα να σε αποκλείσω κ να μην διαβαζω τα σχολια σου στο θρεντ αλλά προτιμώ να διαβάζω τις περιπέτειες ενός μπετοβλακα, για να γελάω.
Φτάνει κ πολυ σημασία σου δώσαμε. Μην το συνεχισεις
Κοιτα αν εχεις τετοια δυνατοτητα καλυτερα αποκλεισε με γιατι δεν θελω να ενημερωνω τουβλα σαν και εσενα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Κοιτα αν εχεις τετοια δυνατοτητα καλυτερα αποκλεισε με γιατι δεν θελω να ενημερωνω τουβλα σαν και εσενα.
Είμαι σίγουρος κ αποτι φαίνεται δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον εδώ μέσα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Δεν θυμαμαι κατι. Ουτε με εσενα θεωρω οτι ηρθα σε αντιπαραθεση. Απλα ακομα δεν καταλαβα και ουτε θα καταλαβω τι σε πειραξε το αμαξι μου. Τεσπα καλη συνεχεια και συγνωμη αν ημουν αγενης.

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361
Στο google maps Ρωξάνης με βγάζει. Εκτός αν άλλαξε μαγαζί και δουλεύει αλλού. Εγώ εδώ την θυμάμαι (βάλτε στο google maps αυτό)
40.64437189420661, 22.912533250421912

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια..Στοχευμενη επισκεψη σημερα σε Κατερινα Κρητηκια στο Βενους. Σκαω φορτσατος με το πολυτελεστατο εσγιουβι μου εξω απο το μαγαζι και μπουκαρω. Υπηρεσια μια κοπελα γυρω στα 35 με γιγαντιαια βυζια ως τον ομφαλο.. Μου λεει ετσι ακριβως 'ποια κοπελα θες? '
Την λεω την Κατερινα .μου λεει εδω ειναι περασε. Περναω με 50 γυμνο. Μπαινω μεσα στο δωματιο και σκαει καπακι το μωρο..Με θυμηθηκε αμμεσως απο την προχτεσινη παρτουζα αφου με ρωτησε καποια πραγματα κι ειχαμε λιγο σοσιαλ ξεκιναει μια πιπα αρκετα καλη με πολυ αρχιδογλυψιμο και βαθεια μπουκωματα. Την γλυφω και εγω λιγο και ξαφνικα οπως ειμαστε σε 69 την πεταω απο πανω μου και την πλακωνω στα γλωσοφιλα...Φιλιομασταν κανενα πενταλεπτο..Αρκετο πουτσοτριψιμο χωρις καποτα με διαθεσεις προς τα μεσα.... Σεξακι ερωτικο με φιλια και χυσιμο στο 5 λεπτο...Πηγα να την σκισω γιατι μου εμεινε αποθυμενο απο την παρτουζα και τελικα εκανα ερωτα. Αλλα ειλικρινα το ευχαριστιθηκα. Πριν να μπω εκει περασα και ειδα μια Ειρηνη εκ Μολδαβιας που εχει στο αλλο σιτε. Γυναικαρα ψηλη αλλα καπως παγωμενη. Αν ηταν καλυτερη στο σαλονι θα την επερνα και αυτην. Αυτα. Τα σεβη μου σε ολους.
Από λευτα δεν μας είπες

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Λέω να πάω να δοκιμάσω...είχε και άλλες κοπέλες;;
Να φανταστεις προχτες οτι πηρα παρτουζα 3 μαζι εκει περα. ( Και οταν ξαναπηγα η υπηρεσια με ρωτησε ποια θελω οποτε λογικα εχει συνεχεια πιο πολλες απο μια κοπελες.) Αλλα μ αρεσε αυτη η κοπελα απο την Κρητη και ξαναπηγα να την απολαυσω σε σινγκλ θρεντ φαση.

KoinosParanimastis

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Υπάρχουν διάφορες κοπέλες που έχει αναφερθεί ότι προσφέρουν καλές υπηρεσίες αλλά στο "άλλο site", όπως το αποκαλείτε, δεν εμφανίζεται το πού δουλεύουν.
Πού θεωρείτε ότι προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες;

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Μάγκες γύρισε η Καταλινα στο sex and city ? Η μαυρουλα ? Ξέρει κάποιος

Τελευταία τροποποίηση:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Καλησπέρα. Υπάρχουν διάφορες κοπέλες που έχει αναφερθεί ότι προσφέρουν καλές υπηρεσίες αλλά στο "άλλο site", όπως το αποκαλείτε, δεν εμφανίζεται το πού δουλεύουν.
Πού θεωρείτε ότι προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες;
Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που δεν συνεργάζονται με το άλλο site γιαυτο δεν εμφανίζονται πουθενά! Άμα κανείς έρευνα λίγο πίσω θα βρεις πληροφορίες! Και η δεύτερη λύση, κανείς γύρα τα σπιτάκια που δεν εμφανίζονται, και μπορεί να βρεις κανα κριμένο διαμαντάκι!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Μάγκες γύρισε η Καταλινα στο sex and city ? Η μαυρουλα ? Ξέρει κάποιος
Αυτήν είναι μια μπαμπατσικια με βυζαρες! Γιατί δεν θυμάμαι όνομα, λυπεί από Απρίλιο! Την είχα στανταρακι και θα πάω σίγουρα αν είναι αυτή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom