Προσωπικά δε θέλω να υπάρχουν καν
Και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να υλοποιηθεί η επιθυμία μου, που νομίζω είναι και πολλών
Και ναι πείτε με ρατσιστή
Ζαμαν φου
Δεν ξερω πως γινεται και παρα πολλοι που γραφουν εδω ειναι ρατσιστες κι ακροδεξιοι, αλλα περα απ' το οτι αυτα που λενε ειναι μισανθρωπα, δεν καταλαβαινουν ποσο αντιφατικα ειναι αυτα που λενε...
Δεν θελουν μεταναστες πελατες στα μπουρδελα ή και γενικα στην χωρα, αλλα οι ιδιοι πηγαινουν με μεταναστριες για σεξ ή προσλαμβανουν μεταναστες οταν θελουν φτηνα εργατικα χερια...
Και ποιες θα δουλευουν στα μπουρδελα αν φυγουν ολες οι μεταναστριες κι οι μεταναστες απ' την χωρα..;
Ποιοι θα δουλευουν στα χωραφια, στις οικοδομες και στις δυσκολες δουλειες, που δεν πανε οι ντοπιοι..;
Με τετοια ξενοφοβικα κινητρα ψηφισαν και πολλοι Βρετανοι υπερ του Brexit, για να φυγουν οι μεταναστες και τωρα ειναι σε τεραστια οικονομικη κριση, εξαιτιας και της ελλειψης φτηνων εργατικων χεριων λογω της φυγης πολλων ξενων..
Και δεν βλεπετε οτι η πιο ισχυρη κι ανεπτυγμενη χωρα στον κοσμο οι ΗΠΑ ειναι μια χωρα μεταναστων απ' ολες τις γωνιες του κοσμου..; Οτι οι πιο πετυχημενες ομαδες εχουν ανθρωπους απ' ολες τις εθνικοτητες..;
Τωρα το θεμα της υγιεινης και της καθαριοτητας ειναι κατι αλλο, που δεν εχει σχεση με την εθνικοτητα των πελατων...
Κι υπαρχουν αλλοι τροποι να τηρουνται καποια μετρα για αυτο..
Για παραδειγμα πριν κανα μηνα πηγα δυο φορες πηγα με μια - Καρολινα την λεγανε αν θεν κανω λαθος κι εχει φυγει τωρα - που στην αρχη σε πηγαινε να κανεις ντουζ μαζι της για να εισαι καθαρος..
Κια το βρηκα εξαιρετικη κινηση!