Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Πήγαινα στα ρδελαμπου για την αμεσότητα της απόφασης να μπεις αλλά και την επιλογή να δεις και να διαλέξεις... τώρα αυτό με τα πακια με χαλάει πολύ. Το παρατήρησα και εγώ, ότι τους βάζουν. Χωρίς ίχνος ρατσισμού αμφισβητώ την καθαριότητα τους αλλά και τις αρρώστιες που τυχόν κουβαλάνε και θα το κόψουμε το σπορ. Το ίδιο πιστεύω και για τους Ρομά, βλέπουμε τις συνθήκες που ζουν. Ας διαλέξουν λοιπόν αφεντικά και κυρίες. Την επόμενη φορά που θα δω σε οίκο από αυτούς θα τον κατονομάσω και φυσικά δεν θα ξαναμπώ. Και ας τα κάνουν hot spot

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Πήγα χθες στο hotlady είχε μια άλλη μόνο ωραία δε τη λες , την άλλη φορά πέρασα πάλι τρίτη , ήταν κλειστό . Αυτή την αμπερ δε μπορώ να τη πετύχω με τπτ , το πρόγραμμα κλασικά αλαν-νταλον . Μιρέλα κλειστό, Χριστίνα μισάωρο πρόγραμμα , ποιος το περίμενε 2022 να έχει τόση πέραση το Χριστινάκι με το που έβαλε 6-7 κιλά , τελικά καλά λένε κάποιοι εδώ ότι γουστάρουμε πόντιες , πήγα πάλι στη ραισα , δε χρειάζεται να πω κάτι γιαυτην , δε ξέρω αν είναι ο φωτισμός μέσα η το καινούργιο βυζί , αλλά ίσως να είναι η πιο όμορφη αυτή τη στιγμή για τα γούστα μου , δίπλα από τη ραισα ήταν ανοιχτό το άλλο , είχε ένα ξανθό , ωραίο φάνηκε , με σφιχτό σώμα , το σκέφτηκα να περάσω , αλλά μπήκαν μαζι μου κάτι σημαδεμένοι πάκι και τους πήρε , ξενέρωσα κι έφυγα.
Τις περισσότερες φορές όταν λενε, η κοπέλα είναι σε μισάωρο ή μια ωρα προγραμμα δεν ισχύει. Είναι ένας ευγενικός τρόπος να σου ριξουν άκυρο. Έχουν πάρει γραμμή οι τσατσαδες να ρίχνουν άκυρα, σε οποιους διακρίνουν ότι δεν θα περάσουν. Και αλλά μπορεί να παίζουν. Επίσης, Χριστίνα αναφέρεσαι στη γνωστή Ρουμάνα;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Πήγαινα στα ρδελαμπου για την αμεσότητα της απόφασης να μπεις αλλά και την επιλογή να δεις και να διαλέξεις... τώρα αυτό με τα πακια με χαλάει πολύ. Το παρατήρησα και εγώ, ότι τους βάζουν. Χωρίς ίχνος ρατσισμού αμφισβητώ την καθαριότητα τους αλλά και τις αρρώστιες που τυχόν κουβαλάνε και θα το κόψουμε το σπορ. Το ίδιο πιστεύω και για τους Ρομά, βλέπουμε τις συνθήκες που ζουν. Ας διαλέξουν λοιπόν αφεντικά και κυρίες. Την επόμενη φορά που θα δω σε οίκο από αυτούς θα τον κατονομάσω και φυσικά δεν θα ξαναμπώ. Και ας τα κάνουν hot spot
Για την Καρίνα ό λόγος είναι αυτός που δεν την πήρα......Όλοι και όλα μέσα.....Όλα εξαρτόνται απο την κοπέλα....

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Τις περισσότερες φορές όταν λενε, η κοπέλα είναι σε μισάωρο ή μια ωρα προγραμμα δεν ισχύει. Είναι ένας ευγενικός τρόπος να σου ριξουν άκυρο. Έχουν πάρει γραμμή οι τσατσαδες να ρίχνουν άκυρα, σε οποιους διακρίνουν ότι δεν θα περάσουν. Και αλλά μπορεί να παίζουν. Επίσης, Χριστίνα αναφέρεσαι στη γνωστή Ρουμάνα;
Χαχα δύσκολα να ήθελε να Μ ρίξει άκυρο όντος έμπαινε για μισάωρο , ξέρω γω Ρουμάνα , Ρόμα-να , Ρουμάνα λογικά ναι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Για την Καρίνα ό λόγος είναι αυτός που δεν την πήρα......Όλοι και όλα μέσα.....Όλα εξαρτόνται απο την κοπέλα....
Κακός βασανίζετε τις σκέψεις σας .
Όλοι θα μπαίνουν πάντα .απλά όταν το βλέπεις μπροστά σου ξενερώνεις .
Και στο Βαρδάρη κάποτε γαμουσε κάθε καρυδιάς καρύδι ,πάλι μπαίναμε .
Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι πας σε κάποια που δεν τους βάζει ,αλλά απλά τυχαίνει τις ώρες που πήγες να μην ήσουν μαζί τους στο σαλοναρισμα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Κακός βασανίζετε τις σκέψεις σας .
Όλοι θα μπαίνουν πάντα .απλά όταν το βλέπεις μπροστά σου ξενερώνεις .
Και στο Βαρδάρη κάποτε γαμουσε κάθε καρυδιάς καρύδι ,πάλι μπαίναμε .
Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι πας σε κάποια που δεν τους βάζει ,αλλά απλά τυχαίνει τις ώρες που πήγες να μην ήσουν μαζί τους στο σαλοναρισμα
Δεν διαφωνώ...Για αυτό είτε ελλατώνεις τις επισκέψεις,είτε επιλέγεις πιο ακριβά "μαγαζιά"

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Δεν μπορείς να βάλεις όρους σε αυτό το επάγγελμα .
Απλά κάνεις τα στραβά μάτια .
Μην κρίνεις από εμφάνιση .η άλλη μπορεί να είναι μουναρα και να φαίνεται με τα πιο ακριβά και πεντακάθαρη και μέσα να βάζει τον πιο βρωμιάρη που θα περάσει

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
ερωτηση κρισης (χωρίς φυσικά να δικαιολογω όσες βάζουν μέσα τους μεταναστες)
πιστεύετε ότι αν έτρωγαν πορτα παντού, ακομα κ από πιάτσα, θα ειχαμε αύξηση περιστατικών προσπάθειας βιασμού ντόπιων ελληνίδων από αυτούς?
το ρωτάω γιατί ακόμα στην θεσσαλονίκη κ ειδικά στις περιοχές που μένουν όλοι αυτοί (κέντρο προς βαρδάρδη, μοναστηρίου κλπ) τα περιστατικά αυτά είναι ακόμα σχεδόν ανύπαρκτα κ αυτό ίσως οφειλετε στο ότι πάνε στα μπου κ ξελαφρωνουν εκεί

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
πιστεύετε ότι αν έτρωγαν πορτα παντού, ακομα κ από πιάτσα, θα ειχαμε αύξηση περιστατικών προσπάθειας βιασμού ντόπιων ελληνίδων από αυτούς?
το ρωτάω γιατί ακόμα στην θεσσαλονίκη κ ειδικά στις περιοχές που μένουν όλοι αυτοί (κέντρο προς βαρδάρδη, μοναστηρίου κλπ) τα περιστατικά αυτά είναι ακόμα σχεδόν ανύπαρκτα κ αυτό ίσως οφειλετε στο ότι πάνε στα μπου κ ξελαφρωνουν εκεί
Προσωπικά δε θέλω να υπάρχουν καν
Και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να υλοποιηθεί η επιθυμία μου, που νομίζω είναι και πολλών
Και ναι πείτε με ρατσιστή
Ζαμαν φου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.975
Πόντοι
9.297
Προσωπικά δε θέλω να υπάρχουν καν
Και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να υλοποιηθεί η επιθυμία μου, που νομίζω είναι και πολλών
Και ναι πείτε με ρατσιστή
Ζαμαν φου
Ο Βελόπουλος είπε συγκέντρωση τους σε νησίδες...ας τους μοιράσουν και προφυλακτικά και ας την βρίσκουν μεταξύ τους.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Φίλε σόρρυ αυτά δεν με απασχολούν ως πελάτη, είναι της πολιτείας και ας βρει λύση, εγώ δίνω τα λεφτά μου για να περάσω καλά και όχι να ρισκάρω την ποιότητα της ζωής μου

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Περστατικα υπάρχουν. Απλα η αστυνομια τα κάνει μοκο...οπως κ χοντρά περιστατικα που γίνονται μεταξύ τους.. Βρίσκουν αρκετούς σε " χαντακια"

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Γεια σας μυστες. Περασμα με ελενα-ραισα. Εβαλε κ αλλο βυζι κ δεν αντιστάθηκα. Παρολα αυτα πολυ βιαστικη. Ειναι πολυ δυνατη σε εμφανιση ομως. Απορω πως ειναι του 30ρικου.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.370
Πόντοι
1.436
Γεια σας μυστες. Περασμα με ελενα-ραισα. Εβαλε κ αλλο βυζι κ δεν αντιστάθηκα. Παρολα αυτα πολυ βιαστικη. Ειναι πολυ δυνατη σε εμφανιση ομως. Απορω πως ειναι του 30ρικου.
Ωραίο μουνί είναι. Εγώ την είχα πάρει όταν εκδιδόταν σαν ανεξάρτητη για ένα διάστημα σε διαμέρισμα στο κέντρο. Στα 150€ την ώρα ζητούσε τότε. Θυμάμαι είχε αρκετή πελατεία, πολλές φορές μάλιστα ήταν full από ραντεβού. Ποιος ξέρει τι παίχτηκε και γύρισε στα σπιτάκια.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Εμένα ρε γαμωτο με χαλάει που είναι πλακοκωλα. Οκ ψηλή όμορφο πρόσωπο εβαλε και βυζιά, όταν στο σαλονιασμα γυρνάει να φύγει και την δω από πίσω πάντα φεύγω

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Πήγα χθες στο hotlady είχε μια άλλη μόνο ωραία δε τη λες , την άλλη φορά πέρασα πάλι τρίτη , ήταν κλειστό . Αυτή την αμπερ δε μπορώ να τη πετύχω με τπτ , το πρόγραμμα κλασικά αλαν-νταλον . Μιρέλα κλειστό, Χριστίνα μισάωρο πρόγραμμα , ποιος το περίμενε 2022 να έχει τόση πέραση το Χριστινάκι με το που έβαλε 6-7 κιλά , τελικά καλά λένε κάποιοι εδώ ότι γουστάρουμε πόντιες , πήγα πάλι στη ραισα , δε χρειάζεται να πω κάτι γιαυτην , δε ξέρω αν είναι ο φωτισμός μέσα η το καινούργιο βυζί , αλλά ίσως να είναι η πιο όμορφη αυτή τη στιγμή για τα γούστα μου , δίπλα από τη ραισα ήταν ανοιχτό το άλλο , είχε ένα ξανθό , ωραίο φάνηκε , με σφιχτό σώμα , το σκέφτηκα να περάσω , αλλά μπήκαν μαζι μου κάτι σημαδεμένοι πάκι και τους πήρε , ξενέρωσα κι έφυγα.
Και γώ την είδα σήμερα την ξανθιά! Και μετα κατέθεσα στην Έλενα το παράβολο! Όντως την ανανέωσε το βυζι,αν και είμαι φαν του φυσικού! Και όπως είπες είναι και όμορφη και κορμάρα!

suckablack

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστες! Επειδη δεν παω συχνα σαλονικα, μπορει κανεις να μου πει που και ποτε δουλευει αυτη η ραισα; Γιατι θα ηθελα καποια στιγμη να τη δοκιμασω!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.131
Πόντοι
506
Καλημέρα, βλέπω στο διπλανό σάιτ μια Μανία στο μπαλκ ειντζελ λέει, τι έχει δει κανένας; Στις φωτό φαίνεται δυνατό μουνετο. Από κοντά πως είναι?

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Άδειασα επιτέλους να αφήσω κριτική για Άμπερ και Aira. (η τελευταία πλέον δεν εμφανίζεται ή κάπου μου διαφεύγει).
Επίσκεψη πριν περίπου ένα μήνα. θα ακολουθήσει λίαν συντόμως και για Ναταλή.

Άμπερ

Aira

Καλημόργκεν και καλό βόλι
:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom