Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (2 μέλη και 67 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αλ για να πάρεις την Βάσω πρέπει να πρώτα να σε κεράσει έναν μουσακά να φάτε να πιείτε καμία μπύρα και μετα να πάτε στο δωμάτιο χωρίς λεφτά...Δεν γίνεται ένας ομαλός άνθρωπος να την πληρώσει για ιερόδουλη :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αλ για να πάρεις την Βάσω πρέπει να πρώτα να σε κεράσει έναν μουσακά να φάτε να πιείτε καμία μπύρα και μετα να πάτε στο δωμάτιο χωρίς λεφτά...Δεν γίνεται ένας ομαλός άνθρωπος να την πληρώσει για ιερόδουλη :cheesy:
Ή να έχεις πάρει ναρκωτικά πριν... εγώ απλά έδωσα την πληροφορία στον φίλο

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Εγώ λέω να ανοιχτεί ένα θέμα "βεντούζες και δαχτυλιασματα από τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης "
Και να γράφονται εκεί οι συζητήσεις του κώλου,τζάμπα χαλάμε και το νήμα εδώ .
Ο thiseas μπορεί να το αναλάβει πιστεύω
Εγώ λέω την άλλη φορά που θα πας στη Ρίτα να τη ρωτήσεις ευθέως γιατί δεν σου γλύφει την κωλοτρυπιδα μπας και ηρεμήσεις.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Εγώ λέω την άλλη φορά που θα πας στη Ρίτα να τη ρωτήσεις ευθέως γιατί δεν σου γλύφει την κωλοτρυπιδα μπας και ηρεμήσεις.
Δεν το επιδιώκω φίλε.
Δικά σου προβλήματα είναι αυτά .
Εγώ αυτά που κάνω μου αρκούν

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δεν το επιδιώκω φίλε.
Δικά σου προβλήματα είναι αυτά .
Εγώ αυτά που κάνω μου αρκούν
Μην του απαντάς bro έχει ξελαφρωμενη την πίσω του τρύπα και είναι ήρεμος....

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Μην του απαντάς Μάικ έχει ξελαφρωμενη την πίσω του τρύπα και είναι ήρεμος....
Δεν είναι θέμα αν του απαντήσω ,αυτός νομίζει έχω θέμα με αυτόν προσωπικά .
Για την αηδία που περιέγραψε σχολίασα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Είσαι λίγο άσχετος με το θέμα υγείας μάλλον ..άμα ήταν έτσι θα πλενομασταν με λιστεριν.
Δδλ εσύ άμα είχε κονδυλώματα η κωλοτρυπιδα του προηγούμενου θα τα καταπολεμήσεις με γαργαρες ;;...
Μην ανοίγεται τέτοια θέματα άμα δεν γνωρίζετε τα βασικά
Δεν πρόκειται να μάθεις ΠΟΤΕ τι είχε και τι δεν είχε ο προηγούμενος για αυτό είτε χρησιμοποιείς κάτι για να προστατευτείς είτε κάνεις κάτι λιγότερο από αυτό που σχεδιαζες να κάνεις.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
τρελή πατάρα αυτή η πάολα στο δίπλα σάιτ.....πέρασμα τη παρασκευή με ναταλί στο red diamond σε προγραμματάκι 50 ευρο με γλυψιματάκι
κάρφωμα στα 4 και τέλος ιεραποστολικό...δε χορτένεις να το γλύφεις το μύδι της ..παρουσιαστικό υποδοχής πιτσιρίκας και καλό χαρακτήρα
απο οτι λέει είναι απο κρήτη και δεν αμφιβάλω τα ελληνικά της είνα άψογα και έχει ελληνικα μούτρα (μεσογειακά) δηλαδή....επόμενος στόχος όπως προανέφερα ΠΑΟΛΑ...

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
χθες σάββατο πήγαμε στην αρχή για τσάρκα κατά τις 10 το βράδυ με ένα φιλαράκι αφού γυρίσαμε και κάνα 2-3 κολόμπαρα ήπιαμε τα ποτάκια μας ξαναπήγαμε στις 2:30 το βράδυ και πέρασα στο σπιτακι της φρίξου 15 με τη Βίκη,νταρντανορουμάνα με αρκετά μεγάλο κόλο και ωραίο βυζάκι,στα 30€ ,ωραίο μωρό μόνο που δε με άφησε να πιάσω το μουνί της,ορισμένες φοβούνται ακόμη και την επαφή με τα χέρια,φρίξου 13 α και β ενω ηταν ανοιχτα δε με αφησαν να μπω,νομίζω είναι συνδεδεμένα με το freehouse αυτά και είμαι ανεπιθύμητος έχουν πάρει γραμμή όταν με βλέπουν απο την κάμερα,νομίζω τα έχουμε ξαναπει εδώ μέσα για το freehouse,σε όποιο σπιτακι μπαίνω εφόσον βλέπω την κοπέλα αλλά δεν μπαίνω γιατί θέλω να κάνω γύρα πριν βγω λέω στην τσατσα οτί παίζει να ξανάρθω πιο μετά,όλες μου έχουν πει οκ καμιά τσατσά δεν μου είπε μην ξανάρθεις,τις περισσότερες φορές εάν όχι ολες όταν κατεβαίνω στο μύλο μπαίνω με την δευτερη επισκεψη κι όχι με την πρωτη,εχει 30 σπιτάκια ο μυλος δεν έχουμε υποχρέωση να μπαίνουμε με την πρώτη κοπέλα που βλέπουμε....freepause..

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Επειδή μόνο ρωτάς... και πιστεύω ότι ρωτάς μόνο για να ρωτάς θα σου πω για πρώτη και τελευταία φορά να πας στη Βάσω στο Λας Βέγκας πρωινή, έχει τα μεγαλύτερα βυζιά
Παραπάνω θα δεις ότι περιέγραψα τις εντυπώσεις μου και ότι δεν ρωτάω μόνο όπως αναφέρεσαι, κακός. Καλή συνέχεια

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Επειδή μόνο ρωτάς... και πιστεύω ότι ρωτάς μόνο για να ρωτάς θα σου πω για πρώτη και τελευταία φορά να πας στη Βάσω στο Λας Βέγκας πρωινή, έχει τα μεγαλύτερα βυζιά
Επίσης σκοπός είναι ο συνδυασμός στήθους και μιας κάποιας έστω εμφάνισης. Άρα σε αυτή π αναφέρεσαι λίγο δύσκολα

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Επίσης σκοπός είναι ο συνδυασμός στήθους και μιας κάποιας έστω εμφάνισης. Άρα σε αυτή π αναφέρεσαι λίγο δύσκολα
Νταξει γούστα είναι αυτά. Κάποιος μπορεί να θέλει να πιάσει μόνο βυζι και να γλυψει, τι να κάνουμε. Υπάρχει επίσης και η Νικόλ, πλέον gilf και μια Ανδριάνα αν θυμάμαι καλά, πίσω από το sec and the city. Ήτανε στο άλλο σάιτ, τώρα δεν γνωρίζω τι απέγινε. Και οι γνωστές Ρουμάνες Έλενα και Χριστίνα πλέον μόνο πρωινή βάρδια, που είναι μια χαρά σε εμφάνιση. Τουλάχιστον η Έλενα, γιατί η Χριστίνα είναι για πιο ιδιαίτερα γούστα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Νταξει γούστα είναι αυτά. Κάποιος μπορεί να θέλει να πιάσει μόνο βυζι και να γλυψει, τι να κάνουμε. Υπάρχει επίσης και η Νικόλ, πλέον gilf και μια Ανδριάνα αν θυμάμαι καλά, πίσω από το sec and the city. Ήτανε στο άλλο σάιτ, τώρα δεν γνωρίζω τι απέγινε. Και οι γνωστές Ρουμάνες Έλενα και Χριστίνα πλέον μόνο πρωινή βάρδια, που είναι μια χαρά σε εμφάνιση. Τουλάχιστον η Έλενα, γιατί η Χριστίνα είναι για πιο ιδιαίτερα γούστα.
Gilf θα ήταν αν έχει γίνει γιαγιά...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Παραπάνω θα δεις ότι περιέγραψα τις εντυπώσεις μου και ότι δεν ρωτάω μόνο όπως αναφέρεσαι, κακός. Καλή συνέχεια
Ναι αλλά στα προηγούμενα 130 μηνύματα σου μόνο ρωτάς... και έτσι πιστεύω ότι ρωτάς μόνο για να ρωτάς.
Τι να κάνουμε...η Πάμελα Άντερσον δεν ήρθε να δουλέψει φέτος

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όχι εντάξει καθαρή είναι... και ξαναλέω πέρα από την πλάκα τώρα είναι καλή μέσα

μπορεί να την πάρω και εγώ έτσι για να μπει στο παλμαρέ , θα γράψω και κριτική όταν το επιχειρήσω

Υ.Γ. κάπου στο 2015 αν θυμάμαι είχα πάρει μια gilf αντίστοιχης περίπτωσης, το έκανα για την εμπειρία και για κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δεν θυμάμαι πως την έλεγαν γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε

Τελευταία τροποποίηση:

jpgarcias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Καμιά πληροφορία για την Έφη;
Ευχαριστώ.

Stories