DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.847
- Πόντοι
- 3.796
Δεν πρόλαβα ούτε στίγμα να δώσω!Η Βάσω δέχεται
Δεν πρόλαβα ούτε στίγμα να δώσω!Η Βάσω δέχεται
Αλ για να πάρεις την Βάσω πρέπει να πρώτα να σε κεράσει έναν μουσακά να φάτε να πιείτε καμία μπύρα και μετα να πάτε στο δωμάτιο χωρίς λεφτά...Δεν γίνεται ένας ομαλός άνθρωπος να την πληρώσει για ιερόδουληΗ Βάσω δέχεται
Ή να έχεις πάρει ναρκωτικά πριν... εγώ απλά έδωσα την πληροφορία στον φίλοΑλ για να πάρεις την Βάσω πρέπει να πρώτα να σε κεράσει έναν μουσακά να φάτε να πιείτε καμία μπύρα και μετα να πάτε στο δωμάτιο χωρίς λεφτά...Δεν γίνεται ένας ομαλός άνθρωπος να την πληρώσει για ιερόδουλη
Εγώ λέω την άλλη φορά που θα πας στη Ρίτα να τη ρωτήσεις ευθέως γιατί δεν σου γλύφει την κωλοτρυπιδα μπας και ηρεμήσεις.Εγώ λέω να ανοιχτεί ένα θέμα "βεντούζες και δαχτυλιασματα από τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης "
Και να γράφονται εκεί οι συζητήσεις του κώλου,τζάμπα χαλάμε και το νήμα εδώ .
Ο thiseas μπορεί να το αναλάβει πιστεύω
Δεν το επιδιώκω φίλε.Εγώ λέω την άλλη φορά που θα πας στη Ρίτα να τη ρωτήσεις ευθέως γιατί δεν σου γλύφει την κωλοτρυπιδα μπας και ηρεμήσεις.
Μην του απαντάς bro έχει ξελαφρωμενη την πίσω του τρύπα και είναι ήρεμος....Δεν το επιδιώκω φίλε.
Δικά σου προβλήματα είναι αυτά .
Εγώ αυτά που κάνω μου αρκούν
Δεν είναι θέμα αν του απαντήσω ,αυτός νομίζει έχω θέμα με αυτόν προσωπικά .Μην του απαντάς Μάικ έχει ξελαφρωμενη την πίσω του τρύπα και είναι ήρεμος....
Δεν πρόκειται να μάθεις ΠΟΤΕ τι είχε και τι δεν είχε ο προηγούμενος για αυτό είτε χρησιμοποιείς κάτι για να προστατευτείς είτε κάνεις κάτι λιγότερο από αυτό που σχεδιαζες να κάνεις.Είσαι λίγο άσχετος με το θέμα υγείας μάλλον ..άμα ήταν έτσι θα πλενομασταν με λιστεριν.
Δδλ εσύ άμα είχε κονδυλώματα η κωλοτρυπιδα του προηγούμενου θα τα καταπολεμήσεις με γαργαρες ;;...
Μην ανοίγεται τέτοια θέματα άμα δεν γνωρίζετε τα βασικά
Παραπάνω θα δεις ότι περιέγραψα τις εντυπώσεις μου και ότι δεν ρωτάω μόνο όπως αναφέρεσαι, κακός. Καλή συνέχειαΕπειδή μόνο ρωτάς... και πιστεύω ότι ρωτάς μόνο για να ρωτάς θα σου πω για πρώτη και τελευταία φορά να πας στη Βάσω στο Λας Βέγκας πρωινή, έχει τα μεγαλύτερα βυζιά
Επίσης σκοπός είναι ο συνδυασμός στήθους και μιας κάποιας έστω εμφάνισης. Άρα σε αυτή π αναφέρεσαι λίγο δύσκολαΕπειδή μόνο ρωτάς... και πιστεύω ότι ρωτάς μόνο για να ρωτάς θα σου πω για πρώτη και τελευταία φορά να πας στη Βάσω στο Λας Βέγκας πρωινή, έχει τα μεγαλύτερα βυζιά
Νταξει γούστα είναι αυτά. Κάποιος μπορεί να θέλει να πιάσει μόνο βυζι και να γλυψει, τι να κάνουμε. Υπάρχει επίσης και η Νικόλ, πλέον gilf και μια Ανδριάνα αν θυμάμαι καλά, πίσω από το sec and the city. Ήτανε στο άλλο σάιτ, τώρα δεν γνωρίζω τι απέγινε. Και οι γνωστές Ρουμάνες Έλενα και Χριστίνα πλέον μόνο πρωινή βάρδια, που είναι μια χαρά σε εμφάνιση. Τουλάχιστον η Έλενα, γιατί η Χριστίνα είναι για πιο ιδιαίτερα γούστα.Επίσης σκοπός είναι ο συνδυασμός στήθους και μιας κάποιας έστω εμφάνισης. Άρα σε αυτή π αναφέρεσαι λίγο δύσκολα
Gilf θα ήταν αν έχει γίνει γιαγιά...Νταξει γούστα είναι αυτά. Κάποιος μπορεί να θέλει να πιάσει μόνο βυζι και να γλυψει, τι να κάνουμε. Υπάρχει επίσης και η Νικόλ, πλέον gilf και μια Ανδριάνα αν θυμάμαι καλά, πίσω από το sec and the city. Ήτανε στο άλλο σάιτ, τώρα δεν γνωρίζω τι απέγινε. Και οι γνωστές Ρουμάνες Έλενα και Χριστίνα πλέον μόνο πρωινή βάρδια, που είναι μια χαρά σε εμφάνιση. Τουλάχιστον η Έλενα, γιατί η Χριστίνα είναι για πιο ιδιαίτερα γούστα.
απο καθαριοτητα πως ηταν; εγω τρομαξα παντως οταν την ειδαΉ να έχεις πάρει ναρκωτικά πριν... εγώ απλά έδωσα την πληροφορία στον φίλο
Όχι εντάξει καθαρή είναι... και ξαναλέω πέρα από την πλάκα τώρα είναι καλή μέσααπο καθαριοτητα πως ηταν; εγω τρομαξα παντως οταν την ειδα
Ναι αλλά στα προηγούμενα 130 μηνύματα σου μόνο ρωτάς... και έτσι πιστεύω ότι ρωτάς μόνο για να ρωτάς.Παραπάνω θα δεις ότι περιέγραψα τις εντυπώσεις μου και ότι δεν ρωτάω μόνο όπως αναφέρεσαι, κακός. Καλή συνέχεια
Τι να κάνουμε...η Πάμελα Άντερσον δεν ήρθε να δουλέψει φέτοςΕπίσης σκοπός είναι ο συνδυασμός στήθους και μιας κάποιας έστω εμφάνισης. Άρα σε αυτή π αναφέρεσαι λίγο δύσκολα
Όχι εντάξει καθαρή είναι... και ξαναλέω πέρα από την πλάκα τώρα είναι καλή μέσα
Τι να κάνουμε...η Πάμελα Άντερσον δεν ήρθε να δουλέψει φέτος