You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (5 μέλη και 81 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Η γαλήνη αξίζει ; Σκέφτομαι να την επισκεφτώ. Πως είναι ύψος κιλά στήθος κτλ
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Αξίζει φίλος! Κοντοπουτανο με τεράστιες βυζαρες είναι! Και καλό παιδί! Το τιμάει το μεροκαματοΗ γαλήνη αξίζει ; Σκέφτομαι να την επισκεφτώ. Πως είναι ύψος κιλά στήθος κτλ
georgeflorinios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 168
- Πόντοι
- 281
Μπράβο παλικάρι μου αυτό είναι ποστ! Αν ήταν όλοι σαν εσένα το thread θα ήταν πολύ ξεκούραστο. Οι περισσότεροι γράφουν μαλακίες και καγκουριές, γεμνίζοντας απλά σκουπίδια χωρίς καμία πληροφορία.Χθεσινή βραδυνή τσάρκα με jamaicano ( ) ή των μετρ των κλωνων! Εμείς κυκλοφορούσαμε κ αλλα 3 αλμπανια στα στενά της ηδονής!
Φριξου 12(play boy): Κατερίνα... Ουκρανικο μωρό γύρω στα 25. Μωρό με λίγη κυτταρίτιδα, μακρύ ίσιο μαλλακι καστανού χρώματος. Ξεκινάει από 40€.
Φριξου 12(hot lady): Μαριλένα...ακριβώς όπως τις φοτο στο άλλο! 40€ και εδώ το απλό!
Golden lips: Νάταλι... Η ωραιότερη κοπέλα που είδα στην βραδυνή βάρδια. Είχε κ λίγο σκουρόχρωμο χρωματακι , βγήκε με πορτοκάλι εσώρουχα κ ήταν όλα τα λεφτά. Άνετα το μωρό μπορούσε να πάρει μέρος στο gntm!
Red night: Αμαλία...Καμία σχέση με φοτο δίπλα. Ένα ασπρουλιαρικο κοντοπουτανο με φαρδιά κωλαρα ! Ξανθό μαλλακι και μικρά βυζάκια .
Φριξου 13: Μόνικα... Μελαμψο γυφτάκι με ταττου. Παίζει να το άρπαξαν από την πιάτσα το μωρό ! Είχε όμως καλό σαλοναρισμα, πολύ ορεξατο φαινόταν για...
Φριξου 14Α(sex and the city): Συλβια...Επικος κωλος το μωρό()! 40€ το απλό.
Εμπεδοκλεους 3(poison): Αντριάνα... Ο πάτος- Του πάτε- Ω πάτε( ). Εκεί κωλομαυρε μέχρι και τα 20 κιλά καρπούζια σου θα χαθουνε μέσα σε αυτόν τον πάτο. Και αυτή από 40€ το απλό. Άλλο μισό μήνα θα κάτσει το μωρό από ότι μάθαμε .
Belarus: Βιολετα... Νταρντανομουνο βουλγαρικής καταγωγής. Βγήκε με την ρόμπα το μωρό κ στο σαλόνι μας αποκαλύπτει τις λαχταριστές βυζάρες του. Ομολογώ πως υπέκυψα ένα βράδυ ο μλκ μου, μία απλή κατάθεση για τα χοντρά είναι το μωρό!
Red light: Ναρυ... Ωραίο μωρό, μιλούσε με τα καλύτερα λόγια η τσατσά γι αυτήν, για να φτάσουμε στην τελική να μας πει ότι ξεκινάει με χαλαρό 50€.
Godiva: Τζένη... Άλογο το μωρό. Με μαύρο μαλλί ίσιο κ τουπέ εγώ είμαι κ καμία άλλη. 40€ κι αυτή το απλό.
Νικ.24: Καρινα...Η παλιά ρουμανα που έχει δουλέψει σε πολλά .
Νικ.26: Έλενα... ή Ραισα ωραίο μωράκι με καρέ μαλλακι πλέον.
Μινώταυρου με Νικ. Ουρανού (Άσπρο): Έλενα κ Βερόνικα...Και οι 2 ξανθιές κρεβατογεμιστρες με την καλή έννοια!
Venus angels: Δανάη... Άννα...Βερόνικα....
Βερόνικα μπήκε ο μπακαγιοκος, απλά καλή όχι τρελά πράγματα. Στο σαλοναρισμα η
Άννα ήθελε παρτουζα κ τους 2 μας!
Μινώταυρου 14: Μπιανκα...Κάτι μου θύμισε το μινιον σκουρόχρωμο μωρό, είχε κ πονηρό βλέμμα το μωρό!
Las Vegas: Χριστίνα...Μανταλένα...Κασσάνδρα... Μλκες το Χριστινάκι πίσω είναι κόλαση πλέον.
Πέτρου Ερημιτη 3: Ρεμπεκα...Γκαβλωτικο μιλφ.
Medusa: Αμαλία...Ωραίο πετιτ κοριτσάκι.
Πέτρου Ερημιτη 2: Μιρελα ...
Wet dream: Ρόζα...Μωρό που θυμίζει έντονα την Αθήνα από την γειτονιά.
Paradise(1): Εβελίν... Λουση...
Φοβερά μωρά για τους λάτρεις του Μαύρου χρώματος!
Paradise (2): Σάρα...Από Βραζιλία το μωρό, με κωλαρα κ φοβερά ευδιαθετη.
Είχε κ αρκετά κλειστά σπιτάκια. Το βράδυ έχει ένα ενδιαφέρον η περιοχή από κοπέλες. Παρεπιμπτοντως στην περιοχή πέφτουν πολλά φράγκα. Ολική αναβάθμιση της περιοχής βλέπω σε βάθος χρόνου.
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Περιμένουμε πάντως και την δική σου ενημέρωση, αφού επικροτεις ε;Μπράβο παλικάρι μου αυτό είναι ποστ! Αν ήταν όλοι σαν εσένα το thread θα ήταν πολύ ξεκούραστο. Οι περισσότεροι γράφουν μαλακίες και καγκουριές, γεμνίζοντας απλά σκουπίδια χωρίς καμία πληροφορία.
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Η βελτίωση σε επιλογές και ομορφιά είναι εντυπωσιακή από τα χρόνια 2020 2021, δεν ξέρω γιατί παραπονεισαι αν πηγαινες τακτικα θα εβλεπες την διαφορά.
Χαλη μαύρο ή κατάσταση γενικά
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Όπως έγραψε και κάποιος άλλος σε προηγούμενο ποστ, η κοπέλα μυρίζε listerin.Δεν το απεφυγες.
Το ίδιο έκανε και στον προηγούμενο και μετά φίλησε εσένα.
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Άντε ρε γλυφοκωλοφοβικεΕδώ έκατσες να σου κάνει ολόκληρο περμανάντ το φιλί στο τέλος φοβήθηκες ;χαχαχαχ...χτένα έχει γίνει η γλώσσα της ,έχετε ξεφύγει τελικά !
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Για το λιστεριν εγώ το έγραψα ..δεν έχει καμία σχέση με φοβία ,μην κάνεις και εσύ σαν τους πουστηδες .ξαφνικά όλα γίναν φοβίες ..Άντε ρε γλυφοκωλοφοβικε
Ομοφοβικός ,τρανσοφοβικος,γλυφοκωλοφοβικος και μαλακίες ..
Γαμάτε γιατί χανόμαστε ( στην κυριολεξία) .
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Σιγά την προστασία που παρέχει το λιστεριν..χαχα..δροσερή αναπνοή μόνο..
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Δεν εννοούσα προστασία όταν το είχα γράψει , εννοείται ότι είναι για τοπικά μικρόβια .Σιγά την προστασία που παρέχει το λιστεριν..χαχα..δροσερή αναπνοή μόνο..
Άμα του βεντουζονε 15 λεπτά τον κωλο και με την ληγδα από την τρίχα του και φωτιά με αναρωφηση να βάλει το ίδιο είναι ..
Στα τέτοια μου προσωπικά τι κάνει ο καθένας ,δεν χρειάζεται όμως να μας τα λέει και εδώ μεσημεριατικα .
Τι περιμένει να ακούσει μπράβο για τις "ιδιαιτερότητες του" ;
Για ενημέρωση είναι το θρεντ όχι για να ξερασουμε
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Από πού και ως που κάποιον που του άρεσει να δέχεται δονήσεις στον κ@λο του θεωρείται κρυφογκει όχι μην τα λες αυτά τους χαλάς τα όνειρα.....Για το λιστεριν εγώ το έγραψα ..δεν έχει καμία σχέση με φοβία ,μην κάνεις και εσύ σαν τους πουστηδες .ξαφνικά όλα γίναν φοβίες ..
Ομοφοβικός ,τρανσοφοβικος,γλυφοκωλοφοβικος και μαλακίες ..
Γαμάτε γιατί χανόμαστε ( στην κυριολεξία) .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Πραγματικά φίλε ,δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας με τον κωλο του από την στιγμή που δεν πειράζει τον δικό μου .αλλά έχει καταντήσει αηδία να ψάχνουν εδώ μέσα ποια θα τους ρουφιξει τον κωλο και μετά να μας ενημερώνει και με λεπτομέρειεςΑπό πού και ως που κάποιον που του άρεσει να δέχεται δονήσεις στον κ@λο του θεωρείται κρυφογκει όχι μην τα λες αυτά τους χαλάς τα όνειρα.....
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
μου θυμίζει την Πάολα από Ρωσία που δούλευε εκεί πριν καμία τριετία και ήταν καλή.... έχω και κριτική
μπα δεν νομίζω η τότε Ρωσίδα Πάολα ήταν skiny γκομενάκι, λες τώρα να πάχυνε και απέκτησε καμπύλες?
χρειάζεται βόλτα πάντως για να μας λυθεί η απορία
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
την Πάολα από Ρωσία που δούλευε εκεί πριν καμία τριετία και ήταν καλή.... έχω και κριτική
όχι απλά καλή σούπερ ήταν
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Άμα του βεντουζονε 15 λεπτά τον κωλο και με την ληγδα από την τρίχα του και φωτιά με αναρωφηση να βάλει το ίδιο είναι ..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
λλά έχει καταντήσει αηδία να ψάχνουν εδώ μέσα ποια θα τους ρουφιξει τον κωλο και μετά να μας ενημερώνει και με λεπτομέρειες
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Νομίζεις....αν διαβάσεις τα ψιλά γράμματακια από πίσω θα δεις ότι έχει οινόπνευμα.Τι καλύτερο για να σκοτωθούν παθογόνοι μικροοργανισμοί;Σιγά την προστασία που παρέχει το λιστεριν..χαχα..δροσερή αναπνοή μόνο..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις