Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 116 άτομα (7 μέλη και 109 επισκέπτες)

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Χαλη μαύρο ή κατάσταση γενικά

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Η γαλήνη αξίζει ; Σκέφτομαι να την επισκεφτώ. Πως είναι ύψος κιλά στήθος κτλ
Αξίζει φίλος! Κοντοπουτανο με τεράστιες βυζαρες είναι! Και καλό παιδί! Το τιμάει το μεροκαματο

• Like
Αντιδράσεις: tonika

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Χθεσινή βραδυνή τσάρκα με jamaicano ( :wanker: ) ή των μετρ των κλωνων! Εμείς κυκλοφορούσαμε κ αλλα 3 αλμπανια στα στενά της ηδονής! :cool2:

Φριξου 12(play boy): Κατερίνα... Ουκρανικο μωρό γύρω στα 25. Μωρό με λίγη κυτταρίτιδα, μακρύ ίσιο μαλλακι καστανού χρώματος. Ξεκινάει από 40€.
Φριξου 12(hot lady): Μαριλένα...ακριβώς όπως τις φοτο στο άλλο! 40€ και εδώ το απλό!
Golden lips: Νάταλι... Η ωραιότερη κοπέλα που είδα στην βραδυνή βάρδια. Είχε κ λίγο σκουρόχρωμο χρωματακι , βγήκε με πορτοκάλι εσώρουχα κ ήταν όλα τα λεφτά. Άνετα το μωρό μπορούσε να πάρει μέρος στο gntm! :cool2:
Red night: Αμαλία...Καμία σχέση με φοτο δίπλα. Ένα ασπρουλιαρικο κοντοπουτανο με φαρδιά κωλαρα ! Ξανθό μαλλακι και μικρά βυζάκια .
Φριξου 13: Μόνικα... Μελαμψο γυφτάκι με ταττου. Παίζει να το άρπαξαν από την πιάτσα το μωρό ! Είχε όμως καλό σαλοναρισμα, πολύ ορεξατο φαινόταν για...:pipa1:
Φριξου 14Α(sex and the city): Συλβια...Επικος κωλος το μωρό(:kissass2:)! 40€ το απλό.
Εμπεδοκλεους 3(poison): Αντριάνα... Ο πάτος- Του πάτε- Ω πάτε( :wanker: :wanker: ). Εκεί κωλομαυρε μέχρι και τα 20 κιλά καρπούζια σου θα χαθουνε μέσα σε αυτόν τον πάτο. Και αυτή από 40€ το απλό. Άλλο μισό μήνα θα κάτσει το μωρό από ότι μάθαμε .
Belarus: Βιολετα... Νταρντανομουνο βουλγαρικής καταγωγής. Βγήκε με την ρόμπα το μωρό κ στο σαλόνι μας αποκαλύπτει τις λαχταριστές βυζάρες του. Ομολογώ πως υπέκυψα ένα βράδυ ο μλκ μου, μία απλή κατάθεση για τα χοντρά είναι το μωρό!
Red light: Ναρυ... Ωραίο μωρό, μιλούσε με τα καλύτερα λόγια η τσατσά γι αυτήν, για να φτάσουμε στην τελική να μας πει ότι ξεκινάει με χαλαρό 50€.
Godiva: Τζένη... Άλογο το μωρό. Με μαύρο μαλλί ίσιο κ τουπέ εγώ είμαι κ καμία άλλη. 40€ κι αυτή το απλό.
Νικ.24: Καρινα...Η παλιά ρουμανα που έχει δουλέψει σε πολλά .
Νικ.26: Έλενα... ή Ραισα ωραίο μωράκι με καρέ μαλλακι πλέον.
Μινώταυρου με Νικ. Ουρανού (Άσπρο): Έλενα κ Βερόνικα...Και οι 2 ξανθιές κρεβατογεμιστρες με την καλή έννοια!
Venus angels: Δανάη... Άννα...Βερόνικα....
Βερόνικα μπήκε ο μπακαγιοκος, απλά καλή όχι τρελά πράγματα. Στο σαλοναρισμα η
Άννα ήθελε παρτουζα κ τους 2 μας!
Μινώταυρου 14: Μπιανκα...Κάτι μου θύμισε το μινιον σκουρόχρωμο μωρό, είχε κ πονηρό βλέμμα το μωρό!
Las Vegas: Χριστίνα...Μανταλένα...Κασσάνδρα... Μλκες το Χριστινάκι πίσω είναι κόλαση πλέον.:erection:
Πέτρου Ερημιτη 3: Ρεμπεκα...Γκαβλωτικο μιλφ.
Medusa: Αμαλία...Ωραίο πετιτ κοριτσάκι.
Πέτρου Ερημιτη 2: Μιρελα ...
Wet dream: Ρόζα...Μωρό που θυμίζει έντονα την Αθήνα από την γειτονιά. :gumtits:
Paradise(1): Εβελίν... Λουση...
Φοβερά μωρά για τους λάτρεις του Μαύρου χρώματος!:fuck2:
Paradise (2): Σάρα...Από Βραζιλία το μωρό, με κωλαρα κ φοβερά ευδιαθετη. :kissass2:

Είχε κ αρκετά κλειστά σπιτάκια. Το βράδυ έχει ένα ενδιαφέρον η περιοχή από κοπέλες. Παρεπιμπτοντως στην περιοχή πέφτουν πολλά φράγκα. Ολική αναβάθμιση της περιοχής βλέπω σε βάθος χρόνου.

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μπράβο παλικάρι μου αυτό είναι ποστ! Αν ήταν όλοι σαν εσένα το thread θα ήταν πολύ ξεκούραστο. Οι περισσότεροι γράφουν μαλακίες και καγκουριές, γεμνίζοντας απλά σκουπίδια χωρίς καμία πληροφορία.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Μπράβο παλικάρι μου αυτό είναι ποστ! Αν ήταν όλοι σαν εσένα το thread θα ήταν πολύ ξεκούραστο. Οι περισσότεροι γράφουν μαλακίες και καγκουριές, γεμνίζοντας απλά σκουπίδια χωρίς καμία πληροφορία.
Περιμένουμε πάντως και την δική σου ενημέρωση, αφού επικροτεις ε;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Η βελτίωση σε επιλογές και ομορφιά είναι εντυπωσιακή από τα χρόνια 2020 2021, δεν ξέρω γιατί παραπονεισαι αν πηγαινες τακτικα θα εβλεπες την διαφορά.
Χαλη μαύρο ή κατάσταση γενικά

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Εδώ έκατσες να σου κάνει ολόκληρο περμανάντ το φιλί στο τέλος φοβήθηκες ;χαχαχαχ...χτένα έχει γίνει η γλώσσα της ,έχετε ξεφύγει τελικά !
Άντε ρε γλυφοκωλοφοβικε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Άντε ρε γλυφοκωλοφοβικε
Για το λιστεριν εγώ το έγραψα ..δεν έχει καμία σχέση με φοβία ,μην κάνεις και εσύ σαν τους πουστηδες .ξαφνικά όλα γίναν φοβίες ..
Ομοφοβικός ,τρανσοφοβικος,γλυφοκωλοφοβικος και μαλακίες ..
Γαμάτε γιατί χανόμαστε ( στην κυριολεξία) .

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Σιγά την προστασία που παρέχει το λιστεριν..χαχα..δροσερή αναπνοή μόνο..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Δεν εννοούσα προστασία όταν το είχα γράψει , εννοείται ότι είναι για τοπικά μικρόβια .
Άμα του βεντουζονε 15 λεπτά τον κωλο και με την ληγδα από την τρίχα του και φωτιά με αναρωφηση να βάλει το ίδιο είναι ..
Στα τέτοια μου προσωπικά τι κάνει ο καθένας ,δεν χρειάζεται όμως να μας τα λέει και εδώ μεσημεριατικα .
Τι περιμένει να ακούσει μπράβο για τις "ιδιαιτερότητες του" ;
Για ενημέρωση είναι το θρεντ όχι για να ξερασουμε

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Για το λιστεριν εγώ το έγραψα ..δεν έχει καμία σχέση με φοβία ,μην κάνεις και εσύ σαν τους πουστηδες .ξαφνικά όλα γίναν φοβίες ..
Ομοφοβικός ,τρανσοφοβικος,γλυφοκωλοφοβικος και μαλακίες ..
Γαμάτε γιατί χανόμαστε ( στην κυριολεξία) .
Από πού και ως που κάποιον που του άρεσει να δέχεται δονήσεις στον κ@λο του θεωρείται κρυφογκει όχι μην τα λες αυτά τους χαλάς τα όνειρα.....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Από πού και ως που κάποιον που του άρεσει να δέχεται δονήσεις στον κ@λο του θεωρείται κρυφογκει όχι μην τα λες αυτά τους χαλάς τα όνειρα.....
Πραγματικά φίλε ,δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας με τον κωλο του από την στιγμή που δεν πειράζει τον δικό μου .αλλά έχει καταντήσει αηδία να ψάχνουν εδώ μέσα ποια θα τους ρουφιξει τον κωλο και μετά να μας ενημερώνει και με λεπτομέρειες

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Αυτό το καινούριο η Πάολα στο άλλο site δείχνει δυνατό....μου θυμίζει την Πάολα από Ρωσία που δούλευε εκεί πριν καμία τριετία και ήταν καλή.... έχω και κριτική

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έβαλαν κάποια ενημέρωση για αυτήν, ηλικία κλπ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μου θυμίζει την Πάολα από Ρωσία που δούλευε εκεί πριν καμία τριετία και ήταν καλή.... έχω και κριτική

μπα δεν νομίζω :think: η τότε Ρωσίδα Πάολα ήταν skiny γκομενάκι, λες τώρα να πάχυνε και απέκτησε καμπύλες?

χρειάζεται βόλτα πάντως για να μας λυθεί η απορία

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Νομίζεις....αν διαβάσεις τα ψιλά γράμματακια από πίσω θα δεις ότι έχει οινόπνευμα.Τι καλύτερο για να σκοτωθούν παθογόνοι μικροοργανισμοί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom