Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εγώ φίλε συμφωνώ με τον kritik.
Ποτέ δεν ήταν στις στάνταρ υπηρεσίες τα φιλιά και όλα αυτά περί δακτυλιασματος η οτιδήποτε.
Ανέκαθεν οι υπηρεσίες μπουρδελου-στουντιο είναι πίπα-γαμησι ,όλα τα άλλα έχουν γίνει τώρα μόδα .
Είναι καθαρά για υγειονομικούς λόγους ,όταν μια κοπέλα πάει με 10,20,30αντρες την ημέρα .
Όταν θες να κάνεις οτιδήποτε για αυτό πας σε εσκορτ και σκας τα ανάλογα ποσά .
Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η επίσκεψη σε μπουρδέλο δεν είναι επίσκεψη στην κοπέλα μας .
Εκεί πας να αδειάσεις και να περάσεις καλά .
Αυτή η μόδα ίσως φταίει γιατί οι νεότεροι δεν βρίσκουν πλέον επαφή έξω με γυναίκες .
Προσωπικά αποφεύγω φιλιά ,ακα πίπες και οτιδήποτε .
Σκέψου ότι κάποια φιλάει 20 άτομα την ημέρα ,πίπες και (ημαρτον)πλέον και γλυφοκωλια..
Οπότε όσες μείναν να δουλεύουν επαγγελματικά καλά κάνουν .όπως αναφέρθηκε πιο πάνω η Μιρέλα.

έχω εντελώς διαφορετική αντίληψη και προσέγγιση πάνω σ' αυτό, δεν συμφωνώ, γιατί ο καθένας θέτει διαφορετικά στάνταρ όσο αφορά τα θέλω του στο κομμάτι του αγοραίου σεξ. Βαριέμαι να το αναπτύξω και πιστεύω ότι θα κουράσουμε και τον κόσμο που διαβάζει αν ξεκινήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο θέμα συζήτησης, γιατί όλοι θέλουν να ενημερωθούν κυρίως για υπηρεσίες, προγράμματα κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
έχω εντελώς διαφορετική αντίληψη και προσέγγιση πάνω σ' αυτό, δεν συμφωνώ, γιατί ο καθένας θέτει διαφορετικά στάνταρ όσο αφορά τα θέλω του στο κομμάτι του αγοραίου σεξ. Βαριέμαι να το αναπτύξω και πιστεύω ότι θα κουράσουμε και τον κόσμο που διαβάζει αν ξεκινήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο θέμα συζήτησης, γιατί όλοι θέλουν να ενημερωθούν κυρίως για υπηρεσίες, προγράμματα κτλ.
Δεν είμαι αντίθετος στις άποψης σου .απλά το στούντιο δεν είναι το μέρος που τα προσφέρει αυτά μέσα στην τιμή .κάπου κάποιοι έχουν μπερδευτεί

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν είμαι αντίθετος στις άποψης σου .απλά το στούντιο δεν είναι το μέρος που τα προσφέρει αυτά μέσα στην τιμή .κάπου κάποιοι έχουν μπερδευτεί

υπάρχουν κοπέλες, λίγες μεν που τα προσφέρουν και βλέπεις ότι γίνεται λαικό προσκύνημα, ενώ οι υπόλοιπες βαράνε μύγες. Δεν έχει να κάνει με τον χώρο αν αυτό λέγεται στούντιο, call girl ή μασατζίδικο έχει να κάνει καθαρά με την κοπέλα το τι υπηρεσίες προσφέρει, ασχέτως του κλάδου πχ αν είναι μασατζου, στριπιτζού η κοινή βίζιτα σε studio κτλ.

• Like
Αντιδράσεις: laskos

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
υπάρχουν κοπέλες λίγες μεν που τα προσφέρουν και βλέπεις ότι γίνεται λαικό προσκύνημα, ενώ οι υπόλοιπες βαράνε μύγες.
Ναι δεν αντιλέγω .ούτε τις κρίνω.
Απλά δεν μπορείς να μαυρίσεις κοπέλα σε στούντιο για τον λόγο ότι δεν δίνει φιλιά .
Είμαι χρόνια στα μπουρδέλα και από τις παλιές ήταν στάνταρ ότι δύσκολα θα έπαιρνες φιλιά .έτσι και μου έμεινε και δεν το επιδιώκω ούτε τώρα .
Εννοείται ότι έτσι δουλεύουν οι περισσότερες για να μαζεύουν πελάτες ,αλλά δεν είναι αυτονόητη υπηρεσία

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Απλά δεν μπορείς να μαυρίσεις κοπέλα σε στούντιο για τον λόγο ότι δεν δίνει φιλιά .

γιατί να μην μαυρίσω μια κοπέλα? φυσικά και θα ρίξω Χ όταν δεν πάρω αυτό που θέλω, το ανέφερα και πριν οτι ο καθένας θέτει τα στάνταρ του. Για τα δικά μου στανταρ μου αυτή είναι Χ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
γιατί να μην μαυρίσω μια κοπέλα? φυσικά και θα ρίξω Χ όταν δεν πάρω αυτό που θέλω, το ανέφερα και πριν οτι ο καθένας θέτει τα στάνταρ του. Για τα δικά μου στανταρ μου αυτή είναι Χ
Απλά πας εκεί που ξέρεις ότι θα κάνει αυτό που θέλεις .
Και εγώ μπορεί να θέλω να την γαμησω κωλο με 40 ευρώ δεν σημαίνει ότι θα μου τον δώσει

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και εγώ μπορεί να θέλω να την γαμησω κωλο με 40 ευρώ δεν σημαίνει ότι θα μου τον δώσει

δεν έθεσα θέμα χρημάτων, γιατί ποτέ δεν μπαίνω με το απλό πρόγραμμα, έθεσα θέμα αρπακολατζίδικης και λαμογίστικης συμπεριφοράς.

Υ.Γ. εκεί πήγα στοχευμένα διαβάζοντας κριτικές στο φόρουμ ότι παρέχει αυτά που θέλω, αλλά τελικά χαλάστηκα με τον λαμογίστικο τρόπο της

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Απλά πας εκεί που ξέρεις ότι θα κάνει αυτό που θέλεις .

φυσικά :thumbsup:

έχει κοπέλες να πάω Αγάπη, Ρίτα, Λιλιάνα, Βλάντα, Άννα και Εμμανουέλα.

απλώς ήθελα να δοκιμάσω και κάτι καινούριο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
φυσικά :thumbsup:

έχει κοπέλες να πάω Αγάπη, Ρίτα, Λιλιάνα, Βλάντα, Άννα και Εμμανουέλα.

απλώς ήθελα να δοκιμάσω και κάτι καινούριο
Άλλο αν πήγες στοχευμένα και απλά πήγε να πουλήσει πρόλογο για να ανεβάσει το μεροκάματο.
Στις μισές από αυτές πάω και εγώ και ας κάνουν τα πάντα .
Απλά τα αποφεύγω εγώ .
Πχ τελευταίο καιρό πήγα 3 φορές Ρίτα πέρασα πολύ καλά ,η κοπέλα μιλάμε δεν πιάνεται ,απλά δεν έδωσα ούτε φιλια στο στόμα ούτε ακα πίπα .
Το ίδιο είχα κάνει και με Λιλιάνα και Άννα .
Την αγάπη ακόμα δεν έτυχε γιατί με τα πρωινά έχω λίγο θέμα να πάω .

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Ανέκαθεν οι υπηρεσίες μπουρδελου-στουντιο είναι πίπα-γαμησι ,όλα τα άλλα έχουν γίνει τώρα μόδα .
Πάντως τα προγράμματα παλιά δεν υπήρχαν καθόλου , η αν υπήρχαν τίποτα εξτραδάκια δεν τα ανακοινωνε η τσατσα. Γύρω στο 2002 - 2005 αν θυμάμαι καλά κάπου εκεί πρέπει να ξεκίνησαν να ανακοινώνονται προγράμματα με γλυψιμο στην κοπέλα με ακάπωτες πίπες κτλ.

Αυτά τώρα ποιός ξέρει , μάλλον μπήκαν επειδή τα ζητούσε ο κόσμος. Εκτός αν τα βάλανε απο μόνοι τους για να ανταγωνιστούν τις βίζιτες η απλά για να έχουν περισσότερη πελατεία.

Τώρα αυτό με τα φιλιά σε μεγάλα προγράμματα δεν ξέρω , δηλαδή πιό σωστό μου φαίνεται θα ηταν αν τα χρέωνε κάποια τιμή , η αν τα προσφέρει απο κάποιο πρόγραμμα και πάνω να έλεγε ποιό πρόγραμμα είναι αυτό. Να μην χρειάζεται να μαντέψεις ποιό πρόγραμμα μπορεί να είναι. Έτσι δούλευε και η Αλιόνα απο οτι είχαν πει εδω στο σάιτ δηλαδή κανονικά φιλιά μόνο σε μεγάλα προγράμματα , και κανένα πεταχτό στο απλό η στο πρόγραμμα με γλυφομούνι που είχα πάρει εγώ στα 50 ευρώ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Άλλο αν πήγες στοχευμένα και απλά πήγε να πουλήσει πρόλογο για να ανεβάσει το μεροκάματο.
Στις μισές από αυτές πάω και εγώ και ας κάνουν τα πάντα .
Απλά τα αποφεύγω εγώ .
Πχ τελευταίο καιρό πήγα 3 φορές Ρίτα πέρασα πολύ καλά ,η κοπέλα μιλάμε δεν πιάνεται ,απλά δεν έδωσα ούτε φιλια στο στόμα ούτε ακα πίπα .
Το ίδιο είχα κάνει και με Λιλιάνα και Άννα .
Την αγάπη ακόμα δεν έτυχε γιατί με τα πρωινά έχω λίγο θέμα να πάω .
Στοχευμένα πήγα και λόγο αυτών των συμβάντων έφυγα και δεν μπήκα στα ενδότερα, από μένα έφαγε οριστικό Χ

τώρα που επέστρεψε η Αγάπη λόγο ότι παλιά ήταν το πουλέν μου και έχω ζήσει απίστευτα σκηνικά μαζί της, θα πηγαίνω αρκετά τακτικά, ειδικά τώρα τον πρώτο καιρό :P

Δύσκολα να περάσω σύντομα με κάποια από τις υπόλοιπες που ανέφερα γιατί πέρασα τόσες πολλές φορές μαζί τους και πλέον χρειάζομαι μια αλλαγή.

αν δεν έρθει καμιά καινούρια άφιξη που θα ανατρέψει τις ισορροπίες θα δίνω τα χύσια μου και τον οβολό μου εκεί

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τώρα αυτό με τα φιλιά σε μεγάλα προγράμματα δεν ξέρω , δηλαδή πιό σωστό μου φαίνεται θα ηταν αν τα χρέωνε κάποια τιμή , η αν τα προσφέρει απο κάποιο πρόγραμμα και πάνω να έλεγε ποιό πρόγραμμα είναι αυτό. Να μην χρειάζεται να μαντέψεις ποιό πρόγραμμα μπορεί να είναι. Έτσι δούλευε και η Αλιόνα απο οτι είχαν πει εδω στο σάιτ δηλαδή κανονικά φιλιά μόνο σε μεγάλα προγράμματα , και κανένα πεταχτό στο απλό η στο πρόγραμμα με γλυφομούνι που είχα πάρει εγώ στα 50 ευρώ.

μπράβο ρε μύστη, έτσι ακριβώς :thumbsup:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως τα προγράμματα παλιά δεν υπήρχαν καθόλου , η αν υπήρχαν τίποτα εξτραδάκια δεν τα ανακοινωνε η τσατσα. Γύρω στο 2002 - 2005 αν θυμάμαι καλά κάπου εκεί πρέπει να ξεκίνησαν να ανακοινώνονται προγράμματα με γλυψιμο στην κοπέλα με ακάπωτες πίπες κτλ.

σωστά θυμάσαι :thumbsup:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Στοχευμένα πήγα και λόγο αυτών των συμβάντων έφυγα και δεν μπήκα στα ενδότερα, από μένα έφαγε οριστικό Χ

τώρα που επέστρεψε η Αγάπη λόγο ότι παλιά ήταν το πουλέν μου και έχω ζήσει απίστευτα σκηνικά μαζί της, θα πηγαίνω αρκετά τακτικά, ειδικά τώρα τον πρώτο καιρό :P

Δύσκολα να περάσω σύντομα με κάποια από τις υπόλοιπες που ανέφερα γιατί πέρασα τόσες πολλές φορές μαζί τους και πλέον χρειάζομαι μια αλλαγή.

αν δεν έρθει καμιά καινούρια άφιξη που θα ανατρέψει τις ισορροπίες θα δίνω τα χύσια μου και τον οβολό μου εκεί
Η συγκεκριμένη έχει αναφερθεί και από άλλους αλλά και από εμένα που την είχα δοκιμάσει μια και μόνο φορά ότι δεν αξίζει ,άλλη εντύπωση δίνει αλλά μέσα είναι ένα απλό πρόγραμμα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Η συγκεκριμένη έχει αναφερθεί και από άλλους αλλά και από εμένα που την είχα δοκιμάσει μια και μόνο φορά ότι δεν αξίζει ,άλλη εντύπωση δίνει αλλά μέσα είναι ένα απλό πρόγραμμα

να σου πω την αλήθεια μ' έτρωγε η περιέργεια για πολλά και γι' αυτό πήγα στοχευμένα, ευτυχώς βέβαια που ακολούθησε αυτό το σκηνικό και έφυγα και δεν πάτησα την φόλα και να κλαίω και τα λεφτά

καλύτερα αυτό το χρονικό διάστημα να μου τα τρώει μόνο η Αγάπη που με προσέχει και με έχει στα ώπα ώπα. :grin:
.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.866
Πόντοι
11.585
Αυτο το νταρντανοειδες την Σαρα στο παρανταιζ την εχει παρει κανενας.?? Φενεται καυλιαρα απο τις φωτος,:cum:

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.284
Πόντοι
1.076
Αυτο το νταρντανοειδες την Σαρα στο παρανταιζ την εχει παρει κανενας.?? Φενεται καυλιαρα απο τις φωτος,:cum:
ΤΗΝ είδα την περασμένη εβδομάδα δεν είναι και πολύ χοντρή έχει πιασιματα μεγάλα βυζια αλλά είναι πολύ κοντή δεν μου άρεσε.

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Στα τρίδυμα στο τελευταίο πίσω δουλεύει βράδυ μία μελαχρινή με ωραίο σώμα και μέτρια φάτσα σαν νυσταγμένη. Έχει κανείς εμπειρία μαζί της; Όνομα μου διαφεύγει.

aristotelis4312

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Like
819
Πόντοι
81
Διαβάζω για κάποιους που θέλουν φιλιά σε μπουρδέλο και ακαποτο στοματικό , που οκ το ακαποτο πάει σταδιαλα λες θα κάνω μπάνιο μετά , αυτό που θέλετε φιλί με γλώσσα ενώ πριν έχει τσιμπουκωσει άλλους 15 αλήθεια χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον με ξεπερνάει ρε μάγκες, σόρρυ αλλά δν άντεξα να μη το θίξω

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Διαβάζω για κάποιους που θέλουν φιλιά σε μπουρδέλο και ακαποτο στοματικό , που οκ το ακαποτο πάει σταδιαλα λες θα κάνω μπάνιο μετά , αυτό που θέλετε φιλί με γλώσσα ενώ πριν έχει τσιμπουκωσει άλλους 15 αλήθεια χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον με ξεπερνάει ρε μάγκες, σόρρυ αλλά δν άντεξα να μη το θίξω
Εχει σημασια αν πιο πριν τσιμπουκωσε 1 η 15 πριν σε φιλησει? Ρωταο γιατι σκεψου ποσες "νορμαλ" γκομενες θα μας το εχουν κανει χωρις να εχουμε παρει χαμπαρι. Καποτε γαμουσα μια γκομενα που με επερνε πιπες και αργοτερα βγαιναμε ολοι παρεα και αυτη με τον γκομενο της φιλιοτανε μπροστα μου και εγω ελεγα απο μεσα μου αααα ρε μαλακα που να ηξερες που ηταν αυτη η γλωσσα πριν.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.901
Πόντοι
4.766
Ναι φίλε όλες οι ιερόδουλες τόσα χρόνια που κάνανε ακαποτες πίπες και γλωσσοφιλα τώρα δεν ζούνε :priest:.... Ωραία λογική... Όσοι φοβάστε αυτό το σπορ απλά μην το κάνετε είναι δύσκολο να είσαι επί ετης μπουρδελιαρης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom