Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (5 μέλη και 87 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.315
Πόντοι
3.796
Διαβάζω για κάποιους που θέλουν φιλιά σε μπουρδέλο και ακαποτο στοματικό , που οκ το ακαποτο πάει σταδιαλα λες θα κάνω μπάνιο μετά , αυτό που θέλετε φιλί με γλώσσα ενώ πριν έχει τσιμπουκωσει άλλους 15 αλήθεια χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον με ξεπερνάει ρε μάγκες, σόρρυ αλλά δν άντεξα να μη το θίξω
Οποιος θέλει και τα κάνει δικαίωμα του.
Αν κολλήσει κάποιο αφροδίσιο πάλι είναι πρόβλημα του .
Απλά πολύ θεωρούν ότι οι κοπέλες είναι υποχρεωμένες να το κάνουν .είναι λάθος πληρώνεις για ένα τσιμπούκι και να γαμησεις ,αν η κοπέλα το κάνει από μόνη της είναι ο τρόπος που δουλεύει ,δεν είναι υποχρεωμένη η κάθε μία να σε γλωσσοφιλαει επειδή πλήρωσες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.122
Πόντοι
11.585
Δυστηχως περασα με Σαρα στο παρανταιζ, την ειδα, με κλικαρε και ειπα να το δοκιμασω το μπαζακι, βυζια μεγαλα με ενυσχηση παλαιας τεχνολογιας, κωλαρα φαρδυα, κοντοστουπα, δεν μιλαει ουτε Ελληνικα ουτε Αγγλικα, σωμα πλαδαρο, φατσα μετρια αγρια, η πιπα της μετρια, προκαταρτικα μηδεν, απο επανω δεν ανεβαινει, στο πενταλεπτο μου εδειξε το ρολοι...!! με το ζορι δεχτηκε να την χυσω στα βυζια με μαλακια, δεν ηθελε αλλου. Μαπα το καρπουζι.
Πριν περασα απο Π.Ερημιτη, σε ολα απο την αριστερη μερια, οπως κοιτας το βενους, Στο 1ο οπου επρεπε να ειναι η Αμαλια οπως εχει υποθει, η τσατσα πενεψε το προιον της πολυ, Ρουμανα λεει 19χρωνων, βγενει ενα μπαζακι Ροζα στο ονομα μελαχρινη, με μεγαλα πεσμενα βυζια, χοντρα μπουτια, αλλα μικρη μεση. Διπλα η Μιρελα, ειχα να την δω χρονια, και πραγματικα εμφανησιακα για τα χρονια της ειναι Μουναρα, αλαβαστρινο κορμι.... ομορφυνε στο προσωπο. Στο 2ο απο την αρχη η αχονευτη τσατσα και η γκομενα μεσα, δεν μου ελεγε ονομα, λεει καινουρια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.122
Πόντοι
11.585
Στο παρανταιζ στο μεσαιο, ειχε 2 κοπελες μαυρες η μια η Εβελινα, ψιλη λυγεροκορμη στενο κωλαρακι, και η 2η η Μονα Λιζα, με ωραια βυζακια φαινοταν, συμπαθητικο προσωπακι και κωλαρακι, αλλα μαυρη κατραμι πισα, η Εβελινα ποιο καφετι.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ναι φίλε όλες οι ιερόδουλες τόσα χρόνια που κάνανε ακαποτες πίπες και γλωσσοφιλα τώρα δεν ζούνε :priest:.... Ωραία λογική... Όσοι φοβάστε αυτό το σπορ απλά μην το κάνετε είναι δύσκολο να είσαι επί ετης μπουρδελιαρης....
Tα ειπες ολα στην τελευταια προταση αγαπητε crucifix.Aτελειωτος μαραθωνιος.....

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.372
Πόντοι
201
γιατί να μην μαυρίσω μια κοπέλα? φυσικά και θα ρίξω Χ όταν δεν πάρω αυτό που θέλω, το ανέφερα και πριν οτι ο καθένας θέτει τα στάνταρ του. Για τα δικά μου στανταρ μου αυτή είναι Χ
Δεν μπορείς να μαυρισεις τον περίπτερα που δεν πουλάει φασόλια! Ούτε αν τα πουλάει τελικά αλλά σε ακριβότερη τιμή! Πάνε σε αυτές που παρέχουν τις υπηρεσίες που ζητάς και όλα καλά!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Στο παρανταιζ στο μεσαιο, ειχε 2 κοπελες μαυρες η μια η Εβελινα, ψιλη λυγεροκορμη στενο κωλαρακι, και η 2η η Μονα Λιζα, με ωραια βυζακια φαινοταν, συμπαθητικο προσωπακι και κωλαρακι, αλλα μαυρη κατραμι πισα, η Εβελινα ποιο καφετι.

όσες κοπέλες πέρασαν από το παραντάις όλες μα όλες ήταν ξεπέτες, ναι μεν το στούντιο έχει ωραίο ανακαινισμένο χώρο αλλά σε όλα τα υπόλοιπα αίσχος, πεταμένα λεφτά χάλια υπηρεσίες και υπερκοστολογημένες. Από εμένα ένα μεγάλο Χ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν μπορείς να μαυρισεις τον περίπτερα που δεν πουλάει φασόλια! Ούτε αν τα πουλάει τελικά αλλά σε ακριβότερη τιμή! Πάνε σε αυτές που παρέχουν τις υπηρεσίες που ζητάς και όλα καλά!

και μαύρο ρίχνω όταν δεν πάρω αυτό που θέλω και πάω εκεί που περνάω καλά στο τέλος

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.372
Πόντοι
201
και μαύρο ρίχνω όταν δεν πάρω αυτό που θέλω και πάω εκεί που περνάω καλά στο τέλος
Δεν επιμένω! Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια! Εγώ εξέφρασα την άποψη μου! Όταν γουστάρω φιλία όπως είπες και σύ πάω μια Βλαντα και βγάζω γούστα! Αν όμως θέλω κάτι διαφορετικό, η νέα γυναίκα στο καβλι μου θα πάω και ας μην δίνει φιλία! Κάθε μια έχει τα καλά της! Δύσκολο να βρεθεί μια που να είναι μουναρα νέα, και να τα κάνει όλα!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δεν επιμένω! Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια! Εγώ εξέφρασα την άποψη μου! Όταν γουστάρω φιλία όπως είπες και σύ πάω μια Βλαντα και βγάζω γούστα! Αν όμως θέλω κάτι διαφορετικό, η νέα γυναίκα στο καβλι μου θα πάω και ας μην δίνει φιλία! Κάθε μια έχει τα καλά της! Δύσκολο να βρεθεί μια που να είναι μουναρα νέα, και να τα κάνει όλα!

έτσι ακριβώς!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.372
Πόντοι
201
Τι έγινε ρε γαμιαδες! Φύγατε όλοι 3ημερο και δεν έχει γράψει κανείς τίποτα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.010
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Περασμα με καποια Ριτα Ουκρανη... 70 πρωκτικο και γυμνο, με υπηρεσια τσατσο πουστοειδες Ποντιο.. Μπηκε δωματιο εκανε ενα σοου και αρχισε κατι περιεργα τριψιματα, αφου προσπαθησε 2 φορες να μου βαλει δακτυλο και να μου γλυψει την κωλοτρυπα .. την ειπα οτι δεν γουσταρω σταματα, και σταματησε....με αρχισε τα γλωσοφιλα πιπα την εβαλα 3 δακτυλα αλλα δεν την γαμησα εχυσα ετσι .. Η κωλοτρυπιδα της δεν μου αρεσε ηταν πολυ καφε και ταλαιπωρημενη.. Αγγλικα δεν μιλουσε Ιταλικα δεν μιλουσε μονο κατι περιεργα προφανως Ουκρανικα..Μετρια πραματα για μενα.... Και φεικ κοπλιμεντα νομιζω..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.315
Πόντοι
3.796
Περασμα με καποια Ριτα Ουκρανη... 70 πρωκτικο και γυμνο, με υπηρεσια τσατσο πουστοειδες Ποντιο.. Μπηκε δωματιο εκανε ενα σοου και αρχισε κατι περιεργα τριψιματα, αφου προσπαθησε 2 φορες να μου βαλει δακτυλο και να μου γλυψει την κωλοτρυπα .. την ειπα οτι δεν γουσταρω σταματα, και σταματησε....με αρχισε τα γλωσοφιλα πιπα την εβαλα 3 δακτυλα αλλα δεν την γαμησα εχυσα ετσι .. Η κωλοτρυπιδα της δεν μου αρεσε ηταν πολυ καφε και ταλαιπωρημενη.. Αγγλικα δεν μιλουσε Ιταλικα δεν μιλουσε μονο κατι περιεργα προφανως Ουκρανικα..Μετρια πραματα για μενα.... Και φεικ κοπλιμεντα νομιζω..
Ο Τσάτσος είναι ρωσοποντιος αν κατάλαβα καλά και εγώ αλλά δεν μοιάζει για πουστης .ίσα ίσα ο άνθρωπος είναι πολύ ευγενικός και ακόμα και στο 30 απλό σου δίνει πετσετουλα για μπάνιο .
Εγώ έχω πάει 3 φορές Ρίτα και δάχτυλο δεν μου άπλωσε κάτι θα την τραβηξε ..
Δεν καταλαβαίνω γιατί πλήρωσες τόσα λεφτά αφού είσαι ο μόνος στη Θεσσαλονίκη που την πλήρωσε και δεν την γάμησε ;

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Ο Τσάτσος είναι ρωσοποντιος αν κατάλαβα καλά και εγώ αλλά δεν μοιάζει για πουστης .ίσα ίσα ο άνθρωπος είναι πολύ ευγενικός και ακόμα και στο 30 απλό σου δίνει πετσετουλα για μπάνιο .
Εγώ έχω πάει 3 φορές Ρίτα και δάχτυλο δεν μου άπλωσε κάτι θα την τραβηξε ..
Δεν καταλαβαίνω γιατί πλήρωσες τόσα λεφτά αφού είσαι ο μόνος στη Θεσσαλονίκη που την πλήρωσε και δεν την γάμησε ;
Μαλλον το οτι ειμαι ωραιο παιδι. Εσυ εισαι ρωσσοποντιος εκεινος ειναι Ποντιος. Και πρεπει να ειναι πουστοειδες. Το οτι ειναι ευγενικος το ξερω το οτι μπηκε μεσα στο δωματιο να δωσει την πετσετα για να παρει ματι αντι να την δωσει εξω αυτο μου κινησε την υποψια... εκτος αν τρεχει κατι αναμεσα σας και για αυτο τον υποστηριζεις τοσο ενθερμα.......

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.315
Πόντοι
3.796
Μαλλον το οτι ειμαι ωραιο παιδι. Εσυ εισαι ρωσσοποντιος εκεινος ειναι Ποντιος. Και πρεπει να ειναι πουστοειδες. Το οτι ειναι ευγενικος το ξερω το οτι μπηκε μεσα στο δωματιο να δωσει την πετσετα για να παρει ματι αντι να την δωσει εξω αυτο μου κινησε την υποψια... εκτος αν τρεχει κατι αναμεσα σας και για αυτο τον υποστηριζεις τοσο ενθερμα.......
Πρέπει να είσαι πολλά κιλά βλάκας τελικά ..
Μάλλον η δικιά σου σούφρα ήταν πιο ανοιχτή από της Ρίτας για αυτό και σου κάρφωσε το δάχτυλο

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου? Σου εθιξα τον εραστη και μιλας ετσι? Εγω ειπα το τι βιωσα και εσυ αρχιζεις και γραφεις για ρωσοποντιους γιατι την πληρωσα και δεν την γαμησα και οτι αλλη βλακεια σου κατεβηκε. Σοβαρεψου σε παρακαλω.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.007
Πόντοι
4.766
Πλήρωσες 70 ευρο να σου βάλει δάχτυλο (άθελά σου βέβαια) μια πενηντάρα Ουκρανίδα...και να τελειώσεις μόνο με πίπα? Άμα πάρουμε παράδειγμα από το αλλο σαιτ που ζητάνε τέτοια γκευ πράγματα μάλλον θα συνήθισε και αυτή σε τέτοιες υπηρεσίες... Αυτό ως προς απάντηση στον τυπο γιατί έπεσε τόση ησυχία στο νήμα... από τέτοιες καταστάσεις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.315
Πόντοι
3.796
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου? Σου εθιξα τον εραστη και μιλας ετσι? Εγω ειπα το τι βιωσα και εσυ αρχιζεις και γραφεις για ρωσοποντιους γιατι την πληρωσα και δεν την γαμησα και οτι αλλη βλακεια σου κατεβηκε. Σοβαρεψου σε παρακαλω.
Δεν εθιξες εμένα .
Απλά δεν κατάλαβα για ποιο λόγο πήρες πρόγραμμα χωρίς να γαμησεις .
Δεν θα μπω στη διαδικασία σαν τα παιδάκια όπως κάνεις αυτή την στιγμή εσύ .
Σοβαρεψου καλύτερα εσύ και άσε εμένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom