Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Πλήρωσες 70 ευρο να σου βάλει δάχτυλο (άθελά σου βέβαια) μια πενηντάρα Ουκρανίδα...και να τελειώσεις μόνο με πίπα? Άμα πάρουμε παράδειγμα από το αλλο σαιτ που ζητάνε τέτοια γκευ πράγματα μάλλον θα συνήθισε και αυτή σε τέτοιες υπηρεσίες... Αυτό ως προς απάντηση στον τυπο γιατί έπεσε τόση ησυχία στο νήμα... από τέτοιες καταστάσεις
Δεν εβαλε φιλε. Προσπαθησε ..Της εβαλα εγω μην σε νοαιζει...χαχαχχαχα

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Δεν εθιξες εμένα .
Απλά δεν κατάλαβα για ποιο λόγο πήρες πρόγραμμα χωρίς να γαμησεις .
Δεν θα μπω στη διαδικασία σαν τα παιδάκια όπως κάνεις αυτή την στιγμή εσύ .
Σοβαρεψου καλύτερα εσύ και άσε εμένα
Δεν μ αρεσε η κωλοτρυπα της. Εμενα μ αρεσει να ειναι ροζ και τρυφερη. Για τα λεφτα δεν με νοιαζει. Και δεν νομιζω να παιδιαριζω.... Απλα νομιζω οτι παρεξηγηθηκες και δεν βλεπω τον λογο.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δεν εβαλε φιλε. Προσπαθησε ..Της εβαλα εγω μην σε νοαιζει...χαχαχχαχα
Για άλλη μία φορά το πορνοενστικτο μου ήταν σωστό (όχι βέβαια ότι δεν έχω πέσει σε πολλές λουμπες) και δεν την είχα δοκιμάσει τόσο καιρό...Ασε που παιρνοντας από το τσαντιριον αυτό έβλεπα απλωμένες τις πετσέτες κάτω να κρέμονται μέχρι το έδαφος :confused:

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Για άλλη μία φορά το πορνοενστικτο μου ήταν σωστό (όχι βέβαια ότι δεν έχω πέσει σε πολλές λουμπες) και δεν την είχα δοκιμάσει τόσο καιρό...Ασε που παιρνοντας από το τσαντιριον αυτό έβλεπα απλωμένες τις πετσέτες κάτω να κρέμονται μέχρι το έδαφοΝαι
Ναι ειχε μπουγαδα απο εξω οταν πηγα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Δεν μ αρεσε η κωλοτρυπα της. Εμενα μ αρεσει να ειναι ροζ και τρυφερη. Για τα λεφτα δεν με νοιαζει. Και δεν νομιζω να παιδιαριζω.... Απλα νομιζω οτι παρεξηγηθηκες και δεν βλεπω τον λογο.
Δεν έχω κανένα λόγο να παρεξηγηθω εγώ .ούτε πελάτης της είμαι ούτε συμφέροντα έχω .
Σου εξήγησα τον λόγο που σχολίασα.
Και ακομα δεν σε καταλαβαίνω με τα λεφτά

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Δεν έχω κανένα λόγο να παρεξηγηθω εγώ .ούτε πελάτης της είμαι ούτε συμφέροντα έχω .
Σου εξήγησα τον λόγο που σχολίασα.
Και ακομα δεν σε καταλαβαίνω με τα λεφτά
Τα λεφτα ειναι το τελευταιο πιστεψε με. Ολα καλα συγνωμη για την παρεξηγηση.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Τα λεφτα ειναι το τελευταιο πιστεψε με. Ολα καλα συγνωμη για την παρεξηγηση.
Όλα καλά .
Γράφουμε εδώ για να αποφεύγουμε .
Η Ρίτα ξέρουν όλοι ότι είναι από τις πιο εξτριμ πουτανες .
Πας εκεί γιατί δεν έχει όρια .
Εμένα πάντως δεν με πίεσε ούτε καν στα γλωσσοφιλα που δίνει αβερτα και εγώ τα απέφυγα .
Όσο για τον Τσάτσο σου την είπα γιατί εσύ τον εθιξες ενώ είναι πιο εξυπηρετικός από πολλές τσατσαδες .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Για άλλη μία φορά το πορνοενστικτο μου ήταν σωστό (όχι βέβαια ότι δεν έχω πέσει σε πολλές λουμπες) και δεν την είχα δοκιμάσει τόσο καιρό...Ασε που παιρνοντας από το τσαντιριον αυτό έβλεπα απλωμένες τις πετσέτες κάτω να κρέμονται μέχρι το έδαφος :confused:
Μπες άφοβα στη Ρίτα είναι ό,τι καλύτερο τουλάχιστον στη νυχτερινή βάρδια....
Πάντα δίνει παραπάνω από όσα πλήρωσες

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Όλα καλά .
Γράφουμε εδώ για να αποφεύγουμε .
Η Ρίτα ξέρουν όλοι ότι είναι από τις πιο εξτριμ πουτανες .
Πας εκεί γιατί δεν έχει όρια .
Εμένα πάντως δεν με πίεσε ούτε καν στα γλωσσοφιλα που δίνει αβερτα και εγώ τα απέφυγα .
Όσο για τον Τσάτσο σου την είπα γιατί εσύ τον εθιξες ενώ είναι πιο εξυπηρετικός από πολλές τσατσαδες .
Ναι μπορει να ειναι. Μπορει να μην της γεμισα το ματι ξερω εγω. Δεν γινεται να αρεσουμε σε ολες.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ναι μπορει να ειναι. Μπορει να μην της γεμισα το ματι ξερω εγω. Δεν γινεται να αρεσουμε σε ολες.
Δεν υπάρχει αρέσω .για πουτανες μιλάμε ,πληρώνεις τα συμφωνηθέντα και μπαίνεις .
Τώρα βέβαια όχι ότι τηρούνται πάντα ..

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Δεν υπάρχει αρέσω .για πουτανες μιλάμε ,πληρώνεις τα συμφωνηθέντα και μπαίνεις .
Τώρα βέβαια όχι ότι τηρούνται πάντα ..
Εχω αρκετη εμπειρια σε αυτα τα μαγαζια. Εχω γαμησει και στα λαδαδικα στα τελευταια τους. Νομιζω οτι αν κλικαρεις στην κοπελα μπορει να σου βγαλει αλλα γουστα. Οπως και στο οτι ολες οι κοπελες καποια στιγμη τον τρωνε και ακαποτα, και οπως οταν γαμας μια αρκετο καιρο ανετα την περνεις οπως θες. Γνωμη μου ετσι. Δεν ειναι κανονας αυτο, λεω τι πιστευω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Τώρα που το ξανά σκέφτομαι ..70 ευρώ είπες .
Είσαι σίγουρος ότι συνεννοήθηκες σωστά ;
Δεν μιλάει και ελληνικά .
Έχεις διαβάσει πιστεύω ότι έχει στο πρόγραμμα γλειφοκωλι...μήπως πλήρωσες κατά λάθος πρόγραμμα για τον δικό σου κωλο και τζάμπα το αναλύουμε τόση ώρα ;
Σκέψου το λίγο να δεις ότι είναι μεγάλη πιθανότητα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Δε γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλες τις κοπέλες... αλλά εσύ αδερφέ από αυτό που έγραψες δε σου αρνήθηκε κάτι η Ρίτα, ίσα ίσα από μόνη της σου έδωσε και παραπάνω.Τωρα το ότι δε τη γάμησες... φαντάζομαι δε σου αρνήθηκε να τη γαμησεις?

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Δε γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλες τις κοπέλες... αλλά εσύ αδερφέ από αυτό που έγραψες δε σου αρνήθηκε κάτι η Ρίτα, ίσα ίσα από μόνη της σου έδωσε και παραπάνω.Τωρα το ότι δε τη γάμησες... φαντάζομαι δε σου αρνήθηκε να τη γαμησεις?
Οχι φιλε δεν αρνηθηκε κατι. Εμενα δεν μ αρεσε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα που το ξανά σκέφτομαι ..70 ευρώ είπες .
Είσαι σίγουρος ότι συνεννοήθηκες σωστά ;
Δεν μιλάει και ελληνικά .
Έχεις διαβάσει πιστεύω ότι έχει στο πρόγραμμα γλειφοκωλι...μήπως πλήρωσες κατά λάθος πρόγραμμα για τον δικό σου κωλο και τζάμπα το αναλύουμε τόση ώρα ;
Σκέψου το λίγο να δεις ότι είναι μεγάλη πιθανότητα!
ΜΕ τον τσατσο κανονισα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Οχι φιλε δεν αρνηθηκε κατι. Εμενα δεν μ αρεσε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΜΕ τον τσατσο κανονισα.
Δεν έχει σημασία,μήπως έγινε γενικά λάθος συννενόηση.
Γιατί αν έγινε έτσι η Ρίτα μάλλον θα απόρησε περισσότερο από σένα .
Εντάξει τώρα είναι θέμα γούστου .
Εξάλλου εσένα σαν γυναίκα μπορεί να μην σου άρεσε .
Εγώ πήγα ακριβώς γιατί γουστάρω τέτοιες μιλφαρες αλλά στη συννενόηση δεν είχα θέμα .το αντίθετο σε πάει τόσο αργά να το ευχαριστηθείς μέχρι τέλους

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Μάλλον δε πρόλαβε να τη γμήσει έχυσε πάνω στη πίπα. όσο για τον τσάτσο επιβεβαιώνω, πάντα ευγενικός και χωρίς το παραμικρό δικαίωμα.

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Ναι γουστα ειναι αυτα. Σιγουρα δεν πρεπει να βιαζεται. Αλλα οπως ειπα και στην αρχη ειναι μετρια για τα γουστα τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ. Εγω μαλλον ειμαι για Ναταλι Ειρηνη και κατι τετοιες που εσενα μπορει να μην σ αρεσουν.

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Μάλλον δε πρόλαβε να τη γμήσει έχυσε πάνω στη πίπα. όσο για τον τσάτσο επιβεβαιώνω, πάντα ευγενικός και χωρίς το παραμικρό δικαίωμα.Μπα
Μάλλον δε πρόλαβε να τη γμήσει έχυσε πάνω στη πίπα. όσο για τον τσάτσο επιβεβαιώνω, πάντα ευγενικός και χωρίς το παραμικρό δικαίωμα.
μπα..

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Ξεχασα να αναφερω λογω απουσιας μου στο εξωτερικο και μια Βασω στα σπιτακια που ειναι ξυλινα 3 μαζι την περασμενη εβδομαδα. Βυζια μεχρι την κοιλια χοντρουλα αλλα τρελο καρφωμα..Τα παντα ολα.. Η γυναικα δεν βλεπεται αλλα εγω την καρφωσα 2 φορες σε μια μερα. Περνει πιπα και ανα 2 λεπτα σε ρωταει αν σ αρεσει και τετοια...ολο το χερι μεσα φουλ βρωμια. Γουστα ειναι αυτα παιδια...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μπες άφοβα στη Ρίτα είναι ό,τι καλύτερο τουλάχιστον στη νυχτερινή βάρδια....
Πάντα δίνει παραπάνω από όσα πλήρωσες
Δεν διαφωνώ για κάποιο λόγο την αποφεύγω πάντως... Όπως και την Μιρέλλα την έχω αποφύγει τόσα χρόνια και με είχε επιβεβαιώσει και ο φιλτατος Αζαζελ να μην μπω στον κόπο.. Συνεχίζουμε όμως θα υπάρξουν νέες προκλήσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom