Μια μικρή βόλτα εχθές το βράδυ κατά τις 5 .
Χάλια τα πράγματα ,δεν πήγα σε όλα είχε και ψοφοκρυο ..
Στο wet dreams μια χοντρούλα γκόμενα ,καλή θα έλεγα αλλά δεν είναι στα γούστα μου .η τσατσά πολύ πριξιμο και πρόλογο ,αμέσως κατάλαβα ότι θα πέσει φόλα.
Στο Βένους είδα την καινούρια νταρντανιτσα που φέρανε ,Νταϊάνα νομίζω ,δεν ξέρω για κάποια ονόματα συγχωρέστε με ξεχνάω εύκολα .ωραίο μωρό με μεγάλα ωραία βυζιά .
Είχε και την Άννα αλλά μου είπε ότι έχει μόνο αυτές ενώ στο πρόγραμμα έχει και Βερόνικα .αυτή με τα βυζιά την έχει φωτό στο άλλο σάιτ .
Απέναντι όταν πήγα ήταν στο δωμάτιο ,όταν ξανά πήγα μπήκαν μαζί μια μεγαλοπαρέα ξένοι οι οποίοι ντουμανιαζαν και μπαίνοντας και είπε η τσατσά ότι έχει και καλά μισή ώρα πρόγραμμα ,κοπέλα δεν είδα .
Μινώταυρου τέρμα είχε μια μαυρομαλλα που μιλούσε καλά ελληνικά ,γεμάτη τατού από εμφάνιση ωραίο μωρό αλλά το στυλακι θύμιζε ξεπετα .τέλος μπήκα Μινώταυρου γωνία ακριβώς που αρχίζουν τα χαλίκια .
Η κοπέλα ωραία ,ψιλή με αγορέ μαλλί ξανθό .Βερόνικα από Λιθουανία είπε η ευγενική τσατσά ,από Ουκρανία είπε η κοπέλα στο δωμάτιο .
Ξέρει τα βασικά ελληνικά ,ωραίο κορμί ψιλή κωλαρα αλλά όταν έβγαλε το σουτιέν βυζί ανύπαρκτο δυστυχώς ..σχεδόν μόνο ρώγα.
Πίπα μέτρια και μονότονη χωρίς πολλές προσπάθειες και ένα πολύ κακο φόρεσε την καποτα με το που μπήκε στον πεσμένο πουτσο ,αυτή πεδευτηκε βέβαια παραπάνω μέχρι να τον αναστήσει ,αλλά θα μάθει ..φαίνεται ότι δεν είναι πολύ στον χώρο.
Στο γαμησι πάλι όχι τίποτα ιδιαίτερο,συμμετέχει λίγο παραπάνω με βογγητα και προσπαθεί να στηθεί καλά , τουλάχιστον δεν το αποφεύγει .τελείωμα στα 4 μιας και ήθελα θέα την υπέροχη κωλαρα της .
Ωραίο μωρό αλλά θα το θεωρούσα αρχάριο ,δεν θα με δελεάζε εύκολα να ξανάπαω αν δεν βελτιωθεί .
Είναι πολύ στα τυπικά αλλά καλό για ξεκαυλωμα αφού το έχει τουλάχιστον σε εμφάνιση .