Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Χαιρετω τους συναγωνιστες. Περασμα πριν μερες με αμαλια στο αριστερα απο μεδουσα που για καποιο λογο δεν την έχει στο διπλα σαιτ. Εμφανιση αρκετα καλη , 22 μου ειπε οτι ειναι απο ρουμανια. Στα του αγωνα μου φανηκε απειρη. Περασα με ελευθερο. Πιπα ανυπαρκτη. Δεν ηθελε να ανεβει απο πανω. Δεν εδινε φιλια , δεν ειναι κατι που το ζηταω γενικα. Αν την εκανες λιγο χαβαλε χαμογελουσε αλλα φανηκε οτι δε θελει πολλα πολλα. Δεν πιεσε απο χρονο. Γενικα με τραβηξε η εμφανιση της. Δεν θα ξανα προτιμηθει.

κομοδίνο από τα λίγα, μπήκε προχθές ένας γνωστός μου, έφαγε την φόλα και ησύχασε. Του είχα πει να μην μπει αλλά δεν με άκουσε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Με τόση κωλογλυφαδα που πέφτει στην πόλη μας απορώ τι γεύση έχει στο στόμα της από το πρωί που ξυπνάει.
Γάμησε τα να πίνεις καφέ ,να τρως και όλα να σου φαίνονται σκατα
Αυτή μπορεί να πινει καθημερινά καφέ των 5-6€ σε Παραλία ,Αριστοτέλους η κοντά στο αμερικανικό προξενείο....είναι τόσο άνετη και δεν νομίζω να στενοχωριέσαι για την γεύση!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Μεγάλο θέμα το οποίο είχε θέσει και ο Al πριν καιρό ..
Άμα δεν γίνει σκούπα με αυτούς όλους θα έχουμε προβλήματα σύντομα
Θα φοβόμαστε να αφήσουμε και τα αμάξια άμα συχνάζουν τέτοια λαμόγια εκεί γύρο!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Η Ρίτα που λέτε σε ποιο είναι?
Μιλφ ξανθιά Νικόλ είναι ακόμα σε αυτό που ναι 3 μαζί?
Μιλφ που να αξίζουν ποιες και σε ποια υπάρχουν?
Το απλό 30€ και μετά ανάλογα την καθεμία τι κάνει?
Δώστε ινφο τυποι, έχω να ρθω από Ιουλίο
Για μιλφ προτείνω Βλαντα! Και θα συμφωνήσουν αρκετοί μαζί μου πιστεύω! Έχει κάμποσες αλλά εγώ σ αυτήν πάω! Πολύ τίμια!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Μια μικρή βόλτα εχθές το βράδυ κατά τις 5 .
Χάλια τα πράγματα ,δεν πήγα σε όλα είχε και ψοφοκρυο ..
Στο wet dreams μια χοντρούλα γκόμενα ,καλή θα έλεγα αλλά δεν είναι στα γούστα μου .η τσατσά πολύ πριξιμο και πρόλογο ,αμέσως κατάλαβα ότι θα πέσει φόλα.
Στο Βένους είδα την καινούρια νταρντανιτσα που φέρανε ,Νταϊάνα νομίζω ,δεν ξέρω για κάποια ονόματα συγχωρέστε με ξεχνάω εύκολα .ωραίο μωρό με μεγάλα ωραία βυζιά .
Είχε και την Άννα αλλά μου είπε ότι έχει μόνο αυτές ενώ στο πρόγραμμα έχει και Βερόνικα .αυτή με τα βυζιά την έχει φωτό στο άλλο σάιτ .
Απέναντι όταν πήγα ήταν στο δωμάτιο ,όταν ξανά πήγα μπήκαν μαζί μια μεγαλοπαρέα ξένοι οι οποίοι ντουμανιαζαν και μπαίνοντας και είπε η τσατσά ότι έχει και καλά μισή ώρα πρόγραμμα ,κοπέλα δεν είδα .
Μινώταυρου τέρμα είχε μια μαυρομαλλα που μιλούσε καλά ελληνικά ,γεμάτη τατού από εμφάνιση ωραίο μωρό αλλά το στυλακι θύμιζε ξεπετα .τέλος μπήκα Μινώταυρου γωνία ακριβώς που αρχίζουν τα χαλίκια .
Η κοπέλα ωραία ,ψιλή με αγορέ μαλλί ξανθό .Βερόνικα από Λιθουανία είπε η ευγενική τσατσά ,από Ουκρανία είπε η κοπέλα στο δωμάτιο .
Ξέρει τα βασικά ελληνικά ,ωραίο κορμί ψιλή κωλαρα αλλά όταν έβγαλε το σουτιέν βυζί ανύπαρκτο δυστυχώς ..σχεδόν μόνο ρώγα.
Πίπα μέτρια και μονότονη χωρίς πολλές προσπάθειες και ένα πολύ κακο φόρεσε την καποτα με το που μπήκε στον πεσμένο πουτσο ,αυτή πεδευτηκε βέβαια παραπάνω μέχρι να τον αναστήσει ,αλλά θα μάθει ..φαίνεται ότι δεν είναι πολύ στον χώρο.
Στο γαμησι πάλι όχι τίποτα ιδιαίτερο,συμμετέχει λίγο παραπάνω με βογγητα και προσπαθεί να στηθεί καλά , τουλάχιστον δεν το αποφεύγει .τελείωμα στα 4 μιας και ήθελα θέα την υπέροχη κωλαρα της .
Ωραίο μωρό αλλά θα το θεωρούσα αρχάριο ,δεν θα με δελεάζε εύκολα να ξανάπαω αν δεν βελτιωθεί .
Είναι πολύ στα τυπικά αλλά καλό για ξεκαυλωμα αφού το έχει τουλάχιστον σε εμφάνιση .
5 η ωρα δεν ειναι βραδυ..
Απογευμα η πρωι πηγες?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θα φοβόμαστε να αφήσουμε και τα αμάξια άμα συχνάζουν τέτοια λαμόγια εκεί γύρο!

γίναμε Ρουμανία της δεκαετίας 80, ξέρεις πόσα αυτοκίνητα έχουν τακάρει στο κέντρο κλέβοντας τα ζαντολάστιχα? Αυτά γινόταν παλιά στην Ρουμανία. Βρώμισε η πόλη από παράσιτα όλων των εθνικοτήτων. Τουλάχιστον στην Ρουμανία τότε υπήρχαν μόνο Ρουμάνοι κλέφτες ενώ εδώ αντιθέτως δεν ξέρεις καν από που προέρχονται

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Μια μικρή βόλτα εχθές το βράδυ κατά τις 5 .
Χάλια τα πράγματα ,δεν πήγα σε όλα είχε και ψοφοκρυο ..
Στο wet dreams μια χοντρούλα γκόμενα ,καλή θα έλεγα αλλά δεν είναι στα γούστα μου .η τσατσά πολύ πριξιμο και πρόλογο ,αμέσως κατάλαβα ότι θα πέσει φόλα.
Στο Βένους είδα την καινούρια νταρντανιτσα που φέρανε ,Νταϊάνα νομίζω ,δεν ξέρω για κάποια ονόματα συγχωρέστε με ξεχνάω εύκολα .ωραίο μωρό με μεγάλα ωραία βυζιά .
Είχε και την Άννα αλλά μου είπε ότι έχει μόνο αυτές ενώ στο πρόγραμμα έχει και Βερόνικα .αυτή με τα βυζιά την έχει φωτό στο άλλο σάιτ .
Απέναντι όταν πήγα ήταν στο δωμάτιο ,όταν ξανά πήγα μπήκαν μαζί μια μεγαλοπαρέα ξένοι οι οποίοι ντουμανιαζαν και μπαίνοντας και είπε η τσατσά ότι έχει και καλά μισή ώρα πρόγραμμα ,κοπέλα δεν είδα .
Μινώταυρου τέρμα είχε μια μαυρομαλλα που μιλούσε καλά ελληνικά ,γεμάτη τατού από εμφάνιση ωραίο μωρό αλλά το στυλακι θύμιζε ξεπετα .τέλος μπήκα Μινώταυρου γωνία ακριβώς που αρχίζουν τα χαλίκια .
Η κοπέλα ωραία ,ψιλή με αγορέ μαλλί ξανθό .Βερόνικα από Λιθουανία είπε η ευγενική τσατσά ,από Ουκρανία είπε η κοπέλα στο δωμάτιο .
Ξέρει τα βασικά ελληνικά ,ωραίο κορμί ψιλή κωλαρα αλλά όταν έβγαλε το σουτιέν βυζί ανύπαρκτο δυστυχώς ..σχεδόν μόνο ρώγα.
Πίπα μέτρια και μονότονη χωρίς πολλές προσπάθειες και ένα πολύ κακο φόρεσε την καποτα με το που μπήκε στον πεσμένο πουτσο ,αυτή πεδευτηκε βέβαια παραπάνω μέχρι να τον αναστήσει ,αλλά θα μάθει ..φαίνεται ότι δεν είναι πολύ στον χώρο.
Στο γαμησι πάλι όχι τίποτα ιδιαίτερο,συμμετέχει λίγο παραπάνω με βογγητα και προσπαθεί να στηθεί καλά , τουλάχιστον δεν το αποφεύγει .τελείωμα στα 4 μιας και ήθελα θέα την υπέροχη κωλαρα της .
Ωραίο μωρό αλλά θα το θεωρούσα αρχάριο ,δεν θα με δελεάζε εύκολα να ξανάπαω αν δεν βελτιωθεί .
Είναι πολύ στα τυπικά αλλά καλό για ξεκαυλωμα αφού το έχει τουλάχιστον σε εμφάνιση .
Σε αυτήν δίπλα από wet dreams και μενα με τράβηξαν τα βυζια και μπήκα! Όπως μπήκα βγήκα, ευτυχώς πήρα τα λεφτά πίσω!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
γίναμε Ρουμανία της δεκαετίας 80, ξέρεις πόσα αυτοκίνητα έχουν τακάρει στο κέντρο κλέβοντας τα ζαντολάστιχα? Αυτά γινόταν παλιά στην Ρουμανία. Βρώμισε η πόλη από παράσιτα όλων των εθνικοτήτων. Τουλάχιστον στην Ρουμανία τότε υπήρχαν μόνο Ρουμάνοι κλέφτες ενώ εδώ αντιθέτως δεν ξέρεις καν από που προέρχονται
Αυτό με τα ζαντολάστιχα εγώ για πρώτη φορά το είδα το 14! Και έκτοτε το βλέπω ανά διαστήματα! Τώρα ξεκίνησαν άλλο χούι με τους καταλύτες! Και ανά αρχίσουν να κυκλοφορούνε περισσότερα ηλεκτρικά πιστεύω θα κλέβουν και μπαταρίες που είναι πανάκριβες!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Αυτό με τα ζαντολάστιχα εγώ για πρώτη φορά το είδα το 14! Και έκτοτε το βλέπω ανά διαστήματα! Τώρα ξεκίνησαν άλλο χούι με τους καταλύτες! Και ανά αρχίσουν να κυκλοφορούνε περισσότερα ηλεκτρικά πιστεύω θα κλέβουν και μπαταρίες που είναι πανάκριβες!
Για τα ζαντολαστιχα θα ησυχασουμε προς το παρον,
μεχρι να εμφανιστουν αλλοι.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Γενικά γνώμη μου είναι τα μαγαζια στην εριμιτη τα τρία μαζι να τα αποφεύγετε. Φόλες πάντα. Εγω περνάω μόνο για το μάτι που κ που πριν καταθέσω κάπου.
Όσο για Μιρελα, κ γω εχω πολλά χρόνια να την πάρω. Μονότονη. Ωραια γκομενα αλλά δεν ψαχνω για βαρετό σεξ.

Ριτα επίσης δεν πάω γτ γίνεται χαμός σε αναμονή κ αυτό μόνο φτάνει. Την εχω παρει εννοείται αρκετές φορές στο παρελθόν. Εννοείται να περάσει κάποιος που δεν την ξέρει.
Αξιόλογο 30αρι η 40αρι προγράμμα η Ρεββεκα όσοι περνάν από Εριμητη.
Επίσης Αγάπη, Σοφια, και Αλινα που δεν αναφέρεται ποτε η συγκεκριμένη. VFM και οι τρεις. Θα έβαζα κ την Ρουμανα την Ινα για όσους γουστάρουν μπουτι κ κωλο. Δεν κάνω αναφορά σε άλλες γνωστές γτ διαφέρουν οι απόψεις αρκετα από τον έναν στον άλλον. Πχ Ανιτα, που εγώ περνούσα πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα μαζί της. Απλα αναφέρθηκα στις άλλες γτ πιστεύω ότι όλοι έχουν περάσει καλά με εκείνες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Την είδες αυτές τις μέρες? Ισχύει δηλαδή το πρόγραμμα του άλλου σάιτ?
Δεν την είδα φίλε al! Την πήρα αρχές του μηνα, που συζητούσαμε κιόλας για την μουνοτριχα! Τίμησα Αλεξάνδρα Κύπρια μες την βδομάδα γιατί ήθελα κάτι μπαμπατσικο! Είναι ένα θέμα αυτό πάντως με το πρόγραμμα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Γενικά γνώμη μου είναι τα μαγαζια στην εριμιτη τα τρία μαζι να τα αποφεύγετε. Φόλες πάντα. Εγω περνάω μόνο για το μάτι που κ που πριν καταθέσω κάπου.
Όσο για Μιρελα, κ γω εχω πολλά χρόνια να την πάρω. Μονότονη. Ωραια γκομενα αλλά δεν ψαχνω για βαρετό σεξ.

Ριτα επίσης δεν πάω γτ γίνεται χαμός σε αναμονή κ αυτό μόνο φτάνει. Την εχω παρει εννοείται αρκετές φορές στο παρελθόν. Εννοείται να περάσει κάποιος που δεν την ξέρει.
Αξιόλογο 30αρι η 40αρι προγράμμα η Ρεββεκα όσοι περνάν από Εριμητη.
Επίσης Αγάπη, Σοφια, και Αλινα που δεν αναφέρεται ποτε η συγκεκριμένη. VFM και οι τρεις. Θα έβαζα κ την Ρουμανα την Ινα για όσους γουστάρουν μπουτι κ κωλο. Δεν κάνω αναφορά σε άλλες γνωστές γτ διαφέρουν οι απόψεις αρκετα από τον έναν στον άλλον. Πχ Ανιτα, που εγώ περνούσα πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα μαζί της. Απλα αναφέρθηκα στις άλλες γτ πιστεύω ότι όλοι έχουν περάσει καλά με εκείνες
Αλίνα την έχω αναφέρει και εγώ παλιότερα .καλή περίπτωση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Μετά θα έρθει το Μετρο και θα έχετε απωθημένο που δεν στριμωχτηκατε σε αστικό για μπουρδελοτσαρκα στην Θεσσαλονίκη!:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Έχω κατέβει και στην στάση πριν και μετά την Ιχθυόσκαλα με καλά αποτελέσματα...
Δυστυχώς δεν θα ξαναμπώ στην γραμμή 12 για να κατέβω στον πρώην Ναό της θεάς Αφροδιτης... :cry: :smitten:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Στην κατάσταση που υπάρχουν καλύτερα με τα πόδια! Το θέμα είναι άλλο, όχι πως θα πάει ο καθένας!
Μια χαρά είναι τα αστικά...έχει και σχετικά πυκνά δρομολόγια για τις κεντρικές γραμμές γιατί άλλου είναι δύσκολα.
Πράγματι άλλο είναι το θέμα ,απλώς εκλεκτοί συναγωνιστές μίλησαν νωρίτερα για το ότι είναι κάπως περίεργα εκεί στο θέμα της ασφάλειας των αυτοκινήτων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom