Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Η ποντία με κρατούσε μακριά (φυσικά είχε δίκιο αφού πάλευα με έναν όγκο και επικρατούσε και κορονοιός) .Τώρα είμαι καλύτερα και θα λείπει καμιά εβδομάδα και θέλω πολύ να θυμηθώ τα παλιά, αν και δεν έχω την ίδια διάθεση ....για να δούμε
Άναψε και κάνα κεράκι..! Είσαι βουνό κρατά γερά

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Βολτα μετα απο καιρό στα γνωστά λημέρια της πόλης. Ξεκινώντας από Πέτρου ερημίτη και φτάνοντας μέχρι και τα τελευταία φωτάκια της Νικ. Ουρανου. Να ξεκινήσω με οτι ειδα και το που κατεληξα. Τα δεξια σπιτάκια κλειστά στην ερημίτη στα αριστερά μια ατσουμπαλι κοπελίτσα που απο το σαλόνι φαινόταν ότι δεν το κατέχει ακομα, το μεσαίο κλειστό στο δεξια μια μαρια απο Ρωσία λεει, μολις μίλησα ρωσικα ειπε Ρουμανία, ελεγα να περασω γιατι ηταν μικρο μπουμπούκι, αλλά τελικά ειπα να χαρώ την βολτα πρωτα. Στα σπιτάκια τα ξύλινα η Αλινα την θυμάμαι και πριν καιρό αυτήν, αν δεν κάνω λάθος Βουλγάρα, επειδή θυμάμαι ότι φώναζε, δεν με έψησε.
Βγήκα στην Ουρανού μια μελαχρινη, τελευταία φορά είχα πετύχει την Σαντρα εκει και της είχα δώσει το κουλούρι στο χερι. Αγέλαστη κοπελα δεν μου έκανε κλικ, πιο διπλα η Έλενα η σκύλο μουρα μαυρο μαλλα, την ειπα αμα δώσει κωλο θα μπω, μου αρνήθηκε της είπα να το σκεφτεί μέχρι να κανω βολτα. Συνεχίζω ακριβώς απέναντι 2 αδιάφορες ουκρανεζες να κάνουν τσιγάρο και να τα λένε, δεν μπήκα καν στον κόπο. Πηρα το μηχανάκι και πηγα στην Φρίξου. Απο δεξια επανω μια καταλωνη, ειχα διαβάσει απο εδω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο οποτε πηγα απεναντι, στο 1ο είχε 2 κοπέλες ωραίες μεν, χωρίς όρεξη, στην δεύτερη πορτα δεν μου άνοιξαν ποτε, στην τρίτη ήταν μια μελαχρινή μικρούλα με μια τσατσά με ακουστικό, ειπα να περασω, μπήκα με τον 30 γυμνό, στο 7λεπτο μιας και ακουγόταν κοσμος στο σαλόνι η τύπισσα ανεβασε ρυθμό η πιπα είχε διάρκεια 2 λεπτα με το ρολόι με βιάστηκες κινήσεις, στα 10 λεπτα είχε βγει απο το δωματιο, ωραιο μωρο, αλλά υπηρεσίες πιάτσας. Συνέχισα την βολτα μου κάνοντας ένα τσιγάρο και μπήκα και στα υπόλοιπα μια Αλεξάνδρα ξανθιά με κατεβασμένα μούτρα μια Chanel με πολυ χαλάρωση και οπως εκανα την βολτα μου μπήκα και στο golden lips Αναστασία απο Ρωσία, όπως εκατσα στο σαλόνι ηρθε και έκατσε επανω μου, αλλά την εχω πατήσει παλιότερα απο την υποδοχή μεχρι το δωματιο, ειπα να μην μπω, εκανα μια γυρα και στα υπόλοιπα στο τελευταίο δεξια είχε μια θεία Ρουμάνα η οποία έκανε παιχνίδι, αλλά δεν την πλήρωνα να της τον δωσω. Με τα πολλά ειπα να ρισκάρω και πηγα πισω στην Αναστασία. Επειδη ήθελα χρονο έδωσα 60 με γυμνό στοματικό, νομίζω ότι η γκόμενά που είχα τον περασμένο μήνα δεν μου έκανε τετοιοα πιπα και τέτοιο γαμησι, δεν γράφω συχνά, αλλά εχω χρονια να ζήσω τετοια εμπειρία σε μπουρδελο, η τύπισσα με ξεκινησε με φιλια στο λαιμό και μου έκανε πιπα ενώ έτρωγε μέντα μου φυσούσε το ερκοντισιον τα αρχιδια και νόμιζα ότι ήμουν καπου αλλου, με έγλυψε και με δάγκωσε απαλά στις ρόγες, μετα εβαλε σκούφο και ανέβηκε απο πάνω μου, πηρε τα χέρια μου και ζουπουσε τα κωλομέρια της, την έβαλα στα 4 και έδωσα πονο, ουτε μη ουτε δεν θέλω, με τσ πολλα τελείωσα οπως την είχα στα 4, μου έβγαλε τον σκούφο μου καθάρισε το εργαλείο και μου είπε ότι πέρασε ωραια, αυτο έδειξε και σε μενα πάντως απο τον τρόπο της, μιας και είχα ιδρώσει μου έφερε και ένα ποτήρι νερό και μου έσκασε ένα γλωσσοφυλλο ολα τα λεφτα. Αυτη την στιγμή κάθομαι στην παραλία και προσπαθώ να χονεψω ότι πέρασα αυτη την εμπειρία σε μπουρδελο.
Ρε τυπε μου βγηκαν τα ματια. Παραγραφος ξερεις τι ειναι?

Ας πω κ εγω την εμπειρια μου. Παω με εναν φιλο για ραισα ελενα νικ ουρανου 26. Βγαινει σαλοναρει το μωρο με 0 κοσμο μεσα.
Λεει η τσατσα η κοπελα εχει και προγραμμα παρτουζα 40+40.
Οποτε ψηθηκαμε και λεμε δεν γαμιεται ας το δοκιμασουμε.
Καταρχας να πω η δουλεια που εγινε στα βυζια ειναι πολυ καλη ,τουμπανο οσο πρεπει και ρωγα τελεια για πιπιλισμα.
Γενικα καλα ητανε αλλα δεν θα ξαναεκανα παρτουζα, θελω οταν πηδαω την αλλη να την εχω μονο για μενα.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Πρωτομηνια χθες ,πηρα στο βενους την Βερονικα .Ψηλο κοριτσι ,μικρο στηθος ,πολυ ωραιος κωλος,εξαιρετικο τσιμπουκι προσφορα ακα στο 30αρι,γαμησι ονειρεμενο στα 4σερα.I Love this city!

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ρε τυπε μου βγηκαν τα ματια. Παραγραφος ξερεις τι ειναι?

Ας πω κ εγω την εμπειρια μου. Παω με εναν φιλο για ραισα ελενα νικ ουρανου 26. Βγαινει σαλοναρει το μωρο με 0 κοσμο μεσα.
Λεει η τσατσα η κοπελα εχει και προγραμμα παρτουζα 40+40.
Οποτε ψηθηκαμε και λεμε δεν γαμιεται ας το δοκιμασουμε.
Καταρχας να πω η δουλεια που εγινε στα βυζια ειναι πολυ καλη ,τουμπανο οσο πρεπει και ρωγα τελεια για πιπιλισμα.
Γενικα καλα ητανε αλλα δεν θα ξαναεκανα παρτουζα, θελω οταν πηδαω την αλλη να την εχω μονο για μενα.
Oλο το ζουμι ειναι η τελευταια προταση.Ενω ξερεις οτι ειναι για ολους οταν τη γαμας τη θες μονο για παρτυ σου,οπως τη σοκολατα,δυσκολα τη μοιραζεσαι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Βολτα μετα απο καιρό στα γνωστά λημέρια της πόλης. Ξεκινώντας από Πέτρου ερημίτη και φτάνοντας μέχρι και τα τελευταία φωτάκια της Νικ. Ουρανου. Να ξεκινήσω με οτι ειδα και το που κατεληξα. Τα δεξια σπιτάκια κλειστά στην ερημίτη στα αριστερά μια ατσουμπαλι κοπελίτσα που απο το σαλόνι φαινόταν ότι δεν το κατέχει ακομα, το μεσαίο κλειστό στο δεξια μια μαρια απο Ρωσία λεει, μολις μίλησα ρωσικα ειπε Ρουμανία, ελεγα να περασω γιατι ηταν μικρο μπουμπούκι, αλλά τελικά ειπα να χαρώ την βολτα πρωτα. Στα σπιτάκια τα ξύλινα η Αλινα την θυμάμαι και πριν καιρό αυτήν, αν δεν κάνω λάθος Βουλγάρα, επειδή θυμάμαι ότι φώναζε, δεν με έψησε.
Βγήκα στην Ουρανού μια μελαχρινη, τελευταία φορά είχα πετύχει την Σαντρα εκει και της είχα δώσει το κουλούρι στο χερι. Αγέλαστη κοπελα δεν μου έκανε κλικ, πιο διπλα η Έλενα η σκύλο μουρα μαυρο μαλλα, την ειπα αμα δώσει κωλο θα μπω, μου αρνήθηκε της είπα να το σκεφτεί μέχρι να κανω βολτα. Συνεχίζω ακριβώς απέναντι 2 αδιάφορες ουκρανεζες να κάνουν τσιγάρο και να τα λένε, δεν μπήκα καν στον κόπο. Πηρα το μηχανάκι και πηγα στην Φρίξου. Απο δεξια επανω μια καταλωνη, ειχα διαβάσει απο εδω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο οποτε πηγα απεναντι, στο 1ο είχε 2 κοπέλες ωραίες μεν, χωρίς όρεξη, στην δεύτερη πορτα δεν μου άνοιξαν ποτε, στην τρίτη ήταν μια μελαχρινή μικρούλα με μια τσατσά με ακουστικό, ειπα να περασω, μπήκα με τον 30 γυμνό, στο 7λεπτο μιας και ακουγόταν κοσμος στο σαλόνι η τύπισσα ανεβασε ρυθμό η πιπα είχε διάρκεια 2 λεπτα με το ρολόι με βιάστηκες κινήσεις, στα 10 λεπτα είχε βγει απο το δωματιο, ωραιο μωρο, αλλά υπηρεσίες πιάτσας. Συνέχισα την βολτα μου κάνοντας ένα τσιγάρο και μπήκα και στα υπόλοιπα μια Αλεξάνδρα ξανθιά με κατεβασμένα μούτρα μια Chanel με πολυ χαλάρωση και οπως εκανα την βολτα μου μπήκα και στο golden lips Αναστασία απο Ρωσία, όπως εκατσα στο σαλόνι ηρθε και έκατσε επανω μου, αλλά την εχω πατήσει παλιότερα απο την υποδοχή μεχρι το δωματιο, ειπα να μην μπω, εκανα μια γυρα και στα υπόλοιπα στο τελευταίο δεξια είχε μια θεία Ρουμάνα η οποία έκανε παιχνίδι, αλλά δεν την πλήρωνα να της τον δωσω. Με τα πολλά ειπα να ρισκάρω και πηγα πισω στην Αναστασία. Επειδη ήθελα χρονο έδωσα 60 με γυμνό στοματικό, νομίζω ότι η γκόμενά που είχα τον περασμένο μήνα δεν μου έκανε τετοιοα πιπα και τέτοιο γαμησι, δεν γράφω συχνά, αλλά εχω χρονια να ζήσω τετοια εμπειρία σε μπουρδελο, η τύπισσα με ξεκινησε με φιλια στο λαιμό και μου έκανε πιπα ενώ έτρωγε μέντα μου φυσούσε το ερκοντισιον τα αρχιδια και νόμιζα ότι ήμουν καπου αλλου, με έγλυψε και με δάγκωσε απαλά στις ρόγες, μετα εβαλε σκούφο και ανέβηκε απο πάνω μου, πηρε τα χέρια μου και ζουπουσε τα κωλομέρια της, την έβαλα στα 4 και έδωσα πονο, ουτε μη ουτε δεν θέλω, με τσ πολλα τελείωσα οπως την είχα στα 4, μου έβγαλε τον σκούφο μου καθάρισε το εργαλείο και μου είπε ότι πέρασε ωραια, αυτο έδειξε και σε μενα πάντως απο τον τρόπο της, μιας και είχα ιδρώσει μου έφερε και ένα ποτήρι νερό και μου έσκασε ένα γλωσσοφυλλο ολα τα λεφτα. Αυτη την στιγμή κάθομαι στην παραλία και προσπαθώ να χονεψω ότι πέρασα αυτη την εμπειρία σε μπουρδελο.
Τυπε... Αναστασια.!!!!!! vfm of the town.!! :rockon:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
για πρωινη η βραδινη βαρδια λες; ποια Ελενα σκυλομουρα αναφερεσαι; την Ραισα Ελενα?

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
πέρασμα από στούντιο Έφη.δυο κοπέλες μέσα.μια μελαχρινή Μελίσσα και μια ξανθιά η οποία προτιμήθηκε.ξυνη αποτρεπτική μην ακουμπάς εδώ μην ακουμπάς εκεί,έφαγα φόλα,δεν συνιστάται

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Πέτρου ερημίτη τα σπιτάκια είναι ανοιχτό;;; Δεν θυμάμαι πως το λένε;!!! Το τριπλό

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
πέρασμα από στούντιο Έφη.δυο κοπέλες μέσα.μια μελαχρινή Μελίσσα και μια ξανθιά η οποία προτιμήθηκε.ξυνη αποτρεπτική μην ακουμπάς εδώ μην ακουμπάς εκεί,έφαγα φόλα,δεν συνιστάται
Στούντιο Εφη και belarus γενικά μην πας. Φόλα η φαση από την ώρα που ξεκινάς από το σπίτι

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
Στούντιο Εφη και belarus γενικά μην πας. Φόλα η φαση από την ώρα που ξεκινάς από το σπίτι
στουντιο Έφη είχε πει. 10 μέρες μια Νικόλ πολύ καλή περίπτωση.κατα καιρούς φέρνει καλά τεμάχια.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Αν θυμάμαι σωστά στην οδό Λασκαράτου... από το Ποσειδώνιο απέναντι στην εκκλησία εκείνος ο δρόμος πρέπει να είναι το μαγαζί
Είναι ανοιχτό...Λασκαράτου αμέσως πάνω από την Ανθέων

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Δώσε περισσότερε πληροφορίες...να ξέρουμε και εμείς ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι ανοιχτό...Λασκαράτου αμέσως πάνω από την Ανθέων
Δώσε περισσότερες πληροφορίες...να ξέρουμε και εμείς ....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Δώσε περισσότερε πληροφορίες...να ξέρουμε και εμείς ....

Δώσε περισσότερες πληροφορίες...να ξέρουμε και εμείς ....
Βεβαίως, όσες πληροφορίες ξέρω να στις δώσω όλες, ΑΝ και ΟΤΑΝ αρχίσεις να ενημερώνεις κι εσύ.
47 μηνύματα στα 45 "πείτε καμιά πρόταση".

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Βεβαίως, όσες πληροφορίες ξέρω να στις δώσω όλες, ΑΝ και ΟΤΑΝ αρχίσεις να ενημερώνεις κι εσύ.
47 μηνύματα στα 45 "πείτε καμιά πρόταση".
ετσι δικαζεις καποιον.
ΥΓ και για οποιον δεν ειναι ενημερωμενος σημερα δουλευει και το Λαρακι μας εως και την Κυριακη. Μετα μην την ειδατε.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
chanel και sabrina λενε απο hot lady η είναι ξεπετες??

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Πέρασμα από Belarus με Κασσανδρα, 50αρικο αλήθειας για να είμαστε χαλαροί. Είπαμε γλωσςοφιλα Με τσατσα δεν ήθελε το κορίτσι. Μπήκε μέσα ψιλοκρυα, βγάζει παπούτσια εσώρουχα ξεκινάει μαεστρικη πίπα, ξαφνικά σταμάτησε της φάνηκε μεγάλη -δεν είναι και τόσο- ήθελε στα 4 την ξεκινησα με cowgirl έδωσε λίγο στροφές αλλά ζήτησε στα 4, εκεί έφαγε κάρφωμα γούσταρε έλεγε να σταματήσω αλλά δεν είπε κάτι που συνέχισα. Στο γλειφομουνι φάνηκε να γουστάρει. Γενικά τα έκοβε όλα την είπα να με τελειώσει με τσιμπουκι δεν δέχτηκε, την άφησα να μου το παίζει κάνα 5λεπτο ήξερα ότι δεν θα τελειώσω απλά για να της την σπάσω συνέχισα. Μόλις βαρέθηκα την είπα να φύγει δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω. Μεγάλη φόλα και ξεπέτα μακριά.

Πέρασμα από free house και λιλιανα. Τίμιες υπηρεσίες εξυπηρετικό κορίτσι αν και 30αρι το πρόγραμμα τελείωμα σχετικό γρήγορα αλλά γενικά εργάτρια. Προτείνεται.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.974
Πόντοι
206
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν η Ρίτα από Venus 2 είναι ακόμα; Λόγω του ότι κοντεύουμε 15γουστο ρωτάω.

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
γαμησα βικτωρια φριξου στο μπλε καλο γαμησι ωραια πιπα τελειωσα με πισοκολητο δεν εχει τσατσα

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
γαμησα και βικτωρια απο paradise μελαχροινη αυτη καλη πιπα η αλλη ξανθια δυνατα γαμησια και τα 2

Hyundai_Elantra

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Like
65
Πόντοι
0
Πέρασα με Κλεοπάτρα πρώην (Marina) όμορφο κορίτσι με καλούτσικα χαρακτηριστικά (αν εξαιρέσεις τα δόντια της. Έχει μαλώσει λογικά με την οδοντόβουρτσα) Για χαβαλέ και χιούμορ στο σαλονάρισμα παίρνει 10 αλλά αυτό το κάνεις και χωρίς να πληρώσεις... Στο άσπρο γωνιακό σπιτάκι Νικηφόρου Ουρανού και Μινωταυρου. Μηδέν συμμετοχή μέσα στο δωμάτιο, ανύπαρκτη πίπα, καθόλου διάθεση να εκτιμήσει τα λεφτά που παίρνει απο τον πελάτη :jerking: Μια στάση με το ζόρι... κάτι ψεύτικες κραυγές που σε ξενερώνουν και ολο μη και μη! Δεν μπορεί πια η κοπέλα κάνει αγγαρεία και είναι αγενέστατη. Ίσως είναι καλή μόνο για αυτούς που θέλουν αυταρχικά :think:... θα φάτε φόλα παιδιά προσοχή θα τα κλαίτε! :headbang::headbang: Δεν θα περάσω ξανά μαζί της, Μαύρο πανηγυρικό! Αν ήθελα να τραβήξω μαλακία το έκανα και στο σπίτι μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom