μιλας για θεσ νικη φιλε?σπιτι εκει που θα βρεις?Καλησπερα παιδες,ψαχνω ενα σπιτι στην αγιων παντων,περασα απο εκει αλλα δεν υπαρχει κατι που να δειχνη οτι υπαρχει κατι,
ξερει κανεις κατι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
να κ οι on line συνδεσειςκαλησπερα παιδια!ερωτηση τετοια ωρα τι καλο παιζει σε στουντιο?ευχαριστω!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
ετσι οπως εθεσες την ερωτηση δε θαχεις απαντησηκαλησπερα μηπως γνωριζει καποιος σε ποιο σπιτι δουλευει η ΜΑΡΘΑ?
δωσε περαιτερω πληροφοριες που πως ποσο κλπ
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
milion164 απο οτι με πληροφορουν απο το κοντρολ στο ερως 16 πεζει μια καινουργια πες ειμαι ερχομαι απο τον τσοντακια και μη φοβασαι
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα αλανια. Περασα και γω το μεσημερι κατα τις 16.00 απο Κωλεττη για να απολαυσω Αφρούλα, αλλα οπως ειπε και ο συναγωνιστης πριν ειχε μεγαλη αναμονη.... Φουλ δωματια και 2 ατομα στο σαλονι.. Επειδη βαριομουν να περιμενω δεν εκατσα..
Ξερει κανεις ποτε γυρναει επιτελους η Σαρα η Ρωσιδα στο Ερως16? Παλια ηταν η αγαπημενη μου για καταθεση, εκανα ενα διαλλειμμα εδω και 5 μηνες(που 'βλεπω' κυριως την Εφη) αλλα την πεθυμησα...
Ξερει κανεις ποτε γυρναει επιτελους η Σαρα η Ρωσιδα στο Ερως16? Παλια ηταν η αγαπημενη μου για καταθεση, εκανα ενα διαλλειμμα εδω και 5 μηνες(που 'βλεπω' κυριως την Εφη) αλλα την πεθυμησα...
Μετά από μια μίνι τσάρκα:
Προμηθέως χαμηλά --> Βερόνικα
Προμηθέως απέναντι από το μπλέ --> Λεπτή ξανθιά Αλβανίδα
Μαρινόσπιτο --> Η μαύρη που μπερδεύεται
Πράσινο --> Αγγέλα (ουκρανή milf)
Ανορθόγραφο --> Κέλλυ
Απέναντι από ανορθόγραφο --> μελαχροινή με καρέ
δίπλα --> Ένα μελαχροινό ψιλογεμάτο
26ης --> 19χρονο μελαχροινό, γεματούτσικο, ενδιαφέρον..
Ερως16 --> Βραζιλιάνα (Που είναι η Σαρά γμτ??)
Κεφαλληνίας --> Μια μελαχροινή, ωραίο σώμα, πολύ καλά Ελληνικά, (είμαι σίγουρος ότι την έχω ξαναδεί παλιότερα)
Η κατάθεση έγινε στο la femme στη Λούνα.. Με τέτοιες βυζάρες δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. Ορεξάτη, ομιλητική και καλό service
Προμηθέως χαμηλά --> Βερόνικα
Προμηθέως απέναντι από το μπλέ --> Λεπτή ξανθιά Αλβανίδα
Μαρινόσπιτο --> Η μαύρη που μπερδεύεται
Πράσινο --> Αγγέλα (ουκρανή milf)
Ανορθόγραφο --> Κέλλυ
Απέναντι από ανορθόγραφο --> μελαχροινή με καρέ
δίπλα --> Ένα μελαχροινό ψιλογεμάτο
26ης --> 19χρονο μελαχροινό, γεματούτσικο, ενδιαφέρον..
Ερως16 --> Βραζιλιάνα (Που είναι η Σαρά γμτ??)
Κεφαλληνίας --> Μια μελαχροινή, ωραίο σώμα, πολύ καλά Ελληνικά, (είμαι σίγουρος ότι την έχω ξαναδεί παλιότερα)
Η κατάθεση έγινε στο la femme στη Λούνα.. Με τέτοιες βυζάρες δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. Ορεξάτη, ομιλητική και καλό service
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ενημερωση για τανια απο ερως του μυλου. Ειχα παει πριν κανενα μηνα. Πιθανως να δουλευει ακομα. Η γκομενα ειναι μελαχρινη με καρε μαλλακι, δυαρι στηθος φυσικο και πολυ σφιχτα γυμνασμενα ποδια. Απο φατσουλα μου θυμιζε κοριτσι της διπλανης πορτας. Ηλικια 25-30. Θελω να πω ποσο ευγενικη ειναι η τσατσα. Γεμισα κατα λαθος το σαλονι με λασπες και δεν ειπε τιποτα. Πηρα προγραμμα με γλυφομουνι. Στο γλυφομουνι η τανια ηταν πολυ απαθης. Μολις ομως το εβαλα στο μουνακι της πηρε μπρος και αρχισε να συμμετεχει. Ειχε πολυ απαλο καταλευκο δερμα και μοσχομυριστο μουνακι. Η κωλοροδελα της ηταν ομως αδουλευτη και δεν την εδινε. Φορουσε θυμαμαι και κατι κοκκινε ζαρτιερουλες πολυ ωραιες και σεξυ. Σχετικα καλο γαμησι. Καποια φορα θα ξαναδοκιμασω σιγουρα. Ο χωρος επισης εξαιρετικος και πεντακαθαρος. Εκει επρεπε να δουλευουν δεκα πουτανες και οχι μονο μια. Ειναι για αυτους που τους αρεσουν γκομενες της διπλανης πορτας.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Σορρυ αλλα πρεπει να ηταν το λα φαμ και οχι το ερως εκει που συναντησα την τανια. Στο ερως ειχα παρει παλιοτερα την σαρα την βυζαρου με αριστες εντυπωσεις.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
κι εγω νομιζω εννοεις το le femme.εκανε και σταση 69 ή το χρεωνε εξτρα??Σορρυ αλλα πρεπει να ηταν το λα φαμ και οχι το ερως εκει που συναντησα την τανια. Στο ερως ειχα παρει παλιοτερα την σαρα την βυζαρου με αριστες εντυπωσεις.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Το χρεωνε εξτρα, 60 ευρω νομιζω συνολο.
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Τον τελευταιο καιρο εφαρμοζω το εξης συστημα. Παω για ποτακι σε ενα απο τα στριπ της πολης μας. Πινω ενα ποτακι και παιρνω ενα το πολυ πριβε με μια ωραια γκομενιτσα. Κατοπιν κραταω τα χρηματα μου και επισκεπτομαι ενα απο τα στουντιακια οπου ξεγκαβλωνω με μια πουτανιτσα. Ετσι και μπουκοταρω σε καποιο βαθμο τις ακριβες τιμες των στριπ της πολης, χωρις να χανω τον αισθησιακο χορο των στριπ και την ευκαιρια να χουφτωσω κανενα κωλαρακι απο τις κοπελες που περναν απο το τραπεζι, αλλα και ξεγκαβλωνω στα καλα στουντιακια με τις καλες κοπελες της πολης. Θυμαμαι μια φορα μετα απο πλατινουμ και πριβε χωρο με ενα μελαχρινο κοντοπουτανο σκαω μυτη 3 μιση η ωρα στο ερως και βγαινει η σαρα η βυζαρου. Πληρωνω και μπαινω (η τσατσα αρκετα αγενης). Ρε παιδια αν και ημουν το τελευταιο ραντεβου η αποδοση της ηταν τρομερη. Τι τσιμπουκια ρουφηχτα, τι αλλαγες στασεων. Στρυφογυριζαμε συνεχεια στο κρεβατι αλλαζοντας στασεις. Τραγουδουσε κιολας οταν τη γαμουσα. Τι γελια καναμε. Πολυ ωραια.
ξερει κανενας μητροποντικας εκει εξω αν δουλευει εκεινη η νικη η σουηδεζα η γεματουλα και που??εκανε τρομερο γαμησι και ειχε καβλιαρικη φωνουλα.επισης ξερει κανεις τι παιζει με μια ψιλη μελαχροινοη ψιλοασχημη ρψσιδα στο μαγαζι απεναντι απο την πυλη αξιου(πριν το ερως πανω στον οροφο που ειναι)??
Επισκέπτης
Η Ρόζα από Ματζάρου όπως μου είπε πριν λίγη ώρα που πήγα σε 3 μέρες φεύγει στην πατρίδα της, όποιος ενδιαφέρεται προλάβαινει κανένα πούτσο της τελευταίας στιγμής.
φιλοι συναδελφοι σημερα το πρωι εκανα μια μινι τσαρκα στον μυλο.η κοροβαγκου εξακολουθει να ειναι κλειστη.εγω οπως σας ειχα πει ηθελα να δοκιμασω αφρουλα και οντως αξιζει πολλα!αυτο που εμαθα απο την αφρουλα ειναι οτι η εφη θα απουσιαζει για κανα διμηνο.οποτε εκει θα εχουμε αφρουλα και σαρρα.
Καλησπέρα.η Ρόζα απο Μαντζαρου πολύ καλή.Την τίμησα 2 φορες και εμεινα πολύ ευχαριστημένος.Η Σαρα επιστρέφει απο οτι μου είχε πει η τσατσά στις 1 Μαϊου αλλά θα κάνει εξετάσεις και τέτοια,οπότε μου είπε κατα τις 7-8 θα δουλεύει.Κρατάω δυνάμης για κατάθεση στην βυζαρόυ..
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Χθες έκανα διπλή κατάθεση. Πρωινή βάρδια 69 με την Γιέλενα στο μπλε της Προμηθέως. Περιτό να πω ότι με τέλειωσε στην πίπα.....
Μα τι συμβαινει πλεον και σε τελειωνουν στην πιπα αγορι?
ΑΠΑΙΤΩ να γινει λιστα με τις υπευθυνες και να περασω να τις τιμωρησω παραδειγματικα
Μάγκες, αρχίζω να ξενερώνω με το τόπικ. Αναγκάζομαι να γράφω ρηπόρτς επειδή γαμάμε και τα κρατάμε για τον εαυτό μας. έλειψα το τριήμερο και γέμησαν 5 σελίδες με μηνύματα του στυλ ''τι παίζει το πρωί''? ''Τι παίζει το βράδυ''? ''Γιατί δεν μου απαντάτε''? ''Τι λέει η Τάδε''?
Να τραβήξει κανένας κουπί ούτε λόγος!!!
Λείπει ο blastbeat και ο big-boy που δίνανε και καμιά πληροφορία! Μάλλον καήκανε από την ανυπαρξία ΕΝΕΡΓΩΝ μελών! Προτείνω, όποιος ζητάει πληροφορία να δίνει πρώτα ένα ρηπορτάκι και στο τέλος του μηνύματος να κάνει την ερώτησή του. Αλλιώς να μην απαντάει κανείς.
Οντως το θρεντ εχει ξεπεσει.Απο τη μια μερικοι εχουν μπερδεψει τη Θεσσαλονικη με το Los Angeles και απο την αλλη κυκλοφορουν διαφοροι newbs που μας τη λενε κιολας εμμεσα σε κριτικες.Γαμησε τα...
Βασικα ο επομενος στοχος μου ειναι η πρωινη ενημερωση απο τα στουντιο του ΦΙΞ.Εχω τη διαισθηση πως εκει κρυβεται ενα πολυ καλο μελαχρινο μωρο...τεσπα θα δειξει.
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μα τι συμβαινει πλεον και σε τελειωνουν στην πιπα αγορι?
ΑΠΑΙΤΩ να γινει λιστα με τις υπευθυνες και να περασω να τις τιμωρησω παραδειγματικα
Οντως το θρεντ εχει ξεπεσει.Απο τη μια μερικοι εχουν μπερδεψει τη Θεσσαλονικη με το Los Angeles και απο την αλλη κυκλοφορουν διαφοροι newbs που μας τη λενε κιολας εμμεσα σε κριτικες.Γαμησε τα...
Βασικα ο επομενος στοχος μου ειναι η πρωινη ενημερωση απο τα στουντιο του ΦΙΞ.Εχω τη διαισθηση πως εκει κρυβεται ενα πολυ καλο μελαχρινο μωρο...τεσπα θα δειξει.
Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, σε ενημερώνω οτι διανύω περίοδο μεγάλης γγγκάβλας! Πριν κανα μήνα με το ζόρι με σηκωνώτανε και τώρα φορτίζει αυθημερόν! Αυτό εκτός από ότι με δίνει αυτοπεπήθηση, επιπλέον με κάνει να απολαμβάνω καλύτερα τις επισκέψεις μου στα σπίτια! Πρέπει να δώ τι κάνω σωστά και να το συνεχίσω και τι δεν έκανα σωστά πριν κανα μήνα να το κόψω.
Όσο για το χάλι μας δυστυχώς συμφωνώ!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38