Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.457
Πόντοι
9.297
Καλησπερα στα παιδια. Πηγα σημερα το Μεσημερι στην Ιωαννα. Παιδια αυτο δεν το εχω ξαναδει..
πληρωσα 50 ευρω για χαλαρα μπηκε μεσα μου λεει μωρο ξαπλωσε και αρχισε την πιπα χωρις προφυλακτικο ενω δεν την ειχα πληρωσει για κατι τετοιο. Της λεω ''ωπα ωπα με προφυλαξη''
εβγαλε προφυλακτικο μου λεει ''ανοιξε το δεν μου αρεσουν τα προφυλακτικα''
επειτα αρχισε να χωροπηδαει πανω μου να μου βαζει τη γλωσσα της στο στομα μου και να με παρακαλαει να την χυσω μεσα στο στομα να τα πιει.

εχω χεστει επανω μου γιατι αυτη σε ποσους εκατονταδες θα το εει κανει το ιδιο; Ελπιζω να μην κολλαει τιποτα σοβαρο απο στοματικο χωρις προφυλαξη
Αν σε δεκαπέντε μέρες δεν έχεις βγάλει τίποτα σπυράκια η δυσοσμα υγρά η τσούξιμο στο πέος μάλλον την γλύτωσες .Δια παν ενδεχόμενο μην τον χώσεις πουθενά ούτε με προφυλακτικό( σαν καραντίνα ) μέχρι να συμπληρωθεί το διάστημα αυτό.Ιδανικα ρώτα ουρολόγο ανεξαρτήτως αν δεις κάτι.

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Μίλησα ήδη με τον παθολόγο μου. Μου είπε ότι κόλλας από στοματικό μόνο εάν εχεις πληγή και έχει και η άλλη πληγή. Είναι επικίνδυνο γι αυτή που κάνει την πίπα και ειδικά όταν καταπίνει χυσια όπως αυτή μου είπε είναι πολύ επικίνδυνο.

Όπως και να έχει όμως με έβαλε σε σκέψεις η ηλιθια
Ο δικος μου παθολόγος μου πρότεινε να πίνω φαντα μετα απο καθε ακαποτο, πρέπει να τον αλλαξω αποτι φαίνεται

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Κολλαει τυπε κατι παρα πολυ σοβαρο χαζομαρα αν κι εσυ το ειχες ηδη δε χρειαζεται να το κολλησεις εφοσον εισαι αρρωστοφοβικος αυτο το αθλημα δεν ειναι για σενα αστο και κατσε τραβα καμμια μαλακια που δε κινδυνευεις κιολας
Που θες να κατάληξης; Για να καταλάβω... Ότι για να περνάμε καλά πρέπει να ρισκάρουμε την υγεία μας;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.457
Πόντοι
9.297
Ο δικος μου παθολόγος μου πρότεινε να πίνω φαντα μετα απο καθε ακαποτο, πρέπει να τον αλλαξω αποτι φαίνεται
Θα βρει δουλειά σε δευτερόλεπτα μην στενοχωριέσαι ,έχει πελάτες προχωρημένους όπως ο ίδιος.:2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.434
Πόντοι
7.095
Και Ελληνίδα και ακαποτη?... εγώ στη θέση σου ήδη θα έτρεχα για εξετάσεις
κοροίδευε π@πάρα εσύ...κάτι τέτοια κάνατε και στον kikas και το παιδί τα έπαιξε...αλήτες του bou

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177
Δλδ αν πληρωνεις για τα εξτρα ειμαστε ενταξει,
ενω αν τα κανει δωρακι ειναι κατακριτεα?

Τι πινετε και δεν μας δινετε ρε παιδια?
Έχεις πιει και συ απ' αυτό το καλό σκεύασμα...σκάσε!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.936
Πόντοι
3.346
Τοσο μπαζο ειναι αυτη η ιωαννα και ψαχνει ετσι πελατεια;

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
778
Πόντοι
361
Θα ήθελα μία χάρη, αν κάποιος από εσάς στις βόλτες του πετύχει πουθενά εκείνη την Ράισα/Έλενα να ενημερώσει.
Δεν είμαι από εκεί να πηγαίνω ο ίδιος.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Καλησπερα στα παιδια. Πηγα σημερα το Μεσημερι στην Ιωαννα. Παιδια αυτο δεν το εχω ξαναδει..
πληρωσα 50 ευρω για χαλαρα μπηκε μεσα μου λεει μωρο ξαπλωσε και αρχισε την πιπα χωρις προφυλακτικο ενω δεν την ειχα πληρωσει για κατι τετοιο. Της λεω ''ωπα ωπα με προφυλαξη''
επειτα αρχισε να χωροπηδαει πανω μου να μου βαζει τη γλωσσα της στο στομα μου και να με παρακαλαει να την χυσω μεσα στο στομα να τα πιει.

εχω χεστει επανω μου γιατι αυτη σε ποσους εκατονταδες θα το εει κανει το ιδιο; Ελπιζω να μην κολλαει τιποτα σοβαρο απο στοματικο χωρις προφυλαξη
Θα πω και γώ την γνώμη μου γιατί είδα πολλές κάποιες σωστές κάποιες τελείως λάθος! Αν έχεις αμφιβολίες για την υγεία σου πήγαινε κάνε εξετάσεις και μην ακούς για φάτνες και γιατροσόφια του κάθε μπουρδελιαρη εδώ μέσα! Αυτοί που σου είπαν απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο και αλλά τέτοια πιστεύω οι μισοί πήγαν την άλλη μέρα και την ζητήσανε ακαποτη πιπα με 50€! Και τελευταίο προσέχουμε τον εαυτό μας αλλά πάντα υπάρχει ρίσκο! Αν το σκεφτείς ούτε φιλία θα έπρεπε να δίνεις ούτε τα βυζια να την πιπιλας γιατί μπορεί να έχυσε ο άλλος πριν να μην πλύθηκε η εκδιδόμενη και να βγάλεις έρπητα ! Λίγο το κακό μεν σε σχέση με τα αλλά,αντιβίωση δε! Το συμπέρασμα μου!; Να είσαι επιλεκτικός που θα δώσεις ακαποτο τσιμπουκι η γλυφομουνι και όλα θα πάνε καλά!

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Οι Ελληνίδες είναι γνωστές βρωμιαρες, δεν το έγραψα τυχαία ούτε για πλάκα
Το παιζουν Ελληνιδες ολες ειναι αλλο δαπες που μεγαλωσαν εδω οι περισσοτερες ειναι Αλβανες και Βουλγαρες κανενα προβλημα

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Οσες φορες παω στα μαγαζια εδω και πολλα χρονια παιρνω το προγραμμα με 69 χωρις προφ και δεν ειχα κανενα προβλημα ολες περνουν απο ιατρικες εξετασεις

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.792
Πόντοι
34.538
Οσες φορες παω στα μαγαζια εδω και πολλα χρονια παιρνω το προγραμμα με 69 χωρις προφ και δεν ειχα κανενα προβλημα ολες περνουν απο ιατρικες εξετασεις
Εισαι παρων οταν περνανε εξετασεις?

Atsalovergas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Κριτικές
9
Like
161
Πόντοι
280

Είναι καθαρό και ωραίο κοριτσάκι.
Σε απάντηση στον πάνοπλο, είναι μια τρελή Ελληνίδα.
Ο τόπος καταγωγής της και ο τόπος διαμονής της, είναι γνωστοί.
Το νου σας, όμως, οι ερωτιάρηδες!

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Το παιζουν Ελληνιδες ολες ειναι αλλο δαπες που μεγαλωσαν εδω οι περισσοτερες ειναι Αλβανες και Βουλγαρες κανενα προβλημα
Το 95% είναι Ρουμάνες, το υπόλοιπο ποσοστό μισές Ρωσίδες μισές Ουκρανες,Βουλγάρες κτλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom