Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Μάλλον δεν έπιασες το υπονοούμενο όταν έγραφα "Σοβαρά?". Άσε που δεν ασχολείται κανένας με την Λάρα σας πια....
Μια χαρά ασχολούμαστε εγώ την επισκέπτομαι πάντα όταν έρχεται!

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Μια Αλίνα που δούλευε δίπλα απ' αυτό της Ρεβέκκας, με ένα τατουάζ πεταλουδα που είχε πάνω από τον κωλο ξέρει κανείς αν σταμάτησε; Δεν μπορώ να την βρω δυστηχως!

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
548
Πόντοι
4.240
Αν σε δεκαπέντε μέρες δεν έχεις βγάλει τίποτα σπυράκια η δυσοσμα υγρά η τσούξιμο στο πέος μάλλον την γλύτωσες .Δια παν ενδεχόμενο μην τον χώσεις πουθενά ούτε με προφυλακτικό( σαν καραντίνα ) μέχρι να συμπληρωθεί το διάστημα αυτό.Ιδανικα ρώτα ουρολόγο ανεξαρτήτως αν δεις κάτι.
Αυτό ακριβώς κάνω όπως τα λες. Είναι και το κώλο καλοκαίρι και λόγω περπάτηματηματος έχει φαγουρες και ιδρύματα η περιοχή και συνέχεια το μυαλό μου είναι εκεί...

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
548
Πόντοι
4.240
Θα πω και γώ την γνώμη μου γιατί είδα πολλές κάποιες σωστές κάποιες τελείως λάθος! Αν έχεις αμφιβολίες για την υγεία σου πήγαινε κάνε εξετάσεις και μην ακούς για φάτνες και γιατροσόφια του κάθε μπουρδελιαρη εδώ μέσα! Αυτοί που σου είπαν απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο και αλλά τέτοια πιστεύω οι μισοί πήγαν την άλλη μέρα και την ζητήσανε ακαποτη πιπα με 50€! Και τελευταίο προσέχουμε τον εαυτό μας αλλά πάντα υπάρχει ρίσκο! Αν το σκεφτείς ούτε φιλία θα έπρεπε να δίνεις ούτε τα βυζια να την πιπιλας γιατί μπορεί να έχυσε ο άλλος πριν να μην πλύθηκε η εκδιδόμενη και να βγάλεις έρπητα ! Λίγο το κακό μεν σε σχέση με τα αλλά,αντιβίωση δε! Το συμπέρασμα μου!; Να είσαι επιλεκτικός που θα δώσεις ακαποτο τσιμπουκι η γλυφομουνι και όλα θα πάνε καλά!
Αυτό ακριβώς θα κάνω αδερφέ.περιμενω να περάσουν 10-15 ημέρες και θα πάω για γενική και σμν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα για aids θεωρώ πολύ πολύ τραβηγμένο αλλά για τα υπόλοιπα εάν αυτή τσιμπουκωνει και τη χύνουν μέσα στο στόμα 20 άτομα τη μέρα την εβδομάδα είναι το λιγότερο 100 άτομα, γάμησε τα

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Αυτό ακριβώς θα κάνω αδερφέ.περιμενω να περάσουν 10-15 ημέρες και θα πάω για γενική και σμν να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα για aids θεωρώ πολύ πολύ τραβηγμένο αλλά για τα υπόλοιπα εάν αυτή τσιμπουκωνει και τη χύνουν μέσα στο στόμα 20 άτομα τη μέρα την εβδομάδα είναι το λιγότερο 100 άτομα, γάμησε τα
για ποια Ιωαννα λες; σε ποιο σπιτακι;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Άμα 20 άτομα την ημέρα γαμανε αυτό το μπαζο με τους πατσαδες έχουμε σοβαρό πρόβλημα σαν πόλη!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Τυπε να μας ενημερωσεις για τα αποτελεσματα..και αμα ειναι καθαρη να παμε κι εμεις, μην χασουμε τετοια ευκαιρια.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Καλά κάνεις, αν και κουράστηκε όλα αυτά τα χρόνια και μάλλον θα κρεμάσει το στριγκακι της μια και καλη....
Μια γυναίκα λίγο πάνω απ τα 30 δεν νομίζω να κρεμάσει το στριγκακι της τώρα που έχει και πελατεία μπόλικη! Επειδή κάνει και την ζωή της παράλληλα δεν σημαίνει ότι τα παράτησε!

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Μια γυναίκα λίγο πάνω απ τα 30 δεν νομίζω να κρεμάσει το στριγκακι της τώρα που έχει και πελατεία μπόλικη! Επειδή κάνει και την ζωή της παράλληλα δεν σημαίνει ότι τα παράτησε!
Η Λάρα 17 Ιουλίου γίνεται 29 χρονών, αλλά δεν είναι το θέμα η ηλικία της, το θέμα είναι ότι έχει άλλα σχέδια και όνειρα να πραγματοποιήσει στην ζωή της, το να κάνει αυτό το επάγγελμα δεν είναι πια νούμερο ένα προτεραιότητα της. Για αυτό και είπα "μάλλον" θα σταματήσει οριστικά.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Η Λάρα 17 Ιουλίου γίνεται 29 χρονών, αλλά δεν είναι το θέμα η ηλικία της, το θέμα είναι ότι έχει άλλα σχέδια και όνειρα να πραγματοποιήσει στην ζωή της, το να κάνει αυτό το επάγγελμα δεν είναι πια νούμερο ένα προτεραιότητα της. Για αυτό και είπα "μάλλον" θα σταματήσει οριστικά.
Συμφωνώ! Γνωρίζω και γώ κάποιες λεπτομέρειες Γιαυτο και πιστεύω πως έχει ακόμα μια 5αετια εργασίας ωστε να πραγματοποιήσει αυτα τα όνειρα! Έκτος αν βρει μόνιμο χορηγό που θα της τα παρέχει!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Συμφωνώ! Γνωρίζω και γώ κάποιες λεπτομέρειες Γιαυτο και πιστεύω πως έχει ακόμα μια 5αετια εργασίας ωστε να πραγματοποιήσει αυτα τα όνειρα! Έκτος αν βρει μόνιμο χορηγό που θα της τα παρέχει!
Βρε και 10 εχει αυτη..μικροδειχνει και προσεχει το σωμα της.
Νομιζω οτι βαρεθηκε αυτη τη δουλεια και θελει να σταματησει

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Βρε και 10 εχει αυτη..μικροδειχνει και προσεχει το σωμα της.
Νομιζω οτι βαρεθηκε αυτη τη δουλεια και θελει να σταματησει
Σίγουρα ρε φίλε δεν είναι για πάντα! Όταν θελήσει θα σταματήσει! Όσο έρχεται θα την χαιρόμαστε οι θαυμαστές που την προτιμάμε! Και θα έχουμε να λέμε μπουρδελο ιστορίες για πάρτυ της!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Φίλε σχεδόν όλες τσιμπουκονονται ακαποτα, οι μισές τα περνούν στο στόμα και μερικές τα περνούν και στο μνι μετα από ακαποτο γαμησι με το ανάλογο αντίτιμο! Δεν παριστάνω το άγιο! Και γώ δίνω ακαποτα τσιμπουκια! Αλλά οι επισκέψεις μου είναι σε κοπέλες που εχω ξαναπάει ώστε ξέρω πως τηρούν στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής! Τώρα άμα πας και ζέχνει δεν χρειάζεται πανεπιστήμιο για να καταλάβεις ότι ούτε καν πλύθηκε! Όπως και να χει ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις! Δοκιμάζεις και βγάζεις συμπεράσματα μόνος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom