You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)
H Nary ποια είναι ; Δε τη βλέπω στο άλλο site.Φωτιά μέσα στο δωμάτιο. Το μόνο που μου αρνήθηκε, ήταν στο να φύγω άχυστος (εννοείται δε ζήτησα κάτι το οποίο δεν είχα πληρώσει). Καμία χρήση λαδιού, η λίπανση ήρθε εκ των έσω με βογγητά. Προσωπικά, πολύ καλή επιλογή και θα ξανατιμηθεί.
Υ.γ. στις φωτογραφίες δε φαίνεται, ή τουλάχιστον εγώ δεν το κατάλαβα, έχει βυζάρες.
Περιμένουμε. Και αυτή βυζάρες έχει απ' ότι βλέπω.Πάω Αντζελίνα στο hot lady
Ενημερώνω μόλις γυρίσω
Chal1996
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.062
- Πόντοι
- 201
Με την έδωσε η τσατσά εκεί και επίσης δε με γέμισε πολύ το μάτι....Περιμένουμε. Και αυτή βυζάρες έχει απ' ότι βλέπω.
Μπορεί να κάνω και λάθος οπότε πήγα για πρώτη φορά Λιλιάνα
Κορυφή!!!!
Δεν λέω τίποτα άλλο
Την έχουν με γυαλιά ηλίου στην φωτογραφία , αλλιώς αύριο δουλεύει στο Red Light μπορεις να την βρείς και πατώντας στο λινκ του μαγαζιού πρώτα.H Nary ποια είναι ; Δε τη βλέπω στο άλλο site.
Ευχαριστώ. Την είδα.Την έχουν με γυαλιά ηλίου στην φωτογραφία , αλλιώς αύριο δουλεύει στο Red Light μπορεις να την βρείς και πατώντας στο λινκ του μαγαζιού πρώτα.
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Η Λιλιανα δουλεύει?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.015
- Πόντοι
- 3.346
Nαι δυο ποστ πισω.Η Λιλιανα δουλεύει?
NewtonOldton
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές , είμαι νέος στο άθλημα (δεν έχω πάει ποτέ) και θα ήθελα μερικές συμβουλές για να πάει καλά η όλη φάση.
Βασικά, ήθελα να μάθω από πού μπορούμε να βρούμε τα ωράρια και τις ημέρες που είναι διαθέσιμες οι κοπέλες (δλδ αν υπάρχει κάποιο σαιτ που τα ανεβάζουν η αν πρέπει να πάω εκεί και να ρωτήσω.)
Τέλος αν ήταν εύκολο να μου προτείνεται μερικές κοπέλες που θα άξιζαν για να περάσω μαζί τους την 1η μου φορά.
Συγνώμη αν το ποστ είναι σε λάθος μέρος.
Βασικά, ήθελα να μάθω από πού μπορούμε να βρούμε τα ωράρια και τις ημέρες που είναι διαθέσιμες οι κοπέλες (δλδ αν υπάρχει κάποιο σαιτ που τα ανεβάζουν η αν πρέπει να πάω εκεί και να ρωτήσω.)
Τέλος αν ήταν εύκολο να μου προτείνεται μερικές κοπέλες που θα άξιζαν για να περάσω μαζί τους την 1η μου φορά.
Συγνώμη αν το ποστ είναι σε λάθος μέρος.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
Είναι αυτή που λένε οι ακριβώς από πάνω σου.. τώρα είναι στο freehouseΜινωταυρου 3 την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια ξανθο μιλφακι σχετικα ψηλο ξερεις κανεις αν δουλευει ακομα;
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
ΒράδυΠρωινη βαρδυα; Η απογευμα;
Πρέπει να είναι ίδια σάρα που ήταν και πέρσιΚαλησπέρα έχει μια καινούργια σήμερα στο άλλο σάιτ στο Βένους μια Σάρρα.τη ξέρει κάποιος;είναι ωραία;
Chal1996
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.062
- Πόντοι
- 201
Δουλεύει κανονικάΗ Λιλιανα δουλεύει?
Χθες πήγα κατά τις 8 το βράδυ
Δεν την ξέρω γι αυτό ρωτάω ούτε από πέρυσιΠρέπει να είναι ίδια σάρα που ήταν και πέρσι
Δεν την ξέρω καθόλου.αν μπορεί να μου κάποιοςΠρέπει να είναι ίδια σάρα που ήταν και πέρσι
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Είναι καλό κορίτσι!!! ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν είπα ωραία....!!Ο νοών νοείτω...Καλησπέρα έχει μια καινούργια σήμερα στο άλλο σάιτ στο Βένους μια Σάρρα.τη ξέρει κάποιος;είναι ωραία;
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν με βοήθησες αρκετάΕίναι καλό κορίτσι!!! ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν είπα ωραία....!!Ο νοών νοείτω...
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Μακρυά αδερφέ, εκτός αν σ'αρέσουν τα κορίτσια στυλ σούμο!!!Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν με βοήθησες αρκετά
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Αυτό το έχω παρατηρήσει και γώ! Οι μεγάλο κοπέλες έχουν αποβάλει την ντίβα από μέσα τους γιατί σου λέει για να προτιμάει εμένα πρέπει να στραγγίζει καλά εδώ όταν φεύγει!Άλλο ένα πιπινι που ουσιαστικά ψειρισε τα λεφτά ενός συναγωνιστού και τον ξενέρωσε....καλά κάνω εγώ και κυρίως επενδύω σε ώριμες ηλικίες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις