gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Ειρηνη μιλφ γυρισε κανονικα στο ποστο της,πρωϊνή.
Αρχισατε πιτσιλισμα μύστες.
Αρχισατε πιτσιλισμα μύστες.
Τουλαχιστον εσυ ειχες και τα κακαλα να παρεις τα λεφτα σου πισω να φυγεις αλλοι επειδη ντρεπονται μπορει και να καθοντουσαν χωρις να θελουν.Την πάτησα ωρέ!Πέρασα λας βέγκας σήμερα στο πρώτο δεξιά,ρωταω την τσατσα ποια κοπέλα ειναι με λεει η Βασούλα,καινουργια να την δώ ,,ειναι δωμλατιο ειναι Ρωσίδα ως μαλλακας έδωσα το 30αρι και μετα 10 λεπτά μπήκε αυτο το τέρας,μάγκες η περούκα μου φραντζα πεταξε στο ταβανι....ντύνομαι παιρνω τα 30 και σταδιαλα.ποιό άσχημα τάνα δεν ξανα είδα...απορώ..παει κάποιος με αυτην??
ξερετε εαν σταματησε η Εμμανουέλα;
φωτπγραφιες δεν υπαρχουν στο αλλο site
Τι να μη φύγει την έχεις δει για ποια μιλάει ??Τουλαχιστον εσυ ειχες και τα κακαλα να παρεις τα λεφτα σου πισω να φυγεις αλλοι επειδη ντρεπονται μπορει και να καθοντουσαν χωρις να θελουν.
Συναδελφε πολυ απειρος εισαι..Την πάτησα ωρέ!Πέρασα λας βέγκας σήμερα στο πρώτο δεξιά,ρωταω την τσατσα ποια κοπέλα ειναι με λεει η Βασούλα,καινουργια να την δώ ,,ειναι δωμλατιο ειναι Ρωσίδα ως μαλλακας έδωσα το 30αρι και μετα 10 λεπτά μπήκε αυτο το τέρας,μάγκες η περούκα μου φραντζα πεταξε στο ταβανι....ντύνομαι παιρνω τα 30 και σταδιαλα.ποιό άσχημα τάνα δεν ξανα είδα...απορώ..παει κάποιος με αυτην??
Οι τσατσαδες να ξερεις κανουν επιθετικο μαρκετινγκ ?Με έκαψε η τσατσά..νέα κοπέλα ρωσίδα ψηλή,,,,,,ζουμπλας λλεω κουασιμόδος εφτγχως δεν εχασα την περουκα μου
Ίσως γυρίσαμε πάλι στην ανάπτυξη...θυμάμαι τις καλές μέρες μέχρι περίπου τα μνημόνια είχε μαυρουλες και δοκιμαζα μια τον χρόνο έτσι για ποικιλία.Πολλες μαυρες βλεπω τελευταια, τι φαση?
Ενώ οι άλλες είναι μουναρες ε;Απορώ ποιοι συναωνθστλες γαμάνε αυτό το χτυκιό!
Το διάβασα και γώ ναι! Φαίνονται πολύ σωστά αυτά που λέει αλλά δεν την έχω καβαλήσει για να ξέρω πως είναι μέσα ώστε να έχω μια ολοκληρωμένη άποψηΦωτογραφίες Ελενας Ρουμανας στο άλλο σάιτ...
Και επίσης διαβάζω και την κριτική που έγραψε η Λίζα για τον εαυτό της και μπαίνω πολύ στον πειρασμό να σχολιάσω αλλά προς το παρόν κρατιέμαι... Δε ξέρω διαβάστε κι εσείς και το συζητάμε
Αμην και ποτε;;!!!Για το θέμα της καθαριότητας είναι δεδομένο... Τα υπόλοιπα που γράφει είναι παπαριές, αξύριστοι είναι οι μισοί άνδρες από στυλ...
Λοιπόν δε κάνουν οι Ελληνίδες για αυτή τη δουλειά και άμα γίνει και κάνα μπαμ στην Ουκρανία και γεμίσει 20χρονα ουκρανάκια εδώ στα μπουρδελα οι κάθε λογής Λίζες θα εξαφανιστούν σε μια νύχτα
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο και θα συμφωνησω.Ακομη και να την ξερω την κοπελα (και να εχω περασει μαζι της) παλι θα περιμενω για να την δω ετσι απλα για να παρω ματι ασχετα αν θα μπω η οχι.Και παλι δεν ξερεις 1 στις 100 αν θα ειναι αυτη αλλα αν ειναι για πρωτη φορα που πας ε τοτε δεν πρεπει να την δεις ?Συναδελφε πολυ απειρος εισαι..
δεν μπαινεις ποτε στο δωματιο αν δεν δεις την κοπελα, ακομα και να σου πουνε πια ειναι και να την ξερεις..παλι περιμενεις να την δεις, γιατι καμια φορα εμφανιζετε αλλη (το εχω παθει παλια στο βαρδαρη) παντως καλα εκανες και εφυγες.
για ποιον λες;Παιδιά έτσι κι αλλιώς ο τύπος διεγράφη από μέλος μαζί και τα μηνύματά του γιατί προφανώς έκανε χαβαλέ, κακώς τσιμπήσαμε και σχολιάσαμε και άρα δεν έχει νόημα να συνεχίζεται αυτή η κουβέντα
Periklis1823... Παλιός μαλακας χρόνια είχε να εμφανιστεί θυμήθηκε και την κριτική μου για τη Νάσια 15 χρόνια πρινγια ποιον λες;
αν γράφαμε ότι θυμόμασταν για σένα...σήμερα δε θα πήγαινα δουλειά, στο γράψιμο θα ήμουνPeriklis1823... Παλιός μαλακας χρόνια είχε να εμφανιστεί θυμήθηκε και την κριτική μου για τη Νάσια 15 χρόνια πριν