jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
Αντε σπάσε...Στήσου στους μαύρους αρχιψεκα να σε κάνουν κρεατοενεση με 69 δόσεις...
Βρε μαλακα!!
Αντε σπάσε...Στήσου στους μαύρους αρχιψεκα να σε κάνουν κρεατοενεση με 69 δόσεις...
Επειδή είσαι είσαι και εσύ λάτρης των '80ς δεν σε χέζω...τραμπακουλα!Αντε σπάσε...
Βρε μαλακα!!
Ελα να σου ανοίξω το εντερακι να δεις τι εστί αζαζελ πρεζοβλακα...Παραληρείς από τα μουρλοχαπα τρόφιμε του Λεμπετιου...περαστικά ...αν φας κανένα πρόστιμο για μάσκα που ΔΕΝ βάζεις μην πας κλαίγοντας στον βουλευτή σου ,μπούλη.
Κυκλοφορώ συνέχεια ανεγκεφαλο ψεκοσιχαμα...απλώς εγώ έχω κοινωνική ευθύνη και προστατεύω τον εαυτό μου από κάτι ζαβλακες σαν και εσένα φορώντας μάσκα.Ελα να σου ανοίξω το εντερακι να δεις τι εστί αζαζελ πρεζοβλακα...
Πρόστιμο θα φας εσύ και κάτι ακόμα μπούφοι σαν εσένα μπολιασμενοι,πες μας δημόσια ρε μπούφο πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες το φώς του ήλιου;
Το γαμησατε το θεμα φτανει αλλα λεμε εδω τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλιαΚυκλοφορώ συνέχεια ανεγκεφαλο ψεκοσιχαμα...απλώς εγώ έχω κοινωνική ευθύνη και προστατεύω τον εαυτό μου από κάτι ζαβλακες σαν και εσένα φορώντας μάσκα.
Από παπάδες έχω ακούσει ότι και οι αμαρτωλοί επίσης βρωμάνε..Οι αβάφτιστοι βρωμάει το δέρμα τους. Γιαυτο βρωμανε τα μεμέτια και οι μαύροι όλοι
Εφυγε με άδεια την Δευτέρα που μας πέρασε , και απο οτι κατάλαβα θα λείψει για καιρό.Μια Εβελίνα ξανθια Ρουμάνα που κάνει αυταρχικό σύμφωνα με το άλλο σαιτ, σε ποιο δουλεύει ;
Μη μασάς!Δεν έχουμε γίνει ακόμα Μεταξουργείο!Ζημιές και κλοπές σε αυτοκίνητα είχατε ποτέ στην περιοχή? Σε πρωινές ώρες που έχω πάει 3 φορές δεν είχα θέμα αλλά για βράδυ?
Όχι φίλε μη φοβάσαιΖημιές και κλοπές σε αυτοκίνητα είχατε ποτέ στην περιοχή? Σε πρωινές ώρες που έχω πάει 3 φορές δεν είχα θέμα αλλά για βράδυ?
Μην ανησυχείς τυπε...το πολύ πολύ να σου κλέψουν καμία ζάντα μόνο οι Βουλγαροι Ρομά της περιοχήςΖημιές και κλοπές σε αυτοκίνητα είχατε ποτέ στην περιοχή? Σε πρωινές ώρες που έχω πάει 3 φορές δεν είχα θέμα αλλά για βράδυ?
Aναλογα που θα το αφησεις..εξω και κοντα στα σπιτακια εχει τους μπραβους που φυλανε τα στουντιο. Δυσκολα να κλεψουν αυτοκινητα ενω ειναι εξω αυτοι. Οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το παρκαρεις αν γινεται εξω απο το μαγαζι που θα μπεις.Ζημιές και κλοπές σε αυτοκίνητα είχατε ποτέ στην περιοχή? Σε πρωινές ώρες που έχω πάει 3 φορές δεν είχα θέμα αλλά για βράδυ?
Πάω στοίχημα ήσουν το πρώτο της ραντεβού..Κανενας αγαπουλης δεν πηγε στην Λαρα σημερα?
4 μηνύματα κ τα 4 η ιδία ερώτησηΠαιδιά ξέρετε μπουρδέλο κοντά στο υπεραστικό?