Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.015
Πόντοι
3.346
Εγω πρωτα θα περιμενω να ερθει η Ριτα και μετα μπορει να παω με Λαρα, αν δεν εχει φυγει μεχρι τοτε.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Η Εβελινα απο τα τριδυμα;
Έφυγε Ρουμανία με άδεια πρίν καμιά εβδομάδα απο οτι λέγανε εδω. Δεν ξέρω για πόσο ακριβώς αλλά νομίζω άλλες δυο εβδομάδες τουλάχιστον θα κάτσει.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.015
Πόντοι
3.346

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
372
Πόντοι
21
Σίγουρα συναντηθήκαμε....την πέτυχες την Ήρα ,το μιλφ από Ουκρανία με αλυσίδα στην μέση;
Και ποιος δεν ξέρει την Ήρα αν και εγώ ήμουν τρελαμένος με τη Βερενίκης που δούλευε στο μπουρδελο στην προμηθεως ακριβώς μετά το υπόστεγο. Κατά την γνώμη μου το καλύτερο μουνι.....

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
372
Πόντοι
21
Βερονικα ότι να ναι γράφει το πληκτρολογιο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Και ποιος δεν ξέρει την Ήρα αν και εγώ ήμουν τρελαμένος με τη Βερενίκης που δούλευε στο μπουρδελο στην προμηθεως ακριβώς μετά το υπόστεγο. Κατά την γνώμη μου το καλύτερο μουνι.....
Σιγά την Βερόνικα...της διπλανής πόρτας ήταν...την πήρα και εγώ και κατάλαβα πόσο χαμηλες απαιτήσεις έχουν όλοι όσοι την σποθεωναν...σχισμή να 'ναι και ο,τι να 'ναι.

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Εχω μια απίστευτη επιθυμια για σεξ σήμερα αλλά κατι μου λεει αν πάω στα μπου θα φαω μεγάλη ξενερα. Το παθαίνετε και εσείς; Μόνο πρωινή βάρδια βλέπω οτι εχει κίνηση

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
372
Πόντοι
21
Σιγά την Βερόνικα...της διπλανής πόρτας ήταν...την πήρα και εγώ και κατάλαβα πόσο χαμηλες απαιτήσεις έχουν όλοι όσοι την σποθεωναν...σχισμή να 'ναι και ο,τι να 'ναι.
Θεωρώ ήταν το καλύτερο μουνι τοπ εμφάνιση καλύτερη απ την Ήρα όχι βέβαια ότι δεν ήταν ωραία η Ήρα την πήρα κάποιες φορές και αυτή. Τώρα για μέσα στο δωμάτιο αυτό είναι κάτι σχετικό.... υποκειμενικό δε θα διαφωνισω μαζί σου. Έχω δώσει λεφτά και στις δύο.....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
Εχω μια απίστευτη επιθυμια για σεξ σήμερα αλλά κατι μου λεει αν πάω στα μπου θα φαω μεγάλη ξενερα. Το παθαίνετε και εσείς; Μόνο πρωινή βάρδια βλέπω οτι εχει κίνηση
Και εγω. Το μονο που με αποθει ειναι ο σκατοκαιρος. Οταν εχει κρυο θελω να ειμαι μεσα στο σπιτι, σπιτογατος.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Θεωρώ ήταν το καλύτερο μουνι τοπ εμφάνιση καλύτερη απ την Ήρα όχι βέβαια ότι δεν ήταν ωραία η Ήρα την πήρα κάποιες φορές και αυτή. Τώρα για μέσα στο δωμάτιο αυτό είναι κάτι σχετικό.... υποκειμενικό δε θα διαφωνισω μαζί σου. Έχω δώσει λεφτά και στις δύο.....
Συμφωνώ... Η Βερόνικα χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο ήταν μάλλον η καλύτερη του Βαρδάρη εκείνα τα χρόνια. Ήταν ξεχωριστή γυναίκα η Βερόνικα

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
372
Πόντοι
21
Μην μασάς μεγάλε φυσικά και κατάλαβα τι ήθελες να πεις...τι τα έχουμε τα γαλόνια του bou.;

Συμφωνώ... Η Βερόνικα χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο ήταν μάλλον η καλύτερη του Βαρδάρη εκείνα τα χρόνια. Ήταν ξεχωριστή γυναίκα η Βερόνικα
Κάτι το ίδιαιτερο (εξτραδάκια) δεν έκανε καμία. Αντε το πολύ μια ακαπωτη πίπα όπως μια στην προμηθέως αμέσως μετά από το δυοροφο

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
579
Πόντοι
281
Μπηκα Ναρυ στο διαμαντι, λιγες ωρες πριν, γενικα καλη κινησουλα ειχε . Θα γραψω κριτικη συντομως, απλως νομιζω καποιοι τα παραφουσκωνουν , ενταξει κατι τοπ 3 και τεττοια με την καμμια σαν τιττλος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Αυτό που με πειράζει είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό...το ότι όλοι την εκθειαζανε τόσο ενώ δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.Κλα'ι'ν μα'ι'ν...Ηρα και δεν είμαι καλααααα.... :smitten:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
Μπηκα Ναρυ στο διαμαντι, λιγες ωρες πριν, γενικα καλη κινησουλα ειχε . Θα γραψω κριτικη συντομως, απλως νομιζω καποιοι τα παραφουσκωνουν , ενταξει κατι τοπ 3 και τεττοια με την καμμια σαν τιττλος.
Εισουν ενας τυπος με ενα μαυρο σκουφακι ?
Περασα και εγω την ειδα και την εκανα αλλα μαλλον λαθος εκανα γιατι μετα πηγα στην Αννα μαζι με συναθλητη αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε. μουνι πηγαδι, βυζια πεσμενα, πατσοκοιλια κτλπ.

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
579
Πόντοι
281
Περασα και εγω την ειδα και την εκανα αλλα μαλλον λαθος εκανα γιατι μετα πηγα στην Αννα μαζι με συναθλητη αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε. μουνι πηγαδι, βυζια πεσμενα, πατσοκοιλ
Περασα και εγω την ειδα και την εκανα αλλα μαλλον λαθος εκανα γιατι μετα πηγα στην Αννα μαζι με συναθλητη αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε. μουνι πηγαδι, βυζια πεσμενα, πατσοκοιλια κτλπ.
ναι ημασταν καμια 3-4 εκεινη ττην ωρα μεσα, δεν τα κλαις αλλα δν βγαινεις και φουλ ευχαρισημενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom