GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Σωπα ρε κανει κ ραντεβου? Δεν το ηξερα.Πάω στοίχημα ήσουν το πρώτο της ραντεβού..
Σωπα ρε κανει κ ραντεβου? Δεν το ηξερα.Πάω στοίχημα ήσουν το πρώτο της ραντεβού..
Έφυγε Ρουμανία με άδεια πρίν καμιά εβδομάδα απο οτι λέγανε εδω. Δεν ξέρω για πόσο ακριβώς αλλά νομίζω άλλες δυο εβδομάδες τουλάχιστον θα κάτσει.Η Εβελινα απο τα τριδυμα;
Η λαρα θα κατσει 2-3 εβδομαδες.Εγω πρωτα θα περιμενω να ερθει η Ριτα και μετα μπορει να παω με Λαρα, αν δεν εχει φυγει μεχρι τοτε.
Μαλλον παει να το καθιερωσει..να δουλευει κανα δυο-τρεις εβδομαδες και μετα να λειπει καιρο.Η λαρα θα κατσει 2-3 εβδομαδες.
Και ποιος δεν ξέρει την Ήρα αν και εγώ ήμουν τρελαμένος με τη Βερενίκης που δούλευε στο μπουρδελο στην προμηθεως ακριβώς μετά το υπόστεγο. Κατά την γνώμη μου το καλύτερο μουνι.....Σίγουρα συναντηθήκαμε....την πέτυχες την Ήρα ,το μιλφ από Ουκρανία με αλυσίδα στην μέση;
Σιγά την Βερόνικα...της διπλανής πόρτας ήταν...την πήρα και εγώ και κατάλαβα πόσο χαμηλες απαιτήσεις έχουν όλοι όσοι την σποθεωναν...σχισμή να 'ναι και ο,τι να 'ναι.Και ποιος δεν ξέρει την Ήρα αν και εγώ ήμουν τρελαμένος με τη Βερενίκης που δούλευε στο μπουρδελο στην προμηθεως ακριβώς μετά το υπόστεγο. Κατά την γνώμη μου το καλύτερο μουνι.....
Θεωρώ ήταν το καλύτερο μουνι τοπ εμφάνιση καλύτερη απ την Ήρα όχι βέβαια ότι δεν ήταν ωραία η Ήρα την πήρα κάποιες φορές και αυτή. Τώρα για μέσα στο δωμάτιο αυτό είναι κάτι σχετικό.... υποκειμενικό δε θα διαφωνισω μαζί σου. Έχω δώσει λεφτά και στις δύο.....Σιγά την Βερόνικα...της διπλανής πόρτας ήταν...την πήρα και εγώ και κατάλαβα πόσο χαμηλες απαιτήσεις έχουν όλοι όσοι την σποθεωναν...σχισμή να 'ναι και ο,τι να 'ναι.
Μην μασάς μεγάλε φυσικά και κατάλαβα τι ήθελες να πεις...τι τα έχουμε τα γαλόνια του bou.;Βερονικα ότι να ναι γράφει το πληκτρολογιο
Και εγω. Το μονο που με αποθει ειναι ο σκατοκαιρος. Οταν εχει κρυο θελω να ειμαι μεσα στο σπιτι, σπιτογατος.Εχω μια απίστευτη επιθυμια για σεξ σήμερα αλλά κατι μου λεει αν πάω στα μπου θα φαω μεγάλη ξενερα. Το παθαίνετε και εσείς; Μόνο πρωινή βάρδια βλέπω οτι εχει κίνηση
Συμφωνώ... Η Βερόνικα χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο ήταν μάλλον η καλύτερη του Βαρδάρη εκείνα τα χρόνια. Ήταν ξεχωριστή γυναίκα η ΒερόνικαΘεωρώ ήταν το καλύτερο μουνι τοπ εμφάνιση καλύτερη απ την Ήρα όχι βέβαια ότι δεν ήταν ωραία η Ήρα την πήρα κάποιες φορές και αυτή. Τώρα για μέσα στο δωμάτιο αυτό είναι κάτι σχετικό.... υποκειμενικό δε θα διαφωνισω μαζί σου. Έχω δώσει λεφτά και στις δύο.....
Μην μασάς μεγάλε φυσικά και κατάλαβα τι ήθελες να πεις...τι τα έχουμε τα γαλόνια του bou.;
Κάτι το ίδιαιτερο (εξτραδάκια) δεν έκανε καμία. Αντε το πολύ μια ακαπωτη πίπα όπως μια στην προμηθέως αμέσως μετά από το δυοροφοΣυμφωνώ... Η Βερόνικα χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο ήταν μάλλον η καλύτερη του Βαρδάρη εκείνα τα χρόνια. Ήταν ξεχωριστή γυναίκα η Βερόνικα
Αυτό που με πειράζει είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό...το ότι όλοι την εκθειαζανε τόσο ενώ δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.Κλα'ι'ν μα'ι'ν...Ηρα και δεν είμαι καλααααα....Συμφωνώ... Η Βερόνικα χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο δωμάτιο ήταν μάλλον η καλύτερη του Βαρδάρη εκείνα τα χρόνια. Ήταν ξεχωριστή γυναίκα η Βερόνικα
Εισουν ενας τυπος με ενα μαυρο σκουφακι ?Μπηκα Ναρυ στο διαμαντι, λιγες ωρες πριν, γενικα καλη κινησουλα ειχε . Θα γραψω κριτικη συντομως, απλως νομιζω καποιοι τα παραφουσκωνουν , ενταξει κατι τοπ 3 και τεττοια με την καμμια σαν τιττλος.
Εισουν ενας τυπος με ενα μαυρο σκουφακι ?
Περασα και εγω την ειδα και την εκανα αλλα μαλλον λαθος εκανα γιατι μετα πηγα στην Αννα μαζι με συναθλητη αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε. μουνι πηγαδι, βυζια πεσμενα, πατσοκοιλ
ναι ημασταν καμια 3-4 εκεινη ττην ωρα μεσα, δεν τα κλαις αλλα δν βγαινεις και φουλ ευχαρισημενος.Εισουν ενας τυπος με ενα μαυρο σκουφακι ?
Περασα και εγω την ειδα και την εκανα αλλα μαλλον λαθος εκανα γιατι μετα πηγα στην Αννα μαζι με συναθλητη αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε. μουνι πηγαδι, βυζια πεσμενα, πατσοκοιλια κτλπ.
Αφού δεν απαντάτε ρε μάγκες4 μηνύματα κ τα 4 η ιδία ερώτηση
Ολα εκεί κοντά είναι μία γκαζια ούτε ταχύτητα προλαβαίνεις να αλλάξεις