Διαγραμμένο μέλος 218661
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Στα ποσά ξεκινά το πρόγραμμα?4 μηνύματα κ τα 4 η ιδία ερώτηση
Ολα εκεί κοντά είναι μία γκαζια ούτε ταχύτητα προλαβαίνεις να αλλάξεις
Στα ποσά ξεκινά το πρόγραμμα?4 μηνύματα κ τα 4 η ιδία ερώτηση
Ολα εκεί κοντά είναι μία γκαζια ούτε ταχύτητα προλαβαίνεις να αλλάξεις
Μήπως θα κάτσει και στο σπίτι σου αγαπουλη και ξέρεις το πρόγραμμα της;Η λαρα θα κατσει 2-3 εβδομαδες.
Μιλαμε απτα σοσιαλ. Ακομα δεν εχω παει ο αγαπουλης. Καλημερα αζαζελΜήπως θα κάτσει και στο σπίτι σου αγαπουλη και ξέρεις το πρόγραμμα της;
Η Βερόνικα έβγαζε έναν αισθησιασμό κ αυτό με έκανε να την πηδαω τακτικά.Δυστυχως όμως δεν έκανε γυμνό μπουκι!Μιας και λετε για Βερονικα..για λιγο και πριν φυγει για επαρχια,ειχε δουλεψει και σε στουντιο!
Για μενα αν οχι η καλυτερη..στο τοπ 3 του βαρδαρη!
Όπως και οι κοπέλες που διαφημιζονται στο φαϊντ γκερλς μάλλονKαλα εκει στα παρανταις, ολες οι κοπελες τελειες ειναι ?
Τρομερές βυζάρες έχει και προστυχοφατσα με λίγα κιλά παραπάνωΗ Χριστίνα η Ρουμάνα λέει; Διάβασα ότι έχει αγριοφατσα αλλά τρομερές υπηρεσίες ισχύει κάτι τέτοιο;
Εγώ νόμιζα γύρισε στα πάτρια εδάφη...Μιας και λετε για Βερονικα..για λιγο και πριν φυγει για επαρχια,ειχε δουλεψει και σε στουντιο!
Για μενα αν οχι η καλυτερη..στο τοπ 3 του βαρδαρη!
Δουλεύει στην Γερμανία . Το έμαθα από την τσατσά.Εχουμε κανένα νεο απο τη Σαντρα που δούλευε στο Νικ. Ουρανου, εκει που δουλεύει τωρα μια Αντελινα;
Που να χάθηκε αυτο το μωρο, ειχα πολυ χημεία μαζί της.
Πες μου οτι δεν κανεις πλακα.Σε λιγες μερες ξεκινανε πάλι :
Ειρήνη μιλφ (Νικηφόρου ουρανου.
Ρεβέκκα ρουμανα (Πέτρου Ερημίτη κει π δούλευε κ περσυ καλοκαίρι).
Κατσε βρε μην βιαζεσαι..να συνηθισει λιγο τα νεα στηθια! θες δηλαδη να ερθει νωρις και να ειναι συνεχεια μην μου τα πιανεται ποναω?Ριτα ποτε;;
α ναι, ξεχασα οτι εκανε αυτη τη μαλακιαΚατσε βρε μην βιαζεσαι..να συνηθισει λιγο τα νεα στηθια! θες δηλαδη να ερθει νωρις και να ειναι συνεχεια μην μου τα πιανεται ποναω?
Θα φανει..μπορει να γινει καλη δουλεια.α ναι, ξεχασα οτι εκανε αυτη τη μαλακια