wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Καλύτερα μην ανέβεις φίλεΣυναγωνιστές ανεβαίνουμε Θεσσαλονίκη για μπάτσελορ......
Θα εκτιμούσα να μου δίνατε πληροφορίες για το τι παίζει γενικά!
Ευχαριστώ!!
Καλύτερα μην ανέβεις φίλεΣυναγωνιστές ανεβαίνουμε Θεσσαλονίκη για μπάτσελορ......
Θα εκτιμούσα να μου δίνατε πληροφορίες για το τι παίζει γενικά!
Ευχαριστώ!!
Καλύτερα μην ανέβεις φίλε
Η φωτο δεν ειναι δικια της. Εχει αναφερθεί κ απο μενα ποια είναι σε παλιοτερα ποστ.Ρε παίδες μια Λυδία Ελληνίδα στο δίπλα σαιτ έχει δοκιμασθει?
Έχουμε άποψη?
Στης φώτο έχει τρομερό βυζι
Προς το παρόν δουλεύει prive μέσω τηλ. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε pm.Σχετικά με την επιστροφή της.
1000 φορές αλλά ο γάμος είναι στη Θεσσαλονίκη..παε Αθήνα καλύτερα Τύπε!
Πρτε το τραινο...καντε το μπατσελορ στην αθηνα1000 φορές αλλά ο γάμος είναι στη Θεσσαλονίκη..
Σώπα ρε δούλευε και στο πράσινο στο Βαρδάρη?αυτό εννοείς?Δουλευει ακομα η Ελενα;
Εχω κανα 3 χρονια να την παρω..τελευταια στο γωνιακο πρασινο..απο τι θυμαμαι οντως τοτε δεν αφηνε τιποτα.
Ενω πιο παλια πριν κλεισουν τα στουντιο διπλα στο μυλο..ειχα περασει καλα μαζι της.
Ειναι αυτο που ειναι ανοιχτο το πράσινο? Ή το κοκκινο που συνηθως είναι κλειστό?Νικ.ουρανου 26 άκουσα αυτό που δεν θα ήθελα ποτέ να ακούσω... Ότι δηλαδή η αγαπημένη μου Ειρήνη σταμάτησε οριστικά. Ήταν μια μελαχρινή όμορφη νταρντανα με βυζαρες
Να διορθώσω το ποστ. Ναι οι φωτο αυτες ειναι δικες της. Τωρα μπηκα κ το παρατήρησα. Πριν δεν ειχε.Η φωτο δεν ειναι δικια της. Εχει αναφερθεί κ απο μενα ποια είναι σε παλιοτερα ποστ.
Πολυ μετρια. Ειναι σφυχτι απο κατω αλλα βαζει πολυ τζελ.. Πολυ! Για μια φορα για την εμπειρία. Ωραιο βυζι αφρατο κολαρακιΜια βοήθεια.. έχει πάρει κάποιος λιδια από το άλλο σάιτ?στο ποιον δουλεύει δείχνει.
Με ενδιαφέρει για σημερα
Νταξει έχω τύχει σε αρκετές με τζελ μπόλικο μπροστά μ.εχω χοντρή πτσ αλλα όλα οκ πάωΠολυ μετρια. Ειναι σφυχτι απο κατω αλλα βαζει πολυ τζελ.. Πολυ! Για μια φορα για την εμπειρία. Ωραιο βυζι αφρατο κολαρακι
Αααα?Vlada τέλος?
Να ρωτήσω φίλε μου. Η Αφροδίτη ξεκινάει με 50 απλό ή κατέβηκε;Τρίτη μεσημερι επισκεψη red light στην μικρή αφροδίτη. Ωραία παρούσια, deep throat με ζόρι αλλά προσπάθησε και χύσιμο., ιεραποστολικό
Πολύ ωραία βυζιά και παρουσία στο σαλόνι. Βέβαια πήγαινα για ελενα δίπλα από medusa αλλά όλα ήταν κλειστα. Μετά το πρόγραμμα έλεγε χριστίνα στο inside αλλά δεν ήταν εκεί. Ισχύει τουλάχιστον τα μισά από αυτά ή τζάμπα τα κοιτάμε;
Ναι 50 και αυτός είναι ο λόγος που δεν την έχω πάρει ποτέ, η τύπισσα είναι μουναρα αλλά 50 για ένα δεκάλεπτο μέσα στο δωμάτιο είναι κλεψιά και καλό είναι να μην μαθαίνουν σε αυτά τα ποσά γιατι σε λίγο με 30 δεν θα υπάρχει τίποταΝα ρωτήσω φίλε μου. Η Αφροδίτη ξεκινάει με 50 απλό ή κατέβηκε;
Το κόκκινο το προτελευταίο σπίτι στη σειράΕιναι αυτο που ειναι ανοιχτο το πράσινο? Ή το κοκκινο που συνηθως είναι κλειστό?