Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (1 μέλη και 79 επισκέπτες)

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
4
Πόντοι
0
Να ρωτησω παιδια το poison που ειναι η Sandra ποιο ειναι δεν το βρησκα δεν ειναι σφαγεια?Επισης θέλω γνωμη για Sandra και Αφροδιτη που ειναι red light.Ευχαριστω.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Γαλινη κ Ινα δεν εχω δοκιμασει ποτε απο την ημερα που δουλεψαν για πρωτη φορα. Προτείνεται η μπαα;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Πέρασμα κατά τις 17:00. Στην αρχή της Νικηφόρου Ουρανού λειτουργούσαν τα τρία από τα τέσσερα. Το μπροστά από αριστερά και το πίσω από δεξιά, τα νεόχτιστα πρώτη φορά τα είδα να λειτουργούν και μπήκα να δω τι παίζει. Δεν θυμάμαι ποιες ήτανε. Για να μη θυμάμαι, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Μη το κουράζουμε το ζήτημα, τα ίδια και τα ίδια. Θα πω μόνο αυτά που μου έκαναν εντύπωση. Στο godiva είχε ένα μικρό, αλλά φαινόταν αδούλευτο. Κατερίνα είπε η τσατσά, με έκανε και δελεαστικό πρόγραμμα για να μπω με 50 μασάζ, γυμνό, ισπανικό με χύσιμο και 80 μισή ώρα. Στο τελευταίο επί της Νικηφόρου Ουρανού το πράσινο, ήτανε μια αδύνατη ξανθιά 35 πλας και μπροστά μου για να μην ακούσει η τσατσά μου ψυθίρισε κάτι για με 30 γυμνό και γλυφομούνι. Δεν μπήκα, ενημερώνω πάντως αν ενδιαφέρεται κάποιος και θέλει να δοκιμάσει. Κατέληξα σε Τζακλίν στο vila prive και θα ανεβάσω κριτική

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Γαλινη κ Ινα δεν εχω δοκιμασει ποτε απο την ημερα που δουλεψαν για πρωτη φορα. Προτείνεται η μπαα;
Ίνα έχω πάρει αρκετές φορές πιστεύω αξίζει να δοκιμάσεις προσωπικά κάτι τέτοιες γυναίκες με καυλώνουν τρελά

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
Γενικα ειναι ησυχα εκει.Αν κανςνας σουρωμενος στραβωσει απο καμμια κοπελα ...συμβαινιυν και αυτα αλλα γενικα ησυχια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισως να πηγε διακοπες η Νικολ.Δοκιμασε απο βδομαδα.
θα το ηθελα αλλα ημουν για 5μερες στην πολη. η νικολ ειναι η μονη που δεν ειδα δυστυχως.

για καποια Ριτα που λετε πιο πανω, ειναι μια καστανομαλλα, σχετικα κοντη μιλφ στα 35-40 στο σπιτι που πας πισω δεξια?
αν ναι οσες φορες πηγα ηταν η μονη που ειχε τοσο κοσμο. καπαρωμενα δωματια και περιμενανε στο σαλονι...

επισης θυμαμαι μια τουμπανο λατινα (my ass) στο paradise (στο 3ο τερμα αριστερα), ετσι τη συστησε η τσατσα.
δε περασα, οι μικρες γενικα ειναι ξεπετες οι 9/10, αυτη τη εμπειρια εχω. :D:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ειδα Γαλινη, ουτε με σφαιρες! Ειδα Ινα, σκυλοφατσα κ καμπυλες. Το σκεφτηκα δεν μπήκα, ισως αλλη φορα. Παρα λιγο ομως. Ισως την επομενη.
Περασα στην Καρινα στο στουντιο Εφη. Επεστρεψε το μινιον κοριτσακι απο Ουκρανια. Οσοι γουσταρετε μινιον για αεροπλανικα να πατε

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Επίσκεψη στην Ρίτα για δοκιμή, όντως ξεκινάει από 30 € όπως είπε ο φίλος ο Al και φουλ πρόγραμμα φτάνει τα 70€ (Cim & anal). Από εμφάνιση θα συμφωνήσω με τον Barry τίποτα το ιδιαίτερο, από υπηρεσίες τώρα είναι PSE φάση(μουνοδάκτυλα και κωλοδακτυλα αφήνει) αλλά πρέπει να πας προετοιμασμενος, δύσκολα πιάνεις ρυθμό μαζί της..... Είναι πολύ φωτιά η γυναίκα μπορεί να σε καβλωσει άνετα και να τελειώσεις στο πι και φι....... Για όποιον γουστάρει ουκρανες ορμάτε...... Θα κάτσει κάνα μήνα ακόμα.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Jens111,
Δοκιμασες Νικολ;

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Jens111,
Δοκιμασες Νικολ;
Όχι δεν την έχω πετύχει... ρωτάω γιατί έχω δει ότι έχουν γραφτεί και για μερικές ακόμα κατά καιρούς αλλά δεν θυμάμαι. Σε γκιλφ εάν υπάρχει κάτι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Απο 55 -60 και πανω;Λιγο δυσκολο σε στουντιο....

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Να ρωτησω παιδια το poison που ειναι η Sandra ποιο ειναι δεν το βρησκα δεν ειναι σφαγεια?Επισης θέλω γνωμη για Sandra και Αφροδιτη που ειναι red light.Ευχαριστω.
Το poison είναι στην Εμπεδοκλέους

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Το poison είναι στην Εμπεδοκλέους
Αφροδίτη την πήρα πριν ένα χρόνο, με πρόγραμμα, δεν ήταν κακή, δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου... Μην περιμένεις όμως παπάδες και έξτρα χωρίς να πληρώσεις... Είναι μια γυναίκα που πουλάει το κορμί της όπως θέλει αυτή και όχι όπως θέλουμε εμείς.... Δεν θα βγάλουμε γούστα όπως με τη Σουζάνα, τη Ρίτα και 1-2 περιπτώσεις που υπάρχουν και έχουν αναφερθεί......

Άσχετο θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει με Τζεσυ και Σαλομη από Paradise;

Αν κάνω καταδρομικη θα ενημερώσω, απλά θέλω αν τις είδε κάποιος να πει.... Λίγα λόγια....

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Επίσκεψη στην Ρίτα για δοκιμή, όντως ξεκινάει από 30 € όπως είπε ο φίλος ο Al και φουλ πρόγραμμα φτάνει τα 70€ (Cim & anal). Από εμφάνιση θα συμφωνήσω με τον Barry τίποτα το ιδιαίτερο, από υπηρεσίες τώρα είναι PSE φάση(μουνοδάκτυλα και κωλοδακτυλα αφήνει) αλλά πρέπει να πας προετοιμασμενος, δύσκολα πιάνεις ρυθμό μαζί της..... Είναι πολύ φωτιά η γυναίκα μπορεί να σε καβλωσει άνετα και να τελειώσεις στο πι και φι....... Για όποιον γουστάρει ουκρανες ορμάτε...... Θα κάτσει κάνα μήνα ακόμα.....
Αρα για να λες κ εσυ 30 τοτε η μαλακισμενη η τσατσα πηγε να με παιξει μπινια η καριολα.Διοτι και τις 2 φορες μου ειχε πει 40 το απλο.Αναφερω ξανα οτι ηταν το Venus το μπροστινο οχι το αλλο πισω.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
η σαντρα έχει μπυροκοιλιά.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Αρα για να λες κ εσυ 30 τοτε η μαλακισμενη η τσατσα πηγε να με παιξει μπινια η καριολα.Διοτι και τις 2 φορες μου ειχε πει 40 το απλο.Αναφερω ξανα οτι ηταν το Venus το μπροστινο οχι το αλλο πισω.
Μην μπαίνετε στο μπροστά που είναι η χοντρή η Αθηνά τα έχουμε πει χίλιες φορές..

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Λέω να πάω καμιά βόλτα για κατάθεση μιας και έμεινα ξεμπαρκος λόγο δουλειάς. Θα έχει τίποτα σήμερα μέρα που είναι η τζάμπα μετανάστευση θα κάνω από την άλλη άκρη της πόλης?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μην μπαίνετε στο μπροστά που είναι η χοντρή η Αθηνά τα έχουμε πει χίλιες φορές..
Δεν ηταν αυτη.Με αυτην σχετικα εχω καλες σχεσεις...μια ξενη τσατσα ηταν που μιλουσε σπαστα ελληνικα.

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
4
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: tonika

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Αφροδίτη την πήρα πριν ένα χρόνο, με πρόγραμμα, δεν ήταν κακή, δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου... Μην περιμένεις όμως παπάδες και έξτρα χωρίς να πληρώσεις... Είναι μια γυναίκα που πουλάει το κορμί της όπως θέλει αυτή και όχι όπως θέλουμε εμείς.... Δεν θα βγάλουμε γούστα όπως με τη Σουζάνα, τη Ρίτα και 1-2 περιπτώσεις που υπάρχουν και έχουν αναφερθεί......

Άσχετο θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει με Τζεσυ και Σαλομη από Paradise;

Αν κάνω καταδρομικη θα ενημερώσω, απλά θέλω αν τις είδε κάποιος να πει.... Λίγα λόγια....
Πέρασα πριν λίγο με σαλομη γυμνό στα 60 περίεργη τεχνική στην πίπα αλλά καλή εναλλαγές τσιμπουκωματος και γλυψιματος έχει το κλασικό λάτιν ταμπεραμέντο γλυκούλα αξιαγάπητη και τρελουτσικη αξίζει η δοκιμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom