You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (1 μέλη και 79 επισκέπτες)
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Πέρασμα κατά τις 17:00. Στην αρχή της Νικηφόρου Ουρανού λειτουργούσαν τα τρία από τα τέσσερα. Το μπροστά από αριστερά και το πίσω από δεξιά, τα νεόχτιστα πρώτη φορά τα είδα να λειτουργούν και μπήκα να δω τι παίζει. Δεν θυμάμαι ποιες ήτανε. Για να μη θυμάμαι, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Μη το κουράζουμε το ζήτημα, τα ίδια και τα ίδια. Θα πω μόνο αυτά που μου έκαναν εντύπωση. Στο godiva είχε ένα μικρό, αλλά φαινόταν αδούλευτο. Κατερίνα είπε η τσατσά, με έκανε και δελεαστικό πρόγραμμα για να μπω με 50 μασάζ, γυμνό, ισπανικό με χύσιμο και 80 μισή ώρα. Στο τελευταίο επί της Νικηφόρου Ουρανού το πράσινο, ήτανε μια αδύνατη ξανθιά 35 πλας και μπροστά μου για να μην ακούσει η τσατσά μου ψυθίρισε κάτι για με 30 γυμνό και γλυφομούνι. Δεν μπήκα, ενημερώνω πάντως αν ενδιαφέρεται κάποιος και θέλει να δοκιμάσει. Κατέληξα σε Τζακλίν στο vila prive και θα ανεβάσω κριτική
Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Ίνα έχω πάρει αρκετές φορές πιστεύω αξίζει να δοκιμάσεις προσωπικά κάτι τέτοιες γυναίκες με καυλώνουν τρελάΓαλινη κ Ινα δεν εχω δοκιμασει ποτε απο την ημερα που δουλεψαν για πρωτη φορα. Προτείνεται η μπαα;
Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
θα το ηθελα αλλα ημουν για 5μερες στην πολη. η νικολ ειναι η μονη που δεν ειδα δυστυχως.Γενικα ειναι ησυχα εκει.Αν κανςνας σουρωμενος στραβωσει απο καμμια κοπελα ...συμβαινιυν και αυτα αλλα γενικα ησυχια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισως να πηγε διακοπες η Νικολ.Δοκιμασε απο βδομαδα.
για καποια Ριτα που λετε πιο πανω, ειναι μια καστανομαλλα, σχετικα κοντη μιλφ στα 35-40 στο σπιτι που πας πισω δεξια?
αν ναι οσες φορες πηγα ηταν η μονη που ειχε τοσο κοσμο. καπαρωμενα δωματια και περιμενανε στο σαλονι...
επισης θυμαμαι μια τουμπανο λατινα (my ass) στο paradise (στο 3ο τερμα αριστερα), ετσι τη συστησε η τσατσα.
δε περασα, οι μικρες γενικα ειναι ξεπετες οι 9/10, αυτη τη εμπειρια εχω.
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Ειδα Γαλινη, ουτε με σφαιρες! Ειδα Ινα, σκυλοφατσα κ καμπυλες. Το σκεφτηκα δεν μπήκα, ισως αλλη φορα. Παρα λιγο ομως. Ισως την επομενη.
Περασα στην Καρινα στο στουντιο Εφη. Επεστρεψε το μινιον κοριτσακι απο Ουκρανια. Οσοι γουσταρετε μινιον για αεροπλανικα να πατε
Περασα στην Καρινα στο στουντιο Εφη. Επεστρεψε το μινιον κοριτσακι απο Ουκρανια. Οσοι γουσταρετε μινιον για αεροπλανικα να πατε
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Επίσκεψη στην Ρίτα για δοκιμή, όντως ξεκινάει από 30 € όπως είπε ο φίλος ο Al και φουλ πρόγραμμα φτάνει τα 70€ (Cim & anal). Από εμφάνιση θα συμφωνήσω με τον Barry τίποτα το ιδιαίτερο, από υπηρεσίες τώρα είναι PSE φάση(μουνοδάκτυλα και κωλοδακτυλα αφήνει) αλλά πρέπει να πας προετοιμασμενος, δύσκολα πιάνεις ρυθμό μαζί της..... Είναι πολύ φωτιά η γυναίκα μπορεί να σε καβλωσει άνετα και να τελειώσεις στο πι και φι....... Για όποιον γουστάρει ουκρανες ορμάτε...... Θα κάτσει κάνα μήνα ακόμα.....
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει milf/gilf κοπέλα ; Και αν ναι ποια ; Ευχαριστώ
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Jens111,
Δοκιμασες Νικολ;
Δοκιμασες Νικολ;
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Όχι δεν την έχω πετύχει... ρωτάω γιατί έχω δει ότι έχουν γραφτεί και για μερικές ακόμα κατά καιρούς αλλά δεν θυμάμαι. Σε γκιλφ εάν υπάρχει κάτιJens111,
Δοκιμασες Νικολ;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Απο 55 -60 και πανω;Λιγο δυσκολο σε στουντιο....
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Το poison είναι στην ΕμπεδοκλέουςΝα ρωτησω παιδια το poison που ειναι η Sandra ποιο ειναι δεν το βρησκα δεν ειναι σφαγεια?Επισης θέλω γνωμη για Sandra και Αφροδιτη που ειναι red light.Ευχαριστω.
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Αφροδίτη την πήρα πριν ένα χρόνο, με πρόγραμμα, δεν ήταν κακή, δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου... Μην περιμένεις όμως παπάδες και έξτρα χωρίς να πληρώσεις... Είναι μια γυναίκα που πουλάει το κορμί της όπως θέλει αυτή και όχι όπως θέλουμε εμείς.... Δεν θα βγάλουμε γούστα όπως με τη Σουζάνα, τη Ρίτα και 1-2 περιπτώσεις που υπάρχουν και έχουν αναφερθεί......Το poison είναι στην Εμπεδοκλέους
Άσχετο θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει με Τζεσυ και Σαλομη από Paradise;
Αν κάνω καταδρομικη θα ενημερώσω, απλά θέλω αν τις είδε κάποιος να πει.... Λίγα λόγια....
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Αρα για να λες κ εσυ 30 τοτε η μαλακισμενη η τσατσα πηγε να με παιξει μπινια η καριολα.Διοτι και τις 2 φορες μου ειχε πει 40 το απλο.Αναφερω ξανα οτι ηταν το Venus το μπροστινο οχι το αλλο πισω.Επίσκεψη στην Ρίτα για δοκιμή, όντως ξεκινάει από 30 € όπως είπε ο φίλος ο Al και φουλ πρόγραμμα φτάνει τα 70€ (Cim & anal). Από εμφάνιση θα συμφωνήσω με τον Barry τίποτα το ιδιαίτερο, από υπηρεσίες τώρα είναι PSE φάση(μουνοδάκτυλα και κωλοδακτυλα αφήνει) αλλά πρέπει να πας προετοιμασμενος, δύσκολα πιάνεις ρυθμό μαζί της..... Είναι πολύ φωτιά η γυναίκα μπορεί να σε καβλωσει άνετα και να τελειώσεις στο πι και φι....... Για όποιον γουστάρει ουκρανες ορμάτε...... Θα κάτσει κάνα μήνα ακόμα.....
η σαντρα έχει μπυροκοιλιά.Να ρωτησω παιδια το poison που ειναι η Sandra ποιο ειναι δεν το βρησκα δεν ειναι σφαγεια?Επισης θέλω γνωμη για Sandra και Αφροδιτη που ειναι red light.Ευχαριστω.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Μην μπαίνετε στο μπροστά που είναι η χοντρή η Αθηνά τα έχουμε πει χίλιες φορές..Αρα για να λες κ εσυ 30 τοτε η μαλακισμενη η τσατσα πηγε να με παιξει μπινια η καριολα.Διοτι και τις 2 φορες μου ειχε πει 40 το απλο.Αναφερω ξανα οτι ηταν το Venus το μπροστινο οχι το αλλο πισω.
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 157
- Πόντοι
- 1
Λέω να πάω καμιά βόλτα για κατάθεση μιας και έμεινα ξεμπαρκος λόγο δουλειάς. Θα έχει τίποτα σήμερα μέρα που είναι η τζάμπα μετανάστευση θα κάνω από την άλλη άκρη της πόλης?
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Δεν ηταν αυτη.Με αυτην σχετικα εχω καλες σχεσεις...μια ξενη τσατσα ηταν που μιλουσε σπαστα ελληνικα.Μην μπαίνετε στο μπροστά που είναι η χοντρή η Αθηνά τα έχουμε πει χίλιες φορές..
Το poison είναι στην Εμπεδοκ
Που ειναι αυτη οδος στα σφαγεια δεν την εβρησκα στο maps οταν την χτυπησα με εβγαλε άνω ΤΟΥΜΠΑΤο poison είναι στην Εμπεδοκλέους
Τεπενδρής
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Πέρασα πριν λίγο με σαλομη γυμνό στα 60 περίεργη τεχνική στην πίπα αλλά καλή εναλλαγές τσιμπουκωματος και γλυψιματος έχει το κλασικό λάτιν ταμπεραμέντο γλυκούλα αξιαγάπητη και τρελουτσικη αξίζει η δοκιμηΑφροδίτη την πήρα πριν ένα χρόνο, με πρόγραμμα, δεν ήταν κακή, δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου... Μην περιμένεις όμως παπάδες και έξτρα χωρίς να πληρώσεις... Είναι μια γυναίκα που πουλάει το κορμί της όπως θέλει αυτή και όχι όπως θέλουμε εμείς.... Δεν θα βγάλουμε γούστα όπως με τη Σουζάνα, τη Ρίτα και 1-2 περιπτώσεις που υπάρχουν και έχουν αναφερθεί......
Άσχετο θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει με Τζεσυ και Σαλομη από Paradise;
Αν κάνω καταδρομικη θα ενημερώσω, απλά θέλω αν τις είδε κάποιος να πει.... Λίγα λόγια....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις