Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
579
Πόντοι
281
Καλησπέρα μάγκες!Επειδή βλέπω γράφεται για κατερίνη, έγινε καταδρομική!Στο Παρανταις 40 απλο Βανεσα με κοιλιτσα μαγουλα 35 πλας ηλικια δν κανει γυμνο και γενικα δεν κάνει,η τσατσά επειδή κατάλαβε ότι ούτε με 10 ευρω δν θα μπαινα με προέτρεψε να περασω μετα απο τις 15 που ερχεται ενα καλο μωρακι το οποιο μου δειξε μια φωτο.Αν οντως ερθει αυτη, ας πουμε οτι αξιζει.Κατεληξα στο αλλο μαγαζι της πολης πριν της είσοδο για την πολη , ελληνιδα βαρεων βαρων, με αυτα και με κεινα ενα 40αρι με γυμνο ΚΑΙ τιμια προσπαθεια εκ μερους της. Και σε αυτο αλλαζει η τυπισσα απο 16-17του μηνος.(υποψιν δν υπαρχει υπηρεσια εκει, η γιατρεσα κανει ολες τις δουλειες. Ερωτηση, καρατεσταρισμενα ομως και χωρις αγαπητηλικια και μη μου απτου, ποια κυρια εχει στο μενου cim , 2 που ηξερα δν δουλευουν ,πλεον-πια. Βιβες αδερφια!

lalakis259

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
162
Πόντοι
0
Υπαρχει καποια κοπελα που να δεχεται γαμησι σκληρο; Ξερω ζηταω πολλα απο μπουρδελοκοπελες, αλλα εχω πηξει στο gfe και θελω να πηδηξω σαν ζωο. Λεφτα δεν με νοιαζει και 150 ευρω να δωσω, αρκει να μου ποναει ο πουτσος οταν βγω απο το δωματιο.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Υπαρχει καποια κοπελα που να δεχεται γαμησι σκληρο; Ξερω ζηταω πολλα απο μπουρδελοκοπελες, αλλα εχω πηξει στο gfe και θελω να πηδηξω σαν ζωο. Λεφτα δεν με νοιαζει και 150 ευρω να δωσω, αρκει να μου ποναει ο πουτσος οταν βγω απο το δωματιο.
Μαλλον Λαρα.Αν και δεν κλεινει μπουτια...οποτε δεν σε παιρνω στον λαιμο μου..

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
Στα τριδυμα της Θ.Τσουκαλα 8 ειναι η Νικολ.Στο τελευταιο αν ενθυμουμαι καλως.Πιανει στις 16:00 μεχρι 24:00 η 01:00 περιπου.
3-4 μερες πηγα σερι, απο 8 το απογευμα μεχρι 12.30 δε τη πετυχα ποτε.

2 φορες περασα στη Λιλιανα (η καλυτερη ιεροδουλος εβερ, αν ηταν Λαρισα θα ειχα στησει σκηνη απο εξω)
και 1 στην Σουζανα, η οποια ηταν απλα οκ.

οι αλλες μικρες σε ηλικια δε με εκαναν καθολου κλικ. κοροϊδευανε γιατι ειμαι μικρος μαζι με τις τσατσαδες και λεγανε διαφορα χαζα
μια κοντη σε 3-4 ξυλινα σπιτια με νευριασε ασχημα. δε ξερω, δε με αρεσε καθολου η εμπειρια εκει, καθαρα ξεπετες να σε παρουν τα $$ φενονται.
βαλε και την υποβαθμισμενη περιοχη, και τον υποκοσμο γενικα, δε θελει πολυ. επαρχια ειναι λιγο καλυτερα, ας μην εχει 20αρες ομορφες...

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Λιλιάνα θέα!!! Όλο το δώρο της άδειας εκεί θα το φάω!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
3-4 μερες πηγα σερι, απο 8 το απογευμα μεχρι 12.30 δε τη πετυχα ποτε.

2 φορες περασα στη Λιλιανα (η καλυτερη ιεροδουλος εβερ, αν ηταν Λαρισα θα ειχα στησει σκηνη απο εξω)
και 1 στην Σουζανα, η οποια ηταν απλα οκ.

οι αλλες μικρες σε ηλικια δε με εκαναν καθολου κλικ. κοροϊδευανε γιατι ειμαι μικρος μαζι με τις τσατσαδες και λεγανε διαφορα χαζα
μια κοντη σε 3-4 ξυλινα σπιτια με νευριασε ασχημα. δε ξερω, δε με αρεσε καθολου η εμπειρια εκει, καθαρα ξεπετες να σε παρουν τα $$ φενονται.
βαλε και την υποβαθμισμενη περιοχη, και τον υποκοσμο γενικα, δε θελει πολυ. επαρχια ειναι λιγο καλυτερα, ας μην εχει 20αρες ομορφες...
Γενικα ειναι ησυχα εκει.Αν κανςνας σουρωμενος στραβωσει απο καμμια κοπελα ...συμβαινιυν και αυτα αλλα γενικα ησυχια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισως να πηγε διακοπες η Νικολ.Δοκιμασε απο βδομαδα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Αναμεσα σε Λιλιανα κ Βλαντα ημουν αλλα πολυς κοσμος μεσα εξω ειδα κ τελικα πηγα με Σουζανα. Ηταν κ μια Μονικα μαζι κ η τσατσα μου ειπε αν τις θελω μαζι στα 80. Οταν ειπα μονο την μια η Μονικα μου ειπε ποσο δινεις να τα βρουμε. Στα της Σουζης. Προσχαρη φιλικη με ωραιο τροπο προσεγγισης. Εμφανιση γνωριζετε. Πιπα ωραιο αργο ρυθμο κ βαθια. Πρωτη σταση απο πανω. Ωραια αισθησιακα βογγητα χωρις να ειναι υπερβολικη. Κ χωρις να το περιμενω οπως ηταν φιλια στο στομα που εγιναν γλωσσοφιλα. Ιεραποστολικο. Ανοιγε τα ποδια κρατωντας τα με τα χερια. Ανεβασα ρυθμο κ τελειωσα. Λιγη κουβεντουλα κ ολα καλα. Να πω οτι πηγα πρωτη φορα μαζι της. Αυτα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Οσο για την Ριτα που γραφουν καποιοι.Τα 40 ευρω απλο που ζηταει ειναι παρα πολλα λεφτα.Ενα 30αρι και πολυ της ειναι.Δλδ αν αυτη θελει 40 ευρω απλο....κατι Λαρες,Αντριανες,Μονικα κλπ τι θα επρεπε να μας παιρνουν στο απλο?Εκτος και αν η εμφανιση πλεον δεν παιζει ρολο...
Αν δεν κάνω τρομερό λάθος επειδή και τις τρεις φορές την πήρα σε πρόγραμμα, η Ρίτα είναι στα 30 απλό, στα 40 γυμνό, στα 50 γυμνό με χυσιμο στο στόμα, στα 60 69 με γυμνό και στα 70 κωλαράκι.
Άλλωστε υπάρχουν και δύο πρόσφατες κριτικές άλλων μελών που επιβεβαιώνουν ότι ξεκινάει με 30.
Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να χαλάς την εικόνα της συγκεκριμένης κοπέλας.

Βέβαιως και παίζει ρόλο η εμφανιση αλλά η Ρίτα δεν είναι μια κοπέλα που περνά απαρατήρητη.
Κι εγώ είδα το πρώτο βράδυ την Κωνσταντίνα στο σαλόνι του super paradise και έπαθα πλάκα αλλά δεν κάνει τίποτα από πρόγραμματα συν ότι την επόμενη μέρα κάποιος έγραψε ότι μπαίνει με ρολογακι μέσα.
Οπότε μεταξύ μίας πολύ εντυπωσιακής παρουσίας αλλά αδιάφορης μέσα και μίας κοπέλας που τα δίνει όλα στο δωμάτιο ο καθένας τα ζυγίζει και αποφασίζει τι θα πάρει

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Αν δεν κάνω τρομερό λάθος επειδή και τις τρεις φορές την πήρα σε πρόγραμμα, η Ρίτα είναι στα 30 απλό, στα 40 γυμνό, στα 50 γυμνό με χυσιμο στο στόμα, στα 60 69 με γυμνό και στα 70 κωλαράκι.
Άλλωστε υπάρχουν και δύο πρόσφατες κριτικές άλλων μελών που επιβεβαιώνουν ότι ξεκινάει με 30.
Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να χαλάς την εικόνα της συγκεκριμένης κοπέλας.

Βέβαιως και παίζει ρόλο η εμφανιση αλλά η Ρίτα δεν είναι μια κοπέλα που περνά απαρατήρητη.
Κι εγώ είδα το πρώτο βράδυ την Κωνσταντίνα στο σαλόνι του super paradise και έπαθα πλάκα αλλά δεν κάνει τίποτα από πρόγραμματα συν ότι την επόμενη μέρα κάποιος έγραψε ότι μπαίνει με ρολογακι μέσα.
Οπότε μεταξύ μίας πολύ εντυπωσιακής παρουσίας αλλά αδιάφορης μέσα και μίας κοπέλας που τα δίνει όλα στο δωμάτιο ο καθένας τα ζυγίζει και αποφασίζει τι θα πάρει
Δεν ξερω για ποια Ριτα λες.Αναφερομαι στην κοπελα που δουλευει στο Venus.40 απλο και ανεβαινει στα 50,60 κλπ στα προγραμματα.Φυσικα και η εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο οπως και σωστα εγραψες οι υπηρεσιες που προσφερει μια ιεροδουλη.Αυτα τα 2 τα βαζουμε κατω και τα ζυγίζουμε.Εαν λεμε την ιδια ειναι εμφανες οτι μιλαμε για μια κοπελα εμφανισιακα κατω του μετριου η οποια παρολα αυτα εχει ιδιες τιμες με αλλες κοπελες που εμφανισιακα ειναι κλασης ανωτερες(λιλιανα,λαρα,μονικα,αντριανα κλπ) οι οποιες συνδυάζουν κατα καποιο τροπο και εμφανιση και υπηρεσιες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Δεν ξερω για ποια Ριτα λες.Αναφερομαι στην κοπελα που δουλευει στο Venus.40 απλο και ανεβαινει στα 50,60 κλπ στα προγραμματα.
Δε μπορεί να είναι άλλη Ρίτα στο Venus και άλλη Ρίτα στο Venus 2... Προφανώς την ίδια λέμε. Αυτή η κοπέλα μέχρι και τη Δευτέρα που την επισκέφθηκα ξεκινούσε από 30ε....Αλλά και από 40 να ξεκινούσε τα αξίζει χαλάλι της.
Μη γράφουμε όμως ό,τι θέλουμε

Και ποια είναι η Αντριανα που γράφεις? Η Ισπανίδα?

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
Αναμεσα σε Λιλιανα κ Βλαντα ημουν αλλα πολυς κοσμος μεσα εξω ειδα κ τελικα πηγα με Σουζανα. Ηταν κ μια Μονικα μαζι κ η τσατσα μου ειπε αν τις θελω μαζι στα 80. Οταν ειπα μονο την μια η Μονικα μου ειπε ποσο δινεις να τα βρουμε. Στα της Σουζης. Προσχαρη φιλικη με ωραιο τροπο προσεγγισης. Εμφανιση γνωριζετε. Πιπα ωραιο αργο ρυθμο κ βαθια. Πρωτη σταση απο πανω. Ωραια αισθησιακα βογγητα χωρις να ειναι υπερβολικη. Κ χωρις να το περιμενω οπως ηταν φιλια στο στομα που εγιναν γλωσσοφιλα. Ιεραποστολικο. Ανοιγε τα ποδια κρατωντας τα με τα χερια. Ανεβασα ρυθμο κ τελειωσα. Λιγη κουβεντουλα κ ολα καλα. Να πω οτι πηγα πρωτη φορα μαζι της. Αυτα.
στα μείον το πεσμένο στήθος και κώλος και τα πολλά ψεύτικα βογγητά

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
στα μείον το πεσμένο στήθος και κώλος και τα πολλά ψεύτικα βογγητά
Γι αυτο εγραψα για την εμφανιση φιλε μου επειδη οι περισσοτεροι γνωριζουν. Οσο για τα βογγητα ηταν για μενα ωραια επειδη δεν ηταν υπερβολικα. Επισης υπηρχαν κ σεξουαλικοι διαλογοι. Μ αρεσε σε γενικες γραμμες.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
Γενικα ειναι ησυχα εκει.Αν κανςνας σουρωμενος στραβωσει απο καμμια κοπελα ...συμβαινιυν και αυτα αλλα γενικα ησυχια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισως να πηγε διακοπες η Νικολ.Δοκιμασε απο βδομαδα.
Το μεσημέρι που πέρασα ήταν εκεί η Νικόλ. Ηταν το μόνο ανοιχτοί από τα τριδυμα

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Δε μπορεί να είναι άλλη Ρίτα στο Venus και άλλη Ρίτα στο Venus 2... Προφανώς την ίδια λέμε. Αυτή η κοπέλα μέχρι και τη Δευτέρα που την επισκέφθηκα ξεκινούσε από 30ε....Αλλά και από 40 να ξεκινούσε τα αξίζει χαλάλι της.
Μη γράφουμε όμως ό,τι θέλουμε

Και ποια είναι η Αντριανα που γράφεις? Η Ισπανίδα?
Προφανως λεμε την ιδια.2 φορες πηγα να δω τι κοπελα παιζει στο Venus τις προαλλες και ηταν αυτη.Οι τιμες και τα προγραμματα οπως τα προανεφερα πανω...τουλαχιστον αυτα μου ειπε μια τσατσα η οποια δεν μιλουσε και πολυ καλα ελληνικα.Τωρα αν εγινε καποιος λαθος δεν γνωριζω.Anyway,το ολο point μου ειναι οτι ειναι λιγο υπερβολικο καποιες κοπελες και δεν αναφερομαι μονο για την συγκεκριμενη με μια μετρια εμφανιση να ζητανε 50 για γυμνο στοματικο κλπ αλλα δεν βαριεσαι στο σαλονικισταν εισαι.

Ναι για την Αντριανα την Ισπανιδα λεω.Μια απο τις καλυτερες εαν οχι η καλυτερη(τουλαχιστον μεσα στην πενταδα)ιεροδουλη που ειχε ποτε η πολη μας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203491

Επισκέπτης
Καλησπερα παιδια υπαρχει καποια στα σπιτακια που να κανει deepthroat ή να προσπαθει τουλαχιστον και να ειναι εμφανσημη; σκεφτομαι να δοκιμασω λαρα ή αλινα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα μάγκες!Επειδή βλέπω γράφεται για κατερίνη, έγινε καταδρομική!Στο Παρανταις 40 απλο Βανεσα με κοιλιτσα μαγουλα 35 πλας ηλικια δν κανει γυμνο και γενικα δεν κάνει,η τσατσά επειδή κατάλαβε ότι ούτε με 10 ευρω δν θα μπαινα με προέτρεψε να περασω μετα απο τις 15 που ερχεται ενα καλο μωρακι το οποιο μου δειξε μια φωτο.Αν οντως ερθει αυτη, ας πουμε οτι αξιζει.Κατεληξα στο αλλο μαγαζι της πολης πριν της είσοδο για την πολη , ελληνιδα βαρεων βαρων, με αυτα και με κεινα ενα 40αρι με γυμνο ΚΑΙ τιμια προσπαθεια εκ μερους της. Και σε αυτο αλλαζει η τυπισσα απο 16-17του μηνος.(υποψιν δν υπαρχει υπηρεσια εκει, η γιατρεσα κανει ολες τις δουλειες. Ερωτηση, καρατεσταρισμενα ομως και χωρις αγαπητηλικια και μη μου απτου, ποια κυρια εχει στο μενου cim , 2 που ηξερα δν δουλευουν ,πλεον-πια. Βιβες αδερφια!
Ολο αλλαζουν κοπελες και ολο τις ιδιες εχουν..
Στο παρανταις θυμαμαι το ονομα τις κοπελας που θα ερθει μετα τις 15 γιατι θα ειμαι εκεινο το διαστημα στην πιερια για μπανια

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Ειδα στο αλλο σαιτ οτι εφεραν αλβανιδα, πρωτη φορα θα ειναι.. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Αυγουστο μηνα πολλες υπηρεσιες γενικως υπολειτουργουν λογω αδειων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom